• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
دوستان بنظر شما بهترین سپرده برای 500 میلیون کدام بانک هست؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
روزشمار گردشگری بالای 10 میلیون، 22% میده. میشه حدود ماهی 9 میلیون و 166 هزار تومن ( بطور متوسط ) اما شما چون مباغ پولت بالاس حتما با رئیس شعبه صحبت کن، اون دستش بازه که به این مبلغ سود بیشتری بده. به چندتا بانک سربزن پاسارگاد، سرمایه، بانک شهر، دی، و حتما با رییس شعبه ها صحبت کن.

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
الان بانک پاسارگاد هست حساب پلکانی 18 روز شمار میده. خوبیش اینه هر وقت بخوام میتونم پول رو بردارم بدون اینکه چیزی کم بشه

amin_anzio

Registered User
لایک‌ها
109
خوشم میاد از این هماهنگی رسانه ها با هم :D
پول خود را از این بانکها بیرون بکشید

مخلصم پرویز جان.
خوب یک سوال با خوندن این خبرها مطرحه که بانک مرکزی چه تضمینی میده که تا چند روز دیگه ( یا حتی چند ساعت دیگه ) اسم چند تا از این بانک ها و موسسات مورد تایید یهو تبدیل به غیر مجاز نشه؟! همون اتفاقی که هفته ی قبل افتاد.! یهو چند تا بانک و موسسه از مجاز تبدیل شدند به غیر مجاز.
یه سوال دیگه ، من هم میتونم فردا یه مغازه اجاره کنم بالاش بزنم بانک امین و سپرده پذیری کنم؟ بعدم بگم خوب منم مثل بانک مهر اقتصاد مجوز ندارم دیگه چه اشکالی داره و هیچ کس نمیتونه بیاد این بانک بدون مجوز من رو پلمپ کنه؟!!! بانک مرکزی فقط میتونه اعلام کنه این مورد تایید نیست و خودشو خلاص کنه؟! یه سوپری بدون مجوز میشه بازکرد که بانک با 500 تا شعبه بشه..؟
جای جالبی زندگی میکنیم.!!!

کاش حداقل بانک مرکزی در این لینک که گفته یک سری از موسسات اقدامات خوب و موثری انجام دادند و بزودی به لیست موسسات مجاز بازخواهند گشت نام اون موسسات در شرف دریافت مجوز مجدد رو میگفت.
http://www.cbi.ir/showitem/11389.aspx

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
الان بانک پاسارگاد هست حساب پلکانی 18 روز شمار میده. خوبیش اینه هر وقت بخوام میتونم پول رو بردارم بدون اینکه چیزی کم بشه

حساب پلکانی چه جوریه ؟ یعنی ماه به ماه سودش بیشتر میشه
پاسارگاد یکساله چقدر میده ؟

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
مثلا 500 به بالا 18 درصد
250 تا 500 میل 17 درصد
250 تا ( نمیدونم چند ) 16 درصد
حداقل هم باید 5 میلیون بذاری
حتی پول یک هفته هم باشه همون درصد حساب میشه.
یه مدل دیگه هم داره 19 درصد اما پول حداقل باید یک ماه تو حساب باشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
من هم میتونم فردا یه مغازه اجاره کنم بالاش بزنم بانک امین و سپرده پذیری کنم؟
چرا که نه :D
اتفاقا یک موسسه ای (صندوق ها) باز شده بود
ملک یک بنده خدا و معروفی رو هم تو محله اجاره کرده بود(صاحب ملک خونش بالای این مکان بود)
و از همه کسب اون محل با دادن وعده( وام سریع و بزرگ) کلی پول جمع کرد و بعد هم شبانه متواری شد
یادم ریخته بودن روی سر صاحب ملک بیچاره و از اون پولشون می خواستند
بد بخت می گفت به خدا من رو هم گول زد نه کرایه و اجاره داد و بادادن فریب که پول رهن ملکتون براتون حساب با سود بالا باز میکنیم خر کرده
آخرش فکر کنم ؛ هیچکس به پولش نرسید
آبروی این بند خدا هم رفت

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
دوستان من حساب 5 ساله تو مهر دارم که 3 سالش گذشته.اگر بخوام پول برداشت کنم کلی ضرر میکنم.
به نظرتون برداشت کنم یا بزارم باشه؟

heidary_sh

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
خوب یک سوال با خوندن این خبرها مطرحه که بانک مرکزی چه تضمینی میده که تا چند روز دیگه ( یا حتی چند ساعت دیگه ) اسم چند تا از این بانک ها و موسسات مورد تایید یهو تبدیل به غیر مجاز نشه؟! همون اتفاقی که هفته ی قبل افتاد.! یهو چند تا بانک و موسسه از مجاز تبدیل شدند به غیر مجاز.
ادغام موسسات پولی نظامی در راه است
احتمال ادغام موسسات پولی با نفوذ و وابسته به نهادهای نظامی قوت گرفت.

