• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
تا یه ذره قیمت ها ریزش می کنه همه هول می شوند. با توجه به نظر اکثر دوستان که قیمت اونس و سکه و دلار را کاهشی می دونند. من شدید صعودی می دانم و بار قبلی که 700 بهترین زمان خرید بود و عده ای نخریدند این بار هم میگم 725 کفه کفه اگر قصد خرید دارید سریعا بخرید چون باز جریان قبلی تکرار میشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کسی بلند مدت بخواد سکه خوبه چون بلاخره حبابه از بین میره و دلاری سود میده. رسما دلاری 50 60 تومن سود داره روی خرید سکه .
ولی کوتاه مدت بدرد نمیخوره سکه , دلار خوبه , چون بعید نیست حباب منفی سکه بیشتر هم بشه.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دیروز من خودم دوبار وسوسه شدم بفروشم که پایینتر بگیرم ! با سبک سنگین کردن دیدم واقعا ارزش نداره توی همچین شرایطی ریسک کردن.
وقتی تو ایران یک شبه یک قانون تصویب میشه یا یک بخشنامه میاد قیمت تعیین میشه، چطور آدم باید ریسک کنه بفروشه دوباره بخره؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
مگه باقلواست که وردارن ببرن اونور دوباره بفروشن پولشو بیارن اینور به خاطر کیلویی ۲ میلیون؟! یه حرفی میزنیا!
یه حساب کتاب بکن اول!
۱ کیلو طلا الان میشه حدود ۷۵ میلیون تومن! فکر کردی الان طرف میاد ۷۵ میلون میخره قاچاق کنه کلی هزینه کلی خطر که ببره اونور ۲ تومن سود کنه دوباره پول برداره بیاره اینور؟!
حالا تو بگیر تو مقیاس بزرگ مثلا بگو ۱۰۰ کیلو که میشه ۷.۵ میلیارد پولش بندازه تو خطر که بخواد ۲۰۰ میلیون سود بکنه؟!
یه حرفی میزنی یه حساب کتاب بکن!

فرقی نمیکنه قیمت دلار تغییر کنه یا نه , این حباب حفظ شده و داره بیشتر میشه , این سه درصد که ماهانه نیست که !! دلاری 50 تومن که الکی نیست , سرمایه دارا که میلیون دلار میلیون دلار میخرن نگه میدارن 50 تومن یا گرون بشه یا نشه , ولی همین افراد توان قاچاق طلا رو داشته باشن در لحظه دلاری 50 تومن دارن سود میکنن , سود باید چقدر باشه؟ 100 درصد؟
درضمن اینجوری که میگن , از اینور اب به اونور اب میگن در لحظه فلانقدر طلاتو بفروش که اینا از اینور آب جایگزین کنن , سود در لحظه حاصل میشه فقط دیگه حملش میمونه که جایگزین بشه.
موارد پر سود تر رو نمیشه دو سه میلیون دلارشو در حجمی اندازه یه چمدون اینور اونور کرد.

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
انگار توافقاتی داره صورت میگیره برای تعیین تکلیف دلار:
دکتر بهمنی: تثبیت نرخ ارز مرجع به معنای ماندن روی یک رقم نیست .
دکتر شمس الدین حسینی: **** شناور ارزی مدیریت شده به معنای ارز تک نرخی نیست

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
چند تا نیم داشتم 335 خریده بودم امروز ظهر تو مشهد 363 فروختم 368 هم فروش خودشون بود پولشم نیاز داشتم و نمیتونستم صبر کنم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ای برادر من تمام سرمایه رو توی 1650 اول خرداد دلار کردم و تا الان دست نزدم و حالا حالا ها دست نخواهم زد. وقتی تو ایران یک شبه یک قانون تصویب میشه یا یک بخشنامه میاد قیمت تعیین میشه، چطور آدم باید ریسک کنه بفروشه دوباره بخره؟
همون کار درستو خودت کردی !
حالا من یه بار ریسک کردم , البته ریسک نبود , عوض شدن روند مشخص بود , فروختم و زود پایین خریدم ولی باز همینم خطریه.

