Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
بجز 25 ت کارمزد که میگین بقیه اطلاعاتتون درست نیست. کارت عابر رو 2300 کارمزد میگیره و تحویل کارت هم من اینترنتی درخواست کارت میدم و برا خودم صبح ساعت 8 درخواست دادم و فرداش ساعت 11 صبح اس ام اس اومد و رفتم شعبه ای که خودم تعیین کرده بودم تحویل گرفتم. کارت عابر هم که دادن از این چاپی ها نبود و مشخصات حک شده بود. امکانات اینترنتی بانک ملت هم خوبه و مثل بقیه بانک ها هست.
برای استفاده از اینترنت بانک هم حتما لازم نیست توکن داشته باشین. توکن برای انتقال حواله های سقف بالاس ( یک میلیارد تومن مثلا !!!).
تعصبی هم رو بانک ملت ندارم و از خدمات اینترنتی بانک سامان و دی و گردشگری هم دارم هر روز استفاده می کنم و اونا هم بسیار عالی هستن.
ولی انصافا گزارشگیری اینترنت بانک ملت خیلی بهتر و کامل تر هست. مثلا میشه فقط گزارش چک های پاس شده رو گرفت یا فقط گزارش شارژهای خریداری شده یا فقط گزارش حواله های ارسال شده یا دریافت شده. اینجور گزارش هاش خیلی بدرد من میخوره که اینترنت بانک های سایر بانک ها نداره این امکان رو.
در کل هم خدمات الکترونیک بانک سامان رو هم از همه بیشتر قبول دارم ولی تو یک سالی که از بانک ملت استفاده می کنم بسیار راضی کننده هست.
من چند وقت پیش گرفتم ، یادم نبود دقیقا چقدر بود ، اگر شما میگید 2300 حتما درسته ، البته اختلافش فقط 500ت بود.. شاید شما تهران باشید ، من شیرازم 4-5 روز طول کشید !!!!!! در صورتی که بانک سامان همون موقع به من داد خیلی هم شیک بود و مجلسی .. و جالب تر اینکه حتی 1 ریال هم نگرفت از من... !!!!!!!!!!
من هم نگفتم برای استفاده از اینترنت بانک نیاز به توکن هست !!!!! توکن برای انتقال حواله های بالا هست عزیز اما برای بالای 10 میل تومان ، نه میلیارد ، حالا اطلاعات من درست هست یا شما؟؟
سقف مبلغ حواله اينترنتى از تمامي حسابهاي شما در مجموع ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و حواله اينترنتى با سقف بالا ۱۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال بين حسابهاي متمركز بانك ملت براى شما تعيين شده است.
info سقف مبلغ حواله اينترنتى از تمامي حسابهاي شما در مجموع با استفاده از يکبار رمز ۱,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال بين حسابهاي متمركز بانك ملت براى شما تعيين شده است.
یعنی من که الان توکن ندارم بالای 10ت نمیتونم بزنم ، قبلا هم 5 میل بود ، یه چند ماهی هست کردنش 10 میل...
در ضمن من پول واسه توکن دادم ، بعد از 1 سال هنوز بهم ندادن .. میگن تحریم هستیم نداریم ، میگم خب غلط کردی پول گرفتی پول رو پس بده میخنده