• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
من یه چیزی رو متوجه نمیشم.

مثلا من سه میلیون تومن پول دارم.

فرض می کنیم میرم باهاش دو تا سکه می خرم.

چطور میشه که من سود می کنم ؟

مثلا سکه ای که فرضاً 1400 هست دو ماه بعد میشه 1500. در اینصورت من دویست تومن سود کردم

خب بعدش باید بکشم بیرون ؟ یا چی ؟

آیا کسایی که حرف از سرمایه گذاری روی سکه میزنن مبلغی بالای ده میلیون منظورشونه ؟

اره دیگه

اصن به نظر خودت این 200 تومن رو اگرم سود کنی :blink: اگر ها
اسمش سوده اصن؟

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان زیادی وسواس دارن . تجارت جز سود و زیاد تجربه هم بهمراش داره. من یه ما قبل عید کل طلاهامو فروختم واسه کاری 146 چند وقت پیش باز خریدم 128 هم از خرید و فروشش سود کردم هم از خود پول تو دو ماه .
اگه این کاره ای یه کم برو تو بازار طلا ببین قیمتا تو چه مایه هایی هستن . نو و دسته دو . قیمت که اومد دستت خودت دو دوتا چند تا کن ببین چطوریه. همین . می تونی راحت خرید و فروش کنی. یکی دو بار ضرر تو کل معاملات وایه هر کسب پیش میاد مهم تجربه ایه که تو این معاملات بدست میاری

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
یعنی جدا بعد سال ۸۶ اینا سکه ضرب نکردن ؟ ، تو این ۵ سال این همه سکه تو بازار ریختن برا اون موقست ؟

قبلاً بانک مرکزی سال ضرب سکه روی آن می زد، البته سکه های مربوط به هر سال مشابه هم بود و دارای وزن یکسان و ارزش واحد بود، ولی بعداً دید سکه فروشان و خریداران از این درج تاریخ سؤاستفاده می کنند و سال های گذشته رو مدل پایین حساب کرده و موقع خرید ارزان بر می دارند دیگه تصمیم گرفت سال رو روی سکه نزنه به همین دلیل دیگه از 86 به بعد همینطور مونده.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
من یه چیزی رو متوجه نمیشم.

مثلا من سه میلیون تومن پول دارم.

فرض می کنیم میرم باهاش دو تا سکه می خرم.

چطور میشه که من سود می کنم ؟

مثلا سکه ای که فرضاً 1400 هست دو ماه بعد میشه 1500. در اینصورت من دویست تومن سود کردم

خب بعدش باید بکشم بیرون ؟ یا چی ؟

آیا کسایی که حرف از سرمایه گذاری روی سکه میزنن مبلغی بالای ده میلیون منظورشونه ؟
مهم نوسان کردنشه و بستگی به شرایط بازار و چیزهای زیاد دیگه ای داره که در اینجا و خیلی جاهای دیگه بحث سر همین مسأله است.

مثلاً شما فرض کن یک ماه مونده به یک عید بزرگ، شما تحقیق می کنی و متوجه می شی که دم اون عید قیمت سکه مخصوصاً ربع به دلیل خرید زیاد برای عیدی دادن به افراد زیاد میشه.

بنابراین تصمیم به خرید ربع سکه با قیمت فعلی می کنی، بعد وقتی دم عید قیمت ربع رفت بالا می تونی بفروشی و بعد از گذشت یه مدتی (با فرض ثابت موندن دیگر متغیرهای تأثیر گذار) قیمت ربع دوباره می بینی به حالت قبلی خودش برگشت که مجدداً می تونی بری بخری ولی این بار پولت بیشتر شده یا سکه تعداد بیشتر از قبل می خری یعنی اونقدر سکه افزایش و سود کردی یا همون مقدار قبلی سکه می خری و مقدار سودت به صورت پول نقد در دستت می مونه. بنابراین از نوسان مربوط به مناسبت عیدی و ... تونستی از بازار سود بدست بیاری.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
مهم نوسان کردنشه و بستگی به شرایط بازار و چیزهای زیاد دیگه ای داره که در اینجا و خیلی جاهای دیگه بحث سر همین مسأله است.

