vazirnia
Registered User
با افزایش 11 هزارتومانی سکه بازار با 1268000 تومان باز شد
منم همینطور از این منظر این بازار رو دوست دارم و من فکر می کنم تاجر واقعی این بازار خصوصیت اصلیش پایدار بودنشه، مهم نیست یه ده تومن یه روز ضرر کنی یا سود؛ البته که تلاش برای سود است، ولی اونی که پایدار تونسته بمونه سود کننده او هست. نمی پسندم حرف دوستانی را که می گویند این بار می فروشم دیگه سراغش نمی رممیدونی.این بازار رو برا هیجانش دوس دارم.
برای اینکه فرداش معلوم نیست.
برای اینکه یک روزه ممکنه ۱۰ تومن سود یا ضرر کنی![]()
حالا کیی امروز مییره بازار؟؟؟؟
سکه طرح قدیم | ۱۱,۸۰۰,۰۰۰ |
سکه تمام (امامی) | ۱۲,۱۰۰,۰۰۰ |
نیم سکه | ۶,۴۵۰,۰۰۰ |
ربع سکه | ۴,۰۰۰,۰۰۰ |
سکه گرمی | ۲,۷۵۰,۰۰۰ |
دوستانی که سکه دارن نگران نباشن
فعلا جو، ملت رو گرفته و همه شدن فروشنده، بعد یه مدت که این تب خوابید ببینید چقدر صعود میکنه، اینم باشه به عنوان یه تجربه
دستان آگاه باشید
بعد از ظهر به احتمال 90 درصد انس صعودی هستش
چون مثل اینکه سیاست های انبساطی فدرال آمریکا تا 3 ماه اول 2004 قراره اوامه پیدا کنه به همین دلیل بازار بعد از ظهر امکان صعودی بودنش بیشتره
معامله گران در دنیا منتظر اظهارات برنانکه هستن به همین دلیل خرید فیزیکی طلا فعلا متوقف هستش و لذا انس ثابته
اما گمانه زنی ها مثل اینکه ادامه سیاست های انبساطی رو قبل از اظهاراتش تایید کرده
اونایی که قصد فروش دارن توصیم اینه که فعلا دست نگه دارن
البته این نظر شخصی منه
دستان آگاه باشید
بعد از ظهر به احتمال 90 درصد انس صعودی هستش
چون مثل اینکه سیاست های انبساطی فدرال آمریکا تا 3 ماه اول 2004 قراره اوامه پیدا کنه به همین دلیل بازار بعد از ظهر امکان صعودی بودنش بیشتره
معامله گران در دنیا منتظر اظهارات برنانکه هستن به همین دلیل خرید فیزیکی طلا فعلا متوقف هستش و لذا انس ثابته
اما گمانه زنی ها مثل اینکه ادامه سیاست های انبساطی رو قبل از اظهاراتش تایید کرده
اونایی که قصد فروش دارن توصیم اینه که فعلا دست نگه دارن
البته این نظر شخصی منه
سلام دوستان
من یه سکه تمام با 2 تا نیم دارم فردا می خوام بفروشم
شدیدا به پولش احتیاج دارم کجا ببرم بفروشم سرم کلاه نزارن من تهران هستم