• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اونایی که تو کارن رو خوب اومدیا!
الان کی اینجا قاچاچی هست که این رو میگه؟! اگه قاچاقچی داریم اینجا یه ندایی هم به ما بدین!
آخه ۷۵ میلیون ۲تومن سود بده که سود حساب نمیشه عزیز من! تازه با این همه خطر دردسرو این حرفا
یعنی شما الان مثلا ۷۵۰ میلیون پول داشته باشی که بتونی ۱۰ کیلو طلا بخری با هر بار قاچاق ۲۰ تومن سود کنی اینکارو میکنی؟!
دیگه من نمیدونم به چه زبونی بگم!
قاچاقچی رو نمیگم , کسایی که توی کار طلان. وقتی میگن حباب منفی به دو میلیون برسه قاچاقش به صرفست , یعنی بصرفست , چون کارشون اینه میدونن به صرفست , پس کسی بره بهشون بگه به صرفه نیست اونا دستشونو زیر چونشون نمیزارن و به فکر فرو برن که نکنه ما اشتباه میکنیم و این کار به صرفه نیست !!

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
چند روز پیش نوچه بانک مرکزی دلارارو جمع کرد همین شد یهویی اینقدر قیمت بالا رفت , دیروز که بازار استاپ کرد , امروز ضعیف شد , اینجور موقع ها تزریق میکنن.

من فکر کنم بی ارتباط با سقوط سهمگین بورس نباشه. دقت کنی بعد از ساعت 12 ریزش دلار شدید شد. برای کنترل بازار ارز در نتیجه سقوط بورس (که در رکورد زده در 9 ماهه اخیر) تزریقات رو در دستور کار قرار دادن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من فکر کنم بی ارتباط با سقوط سهمگین بورس نباشه. دقت کنی بعد از ساعت 12 ریزش دلار شدید شد. برای کنترل بازار ارز در نتیجه سقوط بورس (که در رکورد زده در 9 ماهه اخیر) تزریقات رو در دستور کار قرار دادن.
اینم هست .
ولی هیچکس ریزش رو پایین اومدن نمیبینه , همه منتظرن ببینن اینا کی میخوان تزریق کنن , به بهترین قیمت بخرن . برای همینه خلاف جهت تزریقه عمل نمیکنن , تزریق که تموم شد شروع میکنن به خرید و بالا میکشه. همه فکر میکردن فردا اینا بخوان بریزن توی بازار , ولی امروز ریختن.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
قاچاقچی رو نمیگم , کسایی که توی کار طلان. وقتی میگن حباب منفی به دو میلیون برسه قاچاقش به صرفست , یعنی بصرفست , چون کارشون اینه میدونن به صرفست , پس کسی بره بهشون بگه به صرفه نیست اونا دستشونو زیر چونشون نمیزارن و به فکر فرو برن که نکنه ما اشتباه میکنیم و این کار به صرفه نیست !!

خوب عزيزم اولا كجا گفتن اين حرف رو اونايي كه تو كار طلان؟!
بعدم اينايي كه تو كار طلا هستن ديگه قاچاقچقي كه نيستن بدونن قاچاقش چه جوريه ميرزه
بعدم من برات مثال زدم ديگه شما حاضري با اون پول ريسك قاچاق رو قبول كني و ٢٠ تومن سود كني حالا هزينه خود قاچاق و برگشت پول بماند!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بعدم اينايي كه تو كار طلا هستن ديگه قاچاقچقي كه نيستن بدونن قاچاقش چه جوريه ميرزه
بعدم من برات مثال زدم ديگه شما حاضري با اون پول ريسك قاچاق رو قبول كني و ٢٠ تومن سود كني حالا هزينه خود قاچاق و برگشت پول بماند!
مطمعنا سند رسمی با مهر وزارت کشور از این گفته جایی نیست !
برادر فکر کردی ادم عادی این کار رو میکنه که براش ریسک داشته باشه , اونی که این کار رو بکنه , راهشو بلده ادمشم داره که براش ریسکی نداشته باشه , 20 تومن سود؟ مگه یارو قراره یه سکه برداره ببره اونور که بیست تومن سود کنه.
اصلا این جریان قاچاق طلا یکی از نگرانی های بانک بود موقع پیش فروش , برای همین دلار رو هم باهاش میاورد پایین , ولی الان هم دلار کم توی بازاره هم سکه زیاد برای همین دیگه نمیتونه این حباب رو کنترل کنه , یا نمیخواد , یا وقتش نرسیده , به هر حال وضعیت اینه.

