• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
لازمم میشه عزیز..
فکر نکنم بتونم حتما تا دوسال اونجا نگهش دارم...

میشه بگید تو کدوم بانک حساب کوتاه مدت با بیشترین سود باز میکنن?? و سودش چند درصده

بانک همین قوامین هست که فک کنم 23 درصد هست
موسسه کوثر هست که روزشمار 24 درصده

البته طی تحقیقاتی که من کردم با دوستام که تهران اند و پستهای بالایی دارند موسسه نور و آرمان هم موسسات خوبی اند
موسسه ی آرمان یه سپرده ی 1 ماهه داره 25 درصد سود میده و موسسه نور هم گویا 1 ساله 28 درصد میده

اما شما در همون موسسه ی کوثر اگر بذاری پولتو که 24 درصد سود میده فک کنم خوب باشه

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
با سلام

دوستان الان برام sms اومد سپرده ویژه 3 ماهه بانک سرمایه با سود 24.1 درصد کسی از دوستان از شرایطش خبر داره؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
با سلام

دوستان الان برام sms اومد سپرده ویژه 3 ماهه بانک سرمایه با سود 24.1 درصد کسی از دوستان از شرایطش خبر داره؟

سلام عزیز . سپرده ی سود در سررسیده
3 ماه نمیتونی برداشت کنی . زیر 1 ماه برداشت کنی بهش سود تعلق نمیگیره
زیر 3 ماه برداشت کنی سود دفترچه ای بهش تعلق میگیره .
در پایان ماه سوم سود 3 ماهه 24.1 بهتون میدن .

Dante.ir

Registered User
لایک‌ها
149

حداقل مبلغش چقدر باید باشه؟

sasan1500

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31

ببخشید، این سود ۲۴.۱ سالیانه هست که باید تقسیم بر ۴ بشه تا سود ۳ ماهش معلوم بشه یا برای فقط ۳ ماه این سود رو میدن؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
ببخشید، این سود ۲۴.۱ سالیانه هست که باید تقسیم بر ۴ بشه تا سود ۳ ماهش معلوم بشه یا برای فقط ۳ ماه این سود رو میدن؟

دوست عزیز سودی که میگند بانکها کلن نرخ سالیانه هست . وقتی میگند همیشه منظور سالیانه هست

فرمول محسبه سود مبلغ ضربدر نرخ سود ضربدر 30 یا 31 ( برای ماههای 30 یا 31 روزه ) هست تقسیم بر 36500

این سود برای 1 ماه . حالا وقتی میشه 3 ماه در 3 میشود .

حال چنانچه ماه اول 30 روزه و بفرض 2 ماه در پیش رو 31 روزه باشد آن گاه میاند در فرمول سود 1 ماه 30 روزه را + 2 سود 2 ماه 31 روزه میکنند

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان من مقداری پول دارم بذارم تو بانک ملی این ۵۵درصد سود دوساله رو بگیرم? راستش تا ۲ سال به پولم احتیاجی ندارم...کسی حساب ۵۵درصد بانک ملی رو امتحان کرده?
سلام دوست عزیز هیچ وقت حساب چند ساله باز نکنین
یک ساله بهترینشه چون دو سال ممکنه شرایط یه طورری بشه تو یک کاری سرمایه بزارین نتیجش بهتر باشه
دوما شما یکساله میزارین بعد n تومان سود می کنید اگر واقعا لازم ندارین می تونین همون n رو دوباره در یک حساب بزارین و بعد می بینین سودش با دو ساله تفاوت چندانی نمی کنه و فکر کنم بانک ها هم همین کار رو می کنند یعنی از سود پول دوباره سود و سه باره سود می سازند.
ممکنه پس از فاز دوم هدفمندی که نقدینگی زیاد میشه برای جمع کردن نقدینگی و جلوگیری از تورم سود سپرده بانک ها و موسسات بره بالای 30 درصد پس نهایت یک ساله باز کنین و با پرداخت ماهانه و از سودش در کاری سرمایه گذاری کنین کارهای زیادی هست مثل راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی که با مثلا 500 هزار تا 1 تومان میتونید راه بندازین و کم کم توسعه بدین

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
دوستان بانک قوامین مال چه ارگانی هستش؟23 ردصد سود 6 ماهه میده
پایینه / بانک ایران زمین و بانک سامان 24 درصد الان میده سه ماهه البته سود در سررسید خب سه ماه که چیزی نیست الان روز شمار 23 درصده

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
من چون یه سپرده بلند مدت باز کرده بودم سودش میرفت توی حساب 22 درصد اما از اونجایی که حساب 22 درصد اگه به زیر 10 میلیون برسه هیچ سودی بهش تعلق نمیگیره مجبور شدم یه حساب دیگه هم باز کنم که حداقل 17 درصد روز شمار سود بگیره.شما اگه مطمئنی موجودیت کمتر از 10 میلیون نمیشه با خیال راحت میتونی روزشمار 22 درصد باز کنی و سودش هم اگه بخوای میره توی همون حساب و روی اونم سود 22 درصد میاد.یه خانمی اومده بود دعوا که چرا با وجودی که اسم سپرده "روز شمار 22 درصده"سود همه سپرده های کوتاه مدت و بلند مدتشم رفته توی این حساب خودشم چند میلیون موجودی داشته اما توی این حساب واسش هیچی سود نیومده کارمند بانک هم میگفت اینجا نوشته به شرطی که از 10 میلیون کمتر نشه و الا سود صفر.
بلند مدت چند ساله باز کردید؟ سود چند درصد میده؟ اگه زودتر از موعدش ببندید سودش چند درصد حساب میشه؟
بلند مدتش هم حداقل موجودی داره؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
پایینه / بانک ایران زمین و بانک سامان 24 درصد الان میده سه ماهه البته سود در سررسید خب سه ماه که چیزی نیست الان روز شمار 23 درصده
بانک ایران زمین من