• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته من میگم تاثیری تو قیمتها نخواهد گذاشت :دی
همه چیز سر جاشه حتی اگه خود آمریکت هم صلح بکنه و ...این تورم غیر قابل کنترله ممکنه مقطعی قیمتها شکسته بشه ولی باز ادامه داره اگرهم قیمتها شکسته بشه تاثیرش تو دلاره
درسته قیمت راحت میره بالا ولی سخت میاد پایین

ولی حتی اگر ثبات اقتصادی باشه حتی با دلار 2500 تومان که با ورود گسترده ارز ( که الان داره وارد میشه ولی نه به گستردگی قبل) حاصل میشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
هنوز کاملا برای من قطعی نشده
قضیه در مورد جام زهر و ایجاد ریزش کاذب ولی شدید در بازار برای کمرنگ کردن اخبار مربوط به اونه
من اگر سکه داشتم با تمام توان شنبه اول صبح می فروختم
چون اگر این جریان راه بیفته ریزش سنگینی خواهیم داشت
و اگر راه نیافتاد به محض این که سکه به مرز 810 تومن رسید سریعا خرید می کردم چون دیگه نمیشه جلوی بالا رفتنش رو گرفت
آینده اینطور هست که یا همه چیز درست میشه یا همه چیز نابود میشه حد وسط نداره
حرف ویش مستر تایید میشه البته نه اون قسمت قیمت و عدد ها ، من بازه ی زمانی طولانی تری رو برای این کار لازم میدونم نه در حد یکی 2 هفته

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دو سه ساعت نبودیم ببین این جا چه شلوغ بازی راه افتاده.
در مورد ازادی کروبی و موسوی چنین چیزی صحت نداره و حتی داشته باشه هم روی این بازار تاثیری نداره لطفا مردم را گاگول فرض نکنید.
در مورد نرمش جمهوری ایران. فقط می تونم بگم احمدی نژاد در عربستان یه خورده نرمش نشون داده و ***** ای هم در سخنرانی آخرش صحبتی از سوریه نکرد فقط جهت مقداری ارامش برای راضی کردن غیر متعهد ها برای حضور در ایران که نتیجه این نرمش هم این شد که مرسی اعلام کرد در این جلسه در تهران شرکت خواهد کرد.

این را هم در نظر داشته باشید ***** ای دو هفته قبل چی گفت؟ گفت موضع ما تغییر نمی کنه. اینا خیلی کله خرتر از این حرف ها هستن. واقعا اعصاب ادم از دست عده ای داره خورد میشه آخه بشین ببین همین امروز در کل ایران شعار مرگ بر آمریکا و اسرایل داده شده حالا شما اومدی میگی نرمش و با هم کنار اومدن.چرا بعضی فکر می کنن با چهارتا شایعه می تونند ریزش و فرصت خرید ایجاد کنند.

از همین جا اعلام می کنم به هیچ وجه نمی فروشم و اگه ریال داشتم روی همین 780 بازهم می خریدم. اصلا برای من مهم نیست شما به نظر من اهمیت بدهید یا نه. کاری را که فکر می کنید درسته انجام بدهید.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
در مورد ازادی کروبی و موسوی چنین چیزی صحت نداره و حتی داشته باشه هم روی این بازار تاثیری نداره لطفا مردم را گاگول فرض نکنید.
در مورد نرمش جمهوری ایران. فقط می تونم بگم احمدی نژاد در عربستان یه خورده نرمش نشون داده و ***** ای هم در سخنرانی آخرش صحبتی از سوریه نکرد فقط جهت مقداری ارامش برای راضی کردن غیر متعهد ها برای حضور در ایران که نتیجه این نرمش هم این شد که مرسی اعلام کرد در این جلسه در تهران شرکت خواهد کرد.

