• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
یه مدت شایعه شده بود که نرخ رسمی سودهای بانکی قراره افزایش پیدا کنه و برخی دوستان دست نگه داشته بودند تا تکلیف این قضیه روشن بشه و بعد اقدام به باز کردن حساب مدت دار کنند.
تو این خبر گویا فعلا قضیه منتفیه :

سیستم پولی و بانکی کشور در هفته‌ای که گذشت آرامش بازار ارز و روند نزولی نرخ سکه/کاهش تورم تا پایان سال/عدم افزایش نرخ سود بانکی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یه مدت شایعه شده بود که نرخ رسمی سودهای بانکی قراره افزایش پیدا کنه و برخی دوستان دست نگه داشته بودند تا تکلیف این قضیه روشن بشه و بعد اقدام به باز کردن حساب مدت دار کنند.
تو این خبر گویا فعلا قضیه منتفیه :

سیستم پولی و بانکی کشور در هفته‌ای که گذشت آرامش بازار ارز و روند نزولی نرخ سکه/کاهش تورم تا پایان سال/عدم افزایش نرخ سود بانکی

مسئله اینه که دوباره پس از همین نفی افزایش سود در سه شنبه هفته پیش، این هفته دوباره شایعه سود25 یا 27%پیچیده...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
1 ساله کدوم بانک از همه بیشتره ؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

بانکها گویا همشون نهایت در رنج 22-23 درصد هست

موسسات تا 26 هم میدن

البته دوستان واقعن در انتخاب بانک دقت کنید
بعضی بانکها ممکنه سودشون بیشتر باشه ولی امکانات خدمات نوین . اینترنت بانک و رفتار کارمنداشون اصلن خوب نیست
به هر حال مطلوبیت ذهنی هم یکی از موارد انتخاب بانک هست
تعداد بانکها زیاد شده و الان بانکها شدند مثل یک برند
شما وقتی یه برندو انتخاب میکنی چه ملاکی داری ؟
بانکها هم الان شدند اونجور

پس در انتخاب بانکتون . بانکی که برا سپرده تون . حساب شخصی و چکتون میخاید بسپارید علاوه بر سود امکانات دیگه شو هم مد نظر قرار بدید
الان چرا بانکهای خصوصی دارن به صورت نسبی ( نه مطلق ) از بانکهای دولتی پیشی میگیرند ؟
چون دارن رو این ابزارها تکیه میکنند . دارند روی ابزارهایی که بر ذهن مشتری جهت جذب (علاوه بر دادن سود بالا ) کار میکنند

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
دوستان حساب سپرده طلا هنوز هم توی بانکها هست؟

حدود 4 سال پیش بانک صادرات بازکردیم و سود خوبی هم داشت.خواستیم تمدید کنیم کارمند بانک گفت عده ای ضرر کردن و اومدن سرو صدا راه انداختن و به ما گفتن دیگه باز نکنید.

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
حدود 4 سال پیش بانک صادرات بازکردیم و سود خوبی هم داشت.خواستیم تمدید کنیم کارمند بانک گفت عده ای ضرر کردن و اومدن سرو صدا راه انداختن و به ما گفتن دیگه باز نکنید.

شما از حساب سپرده طلا بانک صادرات سود کردید ؟
پس اون ماجرای افتتاح حساب با نرخ ارز آزاد و بستن حساب با نرخ ارز دولتی چی شد ؟
اون شایعه بود ؟
من چنین چیزی شنیده بودم ! و شنیده بودم که همه ضرر کردن :-؟

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

پس دیگه العان نیست همچین طرحی

nader22

Registered User
لایک‌ها
99
پس توی بانکها گردشگری از همه بیشتر سود میده

avan

Registered User
لایک‌ها
207

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

بانکها گویا همشون نهایت در رنج 22-23 درصد هست

موسسات تا 26 هم میدن

البته دوستان واقعن در انتخاب بانک دقت کنید
بعضی بانکها ممکنه سودشون بیشتر باشه ولی امکانات خدمات نوین . اینترنت بانک و رفتار کارمنداشون اصلن خوب نیست
به هر حال مطلوبیت ذهنی هم یکی از موارد انتخاب بانک هست
تعداد بانکها زیاد شده و الان بانکها شدند مثل یک برند
شما وقتی یه برندو انتخاب میکنی چه ملاکی داری ؟
بانکها هم الان شدند اونجور

