• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
برای صندوقهای با ضمانت نقد شندگی بانکی مشکل خاصی پیش نمیاد مگر در شرایط بحرانی مثل جنگ و غیره، اون هم تنها به این دلیل که اون قسمت از دارایی صندوق که در اوراق مشارکت یا موارد مشابه سرمایه گذاری شدند ارزششون مقداری کاهش پیدا میکنه. در حال حاضر هم بین 60-80% ارزش دارایی اکثر صندوقها در سپرده های بانکی سرمایه گذاری شدند که تقریبا میشه گفت ریسک بسیار پایینی دارند.

توجه داشته باشید که هیچ صندوقی به طور قطعی نمی تونه سودش رو پیش بینی کنه برخلاف سپرده های بانکی که بدون بالا و پایین شدند مثلا میگن 20% یا 22%! کارمندها هم برای بازار گرمی این عددهارو میگن یا برای اینکه حوصله و وقت توضیح مکانیسم کاری صندوقهارو برای همه مراجعین ندارن! هر صندوق یک مقدار رسمی پیش بینی سود داره که هیچ وقت کمتر از اون مقدار پرداخت نمی کنه (البته چون سود اکثریت قاطع صندوقها تضمین شده نیست و تنها اصل پول تضمین شده هست اگر هم صندوق کمتر از میزان پیش بینی سود پرداخت کنه کار خلافی انجام نداده!). برای تصمیم گیری بهتره که عدد رسمی پیش بینی سود صندوق و سود پرداخت شده ی ماههای قبلی رو بررسی کنید: http://www.fipiran.com/Fund/MFComparing/3

مرسى از توضيحتون، پس با خيال راحت بزارم آينده بمونه؟ و احتمال زياد همون ٢٣ رو خواهند داد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
اصل بازگشت سرمایه و حداقل سود 20% برای این صندوقها ضمانت شده است
سرمایه گزاران فقط در سودها سهیم هستند و نه در ضرر

با احترام باید بگم که این عبارت دقیق نیست.
در اساسنامه و امیدنامه تمامی صندوقها (که در فرم افتتاح حساب تمامی صندوقها مورد قبول مشتری قرار می گیره) هم این مورد ذکر شده که ارزش اسمی واحد تضمین شده هست، اگر در شرایط بحرانی مثلا قیمت هر واحد از 100 به 95 هزار تومان کاهش پیدا کنه بانک این 95 هزار تومان رو تضمین می کنه و نه 100 هزار تومان ابتدایی. ولی همینطور که گفتم این شرایط خیلی استثنایی هستند و تا حالا برای هیچ صندوقی پیش نیومدند و بعیده که حالا حالا ها برای صندوقهای بانکی معتبر پیش بیان.

akon.13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان هر کی میدونه تفاوت کامل بین (حساب یکساله) با (صندوق) رو توضیح بده.
راجب هر کدومشون هر کی یه چیز میگه.
و در آخر کدومشون بهتره واسه افتتاح حساب

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
با احترام باید بگم که این عبارت دقیق نیست.
در اساسنامه و امیدنامه تمامی صندوقها (که در فرم افتتاح حساب تمامی صندوقها مورد قبول مشتری قرار می گیره) هم این مورد ذکر شده که ارزش اسمی واحد تضمین شده هست، اگر در شرایط بحرانی مثلا قیمت هر واحد از 100 به 95 هزار تومان کاهش پیدا کنه بانک این 95 هزار تومان رو تضمین می کنه و نه 100 هزار تومان ابتدایی. ولی همینطور که گفتم این شرایط خیلی استثنایی هستند و تا حالا برای هیچ صندوقی پیش نیومدند و بعیده که حالا حالا ها برای صندوقهای بانکی معتبر پیش بیان.

آهان حرف منم همينه! كه خب بانكم تضمين اصل اوليه پول رو نميكنه ديگه! واسه همينم سوال كردم بهتره پول رو توى چند بانك تقسيم كنيم يا نه

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
مرسى از توضيحتون، پس با خيال راحت بزارم آينده بمونه؟ و احتمال زياد همون ٢٣ رو خواهند داد؟

از نظر اطمینان خاطر که اصل پولتون حفظ میشه بله. ولی اگر دنبال سود بالاتر از 20% هستید طبق تجربه ی چندین ماه اخیر میشه گفت که صندوق بانکهای گردشگری و حکمت ایرانیان بالاترین سودهارو پرداخت کردند. بعد هم بانکهای شهر و آینده و پارسیان.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
از نظر اطمینان خاطر که اصل پولتون حفظ میشه بله. ولی اگر دنبال سود بالاتر از 20% هستید طبق تجربه ی چندین ماه اخیر میشه گفت که صندوق بانکهای گردشگری و حکمت ایرانیان بالاترین سودهارو پرداخت کردند. بعد هم بانکهای شهر و آینده و پارسیان.

آره سود بالاتر واسمون مهمتره، الان مثلا بانك كارمندش گردشگرى رو گفت ٢٢، اما انگار ٢٣ دادن شهريور رو، الان يعنى كارمند بى اطلاع بوده يا اينكه از مهر كم ميشه؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
آره سود بالاتر واسمون مهمتره، الان مثلا بانك كارمندش گردشگرى رو گفت ٢٢، اما انگار ٢٣ دادن شهريور رو، الان يعنى كارمند بى اطلاع بوده يا اينكه از مهر كم ميشه؟
کارمند بانک هرچیزی که بگه مهم نیست، با شفافیت بسیار بالای صندوقها (به علت زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار بودن) در تمامی ساعات شبانه روز میشه تا ریال آخر دارایی صندوقها و سود روزانه رو چک کرد. همیشه برای دیدن سود پرداختی به سایت رسمی صندوق (قسمت سودهای دوره ای) مراجعه کنید تا سود هر واحد 100 هزار تومانی رو در تمامی ماه های گذشته مشاهده کنید و به درصد سالیانه تبدیلش کنید.
سود شهریور ماه بانک گردشگری فردا مشخص میشه، مرداد ماه بالای 23% بوده. در هر صورت طبق تجربه حتی اگر در ماه های آتی زیر 23% هم بیان، باز سود صندوقهای بانک گردشگری و حکمت ایرانیان از بقیه ی بانکها 1-2% بیشتر خواهد بود. مزیت صندوق دوم هم در امکان صدور و ابطال آنلاینه.

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
کارمند بانک هرچیزی که بگه مهم نیست، با شفافیت بسیار بالای صندوقها (به علت زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار بودن) در تمامی ساعات شبانه روز میشه تا ریال آخر دارایی صندوقها و سود روزانه رو چک کرد. همیشه برای دیدن سود پرداختی به سایت رسمی صندوق (قسمت سودهای دوره ای) مراجعه کنید تا سود هر واحد 100 هزار تومانی رو در تمامی ماه های گذشته مشاهده کنید و به درصد سالیانه تبدیلش کنید.
سود شهریور ماه بانک گردشگری فردا مشخص میشه، مرداد ماه بالای 23% بوده. در هر صورت طبق تجربه حتی اگر در ماه های آتی زیر 23% هم بیان، باز سود صندوقهای بانک گردشگری و حکمت ایرانیان از بقیه ی بانکها 1-2% بیشتر خواهد بود. مزیت صندوق دوم هم در امکان صدور و ابطال آنلاینه.
الان واسه امين آشنا حتى واسه ثبت نام هم نرم بانك مهم نيست يعنى؟ بعد گردشگرى و اين آشنا هم مثل آينده چيزى مثل كف ١٠٠ ميليون دارن يا نه؟
بعد اينا هر زمان بخوام كل پولو بردارم هيچ كارمزدو جريمه اى نميگيرنو دقيقا عين پول رو بهم پس ميدن؟

الان دارم تو صندوق امين ثبت نام میكنم يه قسمتى زده بانك و شماره حساب و اينا كه همه بانكا تو ليستش هست، يعنى كلا نياز نيست حتما حسابى كه سودو ميخوام واريز كنم حكمت باشه؟؟ چون حكمت حساب ندارم، منظورش از اين بانكو اينا واسه همون واريز سود هست درسته؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
الان واسه امين آشنا حتى واسه ثبت نام هم نرم بانك مهم نيست يعنى؟ بعد گردشگرى و اين آشنا هم مثل آينده چيزى مثل كف ١٠٠ ميليون دارن يا نه؟
بعد اينا هر زمان بخوام كل پولو بردارم هيچ كارمزدو جريمه اى نميگيرنو دقيقا عين پول رو بهم پس ميدن؟

الان دارم تو صندوق امين ثبت نام كنم يه قسمتى زده بانك و شماره حساب و اينا كه همه بانكا تو ليستش هست، يعنى كلا نياز نيست حتما حسابى كه سودو ميخوام واريز كنم حكمت باشه؟؟ چون حكمت حساب ندارم، منظورش از اين بانكو اينا واسه همون واريز سود هست درسته؟

خیر هیج جریمه و کارمزدی بایت صدور و ابطال وجود نداره و کف و سقف خاصی هم نداره. روزانه میتونید کل پولتونو بردارید و یا واریز کنید!! مزیت صندوقهای با ضمانت بانکی در همینه، حتی اگر صندوق پول نقد نداشته باشه بانک موظفه که پول نقد رو همون روز تامین کنه چه برای یک میلیون و چه یک میلیارد.

