keyvan11222
Registered User
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 5
دوستان براي كساني كه ششً ماهه سكه ثبت نام كرده اند نظرتان در مورد دريافت گواهي سپرده ٢٤ درصد چيست؟
با خرید و فروش سکه توسط مردم عادی فقط و فقط بانک مرکزی و یه عده آدمهای خاص سود می کنن و بقیه ضرر. پیشنهاد می کنم یه مدت همه دست نگه دارند و احساسی تصمیم نگیرند. این بالا و پایین شدن ها مطمئناً تصادفی نیست و کاملاً برنامه ریزی شده است برای خالی کردن جیب خلق الله.
نه!مگه اونایی که 6 ماهه نوشتند را هم الان بهشون سپرده 24 درصد میدند؟
اول سکهدوستان با این شرایط فعلی به نظر شمابهترین کار برای کسانی که مرحله اول 546 تومن نوشتن چیست؟
حالا فرض کنیم دلار شد 1400 تومان یعد به نظر شما میان تویوتا یاریس 9500 دلاری رو بدن 28 میلیون یا 207 رو بدن 14میلیون به نظر من که اگر دلار بیاد پایین جنس ها بازم ارزون نمیشن
وقتی ماهی 2 میلیون کرایه دفتر می دم، 1 میلیون کرایه خونه، 20-30 میلیون میشه سرمایه؟
پس چرا کسی از من سکه نمیخره؟!
زیره قیمت سایت طلا
من سه هفته پيش يك دستگاه خريدم 2 ميليون حالا رو حساب قيمت دلار شده 1.8 ميليون يعني ظرف سه هفته 200 تومان ارزون تر شد
پس تاثير داره
حالا نظرتون در خصوص این گواهي سپرده چی هست ؟ به نظرتون 3 ماه وایسیم و سکه تحویل بگیریم یا گواهی 24 درصد بگیریم؟
یه حساب کتاب خیلی سادس
546000+27300=573300
این قیمت سکه تموم شده برای اونایی هستش که سکه 546 تومنی خریدن
حالا اگه قیمت فروش رو 695000 در نظر بگیریم
تفاوت خرید و فروششون میشه 121700 که اگه نسبت به اون سرمایه گذاری اولیه حساب کنید میشه 22% برای چهار ماه نه یکسال پس اگه قیمت سکه توی همین رنج بمونه این گرفتن سکه بصرفه تره و اگه تا 600000 بیاد پایین باید یه فکری درموردش کرد .
کسی که ۶۲۰ داده ثبت نام کرده سود ۲۲ درصد قبل از سررسید میشه ۱۱ تومن و چهار ماهش میشه ۴۰ تومن که کلهم در میاد حدود همون ۶۶۰ تومن
Sent from my iPod touch using Forum Runner