• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
یه احتمال جدید هم میشه تصور کرد :)

دولت چون میدونه قراره دلار قیمتش کاهش پیدا کنه داره سعی میکنه دلارهاش رو با قیمت بالا رد کنه بره

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
نزدیک یارانه دادنه داره پول جور میکنه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یه احتمال جدید هم میشه تصور کرد :)

دولت چون میدونه قراره دلار قیمتش کاهش پیدا کنه داره سعی میکنه دلارهاش رو با قیمت بالا رد کنه بره
دقیقا منم همین نظر رو روز دوشنبه داشتم به یکی می گفتم

1- یا به قول دوستان داره با پایین آوردن نرخ دلار مردم رو آماده می کنه برای نتیجه نگرفتن در 3 خرداد و بگه که مردم ما رفتیم سر میز مذاکره اینقدر تاثیر گذاشت. پس 2-3 سال سختی می کشیم خودشون بی خیال میشن
2-یا میخواد 3 خرداد راه باید و میدونه که کاری می کنه تحریم های جدید برداشته میشه و دلارهای جدید وارد بازار میشه، پس داره ذخیره دلارش رو رد می کنه با سود هنگفت !

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
همگی خصوصیات اخلاقی رئیس جمهور رو میدونیم
یه ذره لجباز و خود رای
توی تصمصمات مختلف و مخصوصا عزل و نصب هاش این موضوع به وضوح مشخصه و بسیار اهل کل کل
قصد انجام مرحله دوم هدفمندی یارانه ها رو داشت مجلس با حربه های مختلف این اجازه رو بهش نداد تا جایی که لاریجانی دیدار با **** داشت و نامه نوشت و گله شکایت کرد از گرانی ها و دقت کرده بودین در یکی دو هفته بیش جامعه روحانیت هم بطور ویژه به این مسئله توجه کرد و حتی ائمه جمعه در سراسر کشور توی خطبه های دو هفته پیش به این مسئله پرداختن و یه جورایی همه اینها عرصه رو بر رئیس جمهور برای اجرای مرحله دوم هدفمندی تنگ کرد.
حالا روی اصل اخلاقی رئیس دولت کل کل شروع شده و نباید کم آورد پس بهتره با استفاده از شرایط ( + بودن مذاکرات ، تحویل سکه ها و آمادگی مردم برای افت قیمت دلار و طلا) دولت وانمود کنه "همه چی آرومه " و بستر رو آماده کنه برای شروع مرحله دوم .چرا بعد چند ماه چند برابر شدن قیمتها حالا یادشون آماده که باید نظارتها رو بیشتر کنن و بازرسهای سازمان تعزیرات و .....
نظر دوستان چیه ؟

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
معاملات سکه مشمول مالیات می‌شود

مهر: معاون امور مالياتي كشور در مورد دریافت مالیات از فروش سکه در بازار، گفت: در حال حاضر بانک مرکزی به عنوان فروشنده سکه به بازار مالیات مربوطه را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کند.

وي با اعلام اینکه سازمان به مرور تمام مودیان مالیاتی را به زیر چتر خود درخواهد آورد، افزود: هنوز تمام فعالان اقتصادی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نشده اند.

وکیلی گفت: زمانی که تمام فعالان اقتصادی تحت پوشش پرداخت مالیات قرار گرفتند از فروشندگان سکه در بازار هم مالیات خواهیم گرفت.

به گفته این مقام مسئول سازمان امور مالیاتی کشور، در حال حاضر مالیات اخذ شده از بخش فروش سکه در بانک صورت می‌گیرد، فعلا تنها بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات سکه است و در مراحل بعدی مالیات فروش سکه در بازار اجرایی خواهد شد.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
پس شد:

1 - رد کردن دلارهاش با قیمت بالا چون میدونه بعدا قیمتها خیلی کم میشه
2 - آماده کردن یارانه مردم برای فاز اول
3 - مقدمه چینی برای شروع فاز دوم هدفمندی
4 - متقاعد کردن مردم به رها کردن سکه هاشون و خرید اوراق

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب از اين مطلب ميشه اينطوري استنباط كرد كه دولت چون مي‌خواد ارزو در بازار گرون بفروشه و سود بكنه براي همين سعي در كاهش ارز مسافرتي كرده تا خودش بتونه ارز بيشتري رو در بازار به قيمت گرون بفروشه، احتمالاً اهداف ديگري هم به موازات اون داره ولي كلاً يعني دوباره مردم له بشن مهم نيست :( دوباره همون آش و همون كاسه

آقای وزیر اقتصاد، ارتباط طلا با ارز چیست؟ - Tabnak.IR | تابناك

آیا می توان چیزی جز این تصور کرد که این صحبت ها فقط برای سرگرمی است؟ اگر نیست پس چرا مصوبه ای را تنظیم کرده اید تا بر اساس آن بانک مرکزی ارز را گران در بازار فروخته و به حساب خزانه واریز کند؟ اگر نیست پس چرا مصوبه ای تنظیم شده که دولت ارز را گران بفروشد؟ اگر جوابتان حمایت از تولید داخلی است، خوب است بدانید، عدم پرداخت ارز دولتی به تولید کنندگان است که آنها را از پای انداخته است و درست نیست به اسم تولید کننده، ارز دولتی را گران بفروشید.

