• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
:lol:
25r30wi.gif
gigglesmile.gif

دوست عزیز گفتن واقعیتها خنده نداره،گریه داره

مملکت ،بی صاحبه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من فكر كنم 640 باشه شايد هم 642 چون با اونس 1596 امروز عصر سكه بوده 640 بوده

فرمولت اشتباست
قیمت 635 میشه حدودا.
یکی اخر یه برنامه ننوشت ادم قیمت دلار و اونسو بده قیمت طلای سکه در بیاد !!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
صفحه ششصدم (600) در هنگامي كه سكه حول و حوش 600 هستش مبارك بعضي‌ها الان اينطورين :D و بعضي‌ها اينطوري :(

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
الان وزیر دزدها ، معذرت می خوام اقتصاد داشت دل می سوزوند و می گفت مردم تو بحث طلا ضرر کردن و من دلم می سوزه ! حرام لقمه نجس ، زر نزنی سنگین تری ! مرتیکه دزد

واقعا آدم بی ادبی هستی.:hmm:
مگه وزیر اقتصاد یا بانک مرکزی مجبورت کردن که بری سکه بخری که الان میای اینجا مینالی؟؟؟ بانک مرکزی بر اساس مصالح کل مردم ایران تصمیم میگیره و داره دلار رو میاره پایین. نه یه عده جوگیر که با این کاراشون دلار رو به 2000 تومن رسوندن و نتیجه اش گرونی ای شد که از بهمن دامن مردم رو گرفته. خجالتم خوب چیزیه!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مگه وزیر اقتصاد یا بانک مرکزی مجبورت کردن که بری سکه بخری که الان میای اینجا مینالی؟؟؟ بانک مرکزی بر اساس مصالح کل مردم ایران تصمیم میگیره و داره دلار رو میاره پایین. نه یه عده جوگیر که با این کاراشون دلار رو به 2000 تومن رسوندن و نتیجه اش گرونی ای شد که از بهمن دامن مردم رو گرفته. خجالتم خوب چیزیه!!!

شما واقعا اینقدر ساده ای

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فرمولت اشتباست
قیمت 635 میشه حدودا.

0.2353*اونس*دلار = قیمت طلای سکه !

قیمت طلای سکه + حق ضرب و مالیات = قیمت خود سکه !

الان مدتیه که قیمت سکه در بازار در کف قیمت طلاشه ! یا حداکثر چند تومن بالاتر !

620 که گفتم مال قیمت طلای سکست !

نحوه محاسبه قيمت سکه با توجه به قيمت‌هاي جهاني طلا:

* عيار سکه مطابق با استاندارد بانک مرکزي 9/0 با وزن 8.133 گرم است.

* قيمت‌هاي جهاني طلا براي هر اونس طلا با عيار 999/0 (که همان عيار 24 است) اعلام مي‌شود.

* هر اونس برابر با 31.103431 گرم است.

* هزينه ضرب سکه معمولا 5هزار تا 7هزار تومان در نظر گرفته مي‌شود.

مطابق با مفروضات فوق قيمت هر سکه را مي‌توان از رابطه زير به دست آورد:

قيمت سکه = (235334/0× قيمت هر اونس طلا× نرخ برابري دلار)+5000

نحوه محاسبه قيمت سکه - ( Tala.ir ) سایت طلا

اینم فرمولی هست که شما ازش استفاده کردی

(قيمت اونس جهاني طلا × نرخ دلار آزاد) ÷ 31،1 ]× 0،916×وزن سكه}

اونی که شما استفاده کردی منطقی تره ولی نمیدونم چرا هر وقت من از جفتش استفاده کرد قیمت بازار نزدیک تر به فرمول اولی بود !!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
فرمولت اشتباست
قیمت 635 میشه حدودا.
فرمولش رو بده من برنامشو بنویسم
من یه وام گرفته بودم موعد تسویش برای 91/4/20 است، یعنی دقیقا دو ماه دیگه، اما الان پولش آماده شده
تصمیم گرفتم سکه اومد زیر 640 همشو سکه بخرم، 2 ماه دیگه اگه نتونسته بودم پولش رو جور کنم سکه ها رو بفروشم وام رو تسویه کنم
خدا رو چه دیدی، شایدم بتونم تا 2 ماه دیگه پولش رو جور کنم (نصف پولش رو که مطمئنم به امید خدا جور می کنم) و سکه ها رو نگه دارم
به نظر خودم الان از 2 ماه دیگه برای خرید سکه خیلی بهتره
حالا می خوام نظر بچه ها رو بدونم؟؟؟؟

mn5076

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....من یه سوال دارم...من 3 بهمن 20 تا سکه چهارماهه پیش خرید کردم 627 هزار تومن...الان اوراق 24 درصد بگیرم میتونم نقد کنم؟ برم بازار سکه بگیرم؟ سودش چقدره؟ از کی حساب میشه؟ به نظر شما کدوم سودش بیشتره(سکه بگیرم یا اوراق):cool:؟
الان هم پولشو لازم ندارم....:D
کسی نیست جواب مارو بده؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
شايد كه درك مردمو با درك خودشون ميسنجن

