• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126

ماهانه حساب میکنه ولی سوده 3 ماهشو آخر ماه سوم میده بهتون
آقا فرزاد بلاخاره ماهانه حساب میکنه یا آخر ماه سوم میده ؟؟؟
از باقی حساب های ایران زمین اطلاعی داری .. حساب های کوتاه مدت هاش و سپرده هاش

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
امشب از جلوی کوثر رد شدم زده بود روزشمار 24%
اگه گذاشتن این پول ما دو روز تو حساب بمونه

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان یک سوال برای من پیش اومده
در خصوص این سپرده هایی که سود رو اول پرداخت میکنند و پول توی بانک به مدت یک سال میمونه
خب من شنیدم بانکهایی مثل مسکن اینکارو میکنند
سوالی که برام پیش اومده این هست که فرضا مثلا کسی 100 م ت بگذاره توی بانکی مثل مسکن حالا سودش بشه مثلا 20 م یعنی 20%
خب دوباره میتونه اون 20 ت م رو بگذاره توی بانک مسکن و 4 م بابت 20% سود اش بگیره .. و بعد دوباره 4 م رو بگذاره و اینکارو همینطور ادامه بده

من حساب کردم اینطوری خیلی سود بالا میره .. حتما من یک جایی دارم اشتباه میکنم ... درسته ؟؟ نظر دوستان رو میخواستم بدونم

( اون 20% رو به عنوان مثال گفتم .. شنیدم خیلی سودهای بهتری میدن )

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دقیقا
183.gif

آرمان زده بود 25% روز شمار فکر کنم : )))) ، فکر کن آرمـــــان... احتمالا تا چند ماه دیگه باید شاهد اینگونه تبلیغات باشیم که ...

بانک روستا سپرده ی ویژه ی تابستانه و گرمابه ... 100 میل بگذارید و سال آینده 200 میل برداشت کنید :دی
میشه بگی آرمان شعبه کجا بود؟من هرچی دیدم و یادم میاد همه شون 22 و یا کمتر زده بودن....
در مورد کوثر24%کسی میدونه جریانش چی هست؟؟؟

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
نور (کارسازان آینده) برای بالای 30 میلیون ، یکساله را 29 درصد میده و با واریز سود ماهیانه و برای زیر 30 میلیون 27 درصد.
برای 5 ساله هم 30 تا 34 درصد میده( بستگی به مبلغ داره)
برای کوتاه مدتش هم 24.5 درصد بدون محدودیت موجودی

من که پرسیدم این بود. از کدوم شعبه شما پرسیدی؟
با تشكر
من جديدا نپرسيدم خواستم بدونم سودش تغيير نكرده كه اي طور كه گفتيد ظاهرا همون قبليه

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
آقا فرزاد بلاخاره ماهانه حساب میکنه یا آخر ماه سوم میده ؟؟؟
از باقی حساب های ایران زمین اطلاعی داری .. حساب های کوتاه مدت هاش و سپرده هاش

سلام

مثلن شما 10 میلیون میگذاری :

سود 24.5 این مبلغ میشه حدودن ماهانه 201.500
درست ؟
ولی این سود و ماه به ماه بهت نمیده . میاد حسابش میکنه
قرارداد 3 ماهه ست و سود در سررسید هست یعنی شما در پایان ماه سوم 3*201.500 معادل 604.500 و دریافت میکنی

ایران زمین یه 3 ماهه ی ویژه هم داره که سودش ماهانه میده اون 23 درصد هست

کوتاه مدت روزشمارش هم 22 درصد ه ولی یه کف مبلغ داره و نمیدونم چنده ولی زیاد نباید باشه

بانک بدی نیست . عضو شتابه ولی امکاناتش کامل نیست و قطعی زیاد داره
اماا برای سپرده گذاری خوبه
یکم هم آسون میگیره مثلن دسته چک زود میدن
مثلن ما یعنی خودمون کارمند بانک سینا هستیم گفتن باید بعد 2 سال استخدامت بهت دسته چک بدیم اما رفتم بانک ایران زمین 2 روزه بهم دسته چک داد البته گواه شغلی و میخواد ولی کلن چون مشتری کم دارن زود راضی نگه ات میدارن

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان, کسی میتونه نحوه محاسبه سود سپرده های مثلآ 3 و 6 ماهه رو بگه؟

ممنون

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوستان, کسی میتونه نحوه محاسبه سود سپرده های مثلآ 3 و 6 ماهه رو بگه؟

ممنون

مبلغ در نرخ سود ضربدر تعداد روز ( 30 روز یا 31 ) تقسیم بر 365000

حالا شما برای 3 یا 6 ماه میخوای فرمول بالا برای 1 ماه هست در 3 یا 6 اش کن برای 3 و یا 6 ماه بدست میاد

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401

سلام

مثلن شما 10 میلیون میگذاری :

سود 24.5 این مبلغ میشه حدودن ماهانه 201.500
درست ؟
ولی این سود و ماه به ماه بهت نمیده . میاد حسابش میکنه
قرارداد 3 ماهه ست و سود در سررسید هست یعنی شما در پایان ماه سوم 3*201.500 معادل 604.500 و دریافت میکنی

ایران زمین یه 3 ماهه ی ویژه هم داره که سودش ماهانه میده اون 23 درصد هست

کوتاه مدت روزشمارش هم 22 درصد ه ولی یه کف مبلغ داره و نمیدونم چنده ولی زیاد نباید باشه

بانک بدی نیست . عضو شتابه ولی امکاناتش کامل نیست و قطعی زیاد داره
اماا برای سپرده گذاری خوبه
یکم هم آسون میگیره مثلن دسته چک زود میدن
مثلن ما یعنی خودمون کارمند بانک سینا هستیم گفتن باید بعد 2 سال استخدامت بهت دسته چک بدیم اما رفتم بانک ایران زمین 2 روزه بهم دسته چک داد البته گواه شغلی و میخواد ولی کلن چون مشتری کم دارن زود راضی نگه ات میدارن
چجوری پولم رو از بانک شهر به بانک ایران زمین انتقال بدم مبلغ 17 میل هست

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
چجوری پولم رو از بانک شهر به بانک ایران زمین انتقال بدم مبلغ 17 میل هست

شماتشریف میبری بانک ایران زمین . افتتاح حساب انجام میدی

اگر پول در عابربانک بانک شهر هست از طریق دستگاه کارتخوان در همون بانک ایران زمین مبلغ 15 میلیون داخل شعبه و از طریق دستگاه خودپرداز بیرون بانک ایران زمین ( دیگه همه بانکها جلوی شعبه شون خودپرداز بانک خودشون دارند ) مبلغ 2 میلیون و انتقال میدی

اگر حساب شما در بانک شهر عابربانکی نیست و سپرده ی بلند مدت هست شما پس از یک افتتاح حساب سریع در بانک ایران زمین میری بانک شهر میگی میخام سپرده مو ببندم . پولتو واریز میکنه به عابربانک بانک شهرتون و از همونجا باز از طریق : 1.دستگاه کارتخوان ( به همون روش فوق الذکر ) 2. چک بین بانکی برای بانک ایران زمین
3. حواله ( به شماره شبای بانک ایران زمین ) که این امکان سوم و فک کنم هنوز بانک شهر نداره انتقال میدی

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
نمی دونم چرا با دیدن افرادی که از این بانک به اون بانک میروند برای یکی دو درصد سود بیشتر ؛ یاد این مطلب افتادم :D
زامبی، انسانی است که هدف و آرزو ندارد و فقط صبح را به شب می رساند و شب خود را به صبح روز بعد پیوند می زند

دوست گلم اول اینکه بی هدفی در ایران موج میزنه وقتی خیلی ها پولی دارند ولی از ترس مشکلات اقتصادی که شب میخوابی صبح بلند میشی ارزش پولت نصف شده و کل پولت از دستت رفته مردم هم وقتی نگاه میکنند با همین مقدار ناچیز شاید دو درصد در دیدگاه شما چیزی نباشه اما وقتی حساب کنید میبنید دو درصد هر ماه برای یه مبلع حداقل 50 میلونی خیلی زیاد میشه و میشه باهاش دو تا قبض رو پرداخت کرد پس مردم حق دارند

نکته رو که بهش توجه نمیکنید شما خودتون رو با مردم مقایسه نکنید اگر سرمایه گذار اگر شاغل و اگر به واسطه شغلی که دارید میتونید هدفمند باشید خیلی ها نه حرفه و نه کار و نه هیچ حرفه ای دارند که بتونند هدفمند زندگی کنند از طرفی مشکلات اقتصادی هم به مردم فشار میاره