این را هم در نظر داشته باشید ***** ای دو هفته قبل چی گفت؟ گفت موضع ما تغییر نمی کنه. اینا خیلی کله خرتر از این حرف ها هستن. واقعا اعصاب ادم از دست عده ای داره خورد میشه آخه بشین ببین همین امروز در کل ایران شعار مرگ بر آمریکا و اسرایل داده شده حالا شما اومدی میگی نرمش و با هم کنار اومدن.چرا بعضی فکر می کنن با چهارتا شایعه می تونند ریزش و فرصت خرید ایجاد کنند.

از همین جا اعلام می کنم به هیچ وجه نمی فروشم و اگه ریال داشتم روی همین 780 بازهم می خریدم. اصلا برای من مهم نیست شما به نظر من اهمیت بدهید یا نه. کاری را که فکر می کنید درسته انجام بدهید.
دوست عزیز
الان هفته ای یکبار توی نماز جمعه مرگ بر آمریکا و اسرائیل میگن
زمان نوشیدن جام زهر قبلی هر روز همه جای مملکت از این شعارها می دادن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

خب کسی نگفت حتما اتفاق افتاده !
شعارها که همیشه بوده و نمیشه بگن مردم بیاید امروز اسمائیل رو تشویق کنیم که !!!
اگر جام زهری باشه ، اگر نرمشی باشه ، نمیان بگن مردم تر زدیم حالا میخوایم کنار بیایم
اینطوری میگن
شکست تاریخی غرب از ایران
رسانه ها که یا دولتی اند یا وابسته ! پس هماهنگ میشن که همینو منتقل کنن
در ثانی اینجا هدف تحلیل هست ، مرکز ثقل بازار نیست که شما میگی میخوان ریزش ایجاد کنن تا خرید کنن !
جام زهر قبلی هم با مقدمات چند ساله نبوده ، خیلی ها وقت شنیدن اصلا باورشون نمیشد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فردا چون بین دوتا تعطیلی هست بازار 99 درصد صعودیه , دوشنبه هم البته میتونه صعودی باشه حتی احتمال اینکه بازار دوباره 2200 رو ببینه به نظرم هست , ولی چون بازار یک مقدار هوشمند شده احتمال اینکه بالاتر از 2160 نزنه هست , چون فعلا بازار از اجلاس و نمیدونم بورس ارز و این جنگولک بازیا میترسه ریسک نمیکنه , این چند وقت هم بانک تزریق نکرده و بخاطر همین ترس ها بازار بدون اینکه تزریق بشه بالا نرفته , خود این تزریق نکردنه خیلی جای سوال داره , امروزم اعلام کردن نرخ خودرو هارو فعلا بالا نمیبرن , پریروزا بود اعلام کردن 5 اولویت نرخ مرجع میگیرن , در صورتی که قبلش قرار بود به 2 تاشون بدن فقط. نکته مهم تر ریسک به روارد این مذاکرهه هست ,چون همه مذاکره رو شکست خورده میدونن , اگه ایندفه هم شکست بخوره تاثیر بالای 100 تومن روی بازار نمیتونه داشته باشه , چون فرض بر شکست مذاکرات هست و دیگه عادی شده , ولی اگه قرار باشه نرمشی نشون بدن ( البته جام زهر در کار نمیتونه باشه ) که امکانش به نظرم داره زیاد میشه حداقل 300 تومن بازار میریزه.

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دوست عزیز
الان هفته ای یکبار توی نماز جمعه مرگ بر آمریکا و اسرائیل میگن
زمان نوشیدن جام زهر قبلی هر روز همه جای مملکت از این شعارها می دادن

بهترین چیزی که می تونم بگم روی 780 می خریدم که بازم دیر نشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ولي الان اصلا با سال 67 قابل مقايسه نيست، اون موقع اكثريت از اوضاع كشور راضي بودن چون شرايط اقتصادي و ... مملكت به اين فجيعي نبود (با درنظر گرفتن شرايط دنيا و كشورهاي اطراف)

خب کسی نگفت حتما اتفاق افتاده !
شعارها که همیشه بوده و نمیشه بگن مردم بیاید امروز اسمائیل رو تشویق کنیم که !!!
اگر جام زهری باشه ، اگر نرمشی باشه ، نمیان بگن مردم تر زدیم حالا میخوایم کنار بیایم
اینطوری میگن
شکست تاریخی غرب از ایران
رسانه ها که یا دولتی اند یا وابسته ! پس هماهنگ میشن که همینو منتقل کنن
در ثانی اینجا هدف تحلیل هست ، مرکز ثقل بازار نیست که شما میگی میخوان ریزش ایجاد کنن تا خرید کنن !
جام زهر قبلی هم با مقدمات چند ساله نبوده ، خیلی ها وقت شنیدن اصلا باورشون نمیشد

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
همه نظرات را خواندیم:rolleyes::wacko:
همچنان بر مواضع خودم مبنی بر نفروختن استوارم!!!:D
ای بابا شیطونه میگه همشو بفروشم ازین جنگ اعصاب راحت شم بابا این چه کاسبی بود ما رفتیم توش؟؟:blink:

Last edited:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
چندین وبسسایت هستند که داخل حکومت آدم دارن و معمولا خبرهایی که به بیرون درز میکنه روی اینها میاد مثالش رو نمیزنم که خودتون بهتر میدونید.اونا که خبری ندادن پس به احتمال 90% شایعه ای بیش نیست.

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
احتمال ریزش سنگین زیاده
قیمت سکه همون 740 بیشتر نمی ارزه دلار 2130 حباب ش زیاده - الان وقت خرید نیست

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
احتمال ریزش سنگین زیاده
قیمت سکه همون 740 بیشتر نمی ارزه دلار 2130 حباب ش زیاده - الان وقت خرید نیست

ببخشید یعنی چی نمی ارزه ؟!!!!

قیمت سکه خیلی وقته که نمی ارزه. این را نمیشه تحلیل به حساب آورد. خیلی وقته سکه حباب منفی داره نسبت به دلار ...

ehsan789

Registered User
لایک‌ها
14
ببخشید یعنی چی نمی ارزه ؟!!!! قیمت سکه خیلی وقته که نمی ارزه. این را نمیشه تحلیل به حساب آورد. خیلی وقته سکه حباب منفی داره نسبت به دلار ...

با راه اندازی بورس ارز قیمت دلار به محدوده 2000 میرسه وقیمت سکه هم به محدوده 740 میرسه

دلار در طی 3 روز قیمت 300 افزایش یعنی افزایش حبابی و احتمال ریزش رو افزایش میده

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حرف از مزاکره مستقیم با امریکا هست.
اون جریان عفو هم که گفتم سیگناله به امریکا باید مرتبط با همین جریان باشه.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
با راه اندازی بورس ارز قیمت دلار به محدوده 2000 میرسه وقیمت سکه هم به محدوده 740 میرسه

دلار در طی 3 روز قیمت 300 افزایش یعنی افزایش حبابی و احتمال ریزش رو افزایش میده
دولت و بانک مرکزی نوسان بین 720 تا 740 رو برای سکه و 1800 تا 1950 رو برای دلار منطقی و ایده آل می بینن

hamidi2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قيمت سكه امروز بالا ميره15 تا 20تومن

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
فعلاً که 2 تومن افزایش داشتیم. البته میدونم اولین قیمت روز بوده. ولی با این حال اگر از این خبر هایی که دوستان روش مانور میدهند توی بازار بود الان باید حداقل 10 تومن یک ضرب کاهش میداشتیم. پس فعلاً حد اقل میشه گفت خبری توی بازار نپیچیده + افزایش 10 تومانی دلار !

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
قيمت سكه امروز بالا ميره15 تا 20تومن

البته نه در این حد ولی شاید داره خبر های مربوط به حمله اسرائیل به ایران تاثیرش را به صورت غالب روی بازار ارز و طلا نشون میده. میتونه یه موقیعت خوب برای نوسان گیر های بازار ایجاد کنه.

Arminkhodaei

Registered User
لایک‌ها
10
کسی در مورد تاثیر زلزله بر قیمت دلار و طلا تحلیلی نداره ! :wacko:

بالا