• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
منم شاهدم هورسا خانم می خواست بفروشه.
ولی قبول کنین همه دودل بودن.
یادتونه من گفتم 2200 تومن دلارامو فروختم شما می گفتین چرا فروختی.ریسک بزرگی کردی و ... فرداش شد 1700 ؟
تجربه من از بازار اینه که در شرایط عادی بعد هر افزایش یا کاهش شدیدی یه برگشتی وجود داره.
چرا اتفاقا من هم یادمه .منم نیم رسیده بود به 580 اومدم همینجا گفتم الان وقت فروشش هست و مسلم و بدیهیه که این قیمت حبابه و بیشتر از این نخواهد شد البته ایشون زرنگ بود فروخت و من تنبل و نفروختم

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا ميگم حفظ ارش پوله

همين كشور همسايه تركيه 20 سال پيش عين وضعيت مارو داشت تورم عين زمان كنوني، ولي اونها حامي مردم بود چرا؟

الف) حقوق‌ كارمندان هر ماه مطابق با تورم واقعي افزايش پيدا مي‌كرد

ب) بهره‌هاي بانكي تا 87% هم رسيد كه مردم سرمايشون از بين نره

حالا اينجا چه تمهيداتي انديشيدند با تورم بيش از 50%

1- حقوق كارمندان 12% افزايش خواهد يافت

2- بهره بانكي 5 ساله 20%

با جوی که اون موقع بوجود اومده بود و همه میگفتند تا عید میشه 1.5 کمتر کسی حاضر بفروش بود. در ضمن تشویقهای سایت sarmayegozar و 20sms هم به این قضیه دامن میزد. فکر کنم آقای کارشناس رو همه به خاطر دارند. من خودم از 630 خرید کردم تا 900 ولی بعد ازاینکه ریخت مجبور شدم همه رو زیر 800 بفروشم. ( تعداد کل هم کم نبود، یه 190 تایی میشد) البته نه اینکه ضرر کرده باشم ولی من هم رو 1م فروشنده نبودم و فکر میکردم میره بالا.
در ضمن دوستانی که میگن حفظ ارزش پول و از این دست توجیهات میکنن، فکر می کنم خودشونو دارن گول میزنن چون کسی که وارد این بازار میشه به طمع سود خوب این کار رو میکنه که اگه غیر از این باشه به دردسر استرس و صبح تا شب رصد کردن بازار و افزایش فشار خون و اعصاب خوردیش نمیرزه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
همون روز خود صرافها هم نميدونستند چي به چيه، يك صراف 200 سكه به مبلغ 950 خريد دو ساعت بعدش قيمت شروع به ريزش كرد.

در ضمن هورسا جان من پست‌هاي قبليتو كه مي‌خوندم همش به خودم ميگفتم چقدر تشخيصت درسته و كلي تحسينت كردم

مرسی ممنونم این از محبت شماست

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
بازار طلا همیشه به کف وسقف قیمت عکس العمل نشون داده دوستان تکنیکال کار میدونن منظور بنده چیه خلاف بازار سهام وکالا و اتی و... داخل کشور که بیشتر فاند روش تاثیر داره . برای حفظ سرمایه بازار طلا تضمین شدست به شزط سرمایه گذاری مدت دار ولی دوستان چون به چشم کاسبی به به بازار طلا نگاه میکنن و توقع زیادی از این بازار دارن واکترا هم از مردم عادی جامعه که شناختی از بازار ومسائل تاثیر گذار ندارن( بعضی از این شخصیتها که سرمایه عظیمی هم تو این قضیه خوابوندن از تایم کاری بازار بی اطلاع هستند چه برسه به بقیه موارد) در بیشتر موارد دچار ضرر میشن. مثل همین برنامه پیش فروش اینکه اواخر فروردین شروع به تزریق سکه میشه و انس هم در رنج هست افت قیمت به نظر حتمی میاد . یکسری از این افراد نیاز به سرمایشون دارن و مجبور به فروش هستند( با افزایش قیمت در اکثر بازارها کاهش قدرت خرید دور از انتظار نیست) برای جبران کمبود نقدینگی با گول زدن خود به وسیله کلمه (به جهنم) مجبور به فروش و ایجاد بازار سرگردان سکه به زیان دیدن خود کمک بسزائی میکنن

