• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
با دلار 3500 و انس 1402 دلاری (با اجرت ضرب سکه (5000 تومان) و 6% مالیات بر ارزش افزوده)
قیمت واقعی سکه
1230593
قیمت واقعی نیم سکه
617944
قیمت واقعی ربع سکه
311622
قیمت واقعی سکه یک گرمی
158461

yasidevil

Registered User
لایک‌ها
45
آخرین قیمت اونس تا این لحظه: 1367 دلار....

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
قیمت باید بیاد پائین والا من نوعی فردا با چنتا شمش تپل که اینجا ثانیهِ و نسبت به اونس جهانی‌ بالا پائین میره میام ایران و از این حباب منفی‌ سؤ استفاده می‌کنم !!

همین الان
اونس = ۱۳۶۵
kilo/€ = 34023 € =156 400 000 toman (euro=4600 toman) Gheimate inja
gheimate iran = 1kg shemsh = 165 400 000 toman (gerami 165 400 toman

yani in vasat 10 000 000 ekhtelaf hast
hala khodeton moghayeseh konin

azada

Registered User
لایک‌ها
279
قیمت باید بیاد پائین والا من نوعی فردا با چنتا شمش تپل که اینجا ثانیهِ و نسبت به اونس جهانی‌ بالا پائین میره میام ایران و از این حباب منفی‌ سؤ استفاده می‌کنم !!

همین الان
اونس = ۱۳۶۵
kilo/€ = 34023 € =156 400 000 toman (euro=4600 toman) Gheimate inja
gheimate iran = 1kg shemsh = 165 400 000 toman (gerami 165 400 toman

yani in vasat 10 000 000 ekhtelaf hast
hala khodeton moghayeseh konin

پاشو بیا ایران رفیق
پاشو بلکه این حباب منفی بترکه و ما هم حالی بکنیم!

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
آقا یکی درباره این طلای مستعمل توضیح بده!خرید فروشش اسونه؟راحت میشه خرید فروشش کرد؟

azada

Registered User
لایک‌ها
279
آقا یکی درباره این طلای مستعمل توضیح بده!خرید فروشش اسونه؟راحت میشه خرید فروشش کرد؟

تا اونجایی که من میدونم،خریدش آسونه
اما فروشش به اون سادگی نیس
یعنی هر روز که بخوای نمی تونی بفروشی
البته این قاعده واسه سکه هم هست
به هر حال سکه اجرت داره و حباب هم داره ولی طلای مستعمل هیچ نداره

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
پاشو بیا ایران رفیق
پاشو بلکه این حباب منفی بترکه و ما هم حالی بکنیم!

خودت از اینجا یا ۱۰۰۰ جا دیگه میتونی‌ چک کنی‌ هر ۱۰ ثانیه F۵ رو بزنی‌ یا رفرش کنی‌ میبینی‌ قیمت عوض شده , بعد همون لحظه هم قیمت سبزه میدون یا کریم خان رو بگیر ببین چه اختلافی می‌افته .
قیمت ترکیه و دوبی‌ هم باید نسبت به اونس بالا پین بره ، یعنی‌ صبح برین خرید بکنین عصر برگردین بازم کلی‌ سود کردین !

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام دوستان
نظرتون چیه الان 86 با تاریخ پایین عوض کنیم؟
من خودم 86 دارم حباب خیلی زیاد شده درسته دارم هر سکه با ضرر 125 میفروسم اگه 1310 بدم ولی بازم فک کنم بهتر باشه و بعدا سود بهتری داشته باشه
نظر دوستان چی هست؟
سپاس

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
تا اونجایی که من میدونم،خریدش آسونه
اما فروشش به اون سادگی نیس
یعنی هر روز که بخوای نمی تونی بفروشی
البته این قاعده واسه سکه هم هست
به هر حال سکه اجرت داره و حباب هم داره ولی طلای مستعمل هیچ نداره

ممنون.
الان مثلا من 3 تا نیم سکه بگیرم دونه ای 700 برا فروشش چقدر کم میکنن؟
وقیمت ها توی شهرستان که ما هستیم قیمت توی تهرانه؟

xms

Registered User
لایک‌ها
387

فارس گزارش می‌دهد
حباب ۱۵۰ هزار تومانی قیمت سکه/ بازار در برابر کاهش مقاومت می‌کند

با وجود کاهش قیمت اونس هم‌اکنون در بازار تهران قیمت سکه طرح جدید با 15 هزار تومان افت یک میلیون و 335 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است در حالی که طبق فرمول تعیین قیمت سکه، قیمت واقعی سکه 150 هزار تومان پایین‌‌تر از عدد فعلی است.

13911124000305_PhotoA.jpg

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با وجود کاهش شدید قیمت اونس، بازار سکه چندان تمایلی به پایین آوردن قیمت‌ها ندارد به طوری که هم‌اکنون قیمت سکه طرح جدید تنها با 15 هزار تومان کاهش نسبت به رو شنبه یک میلیون و 335 هزار تومان و سکه طرح قدیم با 10 هزار تومان افت یک میلیون و 300 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است. همچنین نیم سکه با 5 هزار تومان نزول قیمت، 690 هزار تومان، ربع سکه با همان میزان کاهش 430 هزار تومان و سکه بدون تغییر گرمی 300 هزار تومان تعیین قیمت شده است. این در حالی است که قیمت اونس در بازار‌های جهانی به شدت کاهش یافته است. برای مشخص شدن قیمت واقعی سکه فرمول قیمت آن را بررسی می‌کنیم. فرمول تعیین قیمت سکه ضرب قیمت انس در ارزش روز دلار در بازار آزاد تقسیم بر 31.1 ضرب در 0.9 ضرب در 8.130 + 10 هزار تومان است. بنابراین اعداد امروز اونس و دلار را در این فرمول جاگذاری می‌کنیم. با جاگذاری این اعداد هم‌اکنون قیمت سکه در بازار باید یک میلیون و 185 هزار تومان باشد اما قیمت فعلی سکه تمام 150 هزار تومان بیش از این قیمت است و این فاصله حباب محسوب می‌شود. به گزارش فارس، در روزهایی که قیمت اونس در بازارهای جهانی افزایش می‌یابد، به سرعت تاثیر آن در بازار داخلی قابل مشاهده است و فروشندگان سکه دلیل این افزایش را رشد قیمت اونس عنوان می‌کنند اما هم‌اکنون با کاهش قیمت اونس بازار به شدت در برابر این افت قیمت مقاومت می‌کند. انتهای پیام/م

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اينكه سكه هم داره به جرگه خودرو و مسكن اضافه ميشه و با اين حباب ميره تو ركود.

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
با قیمت الان انس فکر کنم 200 تومن حباب داره سکه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاربران و فعالان این بخش لطفا چند نکته میگم که رعایت کنید :

1-تائید پستها برداشته شد
2-با توجه به انتخابات پیش رو بحث سیاسی نکنید کسی رو نقد کنید و از ریشه سیاست رو نقد نکنید و به اصطلاح "میزگرد سیاسی راه نیاندازید"
3-در صورتیکی کاربری مساله مسائل سیاسی رو نقدش و کاندیدایی و یا هر شخصی از اشخاص سیاسی این مملکت رو بهش توهین کرد یا اومد به خاطر مسائل بازار تحلیلش کرد فقط برخورد میشه دیگه تذکر داده نمیشه .

مدیران این بخش و مدیران ارشد به تمامی کاربران احترام گذاشتند و تائید پستها رو برداشتند ولی در صورت مشاهده مواردی که گفتم "فقط برخورد میشه"

با تشکر از اینکه بخش اقتصادی رو به میزگرد و میتینگ سیاسی تبدیل نمیکنید . باور کنید میشه فقط به مسائل اقتصادی کار داشت و در بازار فعالیت کرد . برای اخبار سیاسی تاثیر گذار در مسائل اقتصادی هم تاپیک اخبار اقتصادی هست اونجا نقل قول کنید .

با تشکر

بالا