• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری با حداقل 1$ (هر ساعت 7.5% سود به مدت 24 ساعت یعنی 180% سود روزانه ) +سند پرداخت خودم

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
چشم ولی الان من بخوام 101 دلار بذارم بعد 24 ساعت جمعا چقدر بهم برمیگردونه ؟

داداش این سایت دورش تموم شد این سایت های 24 ساعته بیشتر از یکی دو روز دووم نمیارن. الانم اگه پول بذارید پولتون رفته

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
چشم ولی الان من بخوام 101 دلار بذارم بعد 24 ساعت جمعا چقدر بهم برمیگردونه ؟

توی همون سایت ها نوشته چقدر بر می گردونه

یه total payback دارهه به همون باید توجه کنید

در کل سایتهای با پرداخت اینگونه باید زود بزاری کم بزاری زود بر داری یه دفعه هم بیشتر نذاری هیچی آقا در کل با اینا کار نکنی بهتره داداش

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
ورژن 4 سایت کرونکس 16 ساعت دیگه راه میافته :D بازم پول میذارید بچه ها ؟

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
ورژن 4 سایت کرونکس 16 ساعت دیگه راه میافته :D بازم پول میذارید بچه ها ؟
دفعه اول حدود 36 ساعت باز موند , دفعه دوم 17 ساعت این دفعه هم 100% کمتر میشه تعداد ساعاتش چون یه سری کاربر هم از دوره دوم اضافه شده , اگه زیر 14 ساعت ببنده ضرر میده هرکی سرمایه بذاره
در کل این دفعه خیلی ریسک داره

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خوب کرونکس امروز حدودای ساعت 2 و نیم به وقت ما شروع به کار کرد و تا ساعت 4 و نیم مشکلی نداشت بعد از اون شد که سایت گیر کرده و هنوز هم همون طوریه جوری که نه کسی میتونه از سایت پول ورداره و نه سودی واریز میشه به حساب اکانت های داخل سایت و همچنین کسی نمیتونه سرمایه گذاری کنه و تا الان هم درست نشده چندین نفر هم از جمله خود من به ادمین پیغام فرستادیم ولی تا الان درست نشده
ولی این که اسکم شده باشه احتمالش کمه و احتمالا مشکلی پیش اومده واسه سایت و باگ گرفته به دو دلیل
1-ادمین سایت 10% از تمام پرداختی ها کمیسیون میگرفت که فقط در دوره هفته پیش 8900 دلار سود کرد و در دوره قبل هم 11300 دلار سود کرد پس وقتی که میتونه این همه سود کنه و همه پول بذارن عاقلانه نیست که بخواد اسکم کنه و دیگه کسی پول تو سایتش نذاره
2-اگه اسکم شده بود قسمت سرمایه گذاری رو باز میذاشت که افراد بیشتری بیان پول بذارن و با پول بیشتری در بره ولی قسمت سرمایه گذاری هم خراب شده و به مرحله بعد نمیره
در کل امیدوارم مشکلش زود برطرف بشه وگرنه خیلی ها ضرر میکنن

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
یک سایت دیگه برای سرمایه گذاری این سایت از طرف آدمین سایت rise-capital معرفی شده
Untitled.jpg
دوستان اگر میخواهید عضو سایت شوید هر چه زودتر این کار رو بکنید چون تازه راه افتاده
لینک ثبت نام دوستان از لینک من ثبت نام کنید خوشحال میشم و جای دوری نمیره
http://globalonfast.com/?ref=naderrostami
این مشخصات سایت
Untitled1.jpg

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
یک سایت دیگه برای سرمایه گذاری این سایت از طرف آدمین سایت rise-capital معرفی شده
مشاهده پیوست 240809
دوستان اگر میخواهید عضو سایت شوید هر چه زودتر این کار رو بکنید چون تازه راه افتاده
لینک ثبت نام دوستان از لینک من ثبت نام کنید خوشحال میشم و جای دوری نمیره
http://globalonfast.com/?ref=naderrostami
این مشخصات سایت
مشاهده پیوست 240810

با این وضع و سودی که نوشته این سایت هر چند تازه هم باشه به زودی اسکم میشه از ما گفتن بود.
فقط به عرض میکنم اگه میخواین مطمئن بشین چه برای سایت های پی تی سی و چه هایپ و... یادتون باشه:
قیمت پروف داشته باشه و به صورت تصویری باشه نه نوشتاری
پشتیبانی با تلفن حتماً داشته باشه
ثبت شرکتی باشه و شماره شون تو ایندکس سایت قرار بده

اگه یه همچین سایتی پیدا کردید مخصوصاً هایپ که سودش هم زیاد نباشه مثل هر روز 1.5% و مثل اینا با 1$ شروع کنید و از سود خودش سرمایه گذاری کنید تا چیزی از دست ندید.
هدفم ایجاد انحراف تو تاپیک نبود فقط خواستم عرض کنم.

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
با این وضع و سودی که نوشته این سایت هر چند تازه هم باشه به زودی اسکم میشه از ما گفتن بود.
فقط به عرض میکنم اگه میخواین مطمئن بشین چه برای سایت های پی تی سی و چه هایپ و... یادتون باشه:
قیمت پروف داشته باشه و به صورت تصویری باشه نه نوشتاری
پشتیبانی با تلفن حتماً داشته باشه
ثبت شرکتی باشه و شماره شون تو ایندکس سایت قرار بده

اگه یه همچین سایتی پیدا کردید مخصوصاً هایپ که سودش هم زیاد نباشه مثل هر روز 1.5% و مثل اینا با 1$ شروع کنید و از سود خودش سرمایه گذاری کنید تا چیزی از دست ندید.
هدفم ایجاد انحراف تو تاپیک نبود فقط خواستم عرض کنم.

درست میگی دوست عزیز الان دیگه در این تاپیک دوستان متوجه این موضوع شده اند که از کم شروع کنند و مواردی که گفتید توجه داشته باشند

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
cronex بدون کامل کردن آخرین ورژن اش با پول هنگفتی که به جیب زد جمع کرد و رفت...
یکی دو ماه آخر سال میلادی بالاترین آمار اسکم شدن بین هایپ هاست...
همه میخوان تعطیلات خوشی داشته باشن!

(امیدوارم هرچی دزدی میکنن رو تو یه شب قمار ببازن!!!)

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
cronex بدون کامل کردن آخرین ورژن اش با پول هنگفتی که به جیب زد جمع کرد و رفت...
یکی دو ماه آخر سال میلادی بالاترین آمار اسکم شدن بین هایپ هاست...
همه میخوان تعطیلات خوشی داشته باشن!

(امیدوارم هرچی دزدی میکنن رو تو یه شب قمار ببازن!!!)
عجیب تر از همه این بود که دیپوزیت رو بسته بود!!! کلاه برداری که پول بیشتر نمیخواد:blink:
الان هم اگه به سایت برید یوزر و پس میخواد که یعنی سایت رو ورداشته و وارد هاست میشی اگه یوزر و پس بزنی
البته شاید هم سایت خراب شده و داره درست میکنه ولی احتمالش یکی دو درصد بیشتر نیست چون درست کردن سایت انقدر وقت نمیگیره
دفعه اول 11300 دلار سود کرد از 10% کارمزد ها دفعه دوم هم 8900 دلار الان هم 31 هزار دلار به حسابش ریختن که 5500 دلارش برداشت شد پس میمونه 25500 یعنی
11300+8900+25500=45700 دلار در عرض کمتر از 3 هفته

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود
به این اعداد و ارقام توجهی نکنید چون همش بازی هست و کاره خوده ادمین.
شاید تا الان 5 هزار دلار فقط سرمایه جذب کرده باشه

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
درود
به این اعداد و ارقام توجهی نکنید چون همش بازی هست و کاره خوده ادمین.
شاید تا الان 5 هزار دلار فقط سرمایه جذب کرده باشه
منظورتون همین کرونکس هست؟ اگه آره که عدداش درست بود چون من دقت کردم وقتی سرمایه گذاشتم عددش به اندازه پول من بالا رفت و وقتی درخواست دادم عدد برداشتی ها هم زیاد تر شد به همون مقدار
و همچنین توی تاک گولد همه بهش اعتماد داشتن و میخواستن سرمایه بذارن , چون اگه اسکم نمیشد هم هایپ خوبی بود و هم سود خودش رو میکرد
در ضمن در ساعت اولیه هم خیلی سایت سنگین میشد و بعضی مواقع اصلا بالا نمیومد و همین هم خودش دلیلی بر اینه که خیلی ها دارن پول میذارن
سندهای پرداختی هم تو تاک گولد هست که مبالغ بالا گذاشتن

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
شما درست میفرمایید. اما 80 % این اعداد و ارقام بازی هست و فیک..
اکثریت اینوستور ها این رو نمیدونند.
یک هایپ راه های زیادی رو برای جذب اینوستورها استفاده میکنه که این یک نمونه از اونهاست.

بالا