- نوشتهها
- 2,756
- لایکها
- 543
ربع سکه مقداری حباب داره ولی من فکر نمی کنم به این زودی ها این حباب از بین بره. به دلیل بالا بودن قیمت ها، این طبیعی هست که اونی که خریدنش راحت تره قیمتش مقداری گران تر از ارزش واقعی اش بشه ...
دکتر جان من میخوام سکه بگیرم کی بگیرم دقیقا چی بگیرم؟
من عزیز جان نه دیگه سکه میگیرم نه دلار فقط زمین جاش هم اصلا برام مهم نیست . حالا زمین باشه یا مستغلات یا پیش فروش واحد
من عزیز جان نه دیگه سکه میگیرم نه دلار فقط زمین جاش هم اصلا برام مهم نیست . حالا زمین باشه یا مستغلات یا پیش فروش واحد
رضا جان یعنی به نظرت تبدیل به تمامش کنم ؟ نمودار نیم و تمام رو نگاه کردم تقریبا به یه شکل حرکت میکنن اما ربع و گرمی متفاوت هست
مثلا دیروز ربع و گرمی افزایش داشتن اما نیم و تمام کاهش داشتند
میشه برای سرمایه های پایین تر بیشتر راهنمایی کنید ؟
آخه مثلا خیلیا 300-400 مل که ندارن برن سمت زمین یا پیش فروش
برای جوانان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دکتر زمین کجای تهران بگیریم
در حد 20-30 تومن چیزی هست
تو شهریار و اندیشه بگرد شاید پیدا کردی .
هر چند بوجت کمه ولی شاید بتونی چیزی گیر بیاری .
اره خوب ربع و گرمی طرفدارش بیشتره
اما میگم نکنه یه وقت بیان ربع و گرمی هم ثبت نام کنن ! اون موقع میترکه این حباب !
وگرنه این حباب همینجور بیشتر و بیشتر میشه
دکتر زمین کجای تهران بگیریم
با 20 30 تومن تو یه جاهایی تو شمال زمین میدن که سرمایه گذاری بدی هم نیست20-30 میلیون منظورت بود یا 20-30 میلیارد ؟الان توی اطراف کرج زمین متری 700 تومنه حداقل متراژشون هم 200 متره.بعد شما با 30 میلیون تو تهران میخوای زمین بخری؟
از بین همه موارد فقط سکه و صرفا هم تمام سکه بگیرینسلام با 6 تومن چیکار کنم ؟ ثبت نام کنم ؟ یا بذارم موسسه ای که یه ساله درصد24 سود میده ؟
خرید طلا رو پیشنهاد میکنید یا سکه یا بانک ؟ یا توجه به این که تا حدود ده ماهه دیگه این پول رو لازم دارم یعنی چطوری میتونم تو این ده ماه بیشترین سود رو از این 6 میلیون تومن بکنم ؟ یا حداقل ارزشش رو حفظ کنم ؟
ممنونم منتظر پاسخ هاتون هستم
پیشاپیش ممنونم
بازار املاک و مسکن سوددهی جالبی نداره برای شما مطمئنا سود ناچیزی بدست میارین مگر این که سرمایه ای حدود 20 برابر این مبلغ داشته باشین و مداوم خرید و فروش کنیندکتر زمین کجای تهران بگیریم