همونطوری که چند پست بالاتر توضیح دادم حساب در هر بانکی مجازه و محدودیت خاصی نداره، همه کارهای واریز سود و برگشت پول با استعلام شماره شبا انجام میشه.
برای گرفتن گواهی سرمایه گذاری با مهر و امضای رسمی بایستی به یکی از شعب کارگزاری سهم آشنا و یا بانک حکمت با وقت قبلی مراجعه کنید، برای هماهنگی نسبت به شهری که هستید بهتره با شماره ی 021-2771 داخلی 4 تماس بگیرید. اگر اشتباه نکنم به علت قوانین پولشویی قبل از اولین ابطال و برداشت پولتون از صندوق لازمه که یکبار حضورا مدارک هویتیتون تایید بشه و ازتون نمونه امضا بگیرند.

Last edited:

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
خیر هیج جریمه و کارمزدی بایت صدور وابطال وجود نداره و کف و سقف خاصی هم نداره. روزانه میتونید کل پولتونو بردارید و یا واریز کنید!! مزیت صندوقهای با ضمانت بانکی در همینه، حتی اگر صندوق پول نقد نداشته باشه بانک موظفه که پول نقد رو همون روز تامین کنه چه برای یک میلیون و چه یک میلیارد.

همونطوری که چند پست بالاتر توضیح دادم حساب در هر بانکی مجازه و محدودیت خاصی نداره، همه کارهای واریز سود و برگشت پول با استعلام شماره شبا انجام میشه.
برای گرفتن گواهی سرمایه گذاری با مهر و امضای رسمی بایستی به یکی از شعب کارگزاری سهم آشنا و یا بانک حکمت با وقت قبلی مراجعه کنید، برای هماهنگی نسبت به شهری که هستید بهتره با شماره ی 021-2771 داخلی 4 تماس بگیرید. اگر اشتباه نکنم به علت قوانین پولشویی قبل از اولین ابطال و برداشت پولتون از صندوق لازمه که یکبار حضورا مدارک هویتیتون تایید بشه و ازتون نمونه امضا بگیرند.

آهان خيلى ممنونم از توضيحات كاملتون واقعا لطف كردين

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
خیر هیج جریمه و کارمزدی بایت صدور وابطال وجود نداره و کف و سقف خاصی هم نداره. روزانه میتونید کل پولتونو بردارید و یا واریز کنید!! مزیت صندوقهای با ضمانت بانکی در همینه، حتی اگر صندوق پول نقد نداشته باشه بانک موظفه که پول نقد رو همون روز تامین کنه چه برای یک میلیون و چه یک میلیارد.

سلام دوست عزیز مرسی بابت جواباتون. ببخشید موقع ثبت نام مثلا من یه حساب کوتاه مدت بانک ملت معرفی کنم بعد سود ماهیانه تو همین حساب بانک ملت واریز میشه؟ ببخشید دوست عزیز یه سوال دیگه هم دارم. این صندوق امین آشنا امکان واریز هم داره؟ مثلا هر ماه یه مبلغی پس انداز کنیم و واریز کنیم به صندوق؟

Last edited:

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
سلام دوست عزیز مرسی بابت جواباتون. ببخشید موقع ثبت نام مثلا من یه حساب کوتاه مدت بانک ملت معرفی کنم بعد سود ماهیانه تو همین حساب بانک ملت واریز میشه؟ ببخشید دوست عزیز یه سوال دیگه هم دارم. این صندوق امین آشنا امکان واریز هم داره؟ مثلا هر ماه یه مبلغی پس انداز کنیم و واریز کنیم به صندوق؟

بله. هم باقیمانده ی احتمالی در فرآیند صدور (به علت اینکه صدور به NAV روز صورت میگیره که روز بعد محاسبه میشه) و همینطور واریز سود و مبلغ ابطال شده به همین حساب واریز میشه.
هم واریز و هم برداشت (صدور و ابطال) رو میتونید روزانه انجام بدید، هیج محدودیتی در کار نیست و خوشبختانه سود هم روزشمار محاسبه میشه.

Last edited:

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
بله. هم باقیمانده ی احتمالی در فرآیند صدور (به علت اینکه صدور به NAV روز صورت میگیره که روز بعد محاسبه میشه) و همینطور واریز سود و مبلغ ابطال شده به همین حساب واریز میشه.
هم واریز و هم برداشت (صدور و ابطال) رو میتونید روزانه انجام بدید، هیج محدودیتی در کار نیست و خوشبختانه سود هم روزشمار محاسبه میشه.
ببخشید برا واریز حداقل مبلغ چقدره؟اگه بخاید راهنمایی کنید خودتون کدوم صندوقو از بین این سه تا صندوق لوتوس و امین اشنا و صندوق بانک شهر پیشنهاد میکنید؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ببخشید برا واریز حداقل مبلغ چقدره؟اگه بخاید راهنمایی کنید خودتون کدوم صندوقو از بین این سه تا صندوق لوتوس و امین اشنا و صندوق بانک شهر پیشنهاد میکنید؟
حداقل سرمایه گذاری 1 واحد هست که بسته به اینکه اول یا آخر ماه اقدام کنید بین 100-102 هزار تومان باید پرداخت کنید. در اولین واریز سود اختلاف قیمت نسبت به 100 هزار تومان پایه بهتون بر می گرده، درست مثل اینکه از اول ماه یک واحد 100 هزار تومانی با سود 23% خریده بودید!

تصور می کنم اگر کسی توصیه مستقیم نکنه و فقط اطلاعات رو دقیق در اختیار بقیه قرار بده مناسب تر باشه. در حال حاضر صندوقهای لوتوس پارسیان و بانک شهر از نظر میزان کل سرمایه چندین برابر بزرگتر از صندوق بانک حکمت هستند ولی از طرفی دست کم 1-3% سود کمتری پرداخت می کنند.
ولی این رو هم مد نظر قرار بدید که مطابق قوانین سازمان بورس و اوراق بهادار صندوقهای با سایز بزرگ (طبق تعریف با سرمایه ی بالاتر از 500 میلیون تومان) به شدت تحت نظارت هستند و حتی برای خروج 100 هزار تومان از صندوق ابتدا باید متولی مورد تایید سازمان بورس که در تمامی صندوقها وجود داره و اسامیشون در صفحه اول وبسایت صندوقها ذکر شده، اون رو تایید کند. در واقع برخلاف بانکها و حتی موسسات مجاز تحت نظارت بانک مرکزی که اخیرا بعد از عزل زودهنگام مدیر عامل یکی از اونها مشخص شد که به راحتی رقم های چند صد میلیاردی رو به اطرافیان وام های با سود اندک داده بودند، شفافیت در عملکرد صندوقها ی سرمایه گذاری بسیار بالاست. مضافا اینکه همونطور که پیشتر گفته بودم میتونید برای اطمینان بیشتر صورتهای مالی حسابرسی شده ی صندوقها رو از طریق وبسایت کدال (متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار) بررسی کنید: http://www.codal.ir/Search.aspx
نماد صندوق امين آشنا ايرانيان: آشنا ثابت
نماد صندوق بانک گردشگری: گردشگري ثابت

Last edited:

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
حداقل سرمایه گذاری 1 واحد هست که بسته به اینکه اول یا آخر ماه اقدام کنید بین 100-102 هزار تومان باید پرداخت کنید. در اولین واریز سود اختلاف قیمت نسبت به 100 هزار تومان پایه بهتون بر می گرده، درست مثل اینکه از اول ماه یک واحد 100 هزار تومانی با سود 23% خریده بودید!

تصور می کنم اگر کسی توصیه مستقیم نکنه و فقط اطلاعات رو دقیق در اختیار بقیه قرار بده مناسب تر باشه. در حال حاضر صندوققهای لوتوس پارسیان و بانک شهر از نظر میزان کل سرمایه چندین برابر بزرگتر از صندوق بانک حکمت هستند ولی از طرفی دست کم 1-3% سود کمتری پرداخت می کنند.
ولی این رو هم مد نظر قرار بدید که مطابق قوانین سازمان بورس و اوراق بهادار صندوقهای با سایز بزرگ (طبق تعریف با سرمایه ی بالاتر از 500 میلیون تومان) به شدت تحت نظارت هستند و حتی برای خروج 100 هزار تومان از صندوق ابتدا باید متولی مورد تایید سازمان بورس که در تمامی صندوقها وجود داره و اسامیشون در صفحه اول وبسایت صندوقها ذکر شده، اون رو تایید کنند. در واقع برخلاف بانکها و حتی موسسات مجاز تحت نظارت بانک مرکزی که اخیرا بعد از عزل زودهنگام مدیر عامل مشخص شد که به راحتی رقم های چند صد میلیاردی رو به اطرافیان وام های با سود اندک داده بودند، شفافیت در عملکرد صندوقها ی سرمایه گذاری بسیار بالاست. مضافا اینکه همونطور که پیشتر گفته بودم میتونید برای اطمینان بیشتر صورتهای مالی حسابرسی شده ی صندوقها رو از طریق وبسایت کدال (متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار) بررسی کنند: http://www.codal.ir/Search.aspx
نماد صندوق امين آشنا ايرانيان: آشنا ثابت
نماد صندوق بانک گردشگری: گردشگري ثابت
ممنون که اینقد با حوصله جواب میدید.دوست عزیز من بنا به دلایلی نمیتونم برا خودم حساب باز کنم از طریق نت میتونم برا داداشم تو این صندوق سرمایه گذاری کنم؟صندوقای بانک شهر و پارسیان هم به صورت نتی میشه باز کرد؟ ادرس سایتشونو لطف میکنید؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
ممنون که اینقد با حوصله جواب میدید.دوست عزیز من بنا به دلایلی نمیتونم برا خودم حساب باز کنم از طریق نت میتونم برا داداشم تو این صندوق سرمایه گذاری کنم؟صندوقای بانک شهر و پارسیان هم به صورت نتی میشه باز کرد؟ ادرس سایتشونو لطف میکنید؟

بله، هیچ مشکلی نداره. تنها بایستی اسکن کارت ملی و شناسنامه فرد سرمایه گذار رو داشته باشید. خیلی بهتره که شماره حسابی که معرفی میکنید و از اون طریق هم سرمایه اولیه رو به حساب صندوق واریز می کند متعلق به برادرتون باشه که با اطلاعاتشون حساب صندوق رو افتتاح می کنید.

آدرسها رو هم می تونید از این پست مشاهده کنید. برای افتتاح حساب در صندوقهای بانک شهر و امین آشنا نیاز به مراجعه حضوری ندارید، ولی بانک پارسیان بار اول باید برای دریافت رمز عبور به شعبه مراجعه کنید.

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
من دیروز مجددا سوال گرفتم ، گفتن فعلا میشه واریز و برداشت در بیرون شعبه انجام داد . نرخ سودم همون 20 درصده ولی تا کی این امکان واریز برداشت باشه ، اطلاعی نداشت .

مطمئناً با شروع ماه جدید باید قوامین این قضیه رو تعیین تکلیف کنه و مشخص کنن که قراره چجوری باشه
مسخره کردن ملت رو واقعا...
حالا ما شوخی شوخی میگیم خودشون هم نمیدونن چیکا کردن ولی انگار جداً نمیدونن...

neda7

Registered User
لایک‌ها
154
بله، هیچ مشکلی نداره. تنها بایستی اسکن کارت ملی و شناسنامه فرد سرمایه گذار رو داشته باشید. خیلی بهتره که شماره حسابی که معرفی میکنید و از اون طریق هم سرمایه اولیه رو به حساب صندوق واریز می کند متعلق به برادرتون باشه که با اطلاعاتشون حساب صندوق رو افتتاح می کنید.

آدرسها رو هم می تونید از این پست مشاهده کنید. برای افتتاح حساب در صندوقهای بانک شهر و امین آشنا نیاز به مراجعه حضوری ندارید، ولی بانک پارسیان بار اول باید برای دریافت رمز عبور به شعبه مراجعه کنید.

يه پيام فرستادم ممنون ميشم پاسخ بديد

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97

فرمودید برای ابطال باید یکبار به شعبه بانک حکمت مراجعه کرد؟ لزومی نداره که حتما همون موقع ابطال مراجعه کرد ؟فقط یکبار مراجعه کافیه حالا هر موقعی باشه؟درسته؟

geniuses

Registered User
لایک‌ها
456
فرمودید برای ابطال باید یکبار به شعبه بانک حکمت مراجعه کرد؟ لزومی نداره که حتما همون موقع ابطال مراجعه کرد ؟فقط یکبار مراجعه کافیه حالا هر موقعی باشه؟درسته؟

بله، یکبار پیش از اولین ابطال، زمانش مهم نیست، مراجعه به كارگزاري سهم آشنا (در صورتی که در شهرتون شعبه دارند) و یا یکی از شعب منتخب بانک حکمت ایرانیان با هماهنگی قبلی با شماره ی 021-2771 داخلی 4. برای اطمینان میتونید یک واحد رو برای تست ابطال کنید، شاید همون یکبار مراجعه هم اجباری نباشه مانند صندوق بانک شهر!

بالا