با سلام
خوشبختانه ظاهرا در این تاپیک تنها شما خود سوال مطرح می کنید و جواب سوالاتتان را نیز می دهید !!!
در مورد اینکه شما به قول خود هایپر بوده و این کاره هستید شکی نیست ! ( چون خوشبختانه بنده مثل شما حداقل سایتی به قول خود شما کلاهبردار بالا نیاورده ام اما ظاهرا شما ید طولانی در این کار داشته و دارید ! ) .
دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند .
بنده هر چه فکر میکنم نمیتونم مثل شما از عبارات محترمانه ای نظیر ( درپیت - خر - ضایع - آدمهای اسکل - جمع کن بینم بابا ! ) در توضیح و بیان حرفهام استفاده کنم ! ( شاید این به خاطر این کاره بودن شما و تجربه فراوان تان در کلاهبرداری می باشد ) .
دوست گرامی خوشبختانه باز هم می گویم تا این لحظه ما و دوستان دیگر کوچکترین مورد خلاف واقع و یا دیرکرد در پرداخت سود و یا نشانه ای از کلاهبردار بودن سایت سرمایه گذاری اکسیم فاند مشاهده نکرده ایم . پس بهتر شما هموطن عزیز نیز بدون تجربه لازم ( منظورم سرمایه گذاری در اکسیم فاند است نه جای دیگر ) دستان خود را به نوشتن مطالب مبهم و مستهجن در این سخنگاه خسته نکنید .
نمی دانم تشکر از دوستان و همکاران سرمایه گذار به خاطر حوصله ایشان و جواب ندادن به هجویات شما ( که البته بنده به نمایندگی از سایرین شما را ارشاد می کنم ) موردی عجیب و غریب می باشد !!!
هر کسی از همکاران و دوستان خود تشکر کرد یعنی کلاهبردار بوده و سایتی بالا آورده است !
به قول خود شما ( که تنها همین سخن تان ارزش داشته و بس ) قضاوت را به خود بینندگان عزیز این تاپیک بسپاریم بهتر است .
در ضمن بابت تمامی نوشته ها و ایراد سخنان پرگهر و کاملا حرفه ای باز هم از شما مستر دلاری ( عجب عنوان پر معنایی ) !
خیلی باحالی بابا فکر کنم یه یک هفته ای رفتی برای جواب دادن به سوالام فکر کردی :lol::lol: تازه دیدی پلن ماهیانه جواب نمیده رفتی پلن 7 روز هم اضافه کردی آخه مردیکه بازم میگم خر خودتی :lol::lol:
اینجای جوابت خیلی مسخرست :
دوست عزیز داشتن ظاهری مشابه در دنیای فناوری اطلاعات و اینترنت مورد عجیب و غریبی نیست . سایت های بسیاری دارای ظاهر مشابهی هستند اما باطنی متفاوت دارند . :lol::lol:
واقعا خندیدم آره این سایت واقعا باطنش مسخرست :lol: مردیکه اسکل جمع کن بینیم بابا با این هایپ تخمیت رفتی با پینت طراحی کرده تو یا واقعا اسکلی یا دیگران رو اسکل گیر آوردی :lol::lol:
ببینیم کی پولای مردمو میگیری در میری :lol::lol:
بازم میگم خیلی خری :lol: