• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در اکسیم فاند

Ramin_MJ2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شيفته طراحي اين سايتم (eximfund.com).

با Print Screen و Paint درست شده:lol:

خدمت دوستان عرض کنم هرطور که مایل هستید فکر کنید بنده نه صاحب سایت ( و یا بهتره بگیم مدیر سایت ) هستم و نه بیشتر . بنده به عنوان یکی از سرمایه گذاران در سیستم وظیفه خودم میدونم در قبال سخنان بی پایه و اساس و بدور از واقعیت برخی دوستان نظیر شما عزیزان جوابگو باشم . همین ...
ظاهراً دوستان عزیز در این سخنگاه تمامی طراح حرفه ای ، مدیر هایپ و به قولی اینکاره تشریف دارند که در تمامی زمینه ها سخن گفته و به جای اصل سیستم و نحوه پرداخت سود و کارایی و گذشته آن در مورد طراحی و دیگر بحث های حاشیه ای اظهار نظر می کنند !
در مواردی که فرد تخصص ندارد و یا دارای اطلاعات کافی نمی باشد اگر اطهار نظر نکند سنگین تر است ! این از بنده به شما نصیحت .
با تشکر مجدد

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
خدمت دوستان عرض کنم هرطور که مایل هستید فکر کنید بنده نه صاحب سایت ( و یا بهتره بگیم مدیر سایت ) هستم و نه بیشتر . بنده به عنوان یکی از سرمایه گذاران در سیستم وظیفه خودم میدونم در قبال سخنان بی پایه و اساس و بدور از واقعیت برخی دوستان نظیر شما عزیزان جوابگو باشم . همین ...
ظاهراً دوستان عزیز در این سخنگاه تمامی طراح حرفه ای ، مدیر هایپ و به قولی اینکاره تشریف دارند که در تمامی زمینه ها سخن گفته و به جای اصل سیستم و نحوه پرداخت سود و کارایی و گذشته آن در مورد طراحی و دیگر بحث های حاشیه ای اظهار نظر می کنند !
در مواردی که فرد تخصص ندارد و یا دارای اطلاعات کافی نمی باشد اگر اطهار نظر نکند سنگین تر است ! این از بنده به شما نصیحت .
با تشکر مجدد

جمع کن بینیم بابا آقای سرمایه گذار تو یا واقعا این کاره نیستی یا مارو گیر اوردی این سایت یکی ار دره پیت ترین هایپهای دنیا هستش :lol::lol: که فقط فتوکپی شده اونم به طرز فوق العاده تخمی و تخیلی من نمیدونم واقعا آدمهای اسکلس پیدا میشن توی این هایپ پول میزارن :lol: دمتون گرم بزارین ادمینها رو خوشال میکنید این هایپ فوترش از هایپ ukgoldstreet و چند تا دیگه فتوکپی شده تازه گیها هم تو ی گلد پول ادد کرده :lol: زده secure کامودو فقط گرفته کپیش رو گذاشته جمع کن بینمنیم بابا . من میخوام یه 10k توش سرمایه گذاری کنم :lol::lol: به نظرم تو اظهار نظر نکنی بهتره بابا . این سایت یه اسکریپت نداره واقعا متاسفم که سرمایه گذارش تو هستی :lol::lol: به قول یکی از این بچه ها به این سایت بخندیم بهتره :lol:

اکسیم فاند بخش جذب سرمایه بین الملل در بانک صادرات واردات کره جنوبی :eek: :lol::lol:

می باشد که به منظور فراهم ساختن بستری مناسب و سودده برای افراد در

سرتاسر کره خاکی جهت سرمایه گذاری آنلاین شکل گرفته است :lol::lol:
وای خدا چقدر خندیدم

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
من شيفته طراحي اين سايتم (eximfund.com).

