• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

peyman_astan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان خوبم،
من حدود 700 میلیون پول دارم که برای حدود بیست روز تا یک ماه و نیم آینده بهش نیاز ندارم. (تاریخ دقیق نیاز به پول را خودم هم نمیدونم)
میشه لطفا راهنمایی کنید که با این شرایط بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ خیلی ازتون ممنونم.
ده صفحه آخر را خوندم و به نظرم اوراق مشارکت با شرایط من سازگارتره. ولی باز گفتم نظر دوستان را هم بپرسم.
در ضمن الان کدوم بانکها اوراق مشارکت میفروشند؟
خیلی از راهنماییتون سپاسگزارم.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام دوستان خوبم،
من حدود 700 میلیون پول دارم که برای حدود بیست روز تا یک ماه و نیم آینده بهش نیاز ندارم. (تاریخ دقیق نیاز به پول را خودم هم نمیدونم)
میشه لطفا راهنمایی کنید که با این شرایط بهترین کاری که میتونم بکنم چیه؟ خیلی ازتون ممنونم.
ده صفحه آخر را خوندم و به نظرم اوراق مشارکت با شرایط من سازگارتره. ولی باز گفتم نظر دوستان را هم بپرسم.
آره برای یکماه اوراق بی دردسرتره ، برو بانک آینده اوراقشو بگیر خوبی اش اینه بدون جریمه بعد یکماه هم همون شانزده درصد باهات حساب میکنن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان این صندوق گسترش بانک آینده ، اختلاف قیمت صدور و ابطالش کمه از این نظر خوبه ، کسی میدونه زمان کاری صدور و ابطالش چند روزه ؟ یک جا خوندم یک روز یک جا خوندم سه روز کاری ، کدومه ؟؟

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
دوستان این صندوق گسترش بانک آینده ، اختلاف قیمت صدور و ابطالش کمه از این نظر خوبه ، کسی میدونه زمان کاری صدور و ابطالش چند روزه ؟ یک جا خوندم یک روز یک جا خوندم سه روز کاری ، کدومه ؟؟

من دیروز درخواست دادم امروز برام صادر شد .

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
فکر کنم تا حالا سابقه نداشته کسی سوال خودشو خودش جواب بده:general304::general304:
برای کسانی که میخوان بدونن توضیح میدم:

من الان اینترنتی عضو شدم (زنگ زدم گفتن لازم نیس بیای همون اینترنتی از پنلت وا کن خواستی ببندی هم از همونجا) صدور حواله هم درخواست دادم موفق بود 5شنبه میشینه تو پنل(2 روز کار ی زمان میبره)
سود 15 - 16 هر ماه واریز میشه و حتی یهفته بعد هم میشه صندوقو بی جریمه بست.
خوبی صندوق آینده اینه که صدور و ابطال کارمزدش نزدیکه 0 هه(حدود 50 ریاله دقیقش).
کفش با 10میلیونه سود هم حدود 20% الی 21%
سود ماهیانه رو گفتین 15-16
20-21چی بود

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان خوبم،
اوراق بانکی بدرد شما نمی خوره چون نرخ بازخریدش زودتر از موعد سررسید 14 درصده
اگر تو بورس واردید اسنادخزانه است الان حدود 16 درصده
یه سری به بانک ها بزنید مثل اینده و قوامین اگر دنبال اسم و رسم دار هستید به تجارت سری بزنید

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
سلام، از حساب آباد مسکن کسی اطلاع داره

فرستاده شده از SM-A720Fِ من با Tapatalk

zolali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
سلام
من یه سپرده 6 ماهه تجارت داشتم که امروز سر رسید شد و رفتم گرفتم اما سود اون تنها تیکه 15 درصدش تا بیستم به حسابم اومده و 7 درصد اون هنوز پرداخت نشده و حتی به شعبه هم گفتم گفت تیکه دوم امروز واریز میشه که تا الان واریز نشده و از اون طرف اوراق رو به خاطر سود کمش یعنی 15 درصد سالانه ابطال کردم حالا میخواستم ببینم چرا این دفعه تیکه دوم سود اینقدر طولانی شده و واریز نشده و ممکن نیست پیچونده باشن ؟

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
یاران من ۱۵۰۰ فعلا واریز کردم برای صدور در امین آشنا اما در جدول گزارش چیزی قید نشد ٬ به جهت عدم تاییده ؟

a8a3a70a9e17f4b4b2b618abcde6ade5.jpg

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

mohammad1.t

Registered User
لایک‌ها
36
سلام .
صبح تون بخیر.
الان بانکی هست که سه ماهه یا حداکثر 6 ماهه 15 درصد بده؟ توی سایتها نگاه کردم نوشته حذف شدن!
نمی خوام یکساله گیر بیفتن. تشکر

peyman_astan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. با این شرایط بهتره از صندوقها استفاده کنین و یا اوراق گواهی سپرده خریداری کنید. در حال حاضر بانک اقتصاد نوین و بانک آینده اوراق میفروشند. سودش یکساله 16 درصد و یک ماهه 14 درصده.
اگر صبر کنین بقیه بانکها هم در زمانهای مختلف با مجوز بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق میکنند.

behnam_tr2006

Registered User
لایک‌ها
1,048
یعنی با واریز حضوری در امین آشنا از حساب به حساب (نه درگاه) سریع تر فرآیند صدور انجام میشه؟
بله
نسبت به پرداخت انلاین یک روز زودتر صادر میشه

Sent from my SM-G6100 using Tapatalk

بالا