• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ASRE_NOVIN

Registered User
لایک‌ها
4
خوب دوستان راهنمایی کنن تا ما هم یاد بگیریم تحلیل کنیم!!!

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
عزيزان تهراني:
ارزش داره و تفاوت اونقدر هست براي دور بعد بيام تهران (سبزه ميدون)سكه هام رو بفروشم؟
كرج هستم!اينجا 10 هزار تومان زير قيمت برداشتند سكه هاي قبليم رو!
سپاس

Ali_j98

Registered User
لایک‌ها
14
قبل از ماه رمضون در حالي كه اكثر دوستان پيش بيني كرده بودن كه بازار ارام خواهد بود و روند با تحويل سكه ها نزولي هست
من پيش بيني كردم كه ماه رمضون اروم نخواهد بود و احتمالا مثل هميشه عكس ذهنيت عمومي جامعه كه كاهش قيمت بود افزايش خواهيم داشت
الانم به نظرم عكس ذهنيت اكثر دوستان كه فكر ميكنن ديگه كاهش قيمت نداريمو مثلا ٧٧٥٠٠٠ كف قيمت سكه خواهد بود ولي به نظرم اين دولت در حال اماده كردن يه بازي جديد براي بازگشت به كانال ١٩٠٠ هست
سيگنال هاش هم به نظرم اين بود كه دوباره اومدن گفتن ١٢٢٦ حذف نميشه (شايد عملا وجود نداشته باشه) بعد اومدن گفتن به اولويت ١-٢ ارز مرجع ميدن و امروز هم اومدن ميگن به اولويت ١-٥ ميخوان ارز مرجع بدن و خبر هاي ديگه
البته اين فقط نظر بنده هست و امكان داره من اشتباه كنم ولي من هميشه ميگم اين دولت هميشه كارهاشو عكس باور و ذهنيت عمومي جامعه انجام ميده

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بیشترین سود رو از کاهش ارزش پول ملی همین دولت میبره.حالا که ملت با 2100 راضی هستند احتمال این کار کمه.حالا نزدیک برگذاری این اجلاس کذایی احتمال کاهش هست.اما در بلند مدت خیر.
وقتی خبر از کارتی کردن کالاهای اساسی میاد یعنی ارز نیست.وقتی مملکت با 2100 داره میچرخه دلیلی نداره درامد خودش رو کم کنه.الان 2100 ماهی دیگه 2200 ماهی دیگه ....

الان نامه هایی که به مقام عالی ممکلت نوشته میشه برای اینکه دست دولت از اقتصاد کوتاه بشه.یعنی حتی خطر به خواب سنگین آقایان یه تلنگری زده.

از طرفی بیاین نگاه کنیم که حباب منفی طلایی که ایران در وارداتش از اتحادیه اروپا تحریم هست و حتی خریدش مشکل فرصت طلایی قاچاق فراهم کرده.یعنی احتمال داره کمبود طلا رخ بده در کشور....حباب طلا ممکنه دوباره + بشه.
از طرفی طبق گفته خود مسوولین ما در جنگیم همین الان.میدونید از معدود کالاهای بارزش زمان جنگ طلا هست پسبه نظر من داشتن یک مقدار طلا در هر خانه ایی لازمه.
حتی کور سوی امیدی از این دیپلم ردی های مهندس و دکتر به چشم نمیرسه.فعلا حتی در این قیمت خرید به صرفه ست.
بقول دکتر تا آخر این دولت هیچ خبری خوشی نمیشنویم.

فقط دو فاکتور مذاکرات مونده و بورس ارزی.اینم شاید اولی یه مرهم موقتی برای این درد بشه.یه بنده خدایی از لبه پرتگاه و اینا حرف میزد یادتونه؟؟ا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان ورود ارز که ادامه داره به طرق مختلف
حداقل اسکناس مطمئن باشید کم نیست و نخواهد بود

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
من حدس میزنم که یه افزایش تقاضا به خاطر عید فطر و جشن های در پیش داشته باشیم. به علاوه قیمت انس 10 دلار نسبت به دیروز افزایش داشت که میتونه یه مقداری از افت دیروز را جبران کنه. البته این دو عامل را به حرف دوستان اضافه کردم.

حدس میزنم تا فردا به مرز 785 برگردیم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من حدس میزنم که یه افزایش تقاضا به خاطر عید فطر و جشن های در پیش داشته باشیم. به علاوه قیمت انس 10 دلار نسبت به دیروز افزایش داشت که میتونه یه مقداری از افت دیروز را جبران کنه. البته این دو عامل را به حرف دوستان اضافه کردم.