پس در انتخاب بانکتون . بانکی که برا سپرده تون . حساب شخصی و چکتون میخاید بسپارید علاوه بر سود امکانات دیگه شو هم مد نظر قرار بدید
الان چرا بانکهای خصوصی دارن به صورت نسبی ( نه مطلق ) از بانکهای دولتی پیشی میگیرند ؟
چون دارن رو این ابزارها تکیه میکنند . دارند روی ابزارهایی که بر ذهن مشتری جهت جذب (علاوه بر دادن سود بالا ) کار میکنند

به نظرم قبل از سپرده گذاری بهتره یک ایمیل بدن و سوال کنن از بانک مرکزی من از اعتبار موسسه نور و ثامن سوال کردم جواب این بود که موسسه نور و ثامن 50 درصد از حق سپرده گذاری جهت تبدیل شدن به موسسه رو به بانک مرکزی پرداخت کرده اند.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
بالاخره کوتاه مدت روز شمار بانک سپه چند درصده ؟

تو این تاپیک انواعش رو یافتم 7 درصد ، 16 درصد ، 20 درصد !

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
به نظرم قبل از سپرده گذاری بهتره یک ایمیل بدن و سوال کنن از بانک مرکزی من از اعتبار موسسه نور و ثامن سوال کردم جواب این بود که موسسه نور و ثامن 50 درصد از حق سپرده گذاری جهت تبدیل شدن به موسسه رو به بانک مرکزی پرداخت کرده اند.

به چه ایمیلی زدید؟

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
مسئله اینه که دوباره پس از همین نفی افزایش سود در سه شنبه هفته پیش، این هفته دوباره شایعه سود25 یا 27%پیچیده...

نه افزایش سود بانکی کاملا منتفی شده.
قرار بود که تو جلسه سه شنبه 28 آبان تصمیم گیری بشه که هم تو این روز و هم هفته قبلش تصویب شد که سود بانکی ثابت
باشه و بانک مرکزی می تونه سود اوراق مشارکت را با توجه به وضعیت بازار تعیین کنه. و البته وزیر اقتصاد و رییس بانک مرکزی هم نظرشون این بود که البته تا اینها موافق نباشند چیزی تصویب نمی شه و حتی در دستور کار شورا هم قرار نمی گیره!

توجیه هم این بود که قراره تورم را بیارند پایین نه اینکه سود بانکی را به تورم برسونند. که فکر می کنم درست هم باشه.

در ضمن الان موسسه آرمان (فرشتگان) برای یکساله 27 درصد و برای کوتاه مدت 23 درصد را میده. که بالاترینه
و بعدش هم موسسه ثامن و عسگریه یکساله را 25 درصد و نور هم یکسابه را 26 درصد و کوتاه مدت عادی را 22 درصد میده
در بین بانکها هم دی و آینده روی کوتاه مدت عادی 19 درصد و گردشگری برای بالای 10 میلیون 22 درصد میده
که همه معتبرند

هر جا سود بیشتر دادند بگذارید. مهم شما هستید که سود بیشتری بگیرید. تعصب روی هیچ بانک و موسسه خاصی نداشته باشید.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نه افزایش سود بانکی کاملا منتفی شده.
قرار بود که تو جلسه سه شنبه 28 آبان تصمیم گیری بشه که هم تو این روز و هم هفته قبلش تصویب شد که سود بانکی ثابت
باشه و بانک مرکزی می تونه سود اوراق مشارکت را با توجه به وضعیت بازار تعیین کنه.
توجیه هم این بود که قراره تورم را بیارند پایین نه اینکه سود بانکی را به تورم برسونند. که فکر می کنم درست هم باشه.

در ضمن الان موسسه آرمان (فرشتگان) برای یکساله 27 درصد و برای کوتاه مدت 23 درصد را میده. که بالاترینه
و بعدش هم موسسه ثامن و عسگریه یکساله را 25 درصد و نور هم یکسابه را 26 درصد و کوتاه مدت عادی را 22 درصد میده
در بین بانکها هم دی و آینده روی کوتاه مدت عادی 19 درصد و گردشگری برای بالای 10 میلیون 22 درصد میده
که همه معتبرند

هر جا سود بیشتر دادند بگذارید. مهم شما هستید که سود بیشتری بگیرید. تعصب روی هیچ بانک و موسسه خاصی نداشته باشید.