هم زمان با حذف نام برخی موسسات اعتباری از سایت بانک مرکزی، این خبر به شدت قوت گرفته است که بناست برخی موسسات پولی وابسته به نهادهای نظامی در یکدیگر ادغام شوند.
موافقت فرمانده ی ارشد نیروهای مسلح با ادغام موسسات پولی وابسته به این نهاد نظامی حکایت می کند.
در همین حین شنیده شده است یکی از اعضای کابینه طی اظهارنظری در یک محفل خصوصی، از مخالفت خود با وجود موسسات پولی وابسته به وزارتخانه خود سخن می گوید.
به نظر می رسد، اکنون که فرماندهان ارشد نیروهای مسلح و برخی وزرای کابینه دیگر تمایلی به تعدد موسسات پولی وابسته به خود ندارند، این موسسات پولی با نفوذ و وابسته به نهادهای قدرت بتوانند با ادغام در یکدیگر به مجموعه های پولی قدرتمند تبدیل شوند.

بانک سپه,بانک حکمت ؛بانک قوامین ؛5 تا6 موسسه وابسته ارگانهای نظامی و وزارت دفاع

سوال: تبدیل به یک بانک جدید و نام جدید می شوند؟ و یا همشون در یکی از بانکهای فوق ادغام میشه و فعالیت خواهند کرد؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام
من میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون
والا من خواستم بذارم ترسیدم نظر دوستان چیه؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
الان سینا بودم...یک ساله سپرده 22%

هر ماه هم سود واریز میشه به کارتتون.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
پس چرا تو سایتش نوشته 17 درصد ؟
بابا هزار بار گفته شده برای سود اصلی که قراره به سپردتون تعلق بگیره مستقیما به رییس شعبه مراجعه کنید و از اون سوال کنید..اطلاعات سایت همش فرمالیتست:D

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
یک نفر همین جا گفته بود رفاه روزشمار 20 درصد میده،حداقلش هم 10هزار تومن توکارت باید باشه.من رفتم پرسیدم گفت مبالغ بالای 50میلیون20 درصد.عادی14درصد.
لطفا چیزی که مطمن نیستین بیخودی نگین.

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
الان سینا بودم...یک ساله سپرده 22%

هر ماه هم سود واریز میشه به کارتتون.
هزینه باز کردن حساب چقدره؟
بعدش سود واریز میشه به یه کارت جداگانه درسته؟اصل پول رو نمیشه دست زد

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
یک نفر همین جا گفته بود رفاه روزشمار 20 درصد میده،حداقلش هم 10هزار تومن توکارت باید باشه.من رفتم پرسیدم گفت مبالغ بالای 50میلیون20 درصد.عادی14درصد.
لطفا چیزی که مطمن نیستین بیخودی نگین.
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
من اینو گفته بودم.
الانم رو حرفم هستم.
فقط فعلا چون یک ماه نشده، سودی برام واریز نشده که بخوام دقیق محاسبه کنم.
همون موقع هم گفتم که اجازه بدید یک ماه بگذره تا اولین سودم واریز بشه تا مطمئنا بهتون بگم چند درصد بوده.
فعلا کارمندش گفت 20 درصد هست و حداقل موجودی 10 هزار تومن هست. روی دفترچه هم نوشته 20 درصد.
اگر دقت کنید تو هیچ سایت بانکی روز شمار رو بالای 10 درصد نزده اما عملا دارن بیشتر میدن. به این دلیل که خلاف قوانین بانک مرکزی هست، اما تو شعبه خود رئیس شعبه می تونه کارهایی بکنه که سود بیشتر بشه. به همین دلیل ممکنه بعضی شعبات نرخ سودهاشون با هم متفاوت باشه (احتمالا)
موفق باشید

حرف این دوستمون تایید میشه من هم این حسابو باز کردم روز شمار 20 درصد روی حسابم همه چی میدن کارت .اینترنت بانک و .......اما روی دفترچه من نزده 20 درصده نوشته حساب کوتاه مدت همراه.

بالا