حدس میزنم تا فردا به مرز 785 برگردیم.
دوست عزیز از وقتی قیمت سکه از کانال 500 تومن گذشت دیگه در عمل تقاضایی برای جشن ها و عیدها بوجود نمیاد چون معمولا کسی کادوی 500 تومنی نمیده دیگه جه برسه به 800 تومن
اما بازار ممکنه بنا بر عادت سال های گذشته این قضیه رو همچنان بهانه ای برای افزایش قیمت قرار بده

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز از وقتی قیمت سکه از کانال 500 تومن گذشت دیگه در عمل تقاضایی برای جشن ها و عیدها بوجود نمیاد چون معمولا کسی کادوی 500 تومنی نمیده دیگه جه برسه به 800 تومن
اما بازار ممکنه بنا بر عادت سال های گذشته این قضیه رو همچنان بهانه ای برای افزایش قیمت قرار بده

تقریبا درسته . اما هستن هنوز کسانی که کادو می دهند. اما این روزها تقاضای سکه دیگه برای جشن و عروسی و . .. نیست. سکه شده کالای سرمایه گذاری متاسفانه

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8

به نظرم هنوز برای عروسی ها داده میشه، حداقل نیم سکه میدن که بازم روی بازار تاثیر داره بعلاوه عادتی که شما هم فرمودین

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10

دلیلش همین بود :

سکه 788000 تومان !

البته اینم بگم که باز هم داریم میریم که به نظر من یه نوسان گیری خوب داشته باشیم و این بار فروش اطراف 795000 تومان در روز شنبه و خرید حدود 780000 در بعد ازتعطیلات...

این نظر من هست.

دوستان تحلیلگر چرا ساکتید ؟ چه میبینید در این افزایش قیمت ؟

Last edited:

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
به گزارش خبرآنلاین ؛ علیرضا دبیر آخربن قهرمان طلایی ایران در کشتی المپیک . عضو شورای شهر تهران صبح پنجشنبه به همراه حمید سوریان راهی بازار طلافروشان تهران شدند تا کمک های مردمی رابرای زلزله زدگان آذربایجانی جمع آوری کنند. آنها که خودشان هم باور نداشتند حضورشان اینچنین با استقبال کسبه بازار طلای تهران مواجه شود ، در یک نصف روز توانستند رقمی معادل 5 میلیارد تومان کمک مردمی جمع کنند. رقمی که در هفته آینده قرار است صرف احداث بیش از 150 واحد مسکونی روستایس در مناطق زلزله زده شود.
علی دبیر و سوریان تصمیم دارند در این پروژه مستقیمت حاضر باشند و کار نظارت بر مراحل احداث این واحدهای مسکونی را زیر نظر داشته باشند تا خانه ها پیش از آغاز فصل سرما در اختیار زلزله زدگان قرار بگیرد.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
130 زنداني سياسي در ايران آزاد شده و يا با کاهش محکوميت مواجه شده اند.
اين در حالي است که زندانيان سياسي در ايران که از نظر مسولان جمهوري اسلامي زنداني امنيتي محسوب مي شوند از جمله محکوماني هستند که بسياري از قوانين عفو و بخشودگي محکومان عادي در ايران از جمله آزادي مشروط شامل حال آنها نمي شود.
محمد مصطفايي حقوقدان و فعال حقوق بشر به صداي آمريکا مي گويد که اين آزاديها بيشتر از آنکه جنبه حقوقي داشته باشد ، سياسي است و به شرايط اقتصادي و سياسي ايران بر مي گردد.
آقاي مصطفايي معتقد است که آزادي زندانيان سياسي در شرايطي که حکومت ايران با بحرانهاي داخلي و بين المللي روبرو است نشانگر عقب نشيني حکومت و تلاش براي ايجاد روابطي دوستانه تر با گروهها و فعالان سياسي است.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من انتظار داشتم دولت بعد از پرداخت یارانه ها وارد عمل بشه
اینکه دولت با اینکه توانایی شو داره اما هنوز وارد عمل نشده بسیار مشکوکه
دوستان توی خریدهاشون بسیار دقت کنن
همونطور که دوستان می دونند من شخصیتی با قابلیت ریسک پذیری بسیار بالا هستم، اما با این وجود همچنان ترجیح می دم فعلا نظاره گر بازار باشم

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
من انتظار داشتم دولت بعد از پرداخت یارانه ها وارد عمل بشه
اینکه دولت با اینکه توانایی شو داره اما هنوز وارد عمل نشده بسیار مشکوکه
دوستان توی خریدهاشون بسیار دقت کنن
همونطور که دوستان می دونند من شخصیتی با قابلیت ریسک پذیری بسیار بالا هستم، اما با این وجود همچنان ترجیح می دم فعلا نظاره گر بازار باشم

سلام. یعنی احتمال ریزش زیاد را می دهید؟؟؟؟؟

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
به نظر من دولت میخواد یه فتح الفتوح راه بندازه !

