• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من فردا میرم تحویل میگیرم
میخواستم تبدیل کنم تا الان تبدیل میکردم
هر چیزی فکرش رو میکنیم گرون شده اینم به زور نگه داشتن
یه تکون کوچیک به اینا بدن و زوارشون در بره سکه و دلار هم بد میره بالا

تحویل نگیر بزار بمونه , دیر نمیشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسایی که سکه پیش فروشی قراره بگیرن اگه تحویل نگیرن به نوعی سودش مال خودشونه , ضررش مال بانک , چون بلاخره 690 تومنشون رو بانک تضمین کرده , یعنی قیمت پایین تر اومد میتونن با اون 690 تومنه همون تعداد سکه رو از بازار بگیرن تازه یه سودی هم کرده باشن , در ضمن وضعیت مذاکرات هم هست به هر حال احتماله , مذاکراته مثبت بشه باز 690 تومنشون تضمینه , منفی هم بشه که سکه گرون میشه و سوده , خلاصه بهترین سرمایه گذاری همین پیش فروشی هاست که دو سر سوده , ولی سکهه گرفته بشه دیگه فقط باید به امید گرون شدن باشن و ارزون شدن براشون ضرره.
اینو به کسایی دیگه هم که پیش فروشی دارن برسونید.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فکر کنم اگه دیر تر از تاریخ مشخصی بره هزینه نگهداری سکه را ازت بگیرن. اینم در نظر داشته باشید

دو ماه وقت داره , تا دو ماه دیگه این کار میتونه خیلی ریسک هارو پوشش بده.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
این اقتصاد ما این قدر تخمی هست. سکه بیشتر از دلار تاثر می پذیره تا اونس جهانی. آخه این دیگه چه بازاریه. امروز اونس 15 تا اومد پایین سکه یه ذره تکون نخورد. اما دلار 5 تومان کم بشه سکه هم 2-3 تومان ارزون میشه.

در ضمن دوستان با وجود کاهش اونس سکه به فاز 700 بازگشت. . هرکی دیروز نخرید ضرر کرد. البه شاید تا بعد از ظهر دوباره شانس خرید پیش بیاد

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
اینم حرفی هست
از طرفی مالیاتش هم دیرتر میدیم میمونه تو بانک سودش میاد روش

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
وقتی آش اینقدر شور میشه که آشپزم صداش در میاد :

"حجت الاسلام 'غلامرضا مصباحی مقدم' روز دوشنبه در پاسخ به این سوال که آیا سه نرخی شدن ارز بزودی در کشور اجرا می شود، افزود: سه نرخی شدن ارز در کشور صحت ندارد و به هیچ وجه مورد توافق نمایندگان مجلس نبوده است.
وی یادآور شد: پیشنهاد سه نرخی شدن قیمت ارز را رییس کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح کرده است.
نماینده مردم تهران ،ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس تصریح کرد: کشور با دو نرخی شدن ارز نیز با مشکل روبرو می شود. این سه نرخی شدن از طرفی منجر به رواج فساد می شود و در نهایت کنترل آن غیر ممکن خواهد بود.
وی افزود: بهترین اقدام برای رشد اقتصادی در کشور و جلوگیری از فساد تک نرخی شدن ارز است."

- ظاهرن کف قیمت ارز و سکه هم همین 1900 و 700 هستش. اگه بتونن پایین تر بیارن باید همین امروز و فردا بیارن. اون 2 میلیون سکه هم تاثیری تو کاهش قیمت نداره . همه دست نگه میدارن تا آخر ماه رمضون حداقل و چه بسا تا روز موعود روزهای سرنوشت.

farokhe

Registered User
لایک‌ها
27
مال من واسه فرداست فردا کار دارم نمیتونم برم بگیرم پس به گفته لاپد صبر میکنم منظور از 690 تضمین شده است چیه همون اوراق مشارکته یعنی از این پایین تر بیاد من برم بانک واسه هر سکه اگه که نخوام 690 میدن؟
هزینه نگه داریش واسه هر روز برای هر سکه چقدره؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
مال من واسه فرداست فردا کار دارم نمیتونم برم بگیرم پس به گفته لاپد صبر میکنم منظور از 690 تضمین شده است چیه همون اوراق مشارکته یعنی از این پایین تر بیاد من برم بانک واسه هر سکه اگه که نخوام 690 میدن؟

