شاید هم تا یک سال به این پول دست نزنم.
نخیر! هر شعبه ای که برید قابل دریافت هست! حساب های قدیمی فقط تو همون شعبه قابل برداشت بود! ولی حسابای جدید تو تمامی شعب میتونی دریافت و پرداخت داشته باشی!به همون شعبه که سپرده دارم باید برم یا از هر شعبه این بانک قابل انجام هست؟
این سود 23درصد ایران زمین کف موجودیش 100 میلیون هست؟بانک ایران زمین
کوتاه مدت سه ماهه
صد میلیون تومان به بالا
واریز سود در سر رسید ۲۴/۵٪
واریز سود ماهیانه ۲۳٪
سلام دوستان
--------------------------------------
بانک صادرات
یک ساله
ده میلیون تومان به بالا
واریز سود ماهیانه ۲۳/۳٪
بانک ایران زمین
کوتاه مدت سه ماهه
صد میلیون تومان به بالا
واریز سود در سر رسید ۲۴/۵٪
واریز سود ماهیانه ۲۳٪
بانک سینا
کوتاه مدت سه ماهه
سی میلیون تومان به بالا
واریز سود در سر رسید ۲۳/۵٪
بانک مسکن
کوتاه مدت سه ماهه
ده میلیون تومان به بالا
واریز سود ماهیانه ۲۳٪
بانک اقتصاد نوین
کوتاه مدت سه ماهه
ده میلیون تومان به بالا
واریز سود در سر رسید ۲۳٪
بانک اقتصاد نوین
کوتاه مدت عادی
دو میلیون تومان به بالا
واریز سود ماهیانه ۲۲٪
روز و شب خوش.
مطمعن هستین؟بانک مسکن
کوتاه مدت سه ماهه
ده میلیون تومان به بالا
واریز سود ماهیانه ۲۳٪
بله من یکبار برداشت کردم چک ملت دادن البته هم صادرات داشت هم سپهاین هم مثل مهر وقتی بخوای پول برداشت کنی چک ملت و صادرات میدن؟
نه متآسفانه عضو شتاب نیست ولی امکان برداشت از خودپردازهای ملت و سپه و فکر میکنم صادرات رو داره.كارتش عضو شتابه؟
صفحه قبل در مورد سود موسسه نور نوشتم. عابر بانک هم نداره.قظیه بانک نور چیه که سود 28% هر ماه میده ؟!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
26 درصد در سر رسید هستبانک تجارت
دوساله 57 درصد
یک ساله 26 درصد
من پرسیدم و مطمئن هستممطمعن هستین؟
بسته به مبلغ داره ولی کلا بیشترین سود رو تو کل بانکها بانک آینده میده بهتره بری تو تو شعبه بپرسیمنم گیج شدم میدونم تایپکه کوتاه مدته اما خواهشا یکی از دوستان بگه کدوم بانک بجز قوامین و گردشگری برای یک ساله یا بیشتر حداقل 24 درصد سود میده.یجا گفتن تجارت هم سود 24.5 درصد میده من از بانک پرسیدم تکذیب کرد.
تائید میشه فعلا بهترین گزینه هست اگه تو حسابتون 10 تومن باشه توکن رو رایگان میدمسلام
بانک دی حساب کوتاه مدت باز میکنید این مورد زیر درنظر بگیرید اگر اشتباه میکنم لطفا تصحیح بفرمایید:
بعد از بازکردن حساب و درخواست فعال شدن کلیه سرویسهای موجود (تلفن بانک،عابربانک و اینترنت بانک) برای فعال شدن سرویس اینترنت بانک باید به صفحه بانک دی مراجعه و فرمی را پر کنید که در واقع درحواست فعال شدن سرویس اینترنت بروی حساب شما هست. بعد از این مرحله شما با در دست داشتن مدرک شناسایی معتبر و کدپیگیری که در انتهای پروسه پر کردن فرم به شما داده میشه به شعبه بانکی که خودتون در فرم انتخاب کردید مراجعه میکنید تا دستگاه توکن به شما داده بشه. استفاده از سرویس اینترنت بانک دی فقط از طریق توکن امکانپذیر هست . برای دریافت این دستگاه توکن مبلغ 44 تومان می بایست پرداخت کنید.
نکته دوم، نرم افزار آندروید بانک دی بشدت ساده و در واقع سرهم کردن هست .
پشتیبانی تلفنی بانک بسیار خوب و مشتری مدار هست خوب راهنمایی میکنند و شنونده و پاسخگوی خوبی هستند.
حساب بلند مدت یکساله با نرخ سود 23 درصد هم بعد از ماه چهارم از جریمه بستن حساب معاف میشه.
منم اگه ازداوج کنم بچه دار بشم , بچم بزرگ میشه و بعد ازداوج کنه بچه دار بشه , من نوه دار میشم !!وقتی ادغام کامل انجام بشه و تو بورس بره مجوز بانک مرکزی می گیره و عابر بانک میاره
اگه زودتر از یک سال پول رو بردارم مشکلی داره مثلا ماه هفتم یا هشتمبانک تجارت
دوساله 57 درصد
یک ساله 26 درصد
آینده رو که توی همین تاپیک گفتن کمتر از بقیه میده.20.5 درصد روز شمار....حالا تا بریم شعبه کسی میدونه آینده کوتاه مدت و بلند مدت چقدر میده؟با چقدر موجودی؟بسته به مبلغ داره ولی کلا بیشترین سود رو تو کل بانکها بانک آینده میده بهتره بری تو تو شعبه بپرسی
روز شمارش اینه یکساله رو 24 % میده طرح تقدیر هم دارهآینده رو که توی همین تاپیک گفتن کمتر از بقیه میده.20.5 درصد روز شمار....حالا تا بریم شعبه کسی میدونه آینده کوتاه مدت و بلند مدت چقدر میده؟با چقدر موجودی؟
ببله مشکل داره اسم این سود طرح مروارید هست که تو مقطع 6 ماه هم داره ولی سودش رو نمیدونم ولی کلا مقرون بصرفه نیستاگه زودتر از یک سال پول رو بردارم مشکلی داره مثلا ماه هفتم یا هشتم
Sent from my st 27i using Tapatalk