• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
انتظار میرفت خبر قوی بیاد در مورد پیشرفت مذاکرات که فعلا چیز خاصی نیست برای همین تردید خرید زیاد شده انگار. ولی یک خبر قوی و مثبت اگه در بیاد یکی دو روزه باز میتونه بازار به کف برسه.
اینجوری که بوش می یاد باید اماده بشیم برای دلاار 1400 ای :thumbsup:

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
اینجوری که بوش می یاد باید اماده بشیم برای دلاار 1400 ای :thumbsup:

ببخشيد از كجا داره بوش مياد؟
فعلا كه هيچ خبر درست و حسابي بيرون نيومده!

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
مال من فردا هست موعدش شنبه میرم میگیرم اون سری دوم 6 ماهه رو فعلا که وقت داریم صبر میکنم ببینم چی میشه
اینا سکه ورزشکارا رو هم نمیدن میگن جاش پول میدیم اونم به قیمت دو سال پیش ! یه چیزی هست که نمیخوان سکه بدن و حتی به قول یکی از پست ها زنگ میزنن میگن بیا جاش حواله بگیر

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به هر حال این اخرین فرصتیه که اینا میتونن خودشونو از این منجلاب بدون خفت زیاد بکشن بیرون و حتی ادعا کنن پیروز شدن , اینکارو نکنن قطعا مملکت به سمت جنگ میره حتی اگه قبلشم اینا با خفت بپذیرن شرایط اونارو باز جلوشو نمیتونن بگیرن.
اینا چیزاییه که خودشون میدونن در نتیجه از نظر من حداقل اینه که مذاکراته رو منفی نبندنش.

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
در آستانه مذاکرات بغداد، سعيد جليلی، دبير شورای عالی امنيت ملی ايران در همايش «اقتصاد مقاومتی» که برای بررسی راه های مقابله با تحريم های ايران برگزار شده است، به مقام های غربی هشدار داد که «در اظهارات شان دقت کرده و دچار اشتباه محاسباتی:eek:نشوند.» آقای جليلی روز پنجشنبه با اشاره به برخی گفته های رهبران آمريکا مبنی بر اينکه زمان برای گفت ‌و گو در حال پايان است، اظهار داشت: «آنچه رو به پايان است زمان برای فشار به ملت ايران است. چرا که بدون شک مسير فشار به ملت ايران، موجب مقاومت و پيشرفت بيشتر ما خواهد شد.:lol:»

اینم جواب موشی که برای گربه رجزخونی میکنه : در آستانه دور ديگری از مذاکرات هسته ای گروه پنج به علاوه يک با ايران، سفير آمريکا در اسرائيل می گويد که طرح های حمله احتمالی به ايران آماده شده اند و اين گزينه «به طور کامل قابليت اجرا دارد.»دان شاپيرو، سفير آمريکا در تل آويو در گفت و گو با راديو ارتش اسرائيل گفت: «ترجيح ما اين است که مسئله هسته ای ايران از طريق ديپلماتيک و با استفاده از اهرم های فشار حل و فصل شود و نه با استفاده از نيروی نظامی.» وی افزود: «ولی اين موضوع بدان معنی نيست که گزينه نظامی کاملا در دستور کار نيست. اين گزينه الان در دستور نيست ولی قابل اجراست. برنامه ريزی های مورد نياز برای اطمينان از اينکه همه چيز مهیاست انجام شده است.»

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بانک میتونه الان با پیش فروش مجدد سکه هم بازارو کنترل کنه هم پول سرمایه کلانی رو جمع کنه دوباره قیمت پیش فروشم باید حدود 520 باشه. از نظر من قصدشم داره دوباره پیش فروش کنه ولی کی مشخص نیست.

