• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بجز 25 ت کارمزد که میگین بقیه اطلاعاتتون درست نیست. کارت عابر رو 2300 کارمزد میگیره و تحویل کارت هم من اینترنتی درخواست کارت میدم و برا خودم صبح ساعت 8 درخواست دادم و فرداش ساعت 11 صبح اس ام اس اومد و رفتم شعبه ای که خودم تعیین کرده بودم تحویل گرفتم. کارت عابر هم که دادن از این چاپی ها نبود و مشخصات حک شده بود. امکانات اینترنتی بانک ملت هم خوبه و مثل بقیه بانک ها هست.
برای استفاده از اینترنت بانک هم حتما لازم نیست توکن داشته باشین. توکن برای انتقال حواله های سقف بالاس ( یک میلیارد تومن مثلا !!!).
تعصبی هم رو بانک ملت ندارم و از خدمات اینترنتی بانک سامان و دی و گردشگری هم دارم هر روز استفاده می کنم و اونا هم بسیار عالی هستن.

ولی انصافا گزارشگیری اینترنت بانک ملت خیلی بهتر و کامل تر هست. مثلا میشه فقط گزارش چک های پاس شده رو گرفت یا فقط گزارش شارژهای خریداری شده یا فقط گزارش حواله های ارسال شده یا دریافت شده. اینجور گزارش هاش خیلی بدرد من میخوره که اینترنت بانک های سایر بانک ها نداره این امکان رو.
در کل هم خدمات الکترونیک بانک سامان رو هم از همه بیشتر قبول دارم ولی تو یک سالی که از بانک ملت استفاده می کنم بسیار راضی کننده هست.

من چند وقت پیش گرفتم ، یادم نبود دقیقا چقدر بود ، اگر شما میگید 2300 حتما درسته ، البته اختلافش فقط 500ت بود.. شاید شما تهران باشید ، من شیرازم 4-5 روز طول کشید !!!!!! در صورتی که بانک سامان همون موقع به من داد خیلی هم شیک بود و مجلسی .. و جالب تر اینکه حتی 1 ریال هم نگرفت از من... !!!!!!!!!!

من هم نگفتم برای استفاده از اینترنت بانک نیاز به توکن هست !!!!! توکن برای انتقال حواله های بالا هست عزیز اما برای بالای 10 میل تومان ، نه میلیارد ، حالا اطلاعات من درست هست یا شما؟؟

سقف مبلغ حواله اينترنتى از تمامي حسابهاي شما در مجموع ۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال و حواله اينترنتى با سقف بالا ۱۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال بين حسابهاي متمركز بانك ملت براى شما تعيين شده است.
info سقف مبلغ حواله اينترنتى از تمامي حسابهاي شما در مجموع با استفاده از يکبار رمز ۱,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ريال بين حسابهاي متمركز بانك ملت براى شما تعيين شده است.

یعنی من که الان توکن ندارم بالای 10ت نمیتونم بزنم ، قبلا هم 5 میل بود ، یه چند ماهی هست کردنش 10 میل...

در ضمن من پول واسه توکن دادم ، بعد از 1 سال هنوز بهم ندادن .. میگن تحریم هستیم نداریم ، میگم خب غلط کردی پول گرفتی پول رو پس بده میخنده :)..

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من چند وقت پیش گرفتم ، یادم نبود دقیقا چقدر بود ، اگر شما میگید 2300 حتما درسته ، البته اختلافش فقط 500ت بود.. شاید شما تهران باشید ، من شیرازم 4-5 روز طول کشید !!!!!! در صورتی که بانک سامان همون موقع به من داد خیلی هم شیک بود و مجلسی .. و جالب تر اینکه حتی 1 ریال هم نگرفت از من... !!!!!!!!!!

من هم نگفتم برای استفاده از اینترنت بانک نیاز به توکن هست !!!!! توکن برای انتقال حواله های بالا هست عزیز اما برای بالای 10 میل تومان ، نه میلیارد ، حالا اطلاعات من درست هست یا شما؟؟

یعنی من که الان توکن ندارم بالای 10ت نمیتونم بزنم ، قبلا هم 5 میل بود ، یه چند ماهی هست کردنش 10 میل...

در ضمن من پول واسه توکن دادم ، بعد از 1 سال هنوز بهم ندادن .. میگن تحریم هستیم نداریم ، میگم خب غلط کردی پول گرفتی پول رو پس بده میخنده :)..

اون شعبه که 4-5 روز طول داده الکی شمارو پیچونده وگرنه 24 ساعته کارت میاد. کارمندش حال نداشته باشه میگه برو یک هفته دیگه بیا!!

10 میلیون کمه برا انتقال؟! برای مبالغ بالاتر به نظرم توکن یا یه سیستم دیگه ای باید وجود داشته برای امنیت بیشتر. رمز یکبار مصرف خیلی برای انتقال وجه مبالغ بالا امن نیست. توکن هم بیشتر یک مزیت رقابتی هست حالا به شما دیر دادن یا ندادن دلیل نمیشه.

من حساب جاری دارم هم تو ملت هم سامان تو بازار چک بانک سامان رو خیلی سخت قبول می کنن به علت شعب کم تر. من خودم مشتری بانک سامان هستم ولی اونم ضعف زیاد داره.

Captive

لایک‌ها
16,665
اون شعبه که 4-5 روز طول داده الکی شمارو پیچونده وگرنه 24 ساعته کارت میاد. کارمندش حال نداشته باشه میگه برو یک هفته دیگه بیا!!

10 میلیون کمه برا انتقال؟! برای مبالغ بالاتر به نظرم توکن یا یه سیستم دیگه ای باید وجود داشته برای امنیت بیشتر. رمز یکبار مصرف خیلی برای انتقال وجه مبالغ بالا امن نیست. توکن هم بیشتر یک مزیت رقابتی هست حالا به شما دیر دادن یا ندادن دلیل نمیشه.

من حساب جاری دارم هم تو ملت هم سامان تو بازار چک بانک سامان رو خیلی سخت قبول می کنن به علت شعب کم تر. من خودم مشتری بانک سامان هستم ولی اونم ضعف زیاد داره.

10 میل نه خیلی زیاده...

برای استفاده از اینترنت بانک هم حتما لازم نیست توکن داشته باشین. توکن برای انتقال حواله های سقف بالاس ( یک میلیارد تومن مثلا !!!).

!!!!!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ول کنید این بانک های نزول خور رو
30 - 40 درصد سود نزول میگرن بعد 19 درصد سود کوتاه مدت دیگه نهایت 23 درصد میدن
همین پول رو اگه بچرخونید 4-5 برابر سود بانک دستتون رو میگیره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
ول کنید این بانک های نزول خور رو
30 - 40 درصد سود نزول میگرن بعد 19 درصد سود کوتاه مدت دیگه نهایت 23 درصد میدن
همین پول رو اگه بچرخونید 4-5 برابر سود بانک دستتون رو میگیره

چرخوندنش چجوریه یکم راهنمایی کنین اگه اینجا نمیشه توی پ.خ بگین لطفا

Captive

لایک‌ها
16,665

منظورشون اینه که کار کنید ، زجمت بکشید .. هزینه کنید ، درآمد کسب کنید... حالش را ببرید.. :دی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
منظورشون اینه که کار کنید ، زجمت بکشید .. هزینه کنید ، درآمد کسب کنید... حالش را ببرید.. :دی

میدونم دوست عزیز
مسله همون روشش هست
وگرنه همه میدونن هسته اتم رو بشکافن میشه اورانیوم:D

Captive

لایک‌ها
16,665

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
هر جا بیشتر میده بزارین توش
دیگه گذشت الان از همه دستگاه های atm بانکی میشه کارت به کارت کرد
تو تجارت
از صادرات به گردشگری کردم کارت به کارت
همه دستگاههای خودپرداز سرای من است
در باره امنیت هم
آینده بدون توکن(توکن هم داره ها)
میری درخواست پیشخوان مجازی میکنی اینترنتی abplus.ir
بعد تماس میگیرن باهات پسورد رو بهت میگن قبلش شماره کارت ملی و..... رو میپرسن
به ایمیلت هم میفرستن

آما

رایگان انتقال پایای شبا داره و گویا برخلاف دیگر بانک ها محدودیت 3 ملیون نداره(گردشگری 3 ملیون روزانه 30 ملیون ماهانه سقف داره کسی میدونه میشه افزایش داد)
و از همه مهمتر
برای امنیت قبل از انتقال وجه اس ام اس میاد و رمز یه بار مصرف لحظه ای رو به موبایلت اس ام اس میده

سیستم بانکداری اینترنتی اش فرق داره با سامان و گردشگری
و سیستم اش دقیقا مشابه بانک سپه هست

همه بانک ها مثل هم نیست سورسشون برای اینترنت بانک

آینده پیشخوان مجازیش با کلاس هست تمام درخواست های قبلیت توش ذخیره میشه و مثلا نشون میده کی به کی پایا کردی
مبلغ هم موقع نوشتن عدد به حروف خودش برات مینوسه!خودکار خوشم اومد
بعد فیلدهاش حتی برای شبا قابلیت اتو کامپلت داره تکمیل خودکار

بعدش گویا بانک توسعه روزشمار بدون محدودیت حداقل پول 21 میده
شعب تهران
شعبش کم هست
ولی کارتش به شتاب وصله و به همه بانک ها میشه انتقال داد
اینترنت بانکش هم گویا الان پایا شبا رو ورداشته و قبلش هم که وصل بود محدودیت یه ملیون در روز را داشت

نمیدونم چرا به پایا میگم شبا! عادت کردم!خیلی ضایع شدم تو بانک ها!
به ساتنا هم میگم شبا!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

همین که کاکو گفت :دی
البته کارهای اقتصادی بی زحمت تری هم وجود داره :دی
مثل سرمایه گذاری در بورس در صندوق ها در پروژه های ساخت و ساز و خرید سهام شرکت ها مثل پدیده شاندیز و از همه مهمتر شغل شریف دلالی :D

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

دوست عزیز شما میگی 1 ریال نمیگیره 1000 تومن از حسابت بابت صدور کارت کم می کنه. تو حسابت نداشته باشی نقدی میگیری. اطلاعات اشتباه ندین

Captive

لایک‌ها
16,665
دوست عزیز شما میگی 1 ریال نمیگیره 1000 تومن از حسابت بابت صدور کارت کم می کنه. تو حسابت نداشته باشی نقدی میگیری. اطلاعات اشتباه ندین

از من نگرفت ، از حساب هم کم نکرد !! البته شما که گفتی توکن واسه مبالغ میلیاردی هست دیگه من تا آخرش رو خوندم... حالا هزار هم بگیره اصلا .. 2200 بگیره اصلا باز هم بهتره نسبت به بانک ملتی که 2300 میگیره و 5 روز بعد میده ، یا پول توکن میگیره 1 سال میگذره هنوز توکن نیومده واسشون ، میگیم آقا پولمون رو پس بده میخنده .. : )))))

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
از من نگرفت ، از حساب هم کم نکرد !! البته شما که گفتی توکن واسه مبالغ میلیاردی هست دیگه من تا آخرش رو خوندم... حالا هزار هم بگیره اصلا .. 2200 بگیره اصلا باز هم بهتره نسبت به بانک ملتی که 2300 میگیره و 5 روز بعد میده ، یا پول توکن میگیره 1 سال میگذره هنوز توکن نیومده واسشون ، میگیم آقا پولمون رو پس بده میخنده .. : )))))

مطمئن باش یک دونه یک ریالی اضافه به جیب شما نمیریزه و ازت میگیرن

sam.png

من تعصبی رو بانک خاصی ندارم. دارم میگم بانک سامان هم مثل بقیه بانک ها هست و مزیتی نداره.

مزیتش اون اوایل بود که جزو اولین بانک هایی بود که خدمات الکترونیک ارائه میداد. الان دیگه اکثر بانک ها همه خدمات رو با همون کیفیت دارن ارائه میدن و بانک سامان مزیت رقابتی خاصی دیگه نداره. نه سود سپرده بالاتری میده نه خدمات الکترونیکی متمایز!

دوست عزیز با توکن میشه تا سقف 1 میلیارد تومن انتقال داد شما همش داری برداشت های خودتون رو بیان می کنید!! مطمئن باشین با رمز ثابت هیچ وقت اجازه انتقال این مبالغ رو به شما نمیدن.

بانک ملت هم برای کنار گذاشتن توکن راه حلی داده که کم کم داره اجرائیش می کنه و اون با استفاده از کد ussd هست که با استفاده از خدمات کد #712* می تونید درخواست رمز یک بار مصرف بدین و رمز رو براتون اس

ام اس می کنه و می تونی انتقال وجه با سقف بالا انجام بدی. بانک سامان هم بانک بسیار خوبیه ولی بانک های دیگه هم بیکار نشستن و امکانات بهتری رو در خدماتشون دارن ارائه میدن.

Captive

لایک‌ها
16,665
بر عکس منم شک کردم ، گفتم نکنه 1ت کم کرده باشه.. کل تراکنش 1 ماه ِ رو چک کردم کم نکرده بود... احتمالا این پول حرام میباشد و من باید 1000ت به بانک سامان انتقال بدم..

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
بر عکس منم شک کردم ، گفتم نکنه 1ت کم کرده باشه.. کل تراکنش 1 ماه ِ رو چک کردم کم نکرده بود... احتمالا این پول حرام میباشد و من باید 1000ت به بانک سامان انتقال بدم..

بانک فقط سامان
آقای فرزاد صادقی 4!
تو راست میگی!
اینترنت بانک هم بهترینش پارسیان بود
برای هر انتقال وجهی چه تلفنی چه اینترنتی رمز انتقال وجه رو میخواست
سامان اصلا رمز دوم انتقال وجه نداشته و ندارد
کافی رو موبایل یا لپ تاپ لاگین باشی کاری برات پیش بیاد یک بیاد پای سیستمت شبا کنه پولت رو بدون هیچ رمزی تا حالت جا بیاد
رفاه هم سیستمش مثل پارسیان هست!

Captive

لایک‌ها
16,665
بانک فقط سامان
آقای فرزاد صادقی 4!
تو راست میگی!
اینترنت بانک هم بهترینش پارسیان بود
برای هر انتقال وجهی چه تلفنی چه اینترنتی رمز انتقال وجه رو میخواست
سامان اصلا رمز دوم انتقال وجه نداشته و ندارد
کافی رو موبایل یا لپ تاپ لاگین باشی کاری برات پیش بیاد یک بیاد پای سیستمت شبا کنه پولت رو بدون هیچ رمزی تا حالت جا بیاد
رفاه هم سیستمش مثل پارسیان هست!

عامو بلا نسبت :دی

در کل که درست متوجه نشدم چی گفتی.. ولی اگر منظورت اینه که من کارمند بانک سامان هستم نه... اما خب کمی تا قسمتی ابری روش تعصب دارم اونم به این دلیل که وقتی بانک سامان نت بانک داشت ، حتی کارمندای بانک های دیگه نمیدونستن نت بانک چی هست ، چه برسه به کاربران و افراد عادی جامعه...

در حال حاضر هم اگر پست های من رو دنبال کرده باشی عرض کردم اگر مثلا بانکی مثل گردشگری بتونه همینجور ادامه بده ، مطمئنا حساب باز خواهم کرد..

سامان هم بهترین بانک نیست !! اما بانک خوبی هست.. اکثر مواقع که من خواستم شتاب بزنم ، ملت ، ملی ، و حتی پاسارگاد مشکل داشتند اما سامان اکی بوده ( حالا ) چرا نمیدونم..... ولی از لحاظ امنیتی خب 100% مشکل داره و حتی یک Sms Confirmation ساده هم نتونسته یذاره... و تو این زمینه بانک پاسارگاد پیشرفت خوبی داشته حتی سود عادی ــش رو هم بیشتر کرده... و SMS Confirmation هم داره... که واسه امنیت حساب خیلی مهم هست...

این تاپیک 167 صفجه جلو رفته اما هنوز کسی نمیدونه پولش رو تو کدام بانک بذاره... خب واسه پول گذاشتن ما اول باید ببینیم چه هدفی رو میخوایم دنبال کنیم ، سود تنها؟؟ سود + واریز و برداشت سریع ؟؟ یا نه.. بانکی رو میخوایم که هم معتبر باشه ، هم کاربران زیادی حساب داشته باشن و سودش هم نسبت به بانک های دیگه معقول باشه....

در هر 3-4 موردی که کا اینجا اشاره کردیم فرد میتونه بانک های متفاوتی رو انتخاب کنه.. از سامان گرفته تا گردشگری و پاسارگاد و .... و اما در مورد این جمله...

اگر کسی سیستمش رو ( حالا چه لپ تاپ و چه... ) همراهش ببره و تو حساب بانکیش لاگین کنه و بعد Yei دفعه ای کار واسش پیش بیاد و همانطور که لوگین هست لپ تاپ و همه چیز رو ول کنه به امان خدا ، همان بهتر که زیال از حسابش برداشت بشه و حالش جا بیاد : ))))

seminar

Registered User
لایک‌ها
44
با درود
موسسه
آرمان معتبر هستش که توش سپرده بذارم؟؟؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
با توجه به این که الان موبایل بانک و کدهای ussd داره جای اینترنت بانک رو میگیره

بهترین برنامه موبایل برای کدام بانک است؟
در زیر نرم افزار جاوا مورد بحث است و نسخه انروید و ios و.. شاید فرق کنه
بانک ملی تقریبا کامل است ؛مشکلش فقط اتصال از طریق sms و از gprs و اینترنت استفاده نمکینه( هزینه sms بیشتر از gprs است) و کارت به کارت بین بانکی نداره
بانک سپه تقریباکامل است ولی معمولا در زمانی که لازم است در دسترس نیست و کارت به کارت بین بانکی رو نداره
بانک پاساگارد جالب و خوب است ولی کارت به کارت شتابی (سحاب) نداره
بانک سامان در اول راه است و انتقال بین بانکی پایا و ساتنا رو نداره ولی از طریق حالت gprs میشه کارت به کارت بین بانکی (سحاب) انجام داد
بانک ملت از نظر گرافیکی خوبه ولی وقتی قسمت بایگانیش پر میشه دیگه گیر میکنه و مشکلاتش شروع میشه و فاط میزنه
بانک شهر هم از نظر گرافیکی جالبه ولی نه انتقال بین بانکی کارت به کارت و نه انتقال بین بانکی پایا و ساتنا رو نداره
بانک رفاه که اصلا نصب نمیشه :D

کد usdd بانک سینا و انصار فکر کنم کامل باشند( هم کارت به کارت و انتقال پایا و ساتنا رو داشته باشند) در تبلیغاتشون دیدم
نظر دوستان چیه درباره قابلیتها دیگه بانکها و بانکهای بالا؟

بالا