بهتره وقتی جمله ای مطرح میشه شرایط و اقتصاد اون جامعه هم برشمرده بشه بعد حق داده بشه.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
نکته رو که بهش توجه نمیکنید شما خودتون رو با مردم مقایسه نکنید
ما از جنس همین مردیم( نفر آخر در دهک آخر) ؛مقایسه و توهین نبود ؛ بلکه بیان واقعیتهایی بود که در جامعه هست و بر به وجود آوردنش ...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سود را میتونه دفترچه را ببره بانک بگیره ولی سهام را نمیدونم..بنظرم هم خود بانک به همون قیمت 100 تومن شاید بخره ولی بنظرمن نگهداریش بصرفه تره،چون سهم باارزشی هست...ما برگه سهام نداریم فقط یک رسید هست که این مقدار سهم خریدیم،میشه بپرسید برگه سهام جدا بهشون دادن؟یا همون رسید سهام هست؟
نگاه کن دوست عزیز. اره ایشون یک برگه دارند. که نوشته اند رویش مثلا هزار تا سهام هر سهم این مقدار خریداری شده است.
بعدم دفترچه هم دارند. الان سه سالی هست که این سهام را دارند.
چون اون سه سال پیش خریده بودنش گفته بودند می رود در بورس ولی هنوز نرفته است .
دلیلش چیه می گویید نگهش داره

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
میشه بگی آرمان شعبه کجا بود؟من هرچی دیدم و یادم میاد همه شون 22 و یا کمتر زده بودن....
در مورد کوثر24%کسی میدونه جریانش چی هست؟؟؟

کاکو طرفای ستاد / شیراز من دیدم..

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149

مبلغ در نرخ سود ضربدر تعداد روز ( 30 روز یا 31 ) تقسیم بر 365000

حالا شما برای 3 یا 6 ماه میخوای فرمول بالا برای 1 ماه هست در 3 یا 6 اش کن برای 3 و یا 6 ماه بدست میاد
ممنون ولی ظاهرآ یک جای کار اشکال داره
(10,000,000 * 18 * 30) / 365000 = 14,794

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان یک سوال برای من پیش اومده
در خصوص این سپرده هایی که سود رو اول پرداخت میکنند و پول توی بانک به مدت یک سال میمونه
خب من شنیدم بانکهایی مثل مسکن اینکارو میکنند
سوالی که برام پیش اومده این هست که فرضا مثلا کسی 100 م ت بگذاره توی بانکی مثل مسکن حالا سودش بشه مثلا 20 م یعنی 20%
خب دوباره میتونه اون 20 ت م رو بگذاره توی بانک مسکن و 4 م بابت 20% سود اش بگیره .. و بعد دوباره 4 م رو بگذاره و اینکارو همینطور ادامه بده

من حساب کردم اینطوری خیلی سود بالا میره .. حتما من یک جایی دارم اشتباه میکنم ... درسته ؟؟ نظر دوستان رو میخواستم بدونم

( اون 20% رو به عنوان مثال گفتم .. شنیدم خیلی سودهای بهتری میدن )
من حساب کردم بالای 33 درصد سود سالیانه میشه
ممکن هست ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
نگاه کن دوست عزیز. اره ایشون یک برگه دارند. که نوشته اند رویش مثلا هزار تا سهام هر سهم این مقدار خریداری شده است.
بعدم دفترچه هم دارند. الان سه سالی هست که این سهام را دارند.
چون اون سه سال پیش خریده بودنش گفته بودند می رود در بورس ولی هنوز نرفته است .
دلیلش چیه می گویید نگهش داره
دلیلم اینه که سهم ارزنده ای هست،مهر اقتصاد از لحاظ سودآوری سهم خوبی هست...درضمن وقتی تا حالا نگاه داشته و این مبلغ و تعداد سهم پولی نیست،درضمن در مقابل سهام بانکی ها توی بورس، مثل بانک سینا خیلی حرف برای گفتن داره!!!میخاد بفروشه باهاش چی کار کنه؟درضمن شاید وارد بورس بشه که در کمترین قیمت همون100 تومن میخرنش،سهام بانک گردشگری که تعداد شعبش از مهراقتصاد کمتره، از قیمت اسمی 100 تومن بیشتره.(189تومن هست)..

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
پس بهش بگم نگه داره. ولی اگر خواست بره سودش را بگیره درسته.

بالا