کارشناسان عزیز به نظرتون با اعلام ارز مسافرتی کمتر کند شدن ارز چی میشه تو این هفته؟؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خبر

تمدید قرار دادهای نفتی چین و کره

باز هم کاهش دلار

افزایش انس تاثیری در قیمت سکه نمی ذاره

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هرچی اونس بره بالاتر اینا مجبورن قیمت دلارو بیشتر دستکاری کنن بکشن پایین , تا سکه بیاد پایین به اون قیمتی که میخوان برسه !!
عجب مملکتیه , قشنگ همین نشون میده خودشون ذینفع بودن از گرون شدن دلار چون اون زمان از گرون شدنش سود میکردن , الان که از ارزون شدنش سود میکنن به راحتی دارن قیمتشو میارن پایین !!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دوست عزیز نفعشون از پایین اومدن دلار الان چیه؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دوست عزیز نفعشون از پایین اومدن دلار الان چیه؟
نفعشون اینه که سکه رو بیارن پایین , برای مردم صرف نکنه سکه بگیرن و اوراق بگیرن. تعداد سکه ها هم کم نیست , بیشتر از پنج شش میلیون سکه رو شاید ملت مجبور بشن بجاش اوراق بگیرن.
کلا نفع فقط توی بالابردن قیمت نیست , بالامیبرن از ضرر مردم سود میکنن , الانم دارن پایین میارن باز از ضرر مردم سود میکنن !
اینقدر هم این کارو تابلو انجام میدن ادم نمیدونه چی بگه !

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نفعشون اینه که سکه رو بیارن پایین , برای مردم صرف نکنه سکه بگیرن و اوراق بگیرن. تعداد سکه ها هم کم نیست , بیشتر از پنج شش میلیون سکه رو شاید ملت مجبور بشن بجاش اوراق بگیرن.
کلا نفع فقط توی بالابردن قیمت نیست , بالامیبرن از ضرر مردم سود میکنن , الانم دارن پایین میارن باز از ضرر مردم سود میکنن !
اینقدر هم این کارو تابلو انجام میدن ادم نمیدونه چی بگه !

کاملا درسته حرف شما.حالا با این اوضاع و احوال بهترین کار چیه؟من 430 تا تمام دارم نمیدونم بفروشمشون یا نگه دارم؟خودم 587000 خریده بودم5 ماه پیش.هر روز دارم ضرره بیشتری میکنم...ممکنه بازم پایین تر بیاد؟؟؟؟توصیه به فروش میکنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
هرچی اونس بره بالاتر اینا مجبورن قیمت دلارو بیشتر دستکاری کنن بکشن پایین , تا سکه بیاد پایین به اون قیمتی که میخوان برسه !!
عجب مملکتیه , قشنگ همین نشون میده خودشون ذینفع بودن از گرون شدن دلار چون اون زمان از گرون شدنش سود میکردن , الان که از ارزون شدنش سود میکنن به راحتی دارن قیمتشو میارن پایین !!

لایک عزیز

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بانک قیمت خرید امروزش رو اعلام نکرده ؟

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
کاملا درسته حرف شما.حالا با این اوضاع و احوال بهترین کار چیه؟من 430 تا تمام دارم نمیدونم بفروشمشون یا نگه دارم؟خودم 587000 خریده بودم5 ماه پیش.هر روز دارم ضرره بیشتری میکنم...ممکنه بازم پایین تر بیاد؟؟؟؟توصیه به فروش میکنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟

واقعا کسی که حدود 300 میلیون رو سکه سرمایه گذاری کرده میاد اینجا دنبال راه حل بگرده!!؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نکته جالب اینه که با بالا رفتن سکه و دلار همه چی گرون شد , حالا با پایین اومدنش چیزی ارزون نمیشه در نتیجه این پایین اومدن سکوی پرتاب قیمت ها میشه دوباره زمانی که طلا و دلار بالا بره. یعنی خود این پایین اومدنه قیمت دلار و طلا باعث گرونی بیشتر خواهد شد !!

شما خیلی وقت پیش باید میفروختی , اشتباه کردی تا الان نگه داشتی , از اینجا به بعدم معلوم نیست چقدر پایینتر ببرنش , اگه قیمت خرید خودشونو پایین تر بیارن نشون دهنده اینه که میخوان باز بیشتر قیمتو بیارن پایین , اگه پایین نیارن از قیمت خرید بانک پایینتر نمیاد قیمت بازار. بستگی داره تا کجا میخوان به ملت ضرر بزنن

بالا