مگه باقلواست که وردارن ببرن اونور دوباره بفروشن پولشو بیارن اینور به خاطر کیلویی ۲ میلیون؟! یه حرفی میزنیا!
یه حساب کتاب بکن اول!
۱ کیلو طلا الان میشه حدود ۷۵ میلیون تومن! فکر کردی الان طرف میاد ۷۵ میلون میخره قاچاق کنه کلی هزینه کلی خطر که ببره اونور ۲ تومن سود کنه دوباره پول برداره بیاره اینور؟!
حالا تو بگیر تو مقیاس بزرگ مثلا بگو ۱۰۰ کیلو که میشه ۷.۵ میلیارد پولش بندازه تو خطر که بخواد ۲۰۰ میلیون سود بکنه؟!
یه حرفی میزنی یه حساب کتاب بکن!

خوندی بالا چی گفتم؟ گفتم من این ایده رو ساختم ؟؟
ملت 1 کیلو طلا میخرن صبر میکنن دلار 50 تومن گرون بشه تا 2 میلیون سود کنن , حالا همین یک کیلو طلا رو بخرن و در لحظه با اونور آب اربیتراژ کنن حماقت شد؟
دوباره پستامو بخون ببین چجوری انجام میشه برادر بعد به قول خودت دو دوتا چهارتا کن.
انگار بحث یه قرون دوزاره , برای ده هزار تومن کیف میزنن چاقو میزنن طرفو میرن , حالا بحث میلیاردها سوده .
ولی حالا که ملت ناراحتن از این جریان , اقا طلایی از این مملکت قاچاق نمیشه خیالتون راحت !! :دی
یعنی سعی میکنم از هزینه و ریسک بترسونمشون تا این کارو نکنن !

انگار توافقاتی داره صورت میگیره برای تعیین تکلیف دلار:
دکتر بهمنی: تثبیت نرخ ارز مرجع به معنای ماندن روی یک رقم نیست .
دکتر شمس الدین حسینی: **** شناور ارزی مدیریت شده به معنای ارز تک نرخی نیست
این مارمولک از اولش گفتم بحث چند نرخی بودن ارز نیست , داشت قد قد میکرد , الان داره اصل مطلبو میگه , این میخواد نرخ مرجع رو بیاره بالا !!

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
مثل همه چیزای دیگه که قیمتش رو ول کردن روز به روز داره میکشه بالا اینم میخوان ول کنن قیمتش رو
منم به امید آخر هفته نفروختم سری بعد زیاد طمع نمیکنم میفروشم سریع

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
-------------------------------------------------------

Last edited:

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
حالا سوای این بحث قاچاق که شدنی هست یا نه میخام به دوستان اینو بگم که اولین باری که من طلای آبشده خریدم حدود 350 گرم بود. رفتم تحویل بگیرم پیش خودم فکر میکردم شمش طلا دارم و کلی ذوق کردم، وقتی از نزدیک دیدمش مثل تف سربالا بود و تو ذوقم خورد. باورتون نمیشه یک ورقی بودبه اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت شاید 7 میلیمتر!!!! حدود 30 میلیون تومن شده بود. میخوام بگم یک کیلوش اصلا جایی نمیگیره.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
گفته بود تا پایان سال قیمت 1226 تومن باقی خواهد ماند...
ولی به هرحال اگر بخوان قیمت رو به بهانه تک نرخی کردن بالا ببرن قاعدتا مثل دفعه قبل که قیمت رو از 1000 رسوندن به 1200 باید منتظر یک فرصت برای خرید بود.

این مارمولک از اولش گفتم بحث چند نرخی بودن ارز نیست , داشت قد قد میکرد , الان داره اصل مطلبو میگه , این میخواد نرخ مرجع رو بیاره بالا !!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آره عزیزم حماقت!
کسی که ۱ کیلو طلا میخره که ۲ تومن سود کنه یه فرد عادی هست قاچاقچی نیست ک
ه بخرده ببره بیرون بفروشه برداره بیاره!
همه پستاتو خوندم کسی نمیاد واسه هر ۷۵ ، ۲ تومت سود این کار خطر ناک رو بکنه!
قاچاق زمانی انجام میشه که بالاتر از ۱۰ ٪ سود بده رو پول نه اینکه حدود ۳ ٪ سود بده!

