• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
طلا روند صعودی شدیدی چند وقت دیگه داره!
الان بهترین موقعیت برای خرد هستش...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بچها نظرتون رو خرید سکه هست یا خرید طلای بدون اجرت ؟ یکی از اشنایان طلافروشی داره میگه طلای بدون اجرت بگیری بهتره هروقتم خواستی بفروشی بیا به خودم بفروش..همون ثانیه ازت میخرم...حالا نظر شما چیه و چرا؟

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
بچها نظرتون رو خرید سکه هست یا خرید طلای بدون اجرت ؟ یکی از اشنایان طلافروشی داره میگه طلای بدون اجرت بگیری بهتره هروقتم خواستی بفروشی بیا به خودم بفروش..همون ثانیه ازت میخرم...حالا نظر شما چیه و چرا؟
طلای بدون اجرت جریانش چیه؟
برم طلا فروشی باید بگم طلای بدون اجرت؟

sp

hamed_tavakoli

Registered User
لایک‌ها
49
طلای بدون اجرت جریانش چیه؟
برم طلا فروشی باید بگم طلای بدون اجرت؟

sp
طلای دست دوم که میارن میفروشن به طلا فروشی و پولشو میگیرن برای طلا فروش بدون اجرت میشه
و به عنوان اوراقی محسوب میشه
آشنا داشته باشی بهت میده
خرید طلای اوراقی بهتر از سکه هست
اگر پول اضافه داری و نمیدونی چکار کنی بعنوان آخرین راه حل خرید طلا پیشنهاد میشه وگرنه هوا بخری بزاری کنار بهتر از طلا هست
من گوش نکردم پشیمون شدم

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
می خوام چند تا سکه بخرم ولی تجربشو ندارم
سکه که بخرم بعد 1 سال که بخوام بفروشم به قیمت نو می خرن ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
می خوام چند تا سکه بخرم ولی تجربشو ندارم
سکه که بخرم بعد 1 سال که بخوام بفروشم به قیمت نو می خرن ؟
سکه مثل دلاره نو و دست دوم نداره یک قیمت خرید داره یک قیمت فروش مثلا 1000می فروشند 980می خرند
برای آشنایی بیشتر با قیمتها و نوع سکه ها

http://www.zerik.ir/

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
بستگی به این مذاکرات تار انکبوت بسته ایران و امریکا داره - هر وقت مذاکره تموم شد اونوقت بازار ثبات داره ولی الان معلوم نیست که در آینده خیلی گرون میشه یا خیلی ارزون - مثلا سکه بالای یک میلیون بود اومد پایین همه ضرر کردن

xms

Registered User
لایک‌ها
387
ایران یکی از 6 قطب مصرف‌کننده طلا
ایرانی‌ها سالی 400 تن طلا می‌خرند

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی گفت: ایران جزو شش کشور مصرف‌کننده اصلی طلا در جهان است.

بهروز برنا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: سالانه بیش از 3000 میلیارد دلار طلا و جواهرات در جهان تجارت می‌شود که ایران سهم 350 تا 400 تنی در این زمینه دارد.

18 معدن طلا گواهی بهره برداری دارند
وی افزود: در بحث طلا بیش از هزار محدوده امیدبخش در ایران وجود دارد و 18 معدن گواهی بهره‌برداری گرفته‌اند و روز به روز فعالیت بخش خصوصی و بخش طلا افزایش پیدا می‌کند.

میزان قطعی ذخایر طلا در ایران 320 تن است
معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور میزان قطعی طلا را در کشور 320 تن عنوان و اظهار کرد: در 21 استان کشور نشانه‌های طلا مشخص شده است که در 12 استان این ذخایر به صورت شناخته شده وجود دارد که مهم‌ترین آنها در استان‌های آذربایجان غربی، کردستان، سمنان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، مرکزی، زنجان، آذربایجان شرقی و اصفهان است.

برنا ادامه داد: علاوه بر این ایران از نظر معادن طلا و استخراج این ماده معدنی مهم شرایط مطلوب‌تری را نسبت به گذشته پیدا کرده است.

انتهای پیام

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
کسی میتونه برنامه محرک پولی فدرال رزرو آمریکارو و تاثیرشو بر انس توضیح بده؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
انس ریزیش شدید! 20 دلار یک روز!
به گزارش سایت طلا به نقل از بلومبرگ ، فدرال رزرو آمریکا در پایان نشست دو روزه خود تصمیم گرفت تا اجرای محرک پولی را به طور کامل متوقف کند و نرخ بهره را در سطح کنونی بدون تغییر حفظ کرد.

بر اساس این گزارش فدرال رزرو آمریکا ضمن اشاره به بهبود اوضاع بازار کار و اشتغال تصمیم گرفت تا اجرای محرک پولی را به طور کامل متوقف کند.

جک لیو وزیر دارایی آمریکا نیز هشدار داده است که با توجه به کاهش رشد اقتصادی منطقه یورو و چین خطر افت شدید رشد اقتصادی آمریکا نیز وجود دارد.

قیمت هر اونس طلا پس از اعلام تصمیم فدرال رزرو آمریکا با 0.8 درصد کاهش روبرو شد و به کمتر از 1215 دلار رسیده است.

قیمت طلا طی سال های 2008 تا 2011 میلادی با رشد 70 درصدی روبرو شده که علت اصلی آن اجرای سیاست های انبساطی پولی بوده است.

برخی تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که افزایش ارزش دلار و رشد شاخص سهام تاثیر زیادی بر کاهش قیمت طلا داشته است.

xms

Registered User
لایک‌ها
387

با توقف خرید اوراق قرضه از سوی فدرال رزرو آمریکا
قیمت طلا حدود ۱۰ دلار کاهش یافت
با توقف خرید اوراق قرضه از سوی فدرال رزرو، قیمت طلا امروز ۹.7 دلار نسبت به روز گذشته کاهش یافت و هر انس به قیمت ۱۲۰۲ دلار عرضه شد.

13911201000315_PhotoA.jpg

• به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، امروز بعد از اینکه بانک مرکزی آمریکا در پایان نشست دو روزه خود خرید ماهانه اوراق قرضه را متوقف کرد قیمت طلای جهانی با حدود 10 دلار کاهش به پایین‌ترین قیمت خود طی 3 هفته گذشته رسید.

قیمت جهانی طلا امروز تا لحظه انتشار خبر 9.7 دلار نسبت به روز گذشته کاهش یافت و به قیمت 1202 دلار عرضه شد. قیمت این فلز گرانبها در پایین‌ترین زمان 1198.7 دلار و در بالاترین زمان به قیمت 1214.5 دلار عرضه شد.

قیمت امروز طلا نسبت به یک ماه گذشته 6.7 دلار و نسبت به یکسال گذشته 140.9 دلار با کاهش همراه بوده است.

کاهش قیمت طلا امروز بعد از آن صورت گرفت که رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا بعد از 6 سال خرید اوراق قرضه را متوقف کرد، میزان خرید اوراق قرضه بانک مرکزی آمریکا جمعاً به رقم 4500 میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام

xms

Registered User
لایک‌ها
387
حباب طلا ترکید / هر اونس 1173 دلار
قیمت طلا در بازارهای جهانی روز جمعه کاهش ۲۴دلاری را تجربه کرد و به 1173.9 دلار در هر اونس رسید.

13930326000751_PhotoA.jpg

• به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، قیمت طلا در بازارهای جهانی طی روز جمعه 9آبان 93 بیش از 24 دلار سقوط کرد.

هر اونس (معادل 31.132گرم) طلا با 24.7 دلار کاهش با قیمت 1173.9 دلار در بازارهای بین المللی داد و ستد شد که این میزان کاهش معادل 2.06 درصد بوده است.

از سوی دیگر قیمت جهانی نقره نیز 2.38 درصد کاهش را تجربه کرد و به 16.03 دلار در هر اونس رسید.

هر اونس فلز گران بهای پلاتین نیز در بازارهای جهانی با کاهش قیمت مواجه شد و با 1 درصد نزول، معادل 13 دلار، به قیمت 1232.5 دلار رسید.

عنصر پالادیوم، علی رغم کاهش قیمت دیگر فلزات گران بها، افزایش قیمت را تجربه کرد و با 0.29 درصد افزایش معادل 2.3 دلار، 782.75 دلار در هر اونس به فروش رسید.

قیمت فلزات صنعتی نیز در بازارهای جهانی نوسانات قابل توجهی را شاهد بوده است.

هر تن مس با 75 دلار کاهش قیمت نسبت به روز گذشته معادل 6740 دلار داد و ستد شد که کاهش آن معادل 1.1 درصد بوده است.

دیگر فلزات صنعتی آلومینیوم، روی و قلع نیز به ترتیب معادل 2025 ، 2300، و 20100 دلار در هر تن داد و ستد شدند.

انتهای پیام/ب

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
انس 1140 شده به نظرتون تا چقدر افت میکنه من یه چهار میلیون طلا دارم بفروشم یا بنظرتون نگه دارم از یه بنده خدایی دوماه پیش خریدم

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
در این صورت بعید نیست سکه بیاد زیر 900 تومن! البته من در حد شما پیش کسوتان نیستم فقط اولین تحلیل درب داغون طلای خودمو دادم:general208:
پیش بینی 1 ماه پیش من:D
در مورد دوستانی که فکر میکنند موقع خرید هست عرض کنم حدس من اینه دیگه طلا بعدز ریزشش 1-2 سال ثابت خواهد بود و دنبال سرمایه گذاری روش نباشند
بیشتر سرمایه گذارای دنیا دارن به سمت بورس میرن
البته توی ایران هم من 2 ماه پیش به چندین نفر پیشنهاد دادم سهام پدیده بخرند تا آخر سال به 10 تومن میرسه
الان 11 تومن شده و اون موقع یادمه 8300 بود
یعنی 1.5 ماه پیش هر کس به حرفم گوش کرده بود الان انداز 22 درصد سود بانکی یکساله توی حسابش بود.
البته ریسکش بالاست یا من ترسوام ;)

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
پیش بینی 1 ماه پیش من:D

یعنی 1.5 ماه پیش هر کس به حرفم گوش کرده بود الان انداز 22 درصد سود بانکی یکساله توی حسابش بود.
البته ریسکش بالاست یا من ترسوام ;)
نه شما ترسو نیستی ریسکش واقعا بالا است . شرکت گیتی پسند را ببینید چه طوریش کردند

xms

Registered User
لایک‌ها
387
به پایین‌ترین قیمت
طلا سقوط کرد

طلا در بازار جهانی با ادامه فروش از سوی صندوق‌های سرمایه گذاری طلا و صعود ارزش دلار که تقاضا برای این فلز ارزشمند را کاهش داد، به پایین‌ترین سطح در چهار سال گذشته سقوط کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات صبح پنج شنبه بازار سنگاپور با 0.1 درصد کاهش، به 1139 دلار در هر اونس رسید. این فلز ارزشمند روز گذشته به 1137 دلار سقوط کرده بود که پایین‌ترین قیمت از آوریل سال 2010 بود.

در بازار نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر، 0.6 درصد کاهش یافت و به 1138 دلار رسید.

در این بین شاخص دلار بلومبرگ به بالاترین سطح در پنج سال گذشته صعود کرد.

تحلیلگران فنی معتقدند با شکسته شدن مرز 1150 دلار که سطح پشتیبانی کلیدی بود، امکان رسیدن طلا به سطح هزار دلار وجود دارد بویژه که علاقه ای از سوی خریداران در چین مشاهده نمی‌شود. این کشور که بزرگ‌ترین مصرف کننده طلا در جهان است، معمولا زمانی که قیمت‌های این فلز دچار ریزش می‌شود، جواهرات، شمش و سکه زیادی خریداری می‌کند اما این بار چنین اتفاقی نیافتاده است.

در شرایطی که صعود بازارهای سهام تقاضا برای طلا به عنوان ذخیره دارایی را کاهش داده است، موجودی طلای "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگ‌ترین صندوق سرمایه گذاری طلای قابل معامله در بورس در جهان است، روز چهارشنبه برای دومین روز پیاپی کاهش یافت و به کمترین میزان از سپتامبر سال 2008 تاکنون رسید. روز گذشته تقریبا 1.9 میلیارد دلار از ارزش‌های صندوق‌های سرمایه گذاری طلا از بین رفت.

با آماده شدن بانک مرکزی آمریکا برای افزایش نرخ‌های بهره، طلا برای نخستین بار از سال 1998 در حال حرکت به سوی دومین کاهش سالانه پیاپی است. قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون 2.6 درصد کاهش یافته است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، طلا در فاصله دسامبر سال 2008 تا ژوئن سال 2011 با اجرای این برنامه و همچنین کاهش نرخ‌های بهره که با هدف پشتیبانی از رشد اقتصادی صورت گرفت، 70 درصد جهش یافت اما سال گذشته پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا از تصمیم خود برای آغاز تعدیل این تدابیر خبر داد، 28 درصد سقوط کرد.

این فلز ارزشمند 3.3 درصد در اکتبر کاهش یافت که دومین کاهش ماهانه پیاپی در سال جاری میلادی بود.

در بازار فلزات ارزشمند دیگر، هر اونس نقره برای تحویل فوری با 0.3 درصد کاهش، به 15.2995 دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری از 1204 دلار در روز گذشته به 1205 دلار رسید و هر اونس پالادیم با 0.2 درصد کاهش، 756 دلار معامله شد.

انتهای پیام

بالا