• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
شما چرا خودشو ناراحت می کنی؟

ناراحت نیستم داداش
بنده هم به نوبه خودم نظرم رو دادم
اما جدی میگم، متاسفانه قیمت داره بر میگرده به قیمتهای سابق
چون دلار رو از اول هم بصورت غیر اصولی آوردن پایین که فعلا فنرش داره در میره و منتظر یک جهش خواهیم بود.

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
ناراحت نیستم داداش
بنده هم به نوبه خودم نظرم رو دادم
اما جدی میگم، متاسفانه قیمت داره بر میگرده به قیمتهای سابق
چون دلار رو از اول هم بصورت غیر اصولی آوردن پایین که فعلا فنرش داره در میره و منتظر یک جهش خواهیم بود.

بله دلار داره بر میگرده به حالت سابق
اما طلا جهانی چی ؟
انس که بد جوری سقوط داشته و امکان نزول بیشتر رو هم داره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رفتم هندونه خريدم، بازش كردم دیدیم سفيده، روحاني از تو بعيد بود...
این بود جواب اعتماد ما به شما آقا؟؟؟؟

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
بله دلار داره بر میگرده به حالت سابق
اما طلا جهانی چی ؟
انس که بد جوری سقوط داشته و امکان نزول بیشتر رو هم داره

خوب قربون اون شکل ماهت برم، همینه دیگه!
با افزایش دلار نمیزارن سکه زیاد سقوط کنه.
شما ببین هم زمان با سقوط انس هی دلار به همون نسبت داره میره بالا، این یعنی چی؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام دوستان

به نظر شما سرمايه گذاري روي سكه بهار آزادي ارزش داره يا نه ؟

تعداد بالا منظورم نيست
8 تا 10 تا سكه

نظرتون چيه ؟

الان نخر ضرر میکنی انس بشدت نزولیه دلار هم در آینده به نظر میاد تمایل به نزول داره ممکن سکه به 800 هم برسه

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من ربع سکه خریدم 370.000

اما بازار خرتوخر بود از 365.000 بود (که به من نرسید و تمام شد) تا 385.000
اشتباه فاحشی کردی شما همین الان هم متضرر هستید حالا چند تا خریدی

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اونس میره بالا ولی گرم داره میاد پایین این دیگه چه مدلیشه ؟

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
یک عدد

چرا ضرر کردم؟
یک عدد عددی نیست اما کسانی که میخوان بخرن دست نگه دارن هرچند قیمت در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست اما با توجه به سیر نزولی انس و خوشبینی که بازار به افت قیمت دلار در آینده داره به نظر میرسه احتمال افت مجدد دلار در آینده نزدیک حتمی باشه

star2009

Registered User
لایک‌ها
92

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143
الان نخر ضرر میکنی انس بشدت نزولیه دلار هم در آینده به نظر میاد تمایل به نزول داره ممکن سکه به 800 هم برسه

اشتباه فاحشی کردی شما همین الان هم متضرر هستید حالا چند تا خریدی

یک عدد عددی نیست اما کسانی که میخوان بخرن دست نگه دارن هرچند قیمت در کوتاه مدت قابل پیش بینی نیست اما با توجه به سیر نزولی انس و خوشبینی که بازار به افت قیمت دلار در آینده داره به نظر میرسه احتمال افت مجدد دلار در آینده نزدیک حتمی باشه

دوست عزیز با کمال احترام
طبق چه معیاری این حرف‌ها رو میزنین؟
چرا جو سازی میکنید و برخی دوستان رو نگران
همه ما چشممون به وضعیت بازار هست، الحمدلله هم اکثرا حداقل یه تجربه‌ای دارن اما اینکه میفرمایید با وضعیت فعلی کشور سکه 800 میشه، دیگه از اون حرفها هست.
فرمودید خوشبینی که بازار به افت قیمت دلار داره، میشه بفرمایید کدوم خوشبینی؟

خواهشا دوستان مراعات حال دیگران را هم بکنند، همینجوری یه حرفی می‌پرونید، بعد برخی دوستان رو نگران میکنین،بخدا خدا رو خوش نمیاد.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوستانی که بازارو تحلیل میکنید شما اطلاعاتتونو از کجا میگیرید که میگید داره میاد پایین ؟ این فنر داره در میره امروز اونس رسید به ۱۲۴۶ دلار سکه هم از ۱.۱۰۰ گذشت و آخر وقت رو ۱.۰۹۸ هزار تومن آروم گرفت دلار هم ۳۳۴۵ تومن چرا میگید اومده پایین ؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
دوستانی که بازارو تحلیل میکنید شما اطلاعاتتونو از کجا میگیرید که میگید داره میاد پایین ؟ این فنر داره در میره امروز اونس رسید به ۱۲۴۶ دلار سکه هم از ۱.۱۰۰ گذشت و آخر وقت رو ۱.۰۹۸ هزار تومن آروم گرفت دلار هم ۳۳۴۵ تومن چرا میگید اومده پایین ؟

انس 1230 هستش داداش

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوست عزیز با کمال احترام
طبق چه معیاری این حرف‌ها رو میزنین؟
چرا جو سازی میکنید و برخی دوستان رو نگران
همه ما چشممون به وضعیت بازار هست، الحمدلله هم اکثرا حداقل یه تجربه‌ای دارن اما اینکه میفرمایید با وضعیت فعلی کشور سکه 800 میشه، دیگه از اون حرفها هست.
فرمودید خوشبینی که بازار به افت قیمت دلار داره، میشه بفرمایید کدوم خوشبینی؟

خواهشا دوستان مراعات حال دیگران را هم بکنند، همینجوری یه حرفی می‌پرونید، بعد برخی دوستان رو نگران میکنین،بخدا خدا رو خوش نمیاد.

اگه شما به انس یه نگاه بندازید میبینید که سیر نوزلی در پیش گرفته دولت جدید هم که به سرکار بیاد به دلیل رویکردی که داره بازار واکنش مثبتی به آمدنش نشان خواهد داد پس هیچ دلیلی برای افزایش قیمت دیده نمیشه اگرچه ممکن هست در روزهای آینده نوساناتی داشته باشه اما نگاه بازار به آینده مثبت ارزیابی میشه

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اگه شما به انس یه نگاه بندازید میبینید که سیر نوزلی در پیش گرفته دولت جدید هم که به سرکار بیاد به دلیل رویکردی که داره بازار واکنش مثبتی به آمدنش نشان خواهد داد پس هیچ دلیلی برای افزایش قیمت دیده نمیشه اگرچه ممکن هست در روزهای آینده نوساناتی داشته باشه اما نگاه بازار به آینده مثبت ارزیابی میشه
من با اين ديدگاه موافقم دوستان خودم كه توي بورس مشغولن هم يه همچين ديدگهي دارن اين ها كه خودشون ديگه توي كارن و از بزار سر در ميارن

alahoseini

Registered User
لایک‌ها
143

من با اين ديدگاه موافقم دوستان خودم كه توي بورس مشغولن هم يه همچين ديدگهي دارن اين ها كه خودشون ديگه توي كارن و از بزار سر در ميارن

آخه طبق این حرفاتون دوستای گلم
1. نباید تغییری توی اقتصاد کشور بیافته؟
2. زیر بنای اقتصادی نباید تحرکی داشته باشه؟
3. توی سیاست کشور نباید تغییری صورت بگیره؟
4. چند روز دیگه دوره جدید تحریمها شروع میشه؟
5. و صدتا سوال بی جواب!
والا نمیدونم اما متاسفانه تجربه‌ی ناقابلی که بنده دارم بعید میدونم، هر چند امیدی هم به بورس ندارم و عقیده دارم یه چند وقت دیگه توی بورس فاجعه‌ای رخ خواهد داد (البته نظر شخصی بنده هست) اما هنوز هیچی در کشور تغییر نکرده و این نوسانات گواه بر آن هست که پشتوانه علمی پشتش نیست.
انس که همیشه صعودی بوده و مطمئن باشید تا یه مدت دیگه رشدش آغاز میشه
دلار هم که چه عرض کنم، خواستند به زور پایین بیارنش نتونستن
امید چیز خوبی هست، اما خودمونو گول نزنیم و تا حداقل یه شش ماه دیگه هیچی معلوم نیست و نمیشه قاطع تصمیم گرفت

بالا