چشم ولی الان من بخوام 101 دلار بذارم بعد 24 ساعت جمعا چقدر بهم برمیگردونه ؟
داداش این سایت دورش تموم شد این سایت های 24 ساعته بیشتر از یکی دو روز دووم نمیارن. الانم اگه پول بذارید پولتون رفته
من همون دقیقه اول هرچی ته لیبرتیم باشه میزارم و دیگه نمیزارم!ورژن 4 سایت کرونکس 16 ساعت دیگه راه میافتهبازم پول میذارید بچه ها ؟
دفعه اول حدود 36 ساعت باز موند , دفعه دوم 17 ساعت این دفعه هم 100% کمتر میشه تعداد ساعاتش چون یه سری کاربر هم از دوره دوم اضافه شده , اگه زیر 14 ساعت ببنده ضرر میده هرکی سرمایه بذارهورژن 4 سایت کرونکس 16 ساعت دیگه راه میافتهبازم پول میذارید بچه ها ؟
یک سایت دیگه برای سرمایه گذاری این سایت از طرف آدمین سایت rise-capital معرفی شده
مشاهده پیوست 240809
دوستان اگر میخواهید عضو سایت شوید هر چه زودتر این کار رو بکنید چون تازه راه افتاده
لینک ثبت نام دوستان از لینک من ثبت نام کنید خوشحال میشم و جای دوری نمیره
http://globalonfast.com/?ref=naderrostami
این مشخصات سایت
مشاهده پیوست 240810
با این وضع و سودی که نوشته این سایت هر چند تازه هم باشه به زودی اسکم میشه از ما گفتن بود.
فقط به عرض میکنم اگه میخواین مطمئن بشین چه برای سایت های پی تی سی و چه هایپ و... یادتون باشه:
قیمت پروف داشته باشه و به صورت تصویری باشه نه نوشتاری
پشتیبانی با تلفن حتماً داشته باشه
ثبت شرکتی باشه و شماره شون تو ایندکس سایت قرار بده
اگه یه همچین سایتی پیدا کردید مخصوصاً هایپ که سودش هم زیاد نباشه مثل هر روز 1.5% و مثل اینا با 1$ شروع کنید و از سود خودش سرمایه گذاری کنید تا چیزی از دست ندید.
هدفم ایجاد انحراف تو تاپیک نبود فقط خواستم عرض کنم.
عجیب تر از همه این بود که دیپوزیت رو بسته بود!!! کلاه برداری که پول بیشتر نمیخواد:blink:cronex بدون کامل کردن آخرین ورژن اش با پول هنگفتی که به جیب زد جمع کرد و رفت...
یکی دو ماه آخر سال میلادی بالاترین آمار اسکم شدن بین هایپ هاست...
همه میخوان تعطیلات خوشی داشته باشن!
(امیدوارم هرچی دزدی میکنن رو تو یه شب قمار ببازن!!!)
منظورتون همین کرونکس هست؟ اگه آره که عدداش درست بود چون من دقت کردم وقتی سرمایه گذاشتم عددش به اندازه پول من بالا رفت و وقتی درخواست دادم عدد برداشتی ها هم زیاد تر شد به همون مقداردرود
به این اعداد و ارقام توجهی نکنید چون همش بازی هست و کاره خوده ادمین.
شاید تا الان 5 هزار دلار فقط سرمایه جذب کرده باشه