• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
پ.ن : دوستان خبر دارند که سود تسهیلات بانکهای دولتی بی سرو صدا به 26% افزایش پیدا کرده ؟
تا سه ماه قبل 4 میلیون وام کالای بانک ملی با سود 14% بود که میشد ماهیانه 140 تومن سه ساله ولی الان شده ماهیانه 205 تومن سه ساله
وقتی که سودی که میدن بالا می برند برای جبرانش ؛سود و کارمزدی هم که میگیرن بالا میره
سود و و درآمد بانک=( سودی که به سپرده سپرده گذارن میده )-( سود و کارمزدی که از وام و تسهیلاتی به افراد میده میگیره)

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
امروز رفتم چندتا بانک سر زدم برای سود روزشماره

پ.ن : دوستان خبر دارند که سود تسهیلات بانکهای دولتی بی سرو صدا به 26% افزایش پیدا کرده ؟
تا سه ماه قبل 4 میلیون وام کالای بانک ملی با سود 14% بود که میشد ماهیانه 140 تومن سه ساله ولی الان شده ماهیانه 205 تومن سه ساله

این خبر از منبع معتبر هست ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
این خبر از منبع معتبر هست ؟
معتبر تر این که خودم تا هفته دیگه دارم این وام رو میگیرم ؟

سه ماه پیش سپرده گذاشتم که وام خودرو 7 میلیونی بگیرم (البته با معرفی آشنا) . هفته پیش که رفتم پیگیری کنم رییس بانک گفت بخشنامه اومده که کلا وام خودرو حذف بشه و بجاش سقف پرداخت وام کالا تا 20 میلیون افزایش پیدا کنه.
بعد گفت حالا که خودرو نمیدیم مجبوریم به شما وام کالا بدیم تا 5 میلیون . منم قبول کردم گفتم حالا 2 تومن کمتر اشکال نداره , نقد رو بچسب . اما بعد وقتی پرسیدم اقساطش چقدر میشه جلو خودم ماشین حساب زد با نرخ سود 26% شد ماهیانه 205 تومن !!:eek:
من کلی برنامه ریزی کرده بودم برای وام با قسط 140 تومنی ولی حالا همه چی کشک شد با این اقساط مسخره
بانک صادرات هم تا 14 میلیون وام کالا میده با همین نرخ 26%.
مسخره اینجاست که اگر قرار بود من بعد از 4 ماه نوبت وام 26% میگرفتم خوب چه کاری بود , تو 1 ماه هر بانک خصوصی با سود 30% وام میده , دیگه اون 4% که منو نمیکشه
احتمالا پس وقتی بانک دولتی شده 26% , بانک خصوصی حتما میشه 35%

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
معتبر تر این که خودم تا هفته دیگه دارم این وام رو میگیرم ؟

سه ماه پیش سپرده گذاشتم که وام خودرو 7 میلیونی بگیرم (البته با معرفی آشنا) . هفته پیش که رفتم پیگیری کنم رییس بانک گفت بخشنامه اومده که کلا وام خودرو حذف بشه و بجاش سقف پرداخت وام کالا تا 20 میلیون افزایش پیدا کنه.
بعد گفت حالا که خودرو نمیدیم مجبوریم به شما وام کالا بدیم تا 5 میلیون . منم قبول کردم گفتم حالا 2 تومن کمتر اشکال نداره , نقد رو بچسب . اما بعد وقتی پرسیدم اقساطش چقدر میشه جلو خودم ماشین حساب زد با نرخ سود 26% شد ماهیانه 205 تومن !!:eek:
من کلی برنامه ریزی کرده بودم برای وام با قسط 140 تومنی ولی حالا همه چی کشک شد با این اقساط مسخره
بانک صادرات هم تا 14 میلیون وام کالا میده با همین نرخ 26%.
مسخره اینجاست که اگر قرار بود من بعد از 4 ماه نوبت وام 26% میگرفتم خوب چه کاری بود , تو 1 ماه هر بانک خصوصی با سود 30% وام میده , دیگه اون 4% که منو نمیکشه
احتمالا پس وقتی بانک دولتی شده 26% , بانک خصوصی حتما میشه 35%

ب نظر من شما یه حساب رسالت یا مهر باز کنید و با حسابتون کار کنید میتونید وام با سود 2 یا 4 درصد بگیرید

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
مبلغی بالا دستم اومده برای 20 روز ولی پیشم هست .توی کدوم بانک بزارم که توی 20 روز یه سودی هر چند کم بده و پول الکی نخوابه ؟

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
ب نظر من شما یه حساب رسالت یا مهر باز کنید و با حسابتون کار کنید میتونید وام با سود 2 یا 4 درصد بگیرید
اونها که اصلا به درد نمیخوره , شما برای 10 تومن وام باید 10 تومن سپرده بذاری برای حداقل 4 ماه , اونوقت باید 10 میلیون رو تو 10 ماه پس بدی .
چیزی که من روش برنامه ریزی کرده بودم وام های 5 ساله بود که با اون سود 14% مناسب کار من بود. با تعطیل شدن این وام ها کلا برنامه من هم تعطیل شد:oops:

chukar

Registered User
لایک‌ها
51
من بانک کشاورزی رفتم. گفت پولت شش ماه تو حساب باشه بعدش وام 14 درصد میدیم....خب من هم یک ملیونی گذاشتم. خالا من اگر مثلا دو ماه دیگه 10 ملیون اضافه کنم ایا شش ماه از حالا حساب میشه یا از دو ماه اینده... وامش هم 80 درصده

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
متاسفانه بانک گردشگری اینجا شعبه نداره :(

بانک رفاه ک دوستمون گفت 20 درصد برای یکساله هست روز شمار 14 درصد

دوستان چ بانک یا موسسه معتبر ک 2 لیست مجاز باشند پیشنهاد میکنند ؟

بانک سینا
1 ساله 22 درصد
روز شمار 20 درصد

معتبرترین بانک خصوصی

مثل بانک غیر مجاز آینده هم نیست که برای اینترنت بانک 35 تومن بدی
افتتاح حساب تنها با 10.000 تومان همراه با عابربانک و دفترچه . و کد شبا و همبانک و همراه بانک و اینترنت بانک و ..

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874

بانک سینا
1 ساله 22 درصد
روز شمار 20 درصد

معتبرترین بانک خصوصی

مثل بانک غیر مجاز آینده هم نیست که برای اینترنت بانک 35 تومن بدی
افتتاح حساب تنها با 10.000 تومان همراه با عابربانک و دفترچه . و کد شبا و همبانک و همراه بانک و اینترنت بانک و ..
شرایط مثل بانک دی هست
روز شمار سقف موجودی داره؟
با 10 هزار 20 درصد میده؟
ب صورت کارتی و کل شرایط بانک دی داره!

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
اونها که اصلا به درد نمیخوره , شما برای 10 تومن وام باید 10 تومن سپرده بذاری برای حداقل 4 ماه , اونوقت باید 10 میلیون رو تو 10 ماه پس بدی .
چیزی که من روش برنامه ریزی کرده بودم وام های 5 ساله بود که با اون سود 14% مناسب کار من بود. با تعطیل شدن این وام ها کلا برنامه من هم تعطیل شد:oops:
الان دیگه فکر کنم سود 14 تعطیله
بانک رسالت شما میتونی مبلع کمتر کنی و قسط ماه افزایش بدی یا یکجا 4 یا 6 ماه مرداخت کنی
1 الی 2 ماه هم دست رییسه
شما در نظر بگیر سود 26 با این تعطیلی ها و تورم سر از 40 در میاره

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
آخرین اخبار از موسسات اعتباری :

همانطور كه از دوره بهمني در بانك مركزي ادغام و انحلال تعاوني‌هاي اعتبار آزاد آغاز و هزار و 700 تعاوني سر و سامان پيدا كردند، دوره سيف در بانك مركزي نيز مي‌خواهد اين رويه را با كمي اصلاحات در حوزه مؤسسات اعتباري باقي مانده از ادغام و انحلال هزار و 700 تعاوني اعتبار ادامه دهد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری
[URL='http://www.akhbarbank.com'] اخبار بانک[/URL]،براي همين معاون نظارتي بانك مركزي روي پرونده ساماندهي شش مؤسسه اعتباري باقي مانده تمركز كرده است. شش مؤسسه به گفته تهرانفر قرار بود خيلي وقت پيش از اين، اقدام به تعيين هيئت مديره جديد و تطبيق خود با ضوابط بانك مركزي مي‌كردند كه برخي از آنها از برنامه عقب هستند.

اما در ماه‌هاي آينده چه حوادثي در اين حوزه رخ خواهد داد؟معاون نظارتي در يكي از گفت وگو‌هاي اخير خود از فعاليت برخي از مؤسسات اعتباري ابراز نگراني كرده و ادغام را تنها راه پيش روي اين مؤسسات دانسته است. از بين شش مؤسسه اعتباري فعلاً مؤسسه كوثر موفق به اخذ مجوز پذيره‌نويسي سهام خود شده كه اين موضوع يكي از نهايي‌ترين گام‌ها براي اخذ مجوز است.

مديرعامل مؤسسه اعتباري كوثر نيز هفته جاري در يك نشست خبري اعلام كرده كه به زودي مجوز رسمي فعاليت اين مؤسسه پس از ثبت افزايش سرمايه ۳ هزار ميليارد ريالي از سوي بانك مركزي صادر خواهد شد. عيسي رضايي گفته است كه حداكثر طي ۱۰ تا ۱۵ روز آينده، جشن بزرگ اخذ مجوز رسمي فعاليت را برگزاري مي‌نماييم.

در مورد مؤسسه آرمان نيز خبر از جدايي مؤسسه مالي و اعتباري افضل توس از جمع مؤسسان اين مؤسسه اعتباري كه شامل فردوسي و فرشتگان مي‌شود، مي‌رسد. اما اين مؤسسه هنوز در بخش مؤسسه فردوسي داراي برخي اشكالات است. برگزاري مجمع عمومي و تغيير اساسنامه از جمله مشكلات پيش روي فردوسي است.

اين مؤسسه شركت‌هاي اقماري زيادي دارد كه هنوز آنها را تعيين تكليف نكرده است. اين مؤسسه هنوز نتوانسته مجوز پذيره‌نويسي از بورس و بانك مركزي را بگيرد. مؤسسه نور نيز همانند اين مؤسسه از چندين مؤسسه مالي چون مشيز و كارسازان تشكيل شده و فرآيند اخذ مجوز را طي نكرده است.

مؤسسه عسكريه با اينكه در فرابورس پذيرش شده و بخشي از سهام خود را عرضه كرده اما مهلت مجوز موافقت اصولي‌اش كه در دوره بهمني صادر شده دو سالي است كه تمام شده و بايد دوباره مدارك و مستندات جديدي به بانك مركزي ارائه كند. مؤسسه ثامن جزو مؤسساتي است كه از بنيه مالي خوبي برخوردار است. ثامن‌الحجج نيز در بسياري از شهرها شعبه دارد و احتمال دارد در يكي از مؤسسات ديگر ادغام شود.

البته به نظر مي‌رسد اين مؤسسه قبل از هر كاري بايد نام خود را تغيير دهد چراكه بانك مركزي قبلا به مؤسسات هشدار داده بود كه از اسامي ائمه براي خود بهره نگيرند. به نظر مي‌رسد براساس گفته‌هاي خود معاون نظارتي تعدادي از اين مؤسسات با يكديگر ادغام و در نهايت از شش مؤسسه دو يا سه مؤسسه مجوز‌دار ادامه فعاليت دهند.

ادغام اين مؤسسات به گفته تهرانفر در وهله اول داوطلبانه خواهد بود. اين سخن نشان از مصمم بودن بانك مركزي براي تعيين تكليف مؤسسات و ساماندهي دارد. احتمال دارد تا قبل از سال جديد حداقل دو مجوز جديد براي اين مؤسسات و دو بانك در شرف تأسيس صادر و مابقي مؤسسات نيز تا خرداد ماه ۹۳ تعيين تكليف شوند.

