• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
چه کشوری! چقدر امید به آینده توی دل مردمش موج می زنه! ببین چه به روز ما آوردن که نشستیم اینجا هی صفحات Web رو Refresh می کنیم، بلکه لابلای صفحات یه خبری پیدا کنیم که یه ذره به آینده امیدوار شیم! اینه مملکت ما و اینه سرنوشت مردم بدبختش!

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
من که دیگه میخوام برم خودکشی کنم اگه خدا ازم پرسید برای چی این کار رو کردی میگم از دست این مملکت

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چه کشوری! چقدر امید به آینده توی دل مردمش موج می زنه! ببین چه به روز ما آوردن که نشستیم اینجا هی صفحات Web رو Refresh می کنیم، بلکه لابلای صفحات یه خبری پیدا کنیم که یه ذره به آینده امیدوار شیم! اینه مملکت ما و اینه سرنوشت مردم بدبختش!

دیگه مگه فقط خود خدا دستمونه بگیره و نجات بده واقعا گیری کردیم با اینا بچه هاشون تو هاویی ما هم تو گردو غبار و تنهایی.. اللهی نظر تو برنگردد.

mahnaz01

Registered User
لایک‌ها
6
بده اینهمه سرگرمی رایگان برامون درست کردن بده ناشکر نباشید خارجی ها کلی پول میدن میرن شهربازی هیجان داشته باشن اخرشم هبجانش به یکدهم ما نمیرسه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یارو توی شبکه خبر داره از بغداد حرف میزنه , ظهریه خیلی تند بود صحبتاش الان نرم شده !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

pooya07

Registered User
لایک‌ها
1

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
چي كار ميكنن گذاشتنمون سر كار...فكر كنم فرودگاه بغداد كه بسته شده اينا گفتن حالا چه كار كنيم كه حوصلمون سر نره ... بعد گفتن مذاكره رو ادامه بديم بشينيم با هم يه گپي بزنيم تا هوا خوب بشه

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
همش اتلاف وقت و وقت خریدن هست
اونا هم بدشون نمیاد بازی کنن و لاس بزنن تا زمانی که آمادگی حمله رو از هر لحاظ داشته باشن
دلمون رو خوش کردیم این نیشخند زد اون یکی لباس پوشیده تر پوشید و...

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
از سر صبح بازار بودم . قیامتی بود مثه اینکه میخواد جنگ بشه
i298960_ddd.gif

همه داشتن میخریدن
i298960_ddd.gif

به شخصه خبر رسمیش دربیاد که مذاکرات منفی شده یا به هر دلیلی دور سوم بکشه یا از مزخرفات همه سرمایم رو شمش رو میخرم
i298960_ddd.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از سر صبح بازار بودم . قیامتی بود مثه اینکه میخواد جنگ بشه
i298960_ddd.gif

همه داشتن میخریدن
i298960_ddd.gif

به شخصه خبر رسمیش دربیاد که مذاکرات منفی شده یا به هر دلیلی دور سوم بکشه یا از مزخرفات همه سرمایم رو شمش رو میخرم
i298960_ddd.gif

شمش توی چه وزنایی هست؟ قیمت و تفاوت خرید و فروشش چقدره؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شمش توی چه وزنایی هست؟ قیمت و تفاوت خرید و فروشش چقدره؟

از 100 گرم هست به بالا
i298960_ddd.gif

با توجه به وزنش نسبت مقیاس به کل از سکه خیلی کمتر هست تفاوت خرید و فروشش . من منتظر خبر رسمی هستم از این می ترسم اینا همه شانتاژ خبری باشه . اینا سابقه خیانت به بازار هم دارن (عاغاها) به خاطر همین این ریسک رو نمیکنم . اینا ثابت کردن هیچ جوره به جیب مردم رحم نمیکنن و صد البته خود مردم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10

خیلی عذر میخوام ولی مردمی که نمیتونن سیاه و از سفید تشخیص بدن باید این وضع هم تحمل کنند! از ماست که بر ماست ضرب المثل قشنگی هست!
خیلی از انتخاب ها پیش راه ما بود تا به این وضع دچار نشینم!
الان که غرب فهمیده اینا چاره ای جز قبول مذاکرات ندارند فشار هاشو بیشتر کرده و به این سادگی ها هم کوتاه نمیاد 2-3 سال پیش اوباما مذاکرات بدون پیش شرط گذاشته بود ولی اینها ...! :confused:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از 100 گرم هست به بالا
i298960_ddd.gif

با توجه به وزنش نسبت مقیاس به کل از سکه خیلی کمتر هست تفاوت خرید و فروشش .
همیناست که توی پک هست ؟ تقلبی نندازن به ادم؟ نکات امنیتیش چیه؟ هرچی وزن بالاتر باشه اونوقت بهتره ؟ یا مثلا همشو صد گرمی بگیرم؟
با توجه به حباب مثبت سکه به صرفه نیست دیگه سکه.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
از 100 گرم هست به بالا
i298960_ddd.gif

با توجه به وزنش نسبت مقیاس به کل از سکه خیلی کمتر هست تفاوت خرید و فروشش .

دکتر بعد قیمت ها چه جوری هست؟
صبح رفتم 15 تا نیم .5 هم تا ربع خریدم.
نیم رو335 خریدم!!!
ولی هر چی تو سایت های صرافی ها چک کردم زده بود 330 نمیدونم چرا اینطوری شد!

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
یارو توی شبکه خبر داره از بغداد حرف میزنه , ظهریه خیلی تند بود صحبتاش الان نرم شده !

دقیقا! و چون مذاکرات اینقدر طولانی شده نشون میده بازم هر دو میخوان تو کنفرانس مطبوعاتی یه جوری وانمود کنن که فعلا نه سیخ بسوزه نه کباب! تا دور بعد ...اما متاسفانه یا خوشبختانه موجودی به نام اسراییل هست که کاسه صبرش لبریزه و تشنه ی جنگ آخرالزمانی و اینا با این وضع هزار دورم مذاکره بذارن بازم این ایرانه که باید به عنوان طرف ضعیف تر کوتاه بیاد. اما ظاهرن حضرات ضعیف بودن خودشون رو قبول ندارن و میخوان به عنوان نماینده امام زمان بعد از سی سال همچنان پوزه استکبار و شیطان بزرگ رو به خاک یا فرش بمالن! اشتون : خب حاج سعید بالاخره غنی سازی رو بس می کنی؟ جلیلی : نه جون تو راه نداره اول شما تحریمها رو بردارین دل آقا و امام زمان یه خرده شاد شه بعد!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
ولی یادمه اون حبابی که چندین بار در سکه به وجود اومد (با توجه به قیمت دلار، قیمتش خیلی از ارزش طلاش بالاتر رفت) در شمش اتفاق نیافتاد.

بالا