با Print Screen و Paint درست شده:lol:

آره این سایت یکی از بهترین سایتای دنیاست و از نظر طراحی دیزاین دست همه دیزاینرها رو بسته :lol::lol: :p:p
فکر کنم ادمینش برای دیزاین این سایت یه 5000 دلاری خرج کرده اسکریپتش هم که نگو محشره یه 5000 دلار هم برای اونی که اینو نوشته داده :lol::lol: وای خدا مردم از خنده :p:p:lol::lol: کلا هر چی از این سایت بگیم کمه :cool::lol::lol:

Ramin_MJ2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از دوست عزیزمان که واقعا با سخنان گهروار خود ما را مستفیذ داشتند !!!
در جواب این دوستمان ( برخلاف ایشان ) کاملا مودبانه عرض میکنیم :
جواب ابلهان خاموشی ست !
با تشکر از تمامی دوستان همکار و سرمایه گذاران محترم که تا این لحظه بدون کمترین مشکل و حتی یک روز دیرکرد سودهای خود را دریافت کرده اند .
افرادی نظیر این دوست ( البته بیشتر به دشمن می ماند تا دوست ) که به نوعی وبگرد می باشند را چه به سرمایه گذاری آنلاین و بحث اینوست !
یا حق

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
جواب ابلهان خاموشی ست !
با تشکر از تمامی دوستان همکار و سرمایه گذاران محترم که تا این لحظه بدون کمترین مشکل و حتی یک روز دیرکرد سودهای خود را دریافت کرده اند .
افرادی نظیر این دوست ( البته بیشتر به دشمن می ماند تا دوست ) که به نوعی وبگرد می باشند را چه به سرمایه گذاری آنلاین و بحث اینوست !
یا حق

مرسی که خیلی خوب جواب دادی .من خودم اینکارم بابا به اندازه موهای سرت هایپ run کردم دیگه فرق هایپ خوب و بد رو میدونیم داداش تو هم بهتره بری با این هایپ مسخرت جای دیگه کلاه مردم رو برداری خودت هم میدونی ای هایپت از کجاها کپی شده درست گفتم دیگه از ukgoldstreer و capitaINC والا ما مثل بقیه خ ر نیستیم با این هایپ در پیتت. لااقل یه کم خرج دیزاینت کن اگه آشنا نداری بگو چند نفر رو بهت معرفی کنم :lol::lol: جان من تو واقعا توی این سایت اینوست کردی :lol::lol::lol::lol::lol: برو هاجی خ ر خودتی

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
ضاهرا دیدی بازار خوب نیستش ایرانیا دپو نمیکنن رفتی 6-7 تا مونیتورم ادد کردیا ای شیطون :lol:

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
اینم ببینین بد نیستش که از روی این که فتو زدی :lol::wacko:

http://img190.imageshack.us/img190/8383/ukgoldstreet.png

ukgoldstreet.png

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
اینا رو واسه این گذاشتم که متوجه بشی ما این کاره هستیم و همه مثل خودت نیستن
رفتی از این سایت فتوکپی زدی اونم به نحو درپیت و به قول دوستان با paint :lol::lol:

دوستان خودشون میتونن این سایت رو ببینن و قضاوت هم با خودشونه : :) برو خدا روزیت رو جای دیگه بده :lol:

http://stockcapital.biz

Last edited:

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
جواب ابلهان خاموشی ست !
یا حق

تو
که میگی مدیر سایت نیستی و فقط سرمایه گذار هستی چرا میگی:

با تشکر از تمامی دوستان همکار و سرمایه گذاران محترم که تا این لحظه بدون کمترین مشکل و حتی یک روز دیرکرد سودهای خود را دریافت کرده اند . :lol::lol:

دیگه حسابی ضایع کردی بابا .

اسکم اسکم اسکم اسکم اسکم

اومدی جواب این رو هم بده :lol:

http://stockcapital.biz

payman100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. نبايد به تمسخر گرفت درست نيست . ولي در واقع اين سايت ارزش سرمايه گذاري نداره چون حتي يه شماره تلفن يا اسكريپت درست واسش نزاشتن دقت كرده باشيد تما پيكچره حتي بعضي از جاهاش مثه هلپش.