اخه داداش گلم من بشخصه دیدم تو موسسه نور که بالاترین سود رو میدن مشتری وای ساده بود پولی که گذاشته بود کوتاه مدت رو بگیره چون مبلغش زیاد بود بهش نمیدادن میگفتن برو فردا بیا یه مقدارش میدیم و بعد چند روز مقداری دیگه اذیتش میکردن و همچنین این فرشتگان من خودم دیدم چند بار تو شعبش مشکل داشتن اگه ندیده بودم میگفتم اره درست میگی داداش.

ولی توی ثامن و عسکریه من چندیدن بار رفتم مشکلی ندیدم حتی برای تست 20 میل گذاشتم کوتاه مدت دو روز بعدش رفتم بردارم راحت بهم دادن مشکلی نبود کلا این مسائل رو باید در نظر گرفت موسسه ای که پشتوانه مالی خوبی داشته باشه با موسسه ای که فقط میخواد پول مردم رو بگیره و بعد اذیت کنه موقع پس دادن.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اخه داداش گلم من بشخصه دیدم تو موسسه نور که بالاترین سود رو میدن مشتری وای ساده بود پولی که گذاشته بود کوتاه مدت رو بگیره چون مبلغش زیاد بود بهش نمیدادن میگفتن برو فردا بیا یه مقدارش میدیم و بعد چند روز مقداری دیگه اذیتش میکردن و همچنین این فرشتگان من خودم دیدم چند بار تو شعبش مشکل داشتن اگه ندیده بودم میگفتم اره درست میگی داداش.

ولی توی ثامن و عسکریه من چندیدن بار رفتم مشکلی ندیدم حتی برای تست 20 میل گذاشتم کوتاه مدت دو روز بعدش رفتم بردارم راحت بهم دادن مشکلی نبود کلا این مسائل رو باید در نظر گرفت موسسه ای که پشتوانه مالی خوبی داشته باشه با موسسه ای که فقط میخواد پول مردم رو بگیره و بعد اذیت کنه موقع پس دادن.

البته ممکنه تو شعبه ای مشکلی پیش بیاد ولی عمومیت نداره.
دوست من که تو فرشتگان بالای 500 میلیون 1 ساله گذاشته ، 1 ماه پیش که رفته بود یه سپرده 120 میلیونی یکسالش را ببنده همون وقت بهش داده بودند با تبدیل سود 27 به 23 درصد. من هم تا به حال تو فرشتگان مشکلی نداشتم. اشخاص مغازه داری را دیدم که خیلی سرمایه تو حسابشون دارند.
ثامن هم که حساب دارم مشکلی نداشتم.
اگه بخواهند پول مردم را ندهند که آشوب میشه!
تا به حال فقط یکبار یه موسسه منحل شده که اونم موسسه قوامین پول مردم را داده.
این موسسات اکثرا مرکز اصلیشون تو مشهده و سرمایه و املاک زیادی اونجا دارند. تحت نظارت بانک مرکزی هم هستند. نگران نباشید.
البته اگه کسی می خواد صد در صد مطمئن باشه ، یا باید پولش را در بانکهای دولتی نگه داره یا اینکه مثلا سکه یا ملک بخره

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
البته ممکنه تو شعبه ای مشکلی پیش بیاد ولی عمومیت نداره.
دوست من که تو فرشتگان بالای 500 میلیون 1 ساله گذاشته ، 1 ماه پیش که رفته بود یه سپرده 120 میلیونی یکسالش را ببنده همون وقت بهش داده بودند با تبدیل سود 27 به 23 درصد. من هم تا به حال تو فرشتگان مشکلی نداشتم. اشخاص مغازه داری را دیدم که خیلی سرمایه تو حسابشون دارند.
ثامن هم که حساب دارم مشکلی نداشتم.
اگه بخواهند پول مردم را ندهند که آشوب میشه!
تا به حال فقط یکبار یه موسسه منحل شده که اونم موسسه قوامین پول مردم را داده.
این موسسات اکثرا مرکز اصلیشون تو مشهده و سرمایه و املاک زیادی اونجا دارند. تحت نظارت بانک مرکزی هم هستند. نگران نباشید.
البته اگه کسی می خواد صد در صد مطمئن باشه ، یا باید پولش را در بانکهای دولتی نگه داره یا اینکه مثلا سکه یا ملک بخره

به دوستت بگو دوباره حساب کنه
شاید 19.5 درصد باشه!ابطال حساب

m1s

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
الان بیشترین سود متعلق به کدام بانک یا موسسه هستش؟

بالا