دیگه فکر نکنم کسی پیش خرید کنه یا حداقل استقبال خیلی پایین خواهد بود

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دیگه فکر نکنم کسی پیش خرید کنه یا حداقل استقبال خیلی پایین خواهد بود
توی مرحله ای هستیم که پیش فروش کمترین ریسکو داره , یعنی مذاکرات منفی شد , خب گرون میشه و میشه سود , مثبت شد سکه اگه حتی پایین تر از قیمت ثبت نامی هم زد ادم میره فیشو میده پولو پس میگیره. اونا هم میدونن برای همین فعلا پیش فروش خبری نیست.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
منم امروز رفتم سکه هامو گرفتم بالاخره. پوففف! آقایی که مسئولش بود، نمی دونم چرا خودش این سوال رو نمی کرد، منو فرستاد یه باجه دیگه، یه خانمی بود، گفت مالیاتش این قدر می شه، مطمئنی می خوای سکه بگیری؟ گفتم بله. بعد دوباره گفت برو همون باجه که بودی. یه عده هم توی صف بودن، به مالیات می گفتن مابه‌التفاوت. :lol:

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
فعلا بوش نمیاد !! خبر مثبت و منفی تقریبا یکسانن ,روی چه حسابی میگی؟

خوب تحلیل من اینه ببیند اگه نتیجه مذاکرات قرار بود منفی باشه دلار به هیچ وجه بعد از اون افت تا این حد بالا نمی یومد و حتی زیر 1550 میرسید که بعد نتیجه منفی فوقش برسه به باز به 1900 ولی الان که داره میره بالا این جوری میشه تصور کرد که نتیجه مثبت خواهد بود و ایران هم به عنوان یک پیروزی بزرگ میخواد دلار رو در عرض یک روز نزدیک به 300 تا بکشه پایین تا به عنوان یک پیروزی بزرگ ازش یاد کنه :confused:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
کلينتون:با حسن نيت به نشست بغداد مي آييم

به گزارش مشرق، باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري ايتارتاس نوشت: "هيلاري کلينتون " وزير امور خارجه آمريکا اعلام کرد : ميانجيگران بين المللي که در گفتگوها در خصوص مسئله هسته اي ايران مشارکت دارند، موفق شده اند به يک موضع واحد دست يابند و آمريکا اميدوار است نشست هفته آينده در بغداد، موفقيت آميز باشد.

کلينتون در ادامه گفت : «گروه 1+5با موضعي واحد به بغداد خواهد رفت و ما انتظار داريم ببينيم ايران ، چه نوع جدول زماني را به منظور اطمينان خاطر دادن به جامعه بين المللي در اين خصوص که به دنبال تسليحات هسته اي نيست و نخواهد بود ، خواهد پذيرفت.

وي در عين حال اذعان کرد : ما با حسن نيت به نشست بغداد مي آييم .

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بانک میتونه الان با پیش فروش مجدد سکه هم بازارو کنترل کنه هم پول سرمایه کلانی رو جمع کنه دوباره قیمت پیش فروشم باید حدود 520 باشه. از نظر من قصدشم داره دوباره پیش فروش کنه ولی کی مشخص نیست.

پس اگه بخواد اینجوری کنه باید کاسه کوزمونو جمع کنیم بریم بیرون از بازار سکه واسه همیشه:(

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حتی اگه همه چیز هم مثبت باشه این تورم همه اجناس که واقعا دیگه افسار گسیخته شده به همین راحتی نمیتونن جلوشو بگیرن همه چیز موقته دوباره مثل فنر فشرده میپره سر جای اول

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
دیروز با 629 تموم کرد.
امروز به نظرتون با چند تموم کنه؟
به نظر من با 640 تموم کنه...

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
قیمت های سکه و طلای امروز هم بسته شد. قیمت سکه امامی 642 هزار تومان با 13 هزار تومام افزایش قیمت نسبت به دیروز

قیمت طلا هر گرم 63530 با 620 تومان افزایش نسبت به دیروز

قیمت دلار به 21 تومان افزایش 1665 تومان و دیگر نرخ ارز ها نیز افزایش قیمت داشته اند.

بالا