وبلاگ من
http://investorpro2009.blogfa.com/

Ramin_MJ2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
خوشبختانه ظاهرا در این تاپیک تنها شما خود سوال مطرح می کنید و جواب سوالاتتان را نیز می دهید !!!
در مورد اینکه شما به قول خود هایپر بوده و این کاره هستید شکی نیست ! ( چون خوشبختانه بنده مثل شما حداقل سایتی به قول خود شما کلاهبردار بالا نیاورده ام اما ظاهرا شما ید طولانی در این کار داشته و دارید ! ) .
دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند .
بنده هر چه فکر میکنم نمیتونم مثل شما از عبارات محترمانه ای نظیر ( درپیت - خر - ضایع - آدمهای اسکل - جمع کن بینم بابا ! ) در توضیح و بیان حرفهام استفاده کنم ! ( شاید این به خاطر این کاره بودن شما و تجربه فراوان تان در کلاهبرداری می باشد ) .
دوست گرامی خوشبختانه باز هم می گویم تا این لحظه ما و دوستان دیگر کوچکترین مورد خلاف واقع و یا دیرکرد در پرداخت سود و یا نشانه ای از کلاهبردار بودن سایت سرمایه گذاری اکسیم فاند مشاهده نکرده ایم . پس بهتر شما هموطن عزیز نیز بدون تجربه لازم ( منظورم سرمایه گذاری در اکسیم فاند است نه جای دیگر ) دستان خود را به نوشتن مطالب مبهم و مستهجن در این سخنگاه خسته نکنید .
نمی دانم تشکر از دوستان و همکاران سرمایه گذار به خاطر حوصله ایشان و جواب ندادن به هجویات شما ( که البته بنده به نمایندگی از سایرین شما را ارشاد می کنم ) موردی عجیب و غریب می باشد !!!
هر کسی از همکاران و دوستان خود تشکر کرد یعنی کلاهبردار بوده و سایتی بالا آورده است !
به قول خود شما ( که تنها همین سخن تان ارزش داشته و بس ) قضاوت را به خود بینندگان عزیز این تاپیک بسپاریم بهتر است .
در ضمن بابت تمامی نوشته ها و ایراد سخنان پرگهر و کاملا حرفه ای باز هم از شما مستر دلاری ( عجب عنوان پر معنایی ) !

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
خوشبختانه ظاهرا در این تاپیک تنها شما خود سوال مطرح می کنید و جواب سوالاتتان را نیز می دهید !!!
در مورد اینکه شما به قول خود هایپر بوده و این کاره هستید شکی نیست ! ( چون خوشبختانه بنده مثل شما حداقل سایتی به قول خود شما کلاهبردار بالا نیاورده ام اما ظاهرا شما ید طولانی در این کار داشته و دارید ! ) .
دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند .
بنده هر چه فکر میکنم نمیتونم مثل شما از عبارات محترمانه ای نظیر ( درپیت - خر - ضایع - آدمهای اسکل - جمع کن بینم بابا ! ) در توضیح و بیان حرفهام استفاده کنم ! ( شاید این به خاطر این کاره بودن شما و تجربه فراوان تان در کلاهبرداری می باشد ) .
دوست گرامی خوشبختانه باز هم می گویم تا این لحظه ما و دوستان دیگر کوچکترین مورد خلاف واقع و یا دیرکرد در پرداخت سود و یا نشانه ای از کلاهبردار بودن سایت سرمایه گذاری اکسیم فاند مشاهده نکرده ایم . پس بهتر شما هموطن عزیز نیز بدون تجربه لازم ( منظورم سرمایه گذاری در اکسیم فاند است نه جای دیگر ) دستان خود را به نوشتن مطالب مبهم و مستهجن در این سخنگاه خسته نکنید .
نمی دانم تشکر از دوستان و همکاران سرمایه گذار به خاطر حوصله ایشان و جواب ندادن به هجویات شما ( که البته بنده به نمایندگی از سایرین شما را ارشاد می کنم ) موردی عجیب و غریب می باشد !!!
هر کسی از همکاران و دوستان خود تشکر کرد یعنی کلاهبردار بوده و سایتی بالا آورده است !
به قول خود شما ( که تنها همین سخن تان ارزش داشته و بس ) قضاوت را به خود بینندگان عزیز این تاپیک بسپاریم بهتر است .
در ضمن بابت تمامی نوشته ها و ایراد سخنان پرگهر و کاملا حرفه ای باز هم از شما مستر دلاری ( عجب عنوان پر معنایی ) !

