• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اسم تاپیک رو بگید عوض کنن بشه :
سرمایه گذاری روی هوری !!!!!!!!!!!!
آخه کی میاد هوری رو بگیره بابا ؟
شوهر : تا برمیگردم لباسامو اتو کن شب بریم بیرون .
... هوری تا شب پای سیستم و پی تی ...
شب شوهر : چی شد عزیزم آماده ای ؟
هوری : نه بذار این پست رو بفرستم تو تاپیک تعداد پستام داره به 2000 میرسه !

شوهر شام که آماده است ؟
هوری : شام !!!؟ وای وقت نکردم آخه همه ش سرم تو قیمت طلا و دلار بود تو پی تی !

... و اینچنین است زندگی با هوری ...

:lol:

ای باباااااااااااا حالا همه خواستگارای منو فراری بدین دیگه والاااااااااااااااااااا .یعنی واقعا یه همچین شوهر مهربانی پیدا نمیشه؟

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
شوهر مهربان ؟! یا ... شوهر گوش دراز ؟!
بگذریم به اندازه کافی با اسپم ها جو رو عوض کردیم .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سکه ترکید یجورایی شد 704 تومن
عضو هیئت مدیره بانک ملی با تایید بر وجود اخلال در سیستم عرضه سکه‌های پیش‌ فروش شده گفت: با توجه به اینکه در روز اول ثبت‌نام پیش‌فروش کمتر از 100 هزار نفر ثبت‌نام کردند، میزان مراجعه برای دریافت سکه زیاد نبود.
تحویل سکه‌های پیش‌فروش دقیقاً بر اساس زمان‌بندی 4ماهه/عرضه امروز کمتر از 100 هزار سکه

تاریخ ثبت: 29 فروردين 1391 ساعت 15:57
کد خبر: 5072
تعداد بازدید: 323 مرتبه
نسخه مخصوص چاپ

به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری فارس، عباس کمره‌ای با بیان اینکه هنوز آمار دقیقی از میزان سکه‌های عرضه شده در روز اول در دست نیست، اظهار داشت: روز اول ممکن است با مشکلاتی مواجه باشد ولی خوشبختانه امروز کار به خوبی پیش‌ رفت و بانک مرکزی و ملی اطلاع رسانی خوبی داشتند.
وی افزود: در حال حاضر اطلاع دقیقی از میزان سکه‌های پیش فروش شده یا ارائه حواله به متقاضیان وجود ندارد.
عضو هیئت مدیره بانک ملی با تایید ایجاد اخلال در سیستم بانک ملی برای عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده گفت: طبیعی است که در رو اول هر کاری اختلال‌هایی ایجاد شود، اما هم‌اکنون روند به صورت طبیعی در حال انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در روز اول پیش‌فروش سکه در تاریخ 29 آذر سال گذشته کمتر از 100 هزار نفر برای پیش‌فروش ثبت‌نام کردند، گفت: بنابراین انتظار ما در روز اول عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده همین میزان بود، اما تاکنون کمتر از تعداد ثبت‌نامی‌ها برای دریافت سکه‌های خود مراجعه کرده‌اند.
کمره‌ای ادامه داد: در 5 روز ابتدای ثبت نام از متقاضیان پیش‌فروش سکه استقبال زیادی نشده بود و با توجه به اینکه برای عرضه سکه‌ها باید حداقل 4 ماه از مدت پیش‌فروش گذشته باشد، در چند روز ابتدایی عرضه سکه در سال جاری تعداد زیادی برای دریافت مراجعه نخواهند کرد.
وی با بیان اینکه در چند روز اول ثبت‌نام‌ها به دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی یا عدم شناخت از این روش، استقبال چندانی نشد، گفت: اما پس از مدتی استقبال خوبی از پیش‌فروش سکه صورت گرفت و 4 میلیون و 100 هزار سکه پیش‌فروش شد.
عضو هئیت مدیره بانک ملی افزود: ممکن است کسانی که برای دریافت سکه‌های پیش فروش شده مراجعه نکرده اند، در رزوهای بعد اقدام کنند که این موجب ازدحام در شعب خواهد شد.
وی تاکید کرد: کسانی که در تاریخ 30 آذر سال گذشته ثبت‌نام‌کرده‌اند باید در تاریخ 30 فروردین و ثبت‌نام‌کنندگان در تاریخ اول دی باید اول اردیبهشت برای دریافت سکه مراجعه کنند زیرا از مدت پیش‌فروش سکه حداقل باید چهار ماه گذشته باشد.
به گفته وی، عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده مرحله اول طی یک ماه صورت خواهد گرفت.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تحلیل شما چی هست؟
ممکنه فردا پایین بیاد و امروز به خاطر تاخیر در تحویل سکه ها قیمت پایین نیومده؟

یا واقعا تحویل پیش فروش ها تاثیرش ناچیزه؟

بازار می خواد بکشه پایین ولی دولت جلوش رو گرفته !

