MH@ptfroum
Registered User
- نوشتهها
- 161
- لایکها
- 9
لطفا این پست را مشاهده کنیدشفاف سازی کنید
چه کاری و چی دارید انجام میدین ! ؟
تا اعتماد سازی بشه
جهت بررسی کاملتر ،نوشته ها در صفحات اول و دوم را توجه بفرمایید
لطفا این پست را مشاهده کنیدشفاف سازی کنید
چه کاری و چی دارید انجام میدین ! ؟
تا اعتماد سازی بشه
بله کار شما در فارکس هستلطفا این پست را مشاهده کنید
جهت بررسی کاملتر ،نوشته ها در صفحات اول و دوم را توجه بفرمایید
درسته.از میانگین ریسک بالاتری نسبت به انواع دیگر بازار سرمایه نیز برخوردار میباشدبله کار شما در فارکس هست
گویا فارکس ریسک هم داره تا جایی که میدونم درست میگم ؟
فارکس اگر کسی راه و چاهشو آدم بلد باشه سود خوبی داره مثل کاری که شما دارید ارائه میدین من این روش رو تایید میکنمدرسته.از میانگین ریسک بالاتری نسبت به انواع دیگر بازار سرمایه نیز برخوردار میباشد
ازتون ممنونم.فارکس اگر کسی راه و چاهشو آدم بلد باشه سود خوبی داره مثل کاری که شما دارید ارائه میدین من این روش رو تایید میکنم
اما روش های آسون تری هم هست که ریسکی تقریبا برابر صفر دارند ولی من به شخصه متاسفانه سرمایه لازم رو ندارم که ورود کنم یک تاپیک هم در این مورد زدم
دوست عزیز اگر کسی مثل من وقت آزاد نداشت شما کار سرمایه گذاری رو پیگیر میشید؟ازتون ممنونم.
در رابطه با کاری که اشاره کردید موانع اصلی سطح اطمینان و ثبات هست؛ البته فضای مجازی همیشه با مشکلات فراوان موجب تضعیف و یا از بین رفتن کامل آنها در زمینه های مختلف شده است
بله قطعا. حداقل دوره زمانی 3 روز میباشددوست عزیز اگر کسی مثل من وقت آزاد نداشت شما کار سرمایه گذاری رو پیگیر میشید؟
ینی بنده فقط پولو بدم و بعد از مدتی +سود بگیرم
و اینکه کمترین مدت زمان قراردادی چقدره و چند درصد سود با وجود ریسک تخمین میزنید ؟ (هفتگی یا بیشتر )
بیت کوین قبول میکنید؟بله قطعا. حداقل دوره زمانی 3 روز میباشد
میزان قابل بازگشت مشخص نیست اما وضعیت حسابهای موجود با جزئیات در دسترس هستند.
توضیحات به شما پیام خواهد شدبیت کوین قبول میکنید؟
تلگرامتونم بهم بدین