• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان به نظرتون آخرین پله کاهشی کی هست؟؟؟در مورد پیش فروش ؟؟آیا صحت داره 15 آبان قراره پیش فروش بشه؟؟بهترین زمان برای خرید کی هست به نظرتون؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نظر شخصی من البته و ممکن هست اشتباه باشه

به محض اینکه نرخ ارز آرامش نسبتی گرفت و بازار اوکی شد و دوباره قیمت ها به صورت رسمی بر روی تابلو ها رفت حداقل من (به شخصه) تا سال آینده بابت نواسان گیری سمت ارز نمیرم . این بار فقط سکه دلیل :

افت قیمت اونس جهانی یک موقعیت بسیار عالی هست . البته بازم اما و اگر و اگر مسئله هسته ای ایران با 1+5 حل بشه باز هم روی انس تاثیر داره و افت بیشتری میکنه من منتظرم که کلا نوامبر تموم شه و این نشست هم با 1+5 اتفاق بیوفته و نتیجه هر چه بود بهترین موقعیت ورود به بازار هست البته فقط سکه .

2 تا فاکتور هست . اول اینکه منقاشه هسته ایران حل بشه بازم انس بیشتر از این افت میکنه و کف سفت تری رو برای ورد سرمایه ایجاد میکنه و طلائی ترین فرصت خرید هست . اگر هم بازم خبر خوشی در نیاد در 2 روز اول بازم فرصت طلائی محیا هست .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوستان فروم دیگه ای غیر اینجا نیست بشه تبادل نظر کرد واسه سرمایه گذاری روی طلا
اینجا که کلا تعطیله
پرشین تولز هم خیلی اذیت میکنه
فروم دیگه ای سراغ دارین معرفی کنید اونجا بیایم تبادل نظر کنیم

متاسفانه میشه میز گرد سیاسی و مسائلی که اصلا به هم ربط ندارن . این تائید پست ها هم و سر پا موندن این بخش حاصل این هست که بنده و بهروز به صورت تونستیم بخش رو حفظ کنیم . تحلیل سیاسی از ریشه هیچ ربطی به بازار سرمایه نداره و جالب این هست که بدونید طرفی که سیاست میره پول نمیره گرامی . این بخش فکر کنم تنها بخشی و پرشین تولز تنها فرومی بود که در اون تاپیک مرجع تحلیل سیاست های منطقه و جهانی و اثر اون بر بازارهای جهانی و داخلی بود ولی در اون تاپیک بنا به قوانش که میشد فقط سیاست رو در جهت اقتصاد تحلیل کرد هیچ کسی حتی پست هم نمیداد اینجا هم اگر تائید پست هاش برداشته شه میشه میزگرد سیاسی و تحلیل سیاست از ریشه سیاسی

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95

به محض اینکه نرخ ارز آرامش نسبتی گرفت و بازار اوکی شد و دوباره قیمت ها به صورت رسمی بر روی تابلو ها رفت حداقل من (به شخصه) تا سال آینده بابت نواسان گیری سمت ارز نمیرم . این بار فقط سکه دلیل :

افت قیمت اونس جهانی یک موقعیت بسیار عالی هست . البته بازم اما و اگر و اگر مسئله هسته ای ایران با 1+5 حل بشه باز هم روی انس تاثیر داره و افت بیشتری میکنه من منتظرم که کلا نوامبر تموم شه و این نشست هم با 1+5 اتفاق بیوفته و نتیجه هر چه بود بهترین موقعیت ورود به بازار هست البته فقط سکه .

2 تا فاکتور هست . اول اینکه منقاشه هسته ایران حل بشه بازم انس بیشتر از این افت میکنه و کف سفت تری رو برای ورد سرمایه ایجاد میکنه و طلائی ترین فرصت خرید هست . اگر هم بازم خبر خوشی در نیاد در 2 روز اول بازم فرصت طلائی محیا هست .

دکتر جان به نظرت این مساله ایران چه قدر می اونه روی اونس تاثیز گذار باشه؟ آیا قابل توجه خواهد بود.؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
به نظر من البته و ممکن هست که اشتباه باشه

دقت کنید الان وقت وقت قمپز در کردن 2 نامزد ریاست جمهوری در آمریکا و شانتاژ های خبری هست . به نظر من بزارید نتیج انتخاباتی دربیاد بعد به بازار ورود کنید .

دکتر راست میگه اگه میخواین طلا بخرین یه مقدار دیگه صبر کنین آب که از سر گذشت چه یه وجب چه ۱۰۰ وجب .:Snorkle:

یادمه سری قبل هم که میخواستن سکه پیش فروش کنن چندین تن‌ شمش طلا از ترکیه وارد کردن.

انتقال دهها تن طلای ترکیه از مسیر دوبی به ایران

خبرگزاری رویترز گزارش داده است در ما‌‌ه‌های اخیر دهها تن طلای ترکیه به طور مستقیم یا از طریق دوبی به ایران انتقال پیدا کرده است.

Last edited:

neeed

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان لطف کنن بهترین روز واسه خرید را اطلاع بدن تا عقب نمونیم

iCelestia

Registered User
لایک‌ها
176
26 مهر 15 تا تمام رو 1460 می خریدن.نفروختیم.الان پشیمونم.نباشم؟

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
بهترین وقت برای خرید هم (میتونه / امکان داره/ شاید ) یه محدوده زمانی‌ بین ۱۰ نوامبر تا ۱۰ دسامبر باشه دلیلش رو هم که همه میدونین !! در هر صورت طرف مقابل باید برگه برنده رو یک جا رو کنه. :exclamati

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130

سلام
منظورتون اینه بعد از نشست فرصت خوبیه واسه خرید؟یا همین روزا بخریم واسه بعد؟ نشست بعدی کی هست؟
با سپاس

Over_Cracker

Registered User
لایک‌ها
37
دلار بازار آزاد در حال افزایش هستش.

انس هم دوباره داره جون میگیره.

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
به نظرم تا قبل از مذاکرات چه فروش و چه نگهداشتن سکه ریسک خیلی بالایی داره . موندم چه کار کنم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من امروز یکعدد روی 1320 خریدم به نظرتون ارزونتر میشه ؟

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
سلام بر همه دوستان من قصده سرمایه گذاری رو سکه داشتم البته نه برای باند مدت مثلا بخرم و 2 هفته بعد بفروشم و دوباره پایین امد بخرم
میتونید منو راهنمایی کنید که مثلا این بازار چگونست و نرخ اون با دلار و ... چگونه تایین میشه
درضمن خرید سکه بهتره یا طلا خورد(گرمی)؟(فروشش راحته و...؟)
و اگه تجربیاتتونو به منم بگید که بتونم موفق بشم چون ادم باید وارده کاری میشه از تجربیاته دوستانی که تو این کار بودن استفاده کنه وگرنه شکست میخوره
ممنونم از همه

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
این سکه که مثلا میگن تحویل برای آبان ماه به قیمت 1280 رو چجوری میشه ثبت نام کرد؟ اصلا جریان این تحویل واسه ماههای آتی چی هست که قیمت میدن ؟

بالا