دولت دیگه مال این حرفا نیست. اگه به قول شما فتح و الفتوح هم راه بندازه دلار 50-60 تومن فقط برای دوه سه روز ریزش خواهد داشت که اینا نمیشه گفت فتح الفتوح. میهش گفت جنگ تفنگ آب پاش :D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دولت دیگه مال این حرفا نیست. اگه به قول شما فتح و الفتوح هم راه بندازه دلار 50-60 تومن فقط برای دوه سه روز ریزش خواهد داشت که اینا نمیشه گفت فتح الفتوح. میهش گفت جنگ تفنگ آب پاش :D
اتفاقا دولت قدرتش رو داره تا هر جایی دلش بخواد پایین بیاره ولی به قول شما پایدار نیست .
دوما مگه مرغ 2-3 هزار تومنی نشد 7500 تومن بعد آوردن روی 5-6 هزار تومان گفتن مرغ را ارزان کردیم؟ مرغ 2-3 هزاری شد 5-6 هزار ارزان شد !!!
پس منظور از فت الفتوح به هیچ وجه دلار 1200 تومنی نیست که اصلا دولت کسب و کارش خراب میشه ، منظور یک کاهش قیمت در حد مثلا 200 تومن هست(برای دلار) که با یک هجمه رسانه ای میشه شکست غول استکبار

Last edited:

sun666

Registered User
لایک‌ها
146

عزیز من شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی
دولت اگر بخواد راحت میتونه دلار رو تا 1300-1400 بیاره پایین کاری ندارم که ارزش واقعی دلار بیش از این حرفاسات ولی اقتصاد ما یک اقتصاد بسته دولتی هستش و مدیریت ارزی شناور هستش و همه چیز دست دولت

حالا تعدادی از دلایلی که چرا دولت دلار رو پایین نمیاره یا فعلا نیاورده:1-افزایش نقدینگی دولت با افزایش ارزش دلار هرچند به قیمت کاهش ارزش پولی و GNP واقعی باشه (ما قبل از تحریم ها روزی 4میلیون بشکه نفت میفروختیم که میشه روزی 400 میلیون دلار درآمد نفتی حالا شما فکر کن فروش یک دفعه بشه 3میلیون بشکه)
2-آینده نگری دولت:دولت اگر نصف ذخیره ارزیش رو تو بازار بریزه دلار وحشتناک میاد پایین(حتی ممکنه 50تومان از دولتی هم کمتر بشه اتفاقی که در مرحله اول دادن سکه ها افتاد) ولی برای تحریم هایی که تو آینده پیش میاد اونوقت نمی تونن کاری انجام بدن! 3-تامین پول یارانه های نقدی مردم با استفاده از شکاف ارز دولتی و آزاد!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اتفاقا دولت قدرتش رو داره تا هر جایی دلش بخواد پایین بیاره ولی به قول شما پایدار نیست .
دوما مگه مرغ 2-3 هزار تومنی نشد 7500 تومن بعد آوردن روی 5-6 هزار تومان گفتن مرغ را ارزان کردیم؟ مرغ 2-3 هزاری شد 5-6 هزار ارزان شد !!!
پس منظور از فت الفتوح به هیچ وجه دلار 1200 تومنی نیست که اصلا دولت کسب و کارش خراب میشه ، منظور یک کاهش قیمت در حد مثلا 200 تومن هست که با یک هجمه رسانه ای میشه شکست غول استکبار

متاسفانه همه وقتی میشنید صحبت علی خصوص درباره همین مرغ که واقعا حال به هم زن شده نمی دونید که علت واقعیش چه ! در ضمن این اختلاف قیمت رو براتون فورمول و رانتش رو براتون نوشتم که اول و آخرش به خود دولت ختم میشه برای تامین هزینه هاش و علی الخصوص برای پرداخت یارانه . در ضمن این قد هر چی میشه مرغ مرغ میکنید بدونید که قیمت مرغ برای این اینقدر بالا رفت که انحصار واردات غذای مرغ (کنجاله ای که در غذای مرغ استفاده میشه) در انحصار 1 نفر بود. دقت کنید در انحصار 1 نفر بود و چون این آقا به هر دلیل وارد جنس رو ترخص نکرد وضعیت این شد . یه ذره از خواب و خیال دربیایید . روابط رو بشناسید ، بازار رو بشناسید بدون چی به چی هست .

بالا