کسیم که به قول تو به خاطر ۱۰ تومن چاقو میزنه پول اینکارو نداره!
کسی هم که پول اینکارو داره با انقدر سود اصلا اینکارو نمیکنه چون خیلی راههای پرسود تری هست که تازه قاچاق هم نباشه
قاچاق زمانی انجام میشه که مثلا هر کیلو طلا بالای ۱۰ تومن سود بده نه اینکه ۲تومن!
ملت هم ناراحت نیست اما خوب آدم هر تئوری رو نمیگه که یه حساب کتاب عملی میکنه جور در اومد میگه
الان یعنی به قاچاقچی که حالا گیرمم بخواد اینکارو بکنه از این حرف شما از هزینه ریسکش میترسه نمیکنه!
دیگه من موندم چی بگم والا.... :دی

همون کار درستو خودت کردی !
حالا من یه بار ریسک کردم , البته ریسک نبود , عوض شدن روند مشخص بود , فروختم و زود پایین خریدم ولی باز همینم خطریه.

خوندی بالا چی گفتم؟ گفتم من این ایده رو ساختم ؟؟
ملت 1 کیلو طلا میخرن صبر میکنن دلار 50 تومن گرون بشه تا 2 میلیون سود کنن , حالا همین یک کیلو طلا رو بخرن و در لحظه با اونور آب اربیتراژ کنن حماقت شد؟
دوباره پستامو بخون ببین چجوری انجام میشه برادر بعد به قول خودت دو دوتا چهارتا کن.
انگار بحث یه قرون دوزاره , برای ده هزار تومن کیف میزنن چاقو میزنن طرفو میرن , حالا بحث میلیاردها سوده .
ولی حالا که ملت ناراحتن از این جریان , اقا طلایی از این مملکت قاچاق نمیشه خیالتون راحت !! :دی
یعنی سعی میکنم از هزینه و ریسک بترسونمشون تا این کارو نکنن !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آره عزیزم حماقت!
کسی که ۱ کیلو طلا میخره که ۲ تومن سود کنه یه فرد عادی هست قاچاقچی نیست ک
ه بخرده ببره بیرون بفروشه برداره بیاره!
همه پستاتو خوندم کسی نمیاد واسه هر ۷۵ ، ۲ تومت سود این کار خطر ناک رو بکنه!
قاچاق زمانی انجام میشه که بالاتر از ۱۰ ٪ سود بده رو پول نه اینکه حدود ۳ ٪ سود بده!

کسیم که به قول تو به خاطر ۱۰ تومن چاقو میزنه پول اینکارو نداره!
کسی هم که پول اینکارو داره با انقدر سود اصلا اینکارو نمیکنه چون خیلی راههای پرسود تری هست که تازه قاچاق هم نباشه
قاچاق زمانی انجام میشه که مثلا هر کیلو طلا بالای ۱۰ تومن سود بده نه اینکه ۲تومن!
ملت هم ناراحت نیست اما خوب آدم هر تئوری رو نمیگه که یه حساب کتاب عملی میکنه جور در اومد میگه
الان یعنی به قاچاقچی که حالا گیرمم بخواد اینکارو بکنه از این حرف شما از هزینه ریسکش میترسه نمیکنه!
دیگه من موندم چی بگم والا.... :دی

خب پس نظرت اینه که چیزی به نام قاچاق طلا اتفاق نمی افته دیگه خب تموم شد رفت !
اگه هم اینکارو کردن حتما سودی داشته که کردن , پس این دو سه درصد گفتنا و خط و خط کشی کردنا چیزی رو عوض نمیکنه !