طبق قراردادی که با بانک داری تا 2 ماه هیچ هزینه ای نداره و بعد از دوماه هزینه میگیرن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
افق‌‌های طلایی بازار طلا(روزنامه دنیای اقتصاد سوم مرداد)

احسان غفوریان *
دیگر خاطرات سال‌هاي 84 و 85 در بازار مسکن که فعالان بازار سودهای 150 درصدی را در سال تجربه می‌کردند، گذشته است. دلیل آن دو علت است که اول موج گسترده طرح‌‌های دولتی برای خانه دار کردن مردم و دوم جو متشنج منطقه که جذابیت این بازار و نقد شوندگی آن را تا حد زیادی کاهش داده بود، بنابراین افزایش حدود 20 درصدی قیمت مسکن را باید برابر با تورم بگیریم، مضاف بر این که مسکن در حدود سه درصد استهلاک سالانه دارد و جالب‌تر اینکه میانگین قیمت مسکن در تهران دو برابر فرانکفورت و 3 برابر رم است.

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]بازارهای دیگر نیز حال و روز خوشی ندارند و تنها بازار بعضا جذاب باقیمانده را سود موسسات قرض‌الحسنه باید دانست که به طور روزشمار بدون هیچ ریسکی 22 درصد سود می‌پردازند. پس توقع بازده‌‌های نجومی از جانب کسانی که وارد بازارهای مالی می‌شوند نباید چیز عجیبی باشد. بر همین اساس است که حجم بازارهای مشتقه تا 70 درصد کل بازارهای جهانی را در بر گرفته، اما در کشور ما هنوز بازار نقدی پیشتاز است.
کماکان هیچ کدام از بازارهای سکه، دلار و آتی، به صورت خالص بازار نیستند. حضور بانک مرکزی و قدرت بالای این نهاد نسبت به دیگر بازیگران بازار، بی‌شک مسیر طبیعی عرضه و تقاضا را به هم ریخته است.
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] این هفته هر سه علت روانی برای تشدید کاهش قیمت دلار و سکه کمرنگ می‌شوند. اول پیش فروش سکه‌‌ها، دوم ماه مبارک رمضان و سوم مذاکرات فنی کارشناسی هسته‌ای[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]. البته به نظر می‌رسد قیمت‌‌ها تا ۲۰ روز نخست ماه مبارک رمضان کمی بی‌جان باشند و سپس شاید تغییر کنند.
به هر حال باید در نظر داشت که عده‌ای مترصد فرصت برای خرید هستند و قیمت دلار و سکه نیز در مرز حمایت‌‌های روانی مهم خود یعنی 1900 و 700 هزار تومان هستند.
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] با توجه به اینکه قیمت سکه در حال حاضر حباب منفی دارد و این حباب در حال نزدیک شدن به وضعیت بحرانی است و نمی‌توان انتظار پایدار بودن این قیمت‌‌ها را داشت[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]، بسیاری از افرادی که نگاه ‌
بلندمدت دارند، به دنبال اخذ موقعیت خرید در بازار هستند. برای این افراد، افت قیمت در شرایط فعلی مطلوب است و فرصت خرید بهتری را فراهم می‌آورد، ولی به هر شکل،
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]هر زمان که قیمت افت محسوسی داشته باشد، شاهد خرید از سوي این افراد، حداقل به صورت پلکانی هستیم[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]. یک نکته مهم این است که برای تحلیل، دلار متغیر اصلی و مستقل است و سکه متغیر وابسته، به عبارت دیگر برای نزول بیشتر سکه، در این روزها که طلا نوسان چندانی ندارد، نیاز به نزول بیشتر دلار در درجه اول است. این وضعیت در صورتی است که اونس جهانی نیز در قیمت‌‌های پایینی در حال معامله است و فشارها بر بانک مرکزی آمریکا از جانب سنا هر روز گسترده‌تر می‌شود تا دور جدید سیاست‌‌های انبساطی را اجرا كند که در این صورت جهشی را در قیمت طلای جهانی شاهد خواهیم بود. همچنین افزایش اونس جهانی به دنبال تصمیم چین مبنی بر بومی‌سازی معاملات طلا و تقویت بازارهای محلی مبادلاتی این فلز ارزشمند در این کشور، دور از انتظار نیست که این احتمال وجود دارد قیمت جهانی طلا در پی افزایش میزان تقاضا، با افزایش