خیلی باحالی بابا فکر کنم یه یک هفته ای رفتی برای جواب دادن به سوالام فکر کردی :lol::lol: تازه دیدی پلن ماهیانه جواب نمیده رفتی پلن 7 روز هم اضافه کردی آخه مردیکه بازم میگم خر خودتی :lol::lol:
اینجای جوابت خیلی مسخرست :

دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند . :lol::lol:
واقعا خندیدم آره این سایت واقعا باطنش مسخرست :lol: مردیکه اسکل جمع کن بینیم بابا با این هایپ تخمیت رفتی با پینت طراحی کرده تو یا واقعا اسکلی یا دیگران رو اسکل گیر آوردی :lol::lol:

ببینیم کی پولای مردمو میگیری در میری :lol::lol:
بازم میگم خیلی خری :lol:

mrhbk36

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی، من یه چند باری اسم اینوست رو شنیدم (البته پیش خودم فکر می کردم که خیلی واردم) ولی الان که صحبتهای دوستان رو خوندم فهمیدم یه چیز تو مایه های منفی بی نهایت بیش نیستم.
اگه مسخره نمی کنید. میشه راجع به این اصطلاحات اینوست، هایپ و ... مقداری توضیح بدین.
اگه بگین فارکس چیه که ترکوندین.
اگه این بسته cn3 که همه جا تبلیغ می شه رو هم پته شو رو کنین که شرمنده اخلاق ورزشی تون می شم.
در مورد این آخریه یه جا یه چیزایی خوندم درکل نظرتون رو بگین چون نوشتین سالهاست این کاره این.
مرسی از جوابتون

Ramin_MJ2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی باحالی بابا فکر کنم یه یک هفته ای رفتی برای جواب دادن به سوالام فکر کردی :lol::lol: تازه دیدی پلن ماهیانه جواب نمیده رفتی پلن 7 روز هم اضافه کردی آخه مردیکه بازم میگم خر خودتی :lol::lol:
اینجای جوابت خیلی مسخرست :

دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند . :lol::lol:
واقعا خندیدم آره این سایت واقعا باطنش مسخرست :lol: مردیکه اسکل جمع کن بینیم بابا با این هایپ تخمیت رفتی با پینت طراحی کرده تو یا واقعا اسکلی یا دیگران رو اسکل گیر آوردی :lol::lol:

ببینیم کی پولای مردمو میگیری در میری :lol::lol:
بازم میگم خیلی خری :lol:

در مورد عرایض شما دوست گرامی ( بنده شما را همچنان دوست خطاب میکنم ) اگر به بخش اخبار سایت مراجعه می کردید و به جای حرافی نگاهی می انداختید متوجه میشدید که پرداختی به ازای مبالغ زیر 500 دلار به صورت هفتگی از 1 سپتامبر 2009 انجام میشود ! پس شما ازدنیا عقب هستید نه اینه بنده برم به خاطر شما طرح عوض کنم ! در ضمن شماییکه اینکاره هستید اگر نگاهی به 13 مونیتورینگ و 3 فوروم اصلی در صفحه ریتینگ بیاندازید متوجه میشوید که تاکنون همگی در حال پرداخت بوده و حتی 1 نظر منفی و یا رای منفی داده نشده است ( البته گمون نکنم با این طرز فکرتان بفهمید ! ) .
باز هم تاکید میکنم سخنان بنده در این پست تنها به منظور اطلع رسانی بیشتر و جوابیه ای به هجویات این دوست گرامی است و در مقام تایید 100% این سیستم نیستم . اما تاکنون موردی ندیده ام که دهان به یاوه گویی باز کنم !
خود سرمایه گذاری کرده و نظیر سایر سرمایه گذاران عزیز از سراسر جهان سودم را دارم دریافت میکنم .
اگر نگاهی به رنکینگ سایت در الکسا بیاندازید و پیشرفت روزمره آن را متوجه حرف بنده در مورد بازدیدکنندگان و سرمایه گذاران از تمام نقاط دنیا میشوید .
از تمامی کاربران محترم واقعا بنده به خاطر حرفهای زشت این دوستمان معذرت می خوام . همه چیزهایی که ایشون بیان میکنند فقط درخورد خودشان است و بس !
با تشکر

mrdollari

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد عرایض شما دوست گرامی ( بنده شما را همچنان دوست خطاب میکنم ) اگر به بخش اخبار سایت مراجعه می کردید و به جای حرافی نگاهی می انداختید متوجه میشدید که پرداختی به ازای مبالغ زیر 500 دلار به صورت هفتگی از 1 سپتامبر 2009 انجام میشود ! پس شما ازدنیا عقب هستید نه اینه بنده برم به خاطر شما طرح عوض کنم ! در ضمن شماییکه اینکاره هستید اگر نگاهی به 13 مونیتورینگ و 3 فوروم اصلی در صفحه ریتینگ بیاندازید متوجه میشوید که تاکنون همگی در حال پرداخت بوده و حتی 1 نظر منفی و یا رای منفی داده نشده است ( البته گمون نکنم با این طرز فکرتان بفهمید ! ) .
باز هم تاکید میکنم سخنان بنده در این پست تنها به منظور اطلع رسانی بیشتر و جوابیه ای به هجویات این دوست گرامی است و در مقام تایید 100% این سیستم نیستم . اما تاکنون موردی ندیده ام که دهان به یاوه گویی باز کنم !
خود سرمایه گذاری کرده و نظیر سایر سرمایه گذاران عزیز از سراسر جهان سودم را دارم دریافت میکنم .
اگر نگاهی به رنکینگ سایت در الکسا بیاندازید و پیشرفت روزمره آن را متوجه حرف بنده در مورد بازدیدکنندگان و سرمایه گذاران از تمام نقاط دنیا میشوید .
از تمامی کاربران محترم واقعا بنده به خاطر حرفهای زشت این دوستمان معذرت می خوام . همه چیزهایی که ایشون بیان میکنند فقط درخورد خودشان است و بس !
با تشکر

ای بابا آخه چرا رفتی از این سایت کپی زدی :lol: http://stockcapital.biz/ این همه سایت هستن رفتی از این کگی زدی که چی بشه ؟؟!!:p بعدش هم میگی که بهترین هایپ دنیا هستی؟!! آخه کدوم احمقی میاد توی این سایتی که نه اسکریپت داره نه دیزاین داره که دیزاینش با پینت هستش دپو میکنه :lol: برو بابا خدا روزیتو جای دیگه بده http://stockcapital.biz

monitoringinfo

Registered User
لایک‌ها
5
به دلیل اشتباه بنده درباره این سایت پست ادیت شد

Last edited:

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
مگه کسی تو اینطور جاها اینوست هم میکنه که بیاد بگه پولمو نداده /؟ لوووووووول
ادمینش در یاهو:ramin_mj2
برو خوش باش ...

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
معلومه 100 درصد فارکس کار می کنه مگه الان هایپی هست که نگه فارکس کار می کنیم؟ لوووووووول

بالا