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
منم نیم رسیده بود به 580 اومدم همینجا گفتم الان وقت فروشش هست و مسلم و بدیهیه که این قیمت حبابه و بیشتر از این نخواهد شد البته ایشون زرنگ بود فروخت و من تنبل و نفروختم

تاييد ميشه

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
به نظر من كه دولت داره مقاومت شديدی در برابر كاهش نرخ سكه نشون ميده به طوريكه امروز من ديدم همه فروشنده سكه بودن و خريدار ارز يعنی داشتن سكه‌هاشون رو به ارز تبديل می‌كردن ولی با اين حال قيمت سكه امروز گرون شد ، البته نرخ ارز هم گرون شد كه با توجه به اون حجم تقاضا برای تبديل سكه به ارز طبيعيه خوب.

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
مطمئناً ریزش از سمت بازار سکه به بازار دلار خواهیم داشت .
دلار پتانسیل بالاتری برای سود از نوسان گیری تو کوتاه مدت داره به نظرم

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
به نظر من كه دولت داره مقاومت شديدی در برابر كاهش نرخ سكه نشون ميده به طوريكه امروز من ديدم همه فروشنده سكه بودن و خريدار ارز يعنی داشتن سكه‌هاشون رو به ارز تبديل می‌كردن ولی با اين حال قيمت سكه امروز گرون شد ، البته نرخ ارز هم گرون شد كه با توجه به اون حجم تقاضا برای تبديل سكه به ارز طبيعيه خوب.

خواهشا اطلاع غلط ندهید امروز تا این لحظه هم قیمت دلار و هم قیمت سکه تمام بهار آزادی در بازار تهران ریزش داشتن.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
منظورتون من بود؟ اگه من بودم بايد بگم ايييييييييييي دست رو دلم نذار:worried:

من اصلاً فكر فروش سكه نبودم و اصلاً براي سودهي نخريدم

ولي بعدش انگار آدم پشيمون ميشه از بس كه اينا توش موش ميدوونن

تازه من داشتم به شما حسرت مي‌خوردم :D

چرا اتفاقا من هم یادمه .منم نیم رسیده بود به 580 اومدم همینجا گفتم الان وقت فروشش هست و مسلم و بدیهیه که این قیمت حبابه و بیشتر از این نخواهد شد البته ایشون زرنگ بود فروخت و من تنبل و نفروختم

Last edited:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
این سود اوراق صکوک رو از زمان ثبت نام حساب میکنن یا تحویل کسی میدونه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هرچی فکر میکنم این اوراق برای دور های سوم و چهارم جواب نمیده , اون دوره ها صبر نمیکنن تا شش ماه دیگه تازه برن اوراق بگیرن که تازه یه سودی بهشون بده , میرن فیششونو پس میدن ! البته اگه سود اوراق رو از زمان ثبت نام در نظر بگیرن که احتمال خیلی زیاد همین هست باز اوضاع یه مقدار فرق میکنه.

چند روز پیشم گفتم اینا دارن سعی میکنن قیمت سکه زیاد پایین نیاد , پایین اومدن بیش از حدش مشکل براشون بوجود میاره , چون از الان تا موقع تحویل هرچقدر پایین بیاد , دوباره موقع تحویلم ریزش خودشو داره که البته اون زمان دیگه نمیتونن کنترلش کنن ولی دارن سعی میکنن حداقل این ریزش قبل از تحویلو جلوشو بگیرن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بهمنی، بانک مرکزی و مدیرانی که یکی پس از دیگری می روند / این بار مدیر کل نشر و ریالی بانک مرکزی در آستانه تحویل سکه ها

چکیده: محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی روزهای سختی را در ساختمان شیشه‌ای بانک مرکزی بدون قائم مقام و معاون اقتصادی سپری می‌‌کند. امروز نیز مدیر کل نشر و ریالی بانک مرکزی به بانک ملی ایران منتقل شد.