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
الان دیگه فکر کنم سود 14 تعطیله
بانک رسالت شما میتونی مبلع کمتر کنی و قسط ماه افزایش بدی یا یکجا 4 یا 6 ماه مرداخت کنی
1 الی 2 ماه هم دست رییسه
شما در نظر بگیر سود 26 با این تعطیلی ها و تورم سر از 40 در میاره

اینطور نیست که مبلغ رو کم کنم تا اقساط افزایش پیدا کنه , اصل پول به ازاری هر ماه ماندگاری بیشتر 2.5 ماه به اقساط اضافه میشه. مثلا اگر 5 ماه بذارم برای 4 ماه اول 10 قسط و برای ماه 5 میزان 2.5 ماه تعلق میگیره. یعنی جمعا 12.5 ماه میشه اقساط.
یعنی اگر شما بخوای اقساط شما بشه 30 ماه باید دقیقا 1 سال سپرده گذاری کنی .
در کل با طرح من فقط همین موارد وام جور در میومد که اینم کنسل شد

معتبرترین بانک خصوصی
از کی تا حالا بانک سینا شده معتبر ترین بانک خصوصی !! o_O

با 10 هزار 20 درصد میده؟
هیچ بانکی برای موجودی 10 هزار تومن 20% نمیده . 10 تومن که سهله , با 1 میلیون هم روزشمار 20% نمیدن

Last edited:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
اینطور نیست که مبلغ رو کم کنم تا اقساط افزایش پیدا کنه , اصل پول به ازاری هر ماه ماندگاری بیشتر 2.5 ماه به اقساط اضافه میشه. مثلا اگر 5 ماه بذارم برای 4 ماه اول 10 قسط و برای ماه 5 میزان 2.5 ماه تعلق میگیره. یعنی جمعا 12.5 ماه میشه اقساط.
یعنی اگر شما بخوای اقساط شما بشه 30 ماه باید دقیقا 1 سال سپرده گذاری کنی .
در کل با طره من فقط همین موارد وام جور در میومد که اینم کنسل شد

3 سال رسالت حساب دارم - حدود 15 م وام هم گرفتم - شما ب ازای هر 1 م در حساب 6800 امتیاز وام دارید در روز
دست رییس بانک هم هست میتونه 10 ماه بده یا 12 یا 13 ( البته یه مقدار مبلغ کم میشه ) - هر 3 جور گرفتم - حتی یکجا هم می تونید 4 یا 6 ماه پرداخت کنید البته با سود 4 درصد

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان بانک ملت 3 نوع سپرده باز میکنه
در حال حاضر بهترین سود بانکی و بالاترین سود بانکی رو توی تمام بانکهای معتبر و خصوصی بانک ملت میده
منتهی اکثر شعبه ها اطلاع دقیقی از این نوع حساب ها ندارن .. و در واقع شعبه های بالا شهر بیشتر از این نوع حساب ها خبر دارن
اگر کسی مایل بود اطلاعات بیشتری میگم
( من خودم میخوام برم ملت باز کنم .. )

GamesWorld

فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
3 سال رسالت حساب دارم - حدود 15 م وام هم گرفتم - شما ب ازای هر 1 م در حساب 6800 امتیاز وام دارید در روز
دست رییس بانک هم هست میتونه 10 ماه بده یا 12 یا 13 ( البته یه مقدار مبلغ کم میشه ) - هر 3 جور گرفتم - حتی یکجا هم می تونید 4 یا 6 ماه پرداخت کنید البته با سود 4 درصد
رفیق من تمام اینها رو تحقیق کردم. شما هدفتون گرفتن وام هست که با این شرایط و سود 2 تا 4% شرایط عالی و استثنایی هست.
ولی من روی طرحی کار میکنم (بهتره بگم میکردم) که نیاز به وام هایی مثل وام خودرو 5 ساله با بهره 14% داره. یه خورده پیچیده هست جزییاتش که نمیتونم بگم .

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
رفیق من تمام اینها رو تحقیق کردم. شما هدفتون گرفتن وام هست که با این شرایط و سود 2 تا 4% شرایط عالی و استثنایی هست.
ولی من روی طرحی کار میکنم (بهتره بگم میکردم) که نیاز به وام هایی مثل وام خودرو 5 ساله با بهره 14% داره. یه خورده پیچیده هست جزییاتش که نمیتونم بگم .

رسالت وام 5 ساله باید خدا تومن ب حسابت باشه
بانک انصار - 3 م میزاری 10 میده با اقساط 5 ساله ( 250 ت ) - ولی سود 20 یا 24

بالا