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32

از وقتی صحبت دادن سکه های پیش فروشی شد این بحث قاچاق هم مطرحه
وفادار: قاچاق طلا بحران جدید اين بازار خواهد بود - ( Tala.ir ) سایت طلا
هست که صحبتش هست
اونی که تو اینکار هست راهکارش هم داره
مواد که 30 گرم 50 گرمش اعدام داره ریسک میکنن کاروانی میان و میرن اینکه حجم کمی داره و کلی راه برای خروجش هست

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
آقا من به کل کلا کار ندارم اما 2 روز پیش یکی از همین اخبارای استانی نشون داد یه محموله 2 تنی طلا گرفتن که همشم تو مایه هایه دستبند نعلی شکل بود ،پهههههههههن کرده بودن رو پارچه از کجا تا کجا ! هی تو بوقو کرنا میکردن که گرفتیمشونن و فلان و بهمان !!

احتمالا طرف یکی مثل منو شما بوده که سودشو میدونسته اما لاینی نداشته فقط پول داشته ! زده سرش ببره اونور که داغش کردنو کردنش تو اخبار !! 100% قاچاق داره میشه اما نه هرکسی !!!

mayahost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلا دلار ارزون میشه تا چند روزه دیگه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
مطمعنا سند رسمی با مهر وزارت کشور از این گفته جایی نیست !
برادر فکر کردی ادم عادی این کار رو میکنه که براش ریسک داشته باشه , اونی که این کار رو بکنه , راهشو بلده ادمشم داره که براش ریسکی نداشته باشه , 20 تومن سود؟ مگه یارو قراره یه سکه برداره ببره اونور که بیست تومن سود کنه.
اصلا این جریان قاچاق طلا یکی از نگرانی های بانک بود موقع پیش فروش , برای همین دلار رو هم باهاش میاورد پایین , ولی الان هم دلار کم توی بازاره هم سکه زیاد برای همین دیگه نمیتونه این حباب رو کنترل کنه , یا نمیخواد , یا وقتش نرسیده , به هر حال وضعیت اینه.
منم مدرک نخواستم خواستم با ریاضی بگی که معلومه نمیتونی هی ادم بگه میشه میشه که کار درست نمیشه که! با مثلا فلان جا شنیدم!
هر کسیم کارشو بلد باشه در هر صورت قاچاقی کارش ریسک داره اگه ریست نداشت که قاچاقچی نمیشد!
۲۰ تومن رو برات مثال زدم عزیزم! منظورم هم ۲۰ میلیون بود!
شما به همون نسبت ببر بالا
بگو ۷.۵ میلیارد که سودش با چیزی که گفتی میشه ۲۰۰ میلیون فقط!
که اصلا واسه قاچاق و این مقدار سرمایه به صرفه نیست!
منم نگفتم قاچاق کلا نمیشه! گفتم با این مقدار حباب قاچاق ایجاد نمیشه خیلی باید بالاتر بره!

از وقتی صحبت دادن سکه های پیش فروشی شد این بحث قاچاق هم مطرحه
وفادار: قاچاق طلا بحران جدید اين بازار خواهد بود - ( Tala.ir ) سایت طلا
هست که صحبتش هست
اونی که تو اینکار هست راهکارش هم داره
مواد که 30 گرم 50 گرمش اعدام داره ریسک میکنن کاروانی میان و میرن اینکه حجم کمی داره و کلی راه برای خروجش هست
منم نمیگم صحبتش نیست
اما با این یه ذره ۲ ذره حباب قاچاقی انجام نمیشه! باید خیلی بالاتر بره پستهای منو بخون برات حساب کردم سودش رو!
چه مثال قشنگیم زدی الان سود مواد رو که مثلا ایران ۵ تومن کیلویی شیشه هست و مالزی ۸۰ میلیون هست
با این سود طلا مه رو ۷۵ میلیون ۲ تومن هت یکی کردی؟
آفرین!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
دوستان بیاییم منطقی تر و با دلیل بیشتر تحلیل کنیم و نظر بدهیم. به نظر شما دلیل کاهش قیمت امروز حدود 15 هزارتومن چی بوده؟؟؟؟؟؟؟

قربونت برم اینجا مگه وال استریت هست که شما دنبال دلیل میگردی؟ اینجا همه چیز به این دلار لعنتی وصل شده و دلار هم 80% تو دست بانک مرکزی هست. وقتی تمام اخبار (دقت کنید تمام اخبار) نشون از نبود دلار و افزایش قیمتش هست، چرا باید 30 تومن بریزه؟ چون بانک مرکزی برای کنترل بازار اومده دلار با قیمت پایین ریخته تو بازار و باعث شده سکه هم بیاد پایین. یه فرمول داره: چرا رفت بالا چون تزریق نشد چرا اومد پایین چون تزریق شد.:lol:

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
میگم LAPD شاهدت از غیب رسید:
این نماینده مجلس تاکید کرد: از طرفی چون در شرایط تحریم قرار داریم امکان تک نرخی شدن ارز وجود ندارد اما در این شرایط عده‌ای از چند نرخی بودن ارز سو‌ءاستفاده می‌کنند مثلا فردی 15 تن طلاخریداری کرده که این کار به عقل جن هم نمی‌رسد؛ اما دست‌هایی در کار هستند که **** اقتصادی کشور دچار مشکل شود. وی تاکید کرد: عده ای به امید گران شدن طلا و ارز اقدام به خرید کردن آن می‌کنند اما خرید طلا و ارز به معنای تولید کالا نیست، بلکه وسیله‌ای است که افراد با خرید و فروش آن به کسب سرمایه می‌پردازند و کار واسطه‌گری و دلالی به جای تولید واقعی رونق می‌گیرد.
پ. ن: 15 تن نزدیک 1000 میلیارد تومن میشه!!!!!!!!!!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
واقعا ناخوانی قیمت طلا با دلار خنده داره
اگر قیمت طلای سکه رو بگیریم باز قیمت کنونی سکه باید 742 هزار باشه.و در حالت عادی و نداشتن حباب باید 756 تومان باشه.طلای هر سکه نزدیک 20 هزار حباب منفی داره :eek:
میشه سکه هم تزریق کنند بخاطر ریزش بورس که هم همه نیفته تو مردم بیان سمت طلا.
خدایا گیر چه احمقایی افتادیم

--------------------نظرای دوستان رو الان خوندم.هیچم خنده دار نیست پس...برادرا مشغول کارن.

Last edited:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این نماینده مجلس تاکید کرد: از طرفی چون در شرایط تحریم قرار داریم امکان تک نرخی شدن ارز وجود ندارد اما در این شرایط عده‌ای از چند نرخی بودن ارز سو‌ءاستفاده می‌کنند مثلا فردی 15 تن طلاخریداری کرده که این کار به عقل جن هم نمی‌رسد؛ اما دست‌هایی در کار هستند که **** اقتصادی کشور دچار مشکل شود. وی تاکید کرد: عده ای به امید گران شدن طلا و ارز اقدام به خرید کردن آن می‌کنند اما خرید طلا و ارز به معنای تولید کالا نیست، بلکه وسیله‌ای است که افراد با خرید و فروش آن به کسب سرمایه می‌پردازند و کار واسطه‌گری و دلالی به جای تولید واقعی رونق می‌گیرد.
خوب این الان چه ربطی به قاچاق طلا داشت؟!
پول داره خریده گرون بشه سود کنه!
هر کی طلا میخره قاچاقچی مگه؟!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

اره گفتم این داره قر قر میکنه نرخ اصلی رو بالا ببره , بعد باد به قب قب میندازه که میخواستن دلار رو سه نرخی کنن ولی من نزاشتم دلار رو تک نرخی کردم !! بعد همون قیمت هم که معلوم نیست حدس میزنم بین 1600 1700 باشه رو دست کسی نمیده !! دلار ازاد میزنه بالای 2200 اونوقت !!

اینم یکی از دوستان توی پیغام خصوصی گفت در مورد قاچاق طلا
به نقل از mohenh :
یک نکته ای که شاید بهش نپرداختید:
قاچاق طلا حتی اگر قیمتش حباب هم نداشته باشه یک راهی هست برای انتقال ارز و دارایی به خارج. خودتون می دونید قیمت دلار حواله ای گرونتر از دلار اسکناسه و مسلما اگر طرف بخواد حواله بزنه یا بصورت حواله بفروشه براش به صرفه تره دلار ببره اون طرف. حالا دارایی و غیره اگر بخواد کوچ کنه یا سرمایش رو خارج کنه هم همینطور پس ارزشش بیشتر از تفاوتش با قیمت اسکناس هست.

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
برادرا اگه کسی سرمایه کلون داره حوس دلالی کرده حاضره بیاد بریم بازارو تکون بدیم این روزا !!
یه پوز بیسیم هم میخواد البته !!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
همونجوری که گفتم دلیل پایین اومدن وقتی تزریقه زود میپره بالا !! الان دوباره بازار پریده بالا. پس هر وقت تزریق میکنن و دلیل دیگه ای پشتش نیست انگار مال مفت رو دارن حراج میکنن !! بخرید !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
برادرا اگه کسی سرمایه کلون داره حوس دلالی کرده حاضره بیاد بریم بازارو تکون بدیم این روزا !!
یه پوز بیسیم هم میخواد البته !!

نمی دونم چقدر تجربه داری و سرمایه باید واقعا کلون باشه صحبت بالای 100 میلیارد می تونه تکون بده . تکون هم شاید بسیار بسیار جزئی

بالا