نه مردم پول جدید نمیزارن تو بانکالان که سود بانکی رو دارن کاهش میدن مردم میرن پولاشون و از بانکا میکشن بیرون به نظرتون با این حساب میرن سمت خرید سکه و طلا؟ اگه این فرضیه درست باشه سکه و طلا گرون میشه
2درصد کم شدن سود هیچ بازار رقیبی را جذاب نمی کنه .فقط و فقط اگر مذاکرات خوب پیش بره بورس جذاب میشه و اگر بد پیش بره تا حدی ارز جذاب میشه ملک هم در هر دو حالت امسال سال خوبی ندارهالان که سود بانکی رو دارن کاهش میدن مردم میرن پولاشون و از بانکا میکشن بیرون به نظرتون با این حساب میرن سمت خرید سکه و طلا؟ اگه این فرضیه درست باشه سکه و طلا گرون میشه
والله به نظر من... نه
سعی کنید روی یک ایده کاری با هزینه کم سرمایه گذاری کنید
بستگی به تحصیلات و تجربه تون داره
احتمال اینکه حرکت چشمگیری در طلا ببینیم وجود نداردطلا میکشه بالا؟
امیدی هست بهش؟
نمودار قیمت سکه همیشه در گوشه سایت اقتصاد آنلاین هستدوستان با گرونی بنزین , طلا چه وضعیتی پیدا کرد ؟
نمودار دارید؟
UP - یکی جواب بده !دوستان امروز رفتم سکه بخرم همزمان در اپیکیشن موبایل قیمت زده بود 926 در سایت اتحادیه طلا قیمت زده بود 930 در سایت اقتصاد آنلاین قیمت زده بود 928 در تابلوی طلافروشی قیمت زده بود 935 - برای سکه کامل طرح جدید گفتم . از در طلا فروشی برگشتم و کلم داره سوت میکشه که چرا مملکت حساب و کتاب نداره. باید چی کار کرد؟ شما چی کار میکنین؟ منبع واقعی نرخ کجاست تابلوی طلافروشی نرخ را از کجا میاره؟ من اون نرخ رو از کجا بیارم؟
یعنی کسی نمیدونه؟!!دوستان امروز رفتم سکه بخرم همزمان در اپیکیشن موبایل قیمت زده بود 926 در سایت اتحادیه طلا قیمت زده بود 930 در سایت اقتصاد آنلاین قیمت زده بود 928 در تابلوی طلافروشی قیمت زده بود 935 - برای سکه کامل طرح جدید گفتم . از در طلا فروشی برگشتم و کلم داره سوت میکشه که چرا مملکت حساب و کتاب نداره. باید چی کار کرد؟ شما چی کار میکنین؟ منبع واقعی نرخ کجاست تابلوی طلافروشی نرخ را از کجا میاره؟ من اون نرخ رو از کجا بیارم؟
کرمانم - ولی عجیب مملکت بی حساب و کتابی هست . یک نفر هم حرفی نمیزنه در این مورد !!دوست عزیز تو کدوم شهر هستید؟شهرستان بالاتره
تو تهران هم نرخ اتحادیه مال بازار و فردوسیه تو سطح شهر قیمت ها یکم جا به جا فرق میکنه و بالاتره
سایت اتحادیه مرجع هستدوستان امروز رفتم سکه بخرم همزمان در اپیکیشن موبایل قیمت زده بود 926 در سایت اتحادیه طلا قیمت زده بود 930 در سایت اقتصاد آنلاین قیمت زده بود 928 در تابلوی طلافروشی قیمت زده بود 935 - برای سکه کامل طرح جدید گفتم . از در طلا فروشی برگشتم و کلم داره سوت میکشه که چرا مملکت حساب و کتاب نداره. باید چی کار کرد؟ شما چی کار میکنین؟ منبع واقعی نرخ کجاست تابلوی طلافروشی نرخ را از کجا میاره؟ من اون نرخ رو از کجا بیارم؟
هیچ اتفاقی رخ نمیده مبنای محاسبه طلا دلار و اونس جهانی هستدوستان با گرونی بنزین , طلا چه وضعیتی پیدا کرد ؟
نمودار دارید؟