راستشو بخای منم فک میکنم شما داری اشتباه میکنی

اینکه یه نفر یا 100 نر ضرر کنن چندان چیز عجیبی نیس

شما بادر نظر گرفتن موقعیت تو یه زمان یه خریدی کردی - زمانی که خرید میکردی باید یه درصدی هم

احتمال برا ضرر کردنت میزاشتی - حالا با فحش دادن به یه نفر و حرص خوردن فقط اعصاب خودتو خراب میکنی

همین امروز یکی از مشتریام که دلار رو 1900 خریده بود اومد پیشم

75 میلیون پولشو از خودم گرف رف دلار 1900 خرید با هر زبونی هم بهش گفتم الان وقت خرید نیس گوش نکرد

یا همکارم 2 هفته پیش رو گرم 76000 تومن رف 5 6 تومن پول طلا داد

شما تصور میکنید دولت سر این مردم کلا گزاشته

نه خیر عزیز

حماقت چیزیه که حد و مرزی نداره

این 2 نفر مشتی از خروار آدمایی بودن که اکیدا بهشون توصیه کردم که نخرید و خریدن

اتفاقا دیروزم یکی دیگه اومده بود که تعدادی سکه داشت و رو 750 هی بهش گفتم ردش کن و گوش نکرد

دیروز اومده بود میگف اشتبا کردم و دفه دیگه فلان و می پرسید الان بخره یانه

این آدما رو دولت سرشون کلا نزاشته ضرر حماقت خودشونو میدن

چرا من یا دوستان دیگه که صفحه های این جا رو مرور میکنن چیزی نمیگن

چرا دوستمون دکستر یا LAPD چیزی نمیگن

چون حواسشون جم عه و بیگدار به آب نمیزنن

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975

شما بادر نظر گرفتن موقعیت تو یه زمان یه خریدی کردی - زمانی که خرید میکردی باید یه درصدی هم

احتمال برا ضرر کردنت میزاشتی - حالا با فحش دادن به یه نفر و حرص خوردن فقط اعصاب خودتو خراب میکنی

75 میلیون پولشو از خودم گرف رف دلار 1900 خرید با هر زبونی هم بهش گفتم الان وقت خرید نیس گوش نکرد

نه خیر عزیز

اتفاقا دیروزم یکی دیگه اومده بود که تعدادی سکه داشت و رو 750 هی بهش گفتم ردش کن و گوش نکرد

من با اون ساندیس خور که کاری ندارم !

ولی روی من با شماست ! اولا بنده حتی 1 گرم ، حتی 1 گرم هم طلا ندارم چه برسه سکه و ... ! که بخوام حرص بخورم !

من فقط ناراحت مردم ساده ایی هستم تمام دار و ندارشون رو با بازی این عوضی ها به این روز انداختن ! یه روز دلار نمی دن ، یه روز دلار می ریزن و با مردم بازی می کنند ! تو همین تاپیک بخونید من همه رو به این

موضوع توجه دادم که وقتی اطلاعات ندارید با پولتون اینجور بازی نکنید !

و الی کسی که پول 1000 تا سکه داره ، مطمئن باش اینقدر بلد بوده که پول این همه رو در اورده و احتمالش ضعیف هست ضرر کنه ، اون بدبختی رو می گم که با ماهی 500 هزار تومان حقوق و زدن از تفریح و زندگیش رفته طلا خریده ، شاید تو این تورم بالای 60 درصد ارزش پولش کم نشه !

و الی نه دلار دارم ، نه طلا !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب به هرحال بايد صبر داشته باشن تا جبران بشه، اين كارا اينطوريه. ولي بانك تعمداً اين كارو كرد شما شغلتون اينه و از رموز و كلك‌هايي كه اينها سوار مي‌كنن آگاهي داريد.