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
گفته بود تا پایان سال قیمت 1226 تومن باقی خواهد ماند...
ولی به هرحال اگر بخوان قیمت رو به بهانه تک نرخی کردن بالا ببرن قاعدتا مثل دفعه قبل که قیمت رو از 1000 رسوندن به 1200 باید منتظر یک فرصت برای خرید بود.

حالا من موندم این دولت که میاد دلار مرجع رو تو بازار ازاد میفروشه چه نیازی است که نرخ مرجع رو بیاره بالا که از اونور کالاهای وارداتی اساسی گرون بشن؟!!! منطقی به نظر نمیرسه که دولت بخواد فاصله آزاد و مرجع رو کم کنه چون هم درآمد خودش کم میشه و هم قیمت کالاهای اساسی بالا میره!!! حتما یک کلک دیگه میخوان به ملت بیچاره بزنن!!!

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
کلا مسئله جاش نیست مسئله سود هست
۱ کیلو طلا حدود ۵۲ سانتیمتر مکعب میشه که خیلی ناچیز حجم میگیره

حالا سوای این بحث قاچاق که شدنی هست یا نه میخام به دوستان اینو بگم که اولین باری که من طلای آبشده خریدم حدود 350 گرم بود. رفتم تحویل بگیرم پیش خودم فکر میکردم شمش طلا دارم و کلی ذوق کردم، وقتی از نزدیک دیدمش مثل تف سربالا بود و تو ذوقم خورد. باورتون نمیشه یک ورقی بودبه اندازه 2 بند انگشت و به ضخامت شاید 7 میلیمتر!!!! حدود 30 میلیون تومن شده بود. میخوام بگم یک کیلوش اصلا جایی نمیگیره.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دلار 1938 و سکه همچنان 725 . این حباب منفی داره می ترکه :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کلا مسئله جاش نیست مسئله سود هست
۱ کیلو طلا حدود ۵۲ سانتیمتر مکعب میشه که خیلی ناچیز حجم میگیره
عزیز وقتی اونایی که توی این کارن میگن کیلویی 2 تومن سود برای قاچاق به صرفست این حرفا برای چیه؟ احمقن ؟ نه احمق میلیاردر نمیتونه باشه !

دلار 1938 و سکه همچنان 725 . این حباب منفی داره می ترکه :D
نه حرف از 21 هست .

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
حباب سکه داره مدام زیادتر میشه یا باید تزریقات دلار انجام بشه که سکه حبابش کم بشه یا سکه بیاد روی 760 تا درست بشه

خوب ظاهرا دستور بر تزریقات هست. جالبه بانک مرکزی تا کی میخواد به این بازی ادامه بده؟؟!!! تا کی با تزریق میخواد بازار رو کنترل کنه؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اونایی که تو کارن رو خوب اومدیا!
الان کی اینجا قاچاچی هست که این رو میگه؟! اگه قاچاقچی داریم اینجا یه ندایی هم به ما بدین!
آخه ۷۵ میلیون ۲تومن سود بده که سود حساب نمیشه عزیز من! تازه با این همه خطر دردسرو این حرفا
یعنی شما الان مثلا ۷۵۰ میلیون پول داشته باشی که بتونی ۱۰ کیلو طلا بخری با هر بار قاچاق ۲۰ تومن سود کنی اینکارو میکنی؟!
دیگه من نمیدونم به چه زبونی بگم!

عزیز وقتی اونایی که توی این کارن میگن کیلویی 2 تومن سود برای قاچاق به صرفست این حرفا برای چیه؟ احمقن ؟ نه احمق میلیاردر نمیتونه باشه !

نه حرف از 21 هست .

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خوب ظاهرا دستور بر تزریقات هست. جالبه بانک مرکزی تا کی میخواد به این بازی ادامه بده؟؟!!! تا کی با تزریق میخواد بازار رو کنترل کنه؟

چند روز پیش نوچه بانک مرکزی دلارارو جمع کرد همین شد یهویی اینقدر قیمت بالا رفت , دیروز که بازار استاپ کرد , امروز ضعیف شد , اینجور موقع ها تزریق میکنن.

بالا