قیمت خرید خود بانکو نفهمیدی؟

نه متاسفانه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
lapdخودت پاشو همت کن برو ببین قیمت چه جوریه
ولی اگه نیاد پایین چی؟
چرا نمیاد پس ؟
به نظرتون فردا قیمتها چه جوری میشه
ویش مستر چی کار کردی امروز میخری؟یا نه؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
وی با بیان اینکه در چند روز اول ثبت‌نام‌ها به دلیل عدم اطلاع‌رسانی کافی یا عدم شناخت از این روش، استقبال چندانی نشد، گفت: اما پس از مدتی استقبال خوبی از پیش‌فروش سکه صورت گرفت و 4 میلیون و 100 هزار سکه پیش‌فروش شد.

تبلیغ خوبی نشد چیه، چند روز اول بازار هم همین قیمت می شد بخری، تا این که یهو تو بازار قیمت رسید به 700 و بعد 800 و در نهایت اون اواخر دور اول عرضه به قیمت 546 به 890 تومن رسید. :lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اوووووووووووه 712

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ولی اگه نیاد پایین چی؟
چرا نمیاد پس ؟

دیگه فردا که رفتم مال خودمو بگیرم !!

اوضاع طبیعی نیست ,یا این جریان قیمت بانک ملیه , یا اینکه دست های پنهان از همین الان شروع کردن به جمع کردن سکه ها ولی از طرفی بانک مجبوره فیتیله قیمتو بکشه پایین حداقل تا 650 وگرنه به جای اوراق باید پنج شش میلیون دیگه باید سکه حراج کنه.
هیچی از اوضاع مشخص نیست , باید دو سه روز بگزره.
الان یکی میخره یوقت میره بالا سود میکنه یا میخره میاد پایین ضرر میکنه , شانسیه .

اوووووووووووه 712
712 طرح قدیم جوزده نشو

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ولی اگه نیاد پایین چی؟
چرا نمیاد پس ؟
تو هم می خوای بخری؟ چندتا؟

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اگر تحلیلتون بر اساس اینه که بانک قیمت کف سکه رو تعیین می کنه، خیلی بعیده که بانک با پایین تر تعیین کردن قیمت سکه باعث بشه دور بعدی ها برن پولشون رو پس بگیرند. :eek:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اگر تحلیلتون بر اساس اینه که بانک قیمت کف سکه رو تعیین می کنه، خیلی بعیده که بانک با پایین تر تعیین کردن قیمت سکه باعث بشه دور بعدی ها برن پولشون رو پس بگیرند. :eek:
نه نظر من این بود که بازار آزاد به طور طبیعی با این تعداد سکه قیمتش ریزش شدید میکنه , و بانک با این جریان خرید سکه جلوی بیش از حد پایین رفتنشو میگیره , چون از یه حدی بیشتر پایین بره دیگه مردم اوراق نمیگیرن !! هدف اینه که یه تعدادی براشون نه سکه فیزیکی صرف کنه نه گرفتن پولشون , که نتیجه میشه گرفتن اوراق .
فرضا اگه سکه توی بازار آزاد میشد 600 تومن , بانک میومد میگفت نه قیمت سکه 640 تومنه , خودم ازت میخرم , اینجوری بازار آزاد مجبور میشد 650 بخره .
با این طرح فقط جلوی پایین اومدن بیش از حد قیمتو میتونه بگیره نه بالا رفتنشو.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
الان داری زیر زبون منو میکشیاااااااااااا.نه بابا من مستضعفم یه 2 تا 3 تا میخرم .توشه کنم واسه روز مبادا
نمی دونم چی میشه، ولی ممکنه بالاتر بره یا پایین تر بیاد، بهر حال من اگه بخرم دیگه زیر 1 میلیون نمی فروشم، من میگم بیا دل و بزنیم به دریا بریم امروز بخریم، اگه هستی بیا با هم بریم بخریم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
نه نظر من این بود که بازار آزاد به طور طبیعی با این تعداد سکه قیمتش ریزش شدید میکنه , و بانک با این جریان خرید سکه جلوی بیش از حد پایین رفتنشو میگیره , چون از یه حدی بیشتر پایین بره دیگه مردم اوراق نمیگیرن !! هدف اینه که یه تعدادی براشون نه سکه فیزیکی صرف کنه نه گرفتن پولشون , که نتیجه میشه گرفتن اوراق .
فرضا اگه سکه توی بازار آزاد میشد 600 تومن , بانک میومد میگفت نه قیمت سکه 640 تومنه , خودم ازت میخرم , اینجوری بازار آزاد مجبور میشد 650 بخره .
با این طرح فقط جلوی پایین اومدن بیش از حد قیمتو میتونه بگیره نه بالا رفتنشو.