یا واقعا خبرای بدی در راهه ! یا این جریانم یه شوکه که بازار رو بالا نگه داره.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
5 روز ديگه مشخص ميشه خيلي ذهنتونو مشغول نكنيد تا حالا اگه ما اين همه فكر و انرژي براي كار ديگه گذاشته بوديم تا حالا پروفسور شده بوديم.

از بس اين مدته اينا مردمو سركار گذاشتن همه پير شدن

اگه بهره 87% مي‌دادند اگه هر ماه حقوقتونو با تورم واقعي افزايش مي دادن باز هم اين كارو مي‌كرديد؟!

یا واقعا خبرای بدی در راهه ! یا این جریانم یه شوکه که بازار رو بالا نگه داره.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
اونس شد 1675
20 دلار يكدفعه اي رفت بالا

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
این فقط یه نظریه هستش و هیچ چیزی جز تخیل خودم پشتش نیس

طبق امار دولت 9 ملیون سکه فروخته

4 ملیون ازین 9 تا تو ماه اول هستش

بعضی ها میگفتن اینا سکه رو نمیدن و اوراق میدن تا طلا قاچاق نشه و ال و بل و جیمبل

دولت میاد تو مرحله اول خیلی سریع 4 ملیون رو میریزه تو بازار و سعی میکنه قیمت رو بکشه پایین

پش بندش میاد تبلیغات شدید رو اوراق سپرده با نرخ سود فلان رو شرو میکنه

بعد یه بار دیگه با نقش رابین هود وارد بازار میشه و برا جلو گیری از ضرر افرادی که سکه با نرخ 620 خریدن

و با مالیات براشون 650 در میاد اوراق 20 درصدی رو بهشون پیشنهاد میده

احتمالا یه سود مشارکت چند درصدی هم برا 4 ماه گذشته براشون در نظر میگیره

اینطوری بسیاری از افرادی دور دوم خرید داشتن منتظر 2 ماه بعدی نمیشن تا سکه هاشون رو بگیرن

و میرن برگه هاشون رو تبدیل به اوراق میکنن

اگه به این ترتیب جلو بره چن تا نتیجه میشه گرفت

1 - دولت کف قیمت رو - رو عددی میبنده که خریدارای سری دوم تو ضرر بیفتن

پس میشه حدوده 650

2 - بسیاری از افراد سری دوم که حدود 5 ملیون سکه خریدن انصراف میدن

و به این ترتیب دولت خیلی راحت آدم خوبه میشه و کلی از پولها رو بی درد سر میبره تو بانک

شمش های بی زبون رو هم گرد نمیکنه یریزه تو بازار

3- به این ترتیب دیگه در چند ماه بعد 5 ملیون سکه وارد بازار نمیشه

البته انقدری سکه وارد بازار میشه تا قیمتش رشد چندانی نداشته باشه

بعد از اون یعنی تقریبا از شهریور ماه رشد مجدد قیمت سکه شرو میشه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
5 روز ديگه مشخص ميشه خيلي ذهنتونو مشغول نكنيد تا حالا اگه ما اين همه فكر و انرژي براي كار ديگه گذاشته بوديم تا حالا پروفسور شده بوديم.

از بس اين مدته اينا مردمو سركار گذاشتن همه پير شدن

اگه بهره 87% مي‌دادند اگه هر ماه حقوقتونو با تورم واقعي افزايش مي دادن باز هم اين كارو مي‌كرديد؟!

آره دادا بازم میکردن . خیالت جم جم . چون عاغایان از ملت تاجر درست کردن ;)

بالا