رو‌به‌رو شود. این امر نیازمند افزایش ذخایر طلا از سوی بانک مرکزی این کشور است.
بر اساس فرمول، قیمت سکه طرح جدید با دلار 1900 تومان و طلای 1584 دلار در هر اونس، با در نظر گرفتن مالیات و نیز حق ضرب 5 هزار تومانی برابر 750 هزار تومان به دست می‌آید (ارزش طلای موجود در سکه 709 هزار تومان است). این در حالی است که در معاملات روز گذشته سکه بازار نقدی 696 هزار تومان معامله می‌شد. حباب منفی سکه روز به روز بیشتر می‌شود و قیمت سکه از لحاظ ارزش خود در بازارهای جهانی نیز بیش از 10 هزار تومان زیر قیمت معامله می‌شود که تعادل بازار را زیر سوال می‌برد و خود دلیلی بر ناپایداری این قیمت‌‌ها در بلندمدت است.
چندی پیش محمود بهمنی رییس کل بانک مرکزی آب پاکی را روی دست همه ریخت و در سخنی اعلام كرد: «بهای کدام کالا ظرف پنج سال گذشته پایین آمده یا ثابت مانده که بخواهیم نرخ دلار، هزار یا هزار و پنجاه تومان باشد؟» جالب است نگاهی به گزارش پیش بینی روند نرخ‌‌های ارز در سال‌های برنامه پنجم توسعه بیندازیم که توسط دفتر مطالعات اقتصادی وزارت بازرگانی تهیه شده است و رییس بانک مرکزی از آن باخبر است.
*مدیر معاملات آتی کارگزاری مشاوران سهام
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
15-02.jpg
[/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]تكرار افت و خيزهاي تكراري
«تحركات مثبت قيمتي بعد از يك دوره كاهشي» روالي است كه هر چند روز يكبار در بازار آتي تكرار مي‌شود و
[/FONT]
[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] بيشتر كارشناسان نيز با اشاره به اينكه وضعيت تا پايان مردادماه به همين صورت خواهد بود از افت قيمت‌ها تا سطح مشخص قيمتي در بازار خبر مي‌دهند.[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif] به باور تحليلگران، اگر چه تحويل سكه‌هاي بانكي، كاهش قيمت طلا در بازارهاي جهاني و تحركات رو به پايين دلار از بعدازظهر روز يكشنبه و صبح روز دوشنبه تا حدودي آرامش را به بازار برگردانده، اما برخي عوامل برونزاي غير‌اقتصادي (چه رسمي و چه غير‌رسمي) همواره روند قيمت‌ها را عوض مي‌كنند. در دادوستدهاي صبح ديروز اگرچه بيشتر بازار سير نزولي به خود گرفت، اما بعدازظهر با ورود خريداران و افزايش تعداد موقعيت‌هاي خريد، قيمت سكه در هر يك از سررسيدها با تحركات مثبتي مواجه شد. در بازارهاي جهاني نيز قيمت طلا با كاهش محسوسي همراه شد. در مجموع در مبادلات ديروز بازار در شرايطي صبح افت بيش از 2 درصد را هم تجربه كرد كه عصر با افزايش نزديك يك درصد اندكي از كاهش قيمت‌ها را جبران كرد؛ به طوري كه قيمت سكه سررسيد مردادماه با افت 27/1 درصدي در مبادلات صبح و افزايش 58/0 درصدي در مبادلات عصر در محدوده 710 تا 723 هزار تومان، سررسيد شهريورماه با افت 18/2 درصدي و افزايش 22/0 درصدي در مبادلات بعدازظهر در محدوده 738 تا 756 هزار تومان، سررسيد مهرماه با افت 86/1 درصدي در مبادلات صبح و افزايش 11/0 درصدي در مبادلات بعد از ظهر در محدوده 778 تا 793 هزار تومان و سررسيد آبان ماه نيز با افت 30/1 درصدي در مبادلات صبح و افزايش 88/0 درصدي در محدوده 808 تا 826 هزار تومان قرار گرفت. [/FONT]