خب منم دقیقا می گم دوستانی که منتظرن پایین تر بیاد، خیلی بعیده این اتفاق بیفته. علی الخصوص در دورهای بعدی که سکه گرونتر پیش فروش شده. مگر این که برنامه ای داشته باشند که همه کسایی که پیش خرید کردن برن پولشون رو پس بگیرن.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بابا چرا کسی به من توجه نمی کنه ؟
سه چهار روزه من هی دارم میگم با تحویل سکه ها قیمت افزایش پیدا میکنه شماها گوش نمی کنید.
این که اینقدر پیچیده نیست.
یه عده ای سکه ها شون رو توی قیمت 1 میلیون و همون حول و هوش فروختن یک عده هم مثل این ویش مستر ما مثلا زرنگی کرده و فروخته تا به قیمت پایین بخره.خب تعداد این افراد و تقاضا هاشون بدون شک خیلی بیشتر از اون تعدادی هست که بعد از تحویل گرفتن قصد فروش رو دارن.حدود یکماهه که داره قیمت بدلیل توهم افزایش عرضه بدلیل تحویل سکه های پیش فروش افت میکنه حالا که واقعا این عرضه اتفاق نمیفته کاملا طبیعیه رشد قیمت حتی تا حدود 800 رو هم داشته باشیم.
از طرفی دولت زرنگی کرد چند چیزو با هم برنامه ریزی کرد . 1- زمان مذارات 2- تزریق دلار به بازار 3- تحویل سکه ها اینا دست به دست هم دادن برای یه افت موقتی و فراهم اومدن بستر مناسب برای خرید یه عده ای.هیچکدوم توجه کردید که اون پنج یا شش موردی که ایران توی مذاکرات دنبالش بود بعد از مذاکرات هیچ صحبتی ازش نشد.و عملا هیچ توافق خاصی صورت نگرفت و عملا به همه دنیا امید کاذب دادن.
حالا دو حالت ممکنه اتفاق بیفته 1- واقعا دلار ارزون بشه و سکه و ..... بیاد پایین : اگه این اتفاق بیفته بهانه دست دولت میفته و فاز دوم هدفمندی یارانه ها رو اجرا میکنه و دوباره قیمتها بر میگرده همینجایی که هست پس در نتیجه الان حداقل قیمت رو داریم و حدس من اینه که دیگه قیمت این روزها توی تاریخ ایران اتفاق نمیفته و ما باید برای نوه هامون تعریف کنیم.
2- دلار و طلا و .... برگزده به قیمت قبلیش یعنی 1900 و 800 که بازم نیجه اینه که الان بهترین زمان برای خریده .

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
نمی دونم چی میشه، ولی ممکنه بالاتر بره یا پایین تر بیاد، بهر حال من اگه بخرم دیگه زیر 1 میلیون نمی فروشم، من میگم بیا دل و بزنیم به دریا بریم امروز بخریم، اگه هستی بیا با هم بریم بخریم

مگه کنار دریا هم سکه میفروشن؟ :))

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
من همه سرمایه ام را از فروردین ماه به تدریج دلار و سکه خریدم. به شما هم عرض می کنم چرا؟ قبل از این توضیح باید به اطلاع برسانم که حدود 20 سال با شرکت های خارجی کار کردم و انواع دوره های عالی را در خارج یا ایران گذرانده ام.
اولا موردخود من . من از فروردین امسال تا مهر ماه دلار از 920 الی 986 تومان خریدم. سکه هم از مقعی که طلا گرمه 19200 یا 18700 بود خریدم.تمام سپرده هایم را بستم و این هم دلایل من:
فرض می کنیم ما در دولت بهترین تیم اقتصادی را داریم و آنان قادر به فائق آمدن بر هر مشکلی هستند. اگر به قول خودشان اقتصاد را راه بیاندازند و تمام کارخانه ها فعال و صادراتی شود که چارهای جز کاستن از ارزش ریال نیست و ددلار باید به مرز 1400 تومان حداقل برسد و ایضا طلا.
فرض کنیم انان بهترین سیاستمدار باشند. چاره ای جز کاستن از ارزش ریال و بالا بردن دلار ندارند چون دولت حداقل 50 میلیارد نقد دارد و اگر دلار 100 تومان بالا رود و ضرب در 50 میلیارد شود مبلغ را حساب کنید و دولت تمام بدهی های خود را بخه سیستم بانکی و آموزش و پرورش می پردازد و غیره
فرض کنیم کشور را ورشکست کنند باز قیمت دلار و طلا افزایش شدید می یابد غیر از این بر پدر و مادر من لعنت.....

November 30th, 2008, 09:04 PM

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تحلیل همتون تا به اینجا غلط هست . :eek:

بالا