• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
همیناست که توی پک هست ؟ تقلبی نندازن به ادم؟ نکات امنیتیش چیه؟ هرچی وزن بالاتر باشه اونوقت بهتره ؟ یا مثلا همشو صد گرمی بگیرم؟
با توجه به حباب مثبت سکه به صرفه نیست دیگه سکه.
ببخشيد لاپدي جون شما فكر كنم گفتيد سكه هامو فروختم جايگزينشون كرديد؟
حباب سكه هنوز خيلي هم زياد نيستا البته شما خودتون استاديدا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
شمش رو حتما باید از بانک کاگشائی بخرید ولاغیر جائی دیگه عمرا . این نظر شخصی خودم هست .
i298960_ddd.gif

این پست من اینجا باشه یادگاری . به محض اینکه خبر رسمی در بیاد واسه این نشست عراق اگر 1% از همون خزعبلبات های انقلابی که همیشه بخورد مردم می دادن توش بود . همه سرمایه رو شمش میکنم
i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ولی یادمه اون حبابی که چندین بار در سکه به وجود اومد (با توجه به قیمت دلار، قیمتش خیلی از ارزش طلاش بالاتر رفت) در شمش اتفاق نیافتاد.

دقیقا ایول . شما دوست گرامی همیشه حرفای توی لفافه من رو شکار میکنید
i298960_ddd.gif
برای اینکه بانک پند پارت دیگه واسه تحویل داره اینا روی سکه شاید بتونن کاری کنن و برای حباب منفی ایجاد کنن چه بانک چه رسته صنفی برای شمش که متریال خام هست هیچ قدرتی ندارن .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ببخشيد لاپدي جون شما فكر كنم گفتيد سكه هامو فروختم جايگزينشون كرديد؟
حباب سكه هنوز خيلي هم زياد نيستا البته شما خودتون استاديدا
نه نگرفتم ! یعنی اومد تا نزدیک 580 نرسیدم از دستم رفت , البته گرفته بودمم باز 630 میفروختم بعدشم که دیگه ریسک شد اوضاع.
از نظر من اون حباب گنده سکه بخاطر جذب مردم به سکه های پیشفروشی بود , فکر نمیکنم دیگه اونجوری اتفاق بیفته بعدم سکه عیار درست حسابی نداره , این سکه هامونو خارج جایی به حساب نمیارن , ولی شمش شمشه دیگه عیارشم 24 . از یه طرفم توی این اوضاع امکان اینکه سکه تقلبی بندازن زیاد هست , مخصوصا هرچی حباب سکه بالا بره. یک مورد دیگه هم اینکه اینا ایندفه ممکنه در مورد سکه یه پولتیک بزنن دردسر درست کنن برای سکه دار ها چون حجوم برای خرید سکه زیاد میشه.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
درسته ولي سكه هم ده تومن كه بيشتر حباب نداره...تازه بدون احتساب ماليات و ...
شمش كارگشايي هم فكر كنم ماليات رو بگيره
اميدوارم توافقي صورت بگيره هر چند هر لحظه به نظر امكانش كمتر ميشه ولي به نظر من شايد قيمتهاي امروز بيشتر احساسي بود و كار خود بازار و دلالها

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بله؛ حباب منفی هم میتونن ایجاد کنن، ولی من منظورم حباب مثبتی بود که اتفاق افتاد ضمن اینکه به نظر من برای بیشتر مردم که سرمایه خیلی زیادی هم ندارن سکه بهتره، بخصوص اگر بتونن زمانی بخرن که به قول شما دولت در اون حباب منفی ایجاد کرده باشه و هم اینکه نقد تر هم هست و قیمتش رو هم همه میدونن و حتی میتونید بفروشید به همسایتون!

دقیقا ایول . شما دوست گرامی همیشه حرفای توی لفافه من رو شکار میکنید
i298960_ddd.gif
برای اینکه بانک پند پارت دیگه واسه تحویل داره اینا روی سکه شاید بتونن کاری کنن و برای حباب منفی ایجاد کنن چه بانک چه رسته صنفی برای شمش که متریال خام هست هیچ قدرتی ندارن .

mahnaz01

Registered User
لایک‌ها
6
شمش رو حتما باید از بانک کاگشائی بخرید ولاغیر جائی دیگه عمرا . این نظر شخصی خودم هست .
i298960_ddd.gif