[FONT=Tahoma, Arial, Helvetica, sans-serif]
15-01.jpg
[/FONT]

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قیمت خرید سکه توسط بانک 662 که با مالیات 692 تومن میشه.
تا الان توسط اوراق 690 تضمینی بود حالا با اینکار 692 تومن توسط بانک تضمین شده !!
اینم سیگنال بانک !!
تحلیل های که این چند روز دادم دوباره مرور بشه.

20ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام
فکر می کنین طی 7 روز آینده قیمت بازار آزاد می شکنه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070

شما 3گزینه دارید
1-تحویل گرفتن سکه
2-اوراق 20%
3-فروش سکه به بانک
به این نکته دقت کن که بانک هر روز 1قیمت خرید اعلام میکنه و ممکنه پایینتر یا بالاتر باشه
مثلا سری قبل که داشتن سکه میدادن هر روز قیمت خریدشو کم کرد(از 640 تا 575!) و آخر هم گفت دیگه نمیخریم!

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
گفتم هرکی خرید داره انجام بده اون موقع که سکه 695 شد. مشخص بود اون کف بود چون بازار سریع به زیر 700 واکنش نشون میداد.
خداحافظی سکه با فاز 600 برای همیشه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
شما 3گزینه دارید
1-تحویل گرفتن سکه
2-اوراق 20%
3-فروش سکه به بانک
به این نکته دقت کن که بانک هر روز 1قیمت خرید اعلام میکنه و ممکنه پایینتر یا بالاتر باشه
مثلا سری قبل که داشتن سکه میدادن هر روز قیمت خریدشو کم کرد(از 640 تا 575!) و آخر هم گفت دیگه نمیخریم!

اکثرا سکه هاشونا میگیرن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
قیمت خریدش با قیمت اوراق تفاوتی نداره 2 تومنه همش , مهم سیگنالی بود که به بازار داد , از اونطرف وقتی اوراقش 690 تومنه , نمیتونه بیاد قیمت خرید رو زیر این اعلام کنه , خودشو مسخره کرده .
در صورتی که همین اوراق کسی که سر رسیدش امروز باشه چون ماهانه 10 تومن سود میده این اوراق , ده روز دیگه میشه 693 تومن.
از نظر من کسی نه اوراق میگیره نه سکه رو به بانک میفروشه. ولی خب تا جایی که امکان داشته باید صبر کرد , نه اوراق گرفت نه سکه رو آخر بی ریسکیه.
من اگه این فیشا قابل انتقال بود خودم هرچی داشتم میفروختم از این فیشا میگرفتم.

به کسایی که میشانسید بگید جوگیر نشن زود سکه هاشونو یا اوراق بگیرن.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
یاد دکتر سهند بخیر وقتی پارسال پیشتهاد خرید سکه ۴۰۰ تومنی رو میداد و صحبت از افزایش شدید حجم نقدینگی میکرد
من خودم امروز روی ۶۹۵ ۱گام برداشتم.گام بعدی ۶۸۵ بعدش هم ۶۸۰ و ۶۷۵ و ۶۷۰ و... البته شایدم به این قیمتها نرسه.خلاصه خرید پله ای رو شروع کردم

روند کوتاه مدت نزولی یا خنثی است و بلندمدت و میان مدت به شدت صعودی!

Last edited:

aghkor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سکه امامی 711 به نظرتون روند رو به بالاست؟ از صبح همینطور داره میره بالا، فردا 15 تا سکه بخرم یا چند روز صبر کنم؟

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
سکه امامی 711 به نظرتون روند رو به بالاست؟ از صبح همینطور داره میره بالا، فردا 15 تا سکه بخرم یا چند روز صبر کنم؟

نخر ریزش پیدا میکنه تا 700 یا 705 ریزش پیدا میکنه هر وقت دلار به قیمت کف رسید 1900 اون موقع وقته خریده حالا 1921

البته شرایط رو هم در نظر بگیر

Last edited:
بالا