• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
قسمت انس دوباره بالا کشید

دوستان حمله 100 درصد است. آمریکا می خواد با کمترین ریسک انجام بدهد ولی حتمیه.
امروز هم که اسراییل جند تا موشک به طرف سوریه پرتاب کرده و شاید برا همینه که دلار به 3300 نزدیک شد امروز!

الان وقت خریده. ببینید کی گفتم.

منبع دارید که اسراییل به سوریه حمله کرده ؟؟

berna

Registered User
لایک‌ها
53
قسمت انس دوباره بالا کشید

دوستان حمله 100 درصد است. آمریکا می خواد با کمترین ریسک انجام بدهد ولی حتمیه.
امروز هم که اسراییل جند تا موشک به طرف سوریه پرتاب کرده و شاید برا همینه که دلار به 3300 نزدیک شد امروز!

الان وقت خریده. ببینید کی گفتم.

منبع دارید که اسراییل به سوریه حمله کرده ؟؟

2 تا موشک زده که به جای خاصی نخورده !
از این خبرا خیلی طوی این سکال اومده و این اولین بار نیست که اسرائیل این کار رو کرده پس خواهشا جو الکی ندید

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335

فقط دو تا موشک پرتاب کرده به سمت سوریه که به هدف خاصب برخورد نکرده.
ولی آیا یک کشوری به هدف تست و بیخود و بی جهت بیاد به کشوری موشک پرتاب کنه ، معلومه طبیعی نیست!
سوریه هم که جرات نداره واکنش نشون بده! چون اسراییل دنبال بهانه است!

ولی اسراییل بدون آمریکا و بقیه کشورهای غربی به هیچ جا حمله نمی کنه یعنی جراتش را نداره. ولی این موشکها مشکوکه
اوباما هم که می خواد اگه بعدا درگیر جنگ طولانی شدند بگه از کنگره مجوز داشتم و سرخود عمل نکردم. وگرنه رییس جمهور آمریکا طبق قانون آمریکا حرف اول و آخر را می زنه و نیاز به مجوز از هیچ مجلس و هیچ کسی یا کشور و حتی سازمان ملل برای حمله نداره.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان از شير پير سياست انگلستان چه خبر؟ اونا نقلشون چيه؟
جنگ ميخان يا...؟ باورکنيد تا انگلستان نياد پشت سر فرانسه جنگ
نخواهد شد..

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
دلار که دوباره امروز رفت بالای 3300 تومان!

که البته فکر کنم غیر از دلیل جنگ احتمالی ، به عدم رای دیروز مجلس به لایحه اصلاح بودجه سال 92 که توسط دولت ارائه شده بود ، و همچنین کاهش امید به اصلاح اقتصاد توسط دولت در وضعیت فعلی بر می گرده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
پس دیگه حمله به سوریه قطعی هستش بعدش نوشته که اوباما میتونه این تاریخ رو 30 روز دیگه تمدید کنه
حتما طلا بالا میره به شدت

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
دلار که دوباره امروز رفت بالای 3300 تومان!

که البته فکر کنم غیر از دلیل جنگ احتمالی ، به عدم رای دیروز مجلس به لایحه اصلاح بودجه سال 92 که توسط دولت ارائه شده بود ، و همچنین کاهش امید به اصلاح اقتصاد توسط دولت در وضعیت فعلی بر می گرده

يک حس بدي بم ميگه پطرس بيش از اين نميتونه انگشتش رو تو
سوراخ نگه داره... اگه سد بشکنه هممون رو اب ميبره..

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
سرنوشت صدام و قزافی در انتظار اسده امروز فردا سربازای آمریکایی از تو سوراخ میارنش بیرون روسیه و چین زرنگ تر ازین حرفها هستند که بخوان پشت اسد بمونن منافعشون تهدید بشه ولی ظاهرا جنگ سوریه مثل جنگ لیبی میشه نه عراق و افغانستان تو چند روز ترتیبشو میدن کلا هروقت آمریکا کسر بودجه داشته باشه یه جایی جنگ و نا امنی میشه من بعید میدونم اسد اینقدر احمق بوده باشه که با شرایط موجود و خط قرمز آمریکا از سلاح شیمیایی استفاده کرده باشه احتمالا این توطئه و بهانه شروع جنگه به عقیده من با شروع جنگ طلا بالا میره و اگر جنگ طولانی نشه بعد از انتقال قدرت به دولت انتقالی برمیگرده سر جاش

sent from htc sensatiob xl using tapatalk 2

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

من تعداد 20 سکه دارم و از خریدهای سری حدود 1.200 اینهاست

به نظرتون بفروشم یا حدود 10 روزدیگه با توجه به شرایط منطقه صبر کنم ؟

ممنون

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
به اعتقاد من فعلاً صبر کن انس صعودیه

sent from htc sensatiob xl using tapatalk 2

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
کلا پیش بینی مال احمقهاست چه در ایران چه در خارج!
یهو از 1440 رسید به 13670! 70 دلار تو دو روز!
وسط جنگ!
چین گفت جنگ شه نفت بره بالا دهنم سرویس میشه! دهن منم سرویس شه کل جهان قیمت محصولات میره بالا !دهن کل جهان سرویس میشه اونم تو این شرایط بحران اقتصادی که کمر راست نکردن خیلی از کشورها
چین یه جورایی کل دنیا رو خریده!فقط کافی هست تهدید کنه پولاشو از آمریکا بکشه بیرون
!
بعدش هم فکر نکنین این تمام ماجراست روسیه و بحث حیثیتیش با آمریکا(نه اقتصادی)
از طرف دیگه هم عربستان میتونه نفتشو بریزه تو بازار و مثلا مفت بده به چین دهنشو ببنده!که چین هم اونقدر احمق نیست دهنش کامل بسته شه
تا میتونه چین کاسبی میکنه و میدوشه از طرفین!از ایران گرفته تا آمریکا و عربستان و ......
پیش بینی من نمیکنم !اصلا اهلش هم نیستم!نمونه اش را هم دیدیم تو این چند ماه اخیر حرف همه هم غلط از آب دراومد هم درست
طلا در ایران چند بار به یه تومن رسید!فقط تو رو خدا نگاه کنین با چه قیمت اونس!در هر بار!اونوقت باار رو پیش بینی کنین!!نمیتونین!
ایران جنگ شه هم براش بد میشه هم خوب
نفت میره بالا به نفع ایران دلار بیشتری میاد تو ایران و میتونه بازار رو بهتر کنترل کنه با تزریق بیشتر
طلا بره بالا بازم به نفع ایران هست که چند سال اخیر فقط طلا داشته ذخیره میکرده! و میتونه با خیال بودجه حداقلیش رو با فروش طلا بدست بیاره و بعدش با خیال راحت دلار رو حتی بکشه پایین!اونم تو جنگ!!
حتی میتونه دلار رو رو 3200 ثابت نگه داره مازاد پولها رو بده سوریه! در این حد قدرت مانور داره ایران!
جنگ هم بشه واردات خود خود کاهش پیدا میکند و درخواست دلار واقعی میاد پایین!که با تقاضای خرد جامعه برای انباشت دلار جبران میشه اما مردم این بار کمتر میرن سراغ دلار و طلا چون چشمشون ترسیده از بورس هم بکشن بیرون به خاطر حباب منفی اش !بهترین فرصت برای بانک هاست تا پول مردم رو از دستشون بکشن بیرون و این بار با نظارت دقیق جلوی باند بازی و دلال بازی بانک ها رو و التهاب در بازارهای مسکن خودرو و طلا رو بگیرن توسط بانک های خصوصی رانتی!!!!!!!!
و با پول به دست اومده وام های منطقی به صنعت و تولید کشور بدن و کلا کشور رو از رکود تورمی بکشن بیرون!تو اوج جنگ خیلی کارها میشه کرد
کلا حرف های منو جدی نگیرین 4 تا چیز رو با هم قاطی کردم اندکی هم امید خودم رو بهش اضافه کردم!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کلا پیش بینی مال احمقهاست چه در ایران چه در خارج!
یهو از 1440 رسید به 13670! 70 دلار تو دو روز!
وسط جنگ!
چین گفت جنگ شه نفت بره بالا دهنم سرویس میشه! دهن منم سرویس شه کل جهان قیمت محصولات میره بالا !دهن کل جهان سرویس میشه اونم تو این شرایط بحران اقتصادی که کمر راست نکردن خیلی از کشورها
چین یه جورایی کل دنیا رو خریده!فقط کافی هست تهدید کنه پولاشو از آمریکا بکشه بیرون
!
بعدش هم فکر نکنین این تمام ماجراست روسیه و بحث حیثیتیش با آمریکا(نه اقتصادی)
از طرف دیگه هم عربستان میتونه نفتشو بریزه تو بازار و مثلا مفت بده به چین دهنشو ببنده!که چین هم اونقدر احمق نیست دهنش کامل بسته شه
تا میتونه چین کاسبی میکنه و میدوشه از طرفین!از ایران گرفته تا آمریکا و عربستان و ......
پیش بینی من نمیکنم !اصلا اهلش هم نیستم!نمونه اش را هم دیدیم تو این چند ماه اخیر حرف همه هم غلط از آب دراومد هم درست
طلا در ایران چند بار به یه تومن رسید!فقط تو رو خدا نگاه کنین با چه قیمت اونس!در هر بار!اونوقت باار رو پیش بینی کنین!!نمیتونین!
ایران جنگ شه هم براش بد میشه هم خوب
نفت میره بالا به نفع ایران دلار بیشتری میاد تو ایران و میتونه بازار رو بهتر کنترل کنه با تزریق بیشتر
طلا بره بالا بازم به نفع ایران هست که چند سال اخیر فقط طلا داشته ذخیره میکرده! و میتونه با خیال بودجه حداقلیش رو با فروش طلا بدست بیاره و بعدش با خیال راحت دلار رو حتی بکشه پایین!اونم تو جنگ!!
حتی میتونه دلار رو رو 3200 ثابت نگه داره مازاد پولها رو بده سوریه! در این حد قدرت مانور داره ایران!
جنگ هم بشه واردات خود خود کاهش پیدا میکند و درخواست دلار واقعی میاد پایین!که با تقاضای خرد جامعه برای انباشت دلار جبران میشه اما مردم این بار کمتر میرن سراغ دلار و طلا چون چشمشون ترسیده از بورس هم بکشن بیرون به خاطر حباب منفی اش !بهترین فرصت برای بانک هاست تا پول مردم رو از دستشون بکشن بیرون و این بار با نظارت دقیق جلوی باند بازی و دلال بازی بانک ها رو و التهاب در بازارهای مسکن خودرو و طلا رو بگیرن توسط بانک های خصوصی رانتی!!!!!!!!
و با پول به دست اومده وام های منطقی به صنعت و تولید کشور بدن و کلا کشور رو از رکود تورمی بکشن بیرون!تو اوج جنگ خیلی کارها میشه کرد
کلا حرف های منو جدی نگیرین 4 تا چیز رو با هم قاطی کردم اندکی هم امید خودم رو بهش اضافه کردم!
حرفهای خوبی بود ولی بعضی بی اطلاعیها یه کم اشتباهش کرده.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام...
دلم برای اینجا تنگ شده...دکتر و بروچ سلام مجدد منو قبول کنید...

نمیدونم چرا انس سقوط کرد...فقط این اینفوگرافی رو پیدا کردم :
ddddd-1.jpg

امیدوارم واقعا اونقدر آمریکاییها عقل داشته باشن منطقه رو به آشوب نکشونن...
انس که داره یه نشانه هایی از عدم حمله میده و این اینفوگرافی که اصل خبرش اینجاس:
Congress may vote ‘No’ on Syria attack — RT USA

واقعا امیدواریم حمله نشه اما این پست من رو آرزو بدونید نه یک تحلیل یا پیشبینی...در این همه اخبار بد فقط این خبر خوب بود...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام...
دلم برای اینجا تنگ شده...دکتر و بروچ سلام مجدد منو قبول کنید...

نمیدونم چرا انس سقوط کرد...فقط این اینفوگرافی رو پیدا کردم :
مشاهده پیوست 447019

امیدوارم واقعا اونقدر آمریکاییها عقل داشته باشن منطقه رو به آشوب نکشونن...
انس که داره یه نشانه هایی از عدم حمله میده و این اینفوگرافی که اصل خبرش اینجاس:
Congress may vote ‘No’ on Syria attack — RT USA

واقعا امیدواریم حمله نشه اما این پست من رو آرزو بدونید نه یک تحلیل یا پیشبینی...در این همه اخبار بد فقط این خبر خوب بود...
به علی آقا...
ایشالله باقی دوستان هم برگردن.
کسی از LAPD خبری نداره؟

بالا