این پست من اینجا باشه یادگاری . به محض اینکه خبر رسمی در بیاد واسه این نشست عراق اگر 1% از همون خزعبلبات های انقلابی که همیشه بخورد مردم می دادن توش بود . همه سرمایه رو شمش میکنم
i298960_ddd.gif
میشه بیشتر توضیح دهید؟ حداقل خرید؟ادرس؟ ساعات فروش؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نه نگرفتم ! یعنی اومد تا نزدیک 580 نرسیدم از دستم رفت , البته گرفته بودمم باز 630 میفروختم بعدشم که دیگه ریسک شد اوضاع.
از نظر من اون حباب گنده سکه بخاطر جذب مردم به سکه های پیشفروشی بود , فکر نمیکنم دیگه اونجوری اتفاق بیفته بعدم سکه عیار درست حسابی نداره , این سکه هامونو خارج جایی به حساب نمیارن , ولی شمش شمشه دیگه عیارشم 24 . از یه طرفم توی این اوضاع امکان اینکه سکه تقلبی بندازن زیاد هست , مخصوصا هرچی حباب سکه بالا بره. یک مورد دیگه هم اینکه اینا ایندفه ممکنه در مورد سکه یه پولتیک بزنن دردسر درست کنن برای سکه دار ها چون حجوم برای خرید سکه زیاد میشه.

به نظر شما اونایی هم که الان سکه دارن به شمش تبدیل کنن بهتره؟؟؟؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نه اونایی که دارن که هرچی حبابش بیشتر بشه به نفعشونه برای چی تبدیل به شمش کنن.

آخه سره همین داستانی که روی یک گرمی و سکه تمام هست قیمت یک گرمی الان 105 ولی تمام الان که تازه بالا اومده تازه شده 668 در صورتیکه تمام تقریبا 8 گرمه و باید حدودا 800 تومن باشه که نیست!!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نه اونایی که دارن که هرچی حبابش بیشتر بشه به نفعشونه برای چی تبدیل به شمش کنن.

دقیقا وقتی که سکه دارید اگر بخواهید تبدیلش کنید باید بین 10 تا 15 هزار تومن عملا ضرر بدید . در ضمن مشخص هم نیست نمودار قیمت در اون روز چه رقصی خواهد داشت .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آخه سره همین داستانی که روی یک گرمی و سکه تمام هست قیمت یک گرمی الان 105 ولی تمام الان که تازه بالا اومده تازه شده 668 در صورتیکه تمام تقریبا 8 گرمه و باید حدودا 800 تومن باشه که نیست!!!!
نسبت به گرمی حساب نکن , گرمی حبابش وحشتناکه , ولی قیمت طلای سکه همین حدود 660 تومنه که الان نزدیک 670 تومنه قیمت سکه یعنی ده تومن حباب داره.

جالبیش اینه اینا اگه قیمتو پایین نیارن رسما باید نزدیک چهار پنج میلیون سکه دیگه بریزن توی بازار , چون پیش فروشیا نمیرن اوراق بگیرن با این وضع.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
نسبت به گرمی حساب نکن , گرمی حبابش وحشتناکه , ولی قیمت طلای سکه همین حدود 660 تومنه که الان نزدیک 670 تومنه قیمت سکه یعنی ده تومن حباب داره.

آهان.ممنون از راهنماییت مثله همیشه:wub:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلار شد 1809 .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
از 100 گرم هست به بالا
i298960_ddd.gif

با توجه به وزنش نسبت مقیاس به کل از سکه خیلی کمتر هست تفاوت خرید و فروشش . من منتظر خبر رسمی هستم از این می ترسم اینا همه شانتاژ خبری باشه . اینا سابقه خیانت به بازار هم دارن (عاغاها) به خاطر همین این ریسک رو نمیکنم . اینا ثابت کردن هیچ جوره به جیب مردم رحم نمیکنن و صد البته خود مردم

شمش ؟

1 گرمی
5 گرمی
10 گرمی
20 گرمی
50 گرمی
100 گرمی
200 گرمی
500 گرمی
برو تا 12 کیلو

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
جلسه تموم شده انگار تا چند دقیقه دیگه کنفرانس شروع میشه.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
فرق ما با كشورهايي كه تورم ندارن اينا كه اونا وقتي قيمتها بالا ميره نميخرن ما بر عكس تا قيمتها صعودي ميشه ميريزيم سمت بازار و ديگه به بازار مهلت نميديم... البته خيلي فرقهاي ديگه هم هست!!!...
يعني اگه نتيجه قطعي منفي بشه چي ميشه؟

بالا