كسي تضمين نكرده كه اينها بايد سود كنن، ولي وقتي اينها اينطوري عمل مي‌كنن يعني از اول هدفشون كلاه برداري بوده. اين كار يعني كلاه گذاشتن سر جميع خريداران سكه چرا؟

علتش اينه :

مردم عامي كه از حساب و معاملات و ... و رموز بانكداري خبر ندارند. وظيفه هر دولتي در درجه اول اطلاع رساني و سنجش موقعيت به نفع ملته نه خودش

خب اينو يك بچه دو ساله هم اون موقع مي‌فهميد كه اين مردم از همه جا بي‌خبر براي سود بردن ثبت نام كردن، و بانك هم مي‌دونست كه اگه اين حجم بالاي سكه وارد بازار بشه قيمت‌ها پايين مياد

كه البته به اعتراف خودش اكثر مردم به جاي سكه اوراق گرفتن يعني چندان سكه‌اي وارد بازار نشد

ولي اينكه 4 ماه دلار ندي به بازار و سر موعودي كه مي‌خواي سكه بدي با جو سازي و ريختن دلار در بازار قيمت ارز و سكه رو تعمداً كاهش بدي ميشه كلاه‌برداري

يعني هدف تو از اول سود براي خودت بوده نه منافع عام، يعني با اين همه درآمد سرشار كه كشور ما داره حتي حاضر نيستي ببيني كسي غير خودت پشيزي سود مي‌بره

اينها يعني همه با هدف مشخص و تنظيم شده انجام شده و به هيچ عنوان قابل اغماض و بخشش از سوي مردم نيست

ضربه به سرمايه يكي از مواردي است كه مردم هم هميشه يادشون ميمونه

نه خیر عزیز

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100

جواب حرف شما چند ما بعد مشخص میشه. . .زمانی که دولت کل سکه های پیش فروشی رو از دست مردم درآورد...اونوقته که معنی سیاست رو میفهمی

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
دوست عزیز ali_niotonشما یک پیش بینی کن ما چیکار کنیم سکه 6 ماهه 600 تومان ثبت نام کردیم 30 تومانم مالیات داره برم اوراق بگیرم تا مهلتش تموم نشده یک راهنمایی کن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام....من یه سوال دارم...من 3 بهمن 20 تا سکه چهارماهه پیش خرید کردم 627 هزار تومن...الان اوراق 24 درصد بگیرم میتونم نقد کنم؟ برم بازار سکه بگیرم؟ سودش چقدره؟ از کی حساب میشه؟ به نظر شما کدوم سودش بیشتره(سکه بگیرم یا اوراق):cool:؟
الان هم پولشو لازم ندارم....:D

اگه اوراق بگیری همون جا سودت رو میدن که تا حالا میشه 7 درصد ولی اصلش رو گفت یه ماه دیگه میتونی برداری و اگه الان بخوای اصلش هم بردارس سودش رو ازت پس میگیرند
سکه که دیگه همه جوره ضرره یا برو بازار سکه بخر یا اوراق بگیر

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
قیمت خرید بانک مرکزی هم 620 شد نظر دوستان چیه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
فرمولش رو بده من برنامشو بنویسم
من یه وام گرفته بودم موعد تسویش برای 91/4/20 است، یعنی دقیقا دو ماه دیگه، اما الان پولش آماده شده
تصمیم گرفتم سکه اومد زیر 640 همشو سکه بخرم، 2 ماه دیگه اگه نتونسته بودم پولش رو جور کنم سکه ها رو بفروشم وام رو تسویه کنم
خدا رو چه دیدی، شایدم بتونم تا 2 ماه دیگه پولش رو جور کنم (نصف پولش رو که مطمئنم به امید خدا جور می کنم) و سکه ها رو نگه دارم
به نظر خودم الان از 2 ماه دیگه برای خرید سکه خیلی بهتره
حالا می خوام نظر بچه ها رو بدونم؟؟؟؟

به نظر من سکه که داره میاد پایین بخر ایشالا برای قسطهاتون پول جور میشه نهایتش هم جور نشد میفروشین و فکر نمیکنم اونقدر ضرر چشمگیری باشه .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
مقاومت چند ماهه 1600 شکسته شد.
حالا ببینیم تو بازار ایران چه اثری داره.معمولا وقتایی که اونس بالا میره تاثیری تو بازار ایران نداره ولی وقتی قیمت اونس میاد پایین شاهد افت قیمت تو بازار داخلی هستیم.
ولی شاید ایندفعه به خاطر اینکه قیمت زیاد پایین نیاد قیمت دلارو دستکاری کنن.
ایندفعه اگه اونس بیاد پایین ، خیلی با قدرت مقاومتهای چندماه رو میشکنه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اونس رو دیدید شده 1589 :blink:

سکه و دلار به نظرتون امروز تا چند میاد پایین؟
gold_1d_b_o_l_USD.png

بالا