مثلاً شما فرض کن یک ماه مونده به یک عید بزرگ، شما تحقیق می کنی و متوجه می شی که دم اون عید قیمت سکه مخصوصاً ربع به دلیل خرید زیاد برای عیدی دادن به افراد زیاد میشه.

بنابراین تصمیم به خرید ربع سکه با قیمت فعلی می کنی، بعد وقتی دم عید قیمت ربع رفت بالا می تونی بفروشی و بعد از گذشت یه مدتی (با فرض ثابت موندن دیگر متغیرهای تأثیر گذار) قیمت ربع دوباره می بینی به حالت قبلی خودش برگشت که مجدداً می تونی بری بخری ولی این بار پولت بیشتر شده یا سکه تعداد بیشتر از قبل می خری یعنی اونقدر سکه افزایش و سود کردی یا همون مقدار قبلی سکه می خری و مقدار سودت به صورت پول نقد در دستت می مونه. بنابراین از نوسان مربوط به مناسبت عیدی و ... تونستی از بازار سود بدست بیاری.

این حرف شما درسته ولی نه الان که قیمتها هیچ مبنایی نداره و ممکنه فردا بلند شی ببینی سکه شده 1 میلیون یا دو میلیون

azada

Registered User
لایک‌ها
279
این حرف شما درسته ولی نه الان که قیمتها هیچ مبنایی نداره و ممکنه فردا بلند شی ببینی سکه شده 1 میلیون یا دو میلیون

دو میلیون شاید بشه،اما دیگه یه میلیون نه!!!

aQoa

Registered User
لایک‌ها
140
اتفاقا تهران خریدم سمت خونه خودمون ستارخان.صادقیه
یه سوییت 50 متری هست که 5 ساله است پارکینگ هم داره 220 تومن در اومد البته روش وام هم گرفتم
تجربه ام رو برا دوستان میگم شاید به دردشون بخوره من حدوده 6 ساله کار میکنم هر چی در آوردم مرتب سکه خریدم موقعی هم که سکه 570 تومنی مینوشتن هر چی سکه داشتم فروختم و دوباره سکه خریدم تو این مدت یه 2 3 تا ماشین هم اسم نوشتم که اصلا سودش مثل سکه نبود الان هم الحمد الله تونستم یه سوییت کوچیک بخرم باز هم هر چی در بیارم و اجاره بگیرم سکه می خرم تا تو چن سال آینده یه خونه بزرگتر بخرم

آقا جسارتا با حقوق کارمندی که نبوده؟

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
با حقوق کارمندی تو بهترین شرایط هم نمیشه مگر اینکه تو طلا خیلی سود کلانی کرده باشن.
مثلا من ماهی 1/200 حقوق میگیرم و مجردم و 24 سالمه و خونه بابام زندگی میکنم و ماهی 1 میلیون پس انداز میشه.
تقریبا 18 سال طول میکشه بتونم با پس اندازم همچین خونه ی ساده ای بخرم .
ولی شهرای اطراف تهران بهترن من متری 2 تومن هم دیدم یادم نیست پردیس بود یا شهرای غرب تهران.
اینجوری 8 ساله میشه خرید . که با یه سرمایه گذاری درست میشه نصفشم کرد.
سلام
اتفاقا با حقوق کارمندی یوده اونجوری که شما فکر میکنید نیست من 29 سالمه و 6 سال کار کردم ولی حقوقم رو درست خرج کردم به این نکته توجه کنید که پول پول می آره باسه خرید خونه هم من از 220 تومن که گفتم 20 تومنش رو وام گرفتم و 10 تومن پیش خونه رو هم رو پولش گذاشتم و 180 تومنش رو نقد دادم تازه قسطاش رو هم از ماهی 700 تومن که اجاره می گیرم میدم با کمی حساب کتاب انشالله وضع همگی خوب میشه

pay123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فردا سکه اتی و دلار نزولی هست

تحلیل طلا سکه سهام ارز

amirtrader.blogfa.com

mm65

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
اتفاقا با حقوق کارمندی یوده اونجوری که شما فکر میکنید نیست من 29 سالمه و 6 سال کار کردم ولی حقوقم رو درست خرج کردم به این نکته توجه کنید که پول پول می آره باسه خرید خونه هم من از 220 تومن که گفتم 20 تومنش رو وام گرفتم و 10 تومن پیش خونه رو هم رو پولش گذاشتم و 180 تومنش رو نقد دادم تازه قسطاش رو هم از ماهی 700 تومن که اجاره می گیرم میدم با کمی حساب کتاب انشالله وضع همگی خوب میشه

هر گردی گردو نیست!

شما ببین شغلت چیه و کارمند کدوم وزارت خونه ای هستی اگه آبدارچی خواستید یه پیغام به ما بدید;) آب حوضم میکشیم.پیرزنم خفه میکنیم :دی

شما طبق حرف خودتون 6 سال کار کردی که میشه 72 ماه و تو این 72 ماه 180 تومن پس انداز کردی که برای خرید خونه ازش استفاده کردی.در واقع به طور میانگین شما ماهیانه 2280 پس انداز کردی! خوبه ماهی 800 تومن هم خرج کرده باشی (که با ماهی 800 تومن واقعاً نمیشه زندگی کرد!) پس حقوق ماهیانه شما حداقل ماهی 3 تومن بوده!

والا قربون اون حقوق کارمندی برم منم برم کارمند شم! ما که شغلمون آزاده ماهی 2 تومن هم در نمیاریم.مخارج زندگی هم که کمرشکنه دیگه چیزی برا پس انداز باقی نمیمونه.

ان شاءالله خداوند از این مشاغل کارمندی با حقوق چند میلیونی به همه عطا فرماید. (یکی از دوستان ما که فوق لیسانس حسابداری هم داره ماهی 750 بیشتر بهش نمیدن تازه همونم با پارتی بازی استخدام شد!)

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
بله میگم که فکر خاص میخواد که روی یه چیز سرمایه بذاره و خوب در بیاد.
شما ماهانه چقدره درامدت ؟ ( آخه دولتی داریم تا دولتی :D )

حدوده 1 تا 1.5 بستگی به پاداش و اضافه کار و....
هیچ وقت حتی حقوقه یک ماهتون رو نزارید بمونه حتما یا تبدیل به سکه و یا دلار کنید الان ریال بی ثبات ترین پول دنیا است
یکی از دوستانم با همین حقوق و حدوده 10 سال سابفه کار الان هم از خودش خونه تو تهران خریده هم ماشین و هم ویلا تو شمال فقط باید خوب فکرتون رو کار بندازین

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
هر گردی گردو نیست!

شما ببین شغلت چیه و کارمند کدوم وزارت خونه ای هستی اگه آبدارچی خواستید یه پیغام به ما بدید;) آب حوضم میکشیم.پیرزنم خفه میکنیم :دی

شما طبق حرف خودتون 6 سال کار کردی که میشه 72 ماه و تو این 72 ماه 180 تومن پس انداز کردی که برای خرید خونه ازش استفاده کردی.در واقع به طور میانگین شما ماهیانه 2280 پس انداز کردی! خوبه ماهی 800 تومن هم خرج کرده باشی (که با ماهی 800 تومن واقعاً نمیشه زندگی کرد!) پس حقوق ماهیانه شما حداقل ماهی 3 تومن بوده!

والا قربون اون حقوق کارمندی برم منم برم کارمند شم! ما که شغلمون آزاده ماهی 2 تومن هم در نمیاریم.مخارج زندگی هم که کمرشکنه دیگه چیزی برا پس انداز باقی نمیمونه.

ان شاءالله خداوند از این مشاغل کارمندی با حقوق چند میلیونی به همه عطا فرماید. (یکی از دوستان ما که فوق لیسانس حسابداری هم داره ماهی 750 بیشتر بهش نمیدن تازه همونم با پارتی بازی استخدام شد!)

من نمیدونم قصده شما از زدن این پست چی بود ولی من فقط تجربیاتم رو گفتم دوستان هم جزییات رو پرسیدن که جزیات رو هم گفتم
خرجه من رو هم پدرم میده و پولی که در میارم خرج نمیکنم نیازی به گفتنش نیست ولی طلایی که من خریدم الان حداقل میانگین سه برابر و نیم قیمت خرید فروختم تازه بخشی از پولم رو هم در این مدت صرف خرید وفروش ماشین کردم مسلماً که پدرم هم کمی کمک کرده
واقعا هم دلیل بد بینی شما رو درک نمیکنم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
تو ایران هرچی بدووی بازم به هیچ جا نمیرسی شما شانست گفته تونستی سوییت 200 میلیونی بخری با این وضع خیلیم شانست گفته همه از این شانسا ندارند خدا رو شاکر باش

mm65

Registered User
لایک‌ها
184
من نمیدونم قصده شما از زدن این پست چی بود ولی من فقط تجربیاتم رو گفتم دوستان هم جزییات رو پرسیدن که جزیات رو هم گفتم
خرجه من رو هم پدرم میده و پولی که در میارم خرج نمیکنم نیازی به گفتنش نیست ولی طلایی که من خریدم الان حداقل میانگین سه برابر و نیم قیمت خرید فروختم تازه بخشی از پولم رو هم در این مدت صرف خرید وفروش ماشین کردم مسلماً که پدرم هم کمی کمک کرده
واقعا هم دلیل بد بینی شما رو درک نمیکنم

بدبینی درکار نیست عزیز.نوشتار بنده با توجه به پست شما بود.

ببینید در مباحث اقتصادی این نوع درآمدها به درآمدهای بادآورده موسوم هستن و ربطی به حقوق کارمندی نداره مثل بلیط بخت آزمایی یا شرط بندی و قمار.ما هم برای یکی از دوستانمون سال90 زمینی خریدیم 6 تومن که حدود 3 تومن هم برای اخذ جواز و شهرداریش هزینه شد و دو ماه مونده به عید امسال فروختیم 30 تومن! خوب اینها کاری به زندگی و روال طبیعی ندارند و مقطعی هستند.یه زمان بالا میرن یه زمان پایین میان
جان کلام این هست که با حقوق کارمندی زندگی هم نمیشه کرد چه برسه به خرید خونه در مدت 6 سال!
در هر صورت اگه توهینی به شما شد در پست قبلی بنده ازتون عذرخواهی میکنم

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من يه اسكناس يك ميليون دلار آمريكا دارم ، آيا اين اسكناس ارزش مالي داره ؟ لطفا هركي هر اطلاعاتي داره بگه ، سند رو هم دارم

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوستان من يه اسكناس يك ميليون دلار آمريكا دارم ، آيا اين اسكناس ارزش مالي داره ؟ لطفا هركي هر اطلاعاتي داره بگه ، سند رو هم دارم
مزاح فرمودید دیگه؟مگه اسکناس یه میلیون دلاری هم داریم؟حالا فرض کنیم داشته باشیم یعنی شما 3میلیاردو500میلیون پول دارید؟اگه واقعیه برید برای ویزای سرمایه گذاری 500 هزار دلاری آمریکا اقدام کنید از ایران راحت بشید

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
مزاح فرمودید دیگه؟مگه اسکناس یه میلیون دلاری هم داریم؟حالا فرض کنیم داشته باشیم یعنی شما 3میلیاردو500میلیون پول دارید؟اگه واقعیه برید برای ویزای سرمایه گذاری 500 هزار دلاری آمریکا اقدام کنید از ایران راحت بشید

عرض كردم دارم ، اسكن هم كردم براي يكي از دوستان كه صرافي داره گفتن كه تقلبي نيستش ولي يكي از دوستاي ديگم گفتش كه ارزش مالي نداره تو ايران فقط ارزش كلكسيوني داره ، اگر شما هم اطلاعاتي داشتيد بفرماييد

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
عرض كردم دارم ، اسكن هم كردم براي يكي از دوستان كه صرافي داره گفتن كه تقلبي نيستش ولي يكي از دوستاي ديگم گفتش كه ارزش مالي نداره تو ايران فقط ارزش كلكسيوني داره ، اگر شما هم اطلاعاتي داشتيد بفرماييد

میشه بپرسین ازشون چجوری از رو اسکن تشخیص دادن اصل بودنو ؟

ارادت...

بالا