keyvan11222
Registered User
- نوشتهها
- 36
- لایکها
- 5
درود دوستان كمك هاي نقدي به هم ميهنان عزيز اذري فراموش نشود شماره حساب ٩٩٩٩٩ هلال احمر بانك ملي
دوست عزیز از وقتی قیمت سکه از کانال 500 تومن گذشت دیگه در عمل تقاضایی برای جشن ها و عیدها بوجود نمیاد چون معمولا کسی کادوی 500 تومنی نمیده دیگه جه برسه به 800 تومنمن حدس میزنم که یه افزایش تقاضا به خاطر عید فطر و جشن های در پیش داشته باشیم. به علاوه قیمت انس 10 دلار نسبت به دیروز افزایش داشت که میتونه یه مقداری از افت دیروز را جبران کنه. البته این دو عامل را به حرف دوستان اضافه کردم.
حدس میزنم تا فردا به مرز 785 برگردیم.
دوست عزیز از وقتی قیمت سکه از کانال 500 تومن گذشت دیگه در عمل تقاضایی برای جشن ها و عیدها بوجود نمیاد چون معمولا کسی کادوی 500 تومنی نمیده دیگه جه برسه به 800 تومن
اما بازار ممکنه بنا بر عادت سال های گذشته این قضیه رو همچنان بهانه ای برای افزایش قیمت قرار بده
دوست عزیز از وقتی قیمت سکه از کانال 500 تومن گذشت دیگه در عمل تقاضایی برای جشن ها و عیدها بوجود نمیاد چون معمولا کسی کادوی 500 تومنی نمیده دیگه جه برسه به 800 تومن
اما بازار ممکنه بنا بر عادت سال های گذشته این قضیه رو همچنان بهانه ای برای افزایش قیمت قرار بده
چرا ؟
؟
من انتظار داشتم دولت بعد از پرداخت یارانه ها وارد عمل بشه
اینکه دولت با اینکه توانایی شو داره اما هنوز وارد عمل نشده بسیار مشکوکه
دوستان توی خریدهاشون بسیار دقت کنن
همونطور که دوستان می دونند من شخصیتی با قابلیت ریسک پذیری بسیار بالا هستم، اما با این وجود همچنان ترجیح می دم فعلا نظاره گر بازار باشم
به نظر من دولت میخواد یه فتح الفتوح راه بندازه !سلام. یعنی احتمال ریزش زیاد را می دهید؟؟؟؟؟
به نظر من دولت میخواد یه فتح الفتوح راه بندازه !
اتفاقا دولت قدرتش رو داره تا هر جایی دلش بخواد پایین بیاره ولی به قول شما پایدار نیست .دولت دیگه مال این حرفا نیست. اگه به قول شما فتح و الفتوح هم راه بندازه دلار 50-60 تومن فقط برای دوه سه روز ریزش خواهد داشت که اینا نمیشه گفت فتح الفتوح. میهش گفت جنگ تفنگ آب پاش![]()
دولت دیگه مال این حرفا نیست. اگه به قول شما فتح و الفتوح هم راه بندازه دلار 50-60 تومن فقط برای دوه سه روز ریزش خواهد داشت که اینا نمیشه گفت فتح الفتوح. میهش گفت جنگ تفنگ آب پاش![]()
اتفاقا دولت قدرتش رو داره تا هر جایی دلش بخواد پایین بیاره ولی به قول شما پایدار نیست .
دوما مگه مرغ 2-3 هزار تومنی نشد 7500 تومن بعد آوردن روی 5-6 هزار تومان گفتن مرغ را ارزان کردیم؟ مرغ 2-3 هزاری شد 5-6 هزار ارزان شد !!!
پس منظور از فت الفتوح به هیچ وجه دلار 1200 تومنی نیست که اصلا دولت کسب و کارش خراب میشه ، منظور یک کاهش قیمت در حد مثلا 200 تومن هست که با یک هجمه رسانه ای میشه شکست غول استکبار