• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طرف یعنی چی؟ بگو آقای moneyist
خیلی وقتها (تو همین یک سال) شاهد بودیم سکه بالا پایین شده اما طلا تکون نخورده یا بحتی العکس شده و سکه پایین رفه اما طلا بالا رفته
علت اصلیش هم اینه که دولت رو سکه دست گذاشت
یکم صبر کن تا بازار متعادل بشه اون وقت میتونی با یه محاسبه کوچیک نسبت کاهش قیمت در سکه رو با طلا مقایسه کنی
قطعا میزان کاهش قیمت طلا خیلی کمتر از میزان کاهش قیمت سکه خواهد بود
برادر قیمت سکه نسبت به طلا میتونه حباب مثبت داشته باشه نه منفی , چرا ؟ چون سکه ضرب داره و سکه اصل فقط توسط بانک ضرب میشه پس از قیمت طلاش بیشتره چون محدود تره , ولی اگه قرار باشه سکه قیمتش از طلای خالی ارزونتر باشه این یعنی اینکه طلا فروشا میتونن سکه هارو بریزن توی یه قابلمه , آبش کنن و یه سود قلمبه به جیب بزنن !! در نتیجه این اتفاق نمی افته !
در ضمن قیمت سکه فقط طلارو پایین نیاورده , ارزش ریال رو بالا برده در نتیجه همه چیز ارزون شده مثل دلار !

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
برادر قیمت سکه نسبت به طلا میتونه حباب مثبت داشته باشه نه منفی , چرا ؟ چون سکه ضرب داره و سکه اصل فقط توسط بانک ضرب میشه پس از قیمت طلاش بیشتره چون محدود تره , ولی اگه قرار باشه سکه قیمتش از طلای خالی ارزونتر باشه این یعنی اینکه طلا فروشا میتونن سکه هارو بریزن توی یه قابلمه , آبش کنن و یه سود قلمبه به جیب بزنن !! در نتیجه این اتفاق نمی افته !
در ضمن قیمت سکه فقط طلارو پایین نیاورده , ارزش ریال رو بالا برده در نتیجه همه چیز ارزون شده مثل دلار !

کی میگه قیمت دلار ارزون شده؟ امروز دلار 1920 تومن بود. دلار 1100 تومنی شد 2000 تومن رو نمیگید ولی 25 ریال که میاد پایین میگید ارزون شد؟؟؟عجب!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کی میگه قیمت دلار ارزون شده؟ امروز دلار 1920 تومن بود. دلار 1100 تومنی شد 2000 تومن رو نمیگید ولی 25 ریال که میاد پایین میگید ارزون شد؟؟؟عجب!
وقتی میگیم دلار ارزون شد منظور این نیست که ارزون شد !! منظور اینه از روز قبل ارزونتر شده ! وگرنه اون کسی که خودشو توی این انجمن جر داد گفت دلار داره گرون میشه خودم بودم !!
اینم قیمت دلار توی سه چهارتا سایت .
http://www.tala.ir
صرافی تهران تلفن 4875 - دقیقترین و آخرین نرخ سکه ارز و طلا در بازار قیمت حواله دلار یورو درهم کانادا استرالیا سوئد خدمات ارزی Tehran Exchange tala
قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان

درضمن دلار وبمانی رو دارن 1915 میدن , نتیجه میگیریم اسکناس نمیتونه 1920 باشه !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ولی اینا همش مقطعی و زود گذره به خاطر احساسی بودن مردم وگرنه الان اجناس روز به روز دارن گرون تر میشن

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
یک بخش قابل لمس قضیه سکه ها، بازی روانی هست که به وجود اومده. اگر حتی فرض کنیم که بازیگردانها داخلی باشن، یه هدف تعیین شده میتونه ایجاد هراس در بدنه اصلی جامعه که تمام تلاششون حفظ قدرت خرید درآمدهاشون هست، از ورود به بازار طلا و سکه در آینده باشه. بطور سنتی، طلا برای خانواده ایرانی حکم پس انداز رو هم داره و عمده کسانی که در تیراژهای پایین سکه پیش خرید کردن همین خانواده های عادی هستن که نه برنانکه رو میشناسن نه از نبض بازار سررشته دارن. اونها فقط میخواستن پس اندازهاشون رو از تلاطم افسارگسیخته تورم نجات بدن. حالا با این جو روانی، این نگاه امنیت بخش به طلا هم ازشون گرفته میشه. و این شاید قدم دیگه ای باشه در راستای استراتژی حذف تدریجی طبقه متوسط. اما من معتقدم نباید اسیر این جو و جریان شد. واقعیت بازار طلا همیشه مبتنی بر حفظ سرمایه در میان مدت و دراز مدت بوده. اگر اتفاقات پاییز و ابتدای زمستان گذشته رو یه شوک حاصل از سیاستهای نادرست پولی و مالی بدونیم، روند بازار، طبق معمول و بر مبنای مکانیزمهای همیشگیش باز هم رو با بالا خواهد بود. ارزش ریالی طلا از 10 سال پیش به اینطرف، تقریبا 9 برابر شده و این تقریبا نزدیک به رشد قیمت کالا و خدمات در داخل کشور بوده. در طی این سالها، نه شاید مثل سال 90، باز هم داشتیم مقاطعی رو که بازار دچار شوک شد و بسیاری ضرر کردن. مثل یه 24 ساعت از یه یکشنبه پاییزی در سال 86 (اگر اشتباه نکنم) که از صبح تا شب در یک روز قیمت سکه به شکل مرگ آوری بالا رفت و فردای اون روز مثل آتشفشانی که خاموش شده باشه، فرو نشست. پس... اگر در دراز مدت، به پول پیش خرید سکه ها نیاز ندارید و اهل نوسان گرفتن از بازار هم نیستید (یا بلد نیستید) سکه هاتون رو نگه دارید و صبر کنید. طلا هیچوقت شما رو از بابت حفظ ارزش داراییتون مایوس نمیکنه...

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من تحلیل شما را قبول ندارم که میگید اگه قراره بدن سکه هارو , که دیگه کم کم دارن میدن , دو ماه دیگه هم دستشون بمونه بهت میدن
این دولت برای فرداش برنامه نداره چه برسه دو ماه دیگه
یعنی چی که این دولت برای فرداش هم برنامه نداره؟
از این حرفای عامی نزنید لطفا، این حرفا بدرد توی تاکسی می خوره. این که من و شما از این دولت خوشمون نمیاد دلیل نمیشه حرفای بی پایه و اساس بزنیم
اتفاقا اگر من و شما و 4 نفر دیگه از روی تجربه چندتاچیز یاد گرفتیم، بانک مرکزی و دولت از بهترین کارشناسای اقتصادی و خبره ترین و باهوش ترین تحلیل گران استفاده می کنن، منتها مسئله اینه که تحلیل هاشون و برنامه هاشون قرار نیست خیلی به نفع مردم باشه، البته اگه به ضرر خودشون نشه اشکالی نداره که مردم هم سود کنن ولی اولویت سود خودشون است.
بنابراین اینکه مردم معمولا در ضرر هستند دلیلش بی برنامه بودن دولت نیست. برای همین پیش فروش سکه هم برنامه ریزی بسیار دقیقی داشتند و صد البته در راستای سود دولت
4 ماه پیش در حالی که اونس به شدت صعودی بود و قیمت سکه در در بازار به 1 میلیون و صد هزار رسیده بود، این احتمال که عاشق چشم و ابروی من و شما بودن رو فاکتور بگیریم فقط این سناریو میمونه که با تحلیل بسیار دقیق و کارشناسی به این نتیجه رسیدن که 4 ماه آینده هم اونس نزولی خواهد شد و هم قیمت سکه میکشه پایین.
به نظرت اگه کارشناسان و تحلیلگران خبره ای نداشتند میومدن در حالی که بازار 1100 است پانصد و خورده ای سکه پیش فروش کنن؟ (البته بازم بدون در نظر گرفتن اینکه عاشق چشم و ابروی ما باشن)
البته این مسئله در همه جای دنیا هم رواج دارد، نمونه اش هم طرح های ریاضت اقتصادی که در کشورهای اروپایی داره تصویب میشه ...

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
همونطور که 2 هفته پیش خدمت دوستانی که میگفتن قیمت کف سکه 750 هست و زیر 750 نمیاد گفتم اتفاق افتاد دوستان قیمت دلار رو لحاظ نمی کردن و انتظار دلار زیر 1850 رو نداشتند دلار الان چند روزه که شیب منفی گرفته و یقینا قیمتها تا 650 هم افت خواهد کرد که سود سری اولیها لحاظ بشه همون 20 درصد و انها هم سکه ها رو تحویل می گیرن و یقین بدونین در جا هنوز نگرفته میفروشن اکثرشون. چون می دونن اگر نفروشن بقیه خواهند فروخت و در ارزانی باز می خرند و اینجا هم مقداری سود می برن اما اونایی که نمی فروشن این امتیاز رو نخواهند داشت .
انهایی که تا الان سکه داشتن ونفروختن شاید در اینده ببرن اما الان یک برد رو از دست دادن انسان وارد کسی که در سال چند بار بخره وبفرشه نه فقط حفظ کنه . درنهایت با تعیین بغداد به عنوان دور دوم مذاکرات احتمال نتیجه مثبت زیاده در دور اول هر چند که میتونه تعیین بغداد تنها برای ایجاد شک مثبت هم لحاظ بشه چرا که این فکر رو بوجود میاره که ایران قرار است کوتاه بیاید که اینبار بیش از دفعات قبل محتمل است حداقل در دور اول.
به عقیده من هنوز هم اگر کسی سکه دستشه باید بفرشه دیر شده اما ته سودی خواهد داشت با توجه به ورود اولین عرضه سکه 650 میشه ولی بعیده پایین تر بیاد که اگر پایین تر بیاد دولت با بازی ارزی جبران خواهد کرد که سری های بعد هم راضی باشند مگر اینکه 10 میلیون سکه تولید نشده باشد که قیمتها به زیر 650 هم خواهد رسید تا گروههای بعد خود به خود منصرف شوند و دولت تا مدتی ارز را کاهش خواهد کرد تا پولها به سوی بورس و بانکها و تولید رود .سال تولید ملی است دیگر.
درنهایت در بلند مدت ارز و انس هر دو کاهشی خواهند بود و سکه از سکه خواهد افتاد همانطور که سالها قبل ماشین از سکه افتاد و سپس مسکن وحالا سکه هم از سکه خواهد افتاد (همه هم با یک افزایش انی رکود دایمی گرفتند )البته این در شرایطی است که منطقه حالت جنگی به خود نگیرد .
و در نهایت خدا بهتر می داند

احسنت بر شما. بسیار تحلیل خوبی بود. امیدوارم بازم به اینجا سر بزننین.:)

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886

قیمت دلار امروز بر اسا اعلام سایت مظنه به 1868 تومن رسیده که نسبت به دیروز 12 تومن ارزون شده. چه جوری میگی 1920 تومن:

اینم لینکش:

قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
ولی اینا همش مقطعی و زود گذره به خاطر احساسی بودن مردم وگرنه الان اجناس روز به روز دارن گرون تر میشن

دوست همشهری شما دیگه چرا؟؟؟؟

الان قیمت اکثر کالا ها تو شهر مشهد نسبت به اسفند ماه کاهش داشتن هر چند اندک!!! پس هر روز قیمتا گرون نمیشن خواهشا مستدل صخبت کنین. منم آماری دارم که میتونم ارائه کنم و شما صحتش رو پیگیری کنین!!!

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اولا اینکه هیچ کارشناسی نمیتونه پیش بینی دقیق بکنه که چهار ماه دیگه انس چه وضعیتی داره و شما مطئمن باش اگه این جور علما و پیشگویانی ما داشتیم وضعیت اقتصادی مملکت این نبود
دوست عزیز، وقتی یکی از فاکتورهای تغییر آنی قیمت اونس تصمیمات مثبت/منفی کشورهای صاحب منابع طبیعی (بخصوص در شرایط فعلی ایران) باشه، میشه با توافق در زمینه تصمیمات آینده، کاملا پیش بینی کرد. شما می دونی یکی از دلایل پایین اومدن اونس بازگشت ایران به میز مذاکرات و امیدواری (واقعی یا غیر واقعی) جامعه جهانی به مذاکرات 25 فروردین است؟ اصلا فکر کردی که چی شده یه دفعه سکه نصف قیمت پیش فروش میشه بعد ایران قبول می کنه که به مذاکرات برگرده؟ تاحالا سابقه داشته ایران در مورد چیزی مثل محل مذاکرات پاشو از یک کفش در بیاره؟
اینها به نظر من فکرشو هم نمیکردن انس اینقدر بریزه بلکه هدف اصلیشون این بود که با پیش فروش سکه نقدینگی رو جمع کنند و تب و تاب سکه خریدن تو بازار و بالا رفتن مداوم اونو بگیرن با عرضه نا محدود که موفق هم شدن
یه کم دقت به آمارها هم بد نیست
بانک مرکزی با پیش فروش هشت میلیون و 900 هزار سکه حداکثر پنج هزار و 168 میلیارد تومان نقدینگی را جمع آوری کرد، این رقم در مقایسه با نقدینگی موجود در جامعه که به 326 هزار میلیارد تومان رسیده به هیچ وجه قابل ملاحظه نیست و در حدود 1.6 درصد کل نقدینگی کشوره.
بنابراین تئوری جمع آوری نقدینگی با پیش فروش سکه اون هم به روش آتیش زدن به ذخایر طلای کشور کاملا منتفی است.
در ضمن اگر می خواستن نقدینگی کم بشه، مبلغ یارانه نقدی رو زیاد نمی کردن ...
اینا اگه میدونستن انس میاد پایین دیگه صبح تا شب تبلیغات اوراق مشارکت و سهام و اوراق قرضه و افزایش سود بانکی و ... نمیکردن که بخوان نقدینگی رو جمع کنن که مبادا بره با به سمت طلا
اگر می خوای بدونی تبلیغات برای اوراق مشارکت و سهام و ... برای چه چیزی به غیر از جذب نقدینگی می تونه باشه، مبلغ یارانه دریافتی خودت رو ضربدر تعداد یارانه بگیران کن و ببین چه مبلغی میشه!!!
به هرحال این پول باید از یه جایی در بیاد دیگه ...

yashgin128

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان به نظرتون خرید سکه تمام بهتره یا نیم یا ریع؟کدومش؟
1.کدومش بازار بهتری داره؟
2.سود کدومش بهتره؟
نظر من قبلا رو ربع بود ولی الان به این نتیجه رسیدم که ربع بهتره ولی خب من کارشناس نیستم ولی اکثر دوستانی که اینجا فعالیت میکنن کارشناس هستن.
منتظر نظرات دوستان هستم
ممنون

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوست همشهری شما دیگه چرا؟؟؟؟

الان قیمت اکثر کالا ها تو شهر مشهد نسبت به اسفند ماه کاهش داشتن هر چند اندک!!! پس هر روز قیمتا گرون نمیشن خواهشا مستدل صخبت کنین. منم آماری دارم که میتونم ارائه کنم و شما صحتش رو پیگیری کنین!!!

تو رو خدا دوباره قیمت مرغ و تخم مرغ رو اینجا نیار.ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان به نظرتون خرید سکه تمام بهتره یا نیم یا ریع؟کدومش؟
1.کدومش بازار بهتری داره؟
2.سود کدومش بهتره؟
نظر من قبلا رو ربع بود ولی الان به این نتیجه رسیدم که ربع بهتره ولی خب من کارشناس نیستم ولی اکثر دوستانی که اینجا فعالیت میکنن کارشناس هستن.
منتظر نظرات دوستان هستم
ممنون

از نظر قيمتي نيم از همه بهتر است ولي اگه براي آينده ي دور بخواي تمام و ربع بهتره چون با دادن سكه هاي پيش خريد كه همه شا تمام هستند عرضه تمام سكه زياد شده ولي نيم و ربع نه ...

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اگه تو این چند روز حباب سکه گرمی از بین بره سکه یک گرمی بهترین گزینه خواهد بود- بعد از اون نیم

دلار1226تومانی؟

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رئیس جمهور منتخب مردمی محبوب شصت و سه درصدی ، جناب آقای دکتر سیّد محمود احمدی نژاد در پاسخ وکیل الدّوله های مجلس به تاریخ بیست و چهار اسفند 90:
بانك مركزي اعلام كرده حساب ذخيره ارزي خالي است و موجودي آن صفر است . لذا دولت بايد از كجا پول بياورد ؟ !
رئیس جمهور منتخب مردمی محبوب شصت و سه درصدی صادق الصّادقین ، جناب آقای دکتر سیّد محمود احمدی نژاد در جمع امّت همیشه در صحنۀ حزب الله به تاریخ بیست و دوّم اردیبهشت ماه 91 :
آنقدر ارز داریم که اگر سه سال هم نفت نفروشیم کشور به خوبی اداره می‌شود . ذخایر ارز و طلای ما در طول تاریخ بی‌نظیر است ! این بازی ارز و سکه بین داخلی ها و خارجی ها هماهنگ انجام شد .
:wacko:

Last edited:

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
خواهشا كمتر از خبرگذاريهاي دولتي خبرپراكني كنيد .
ممنون

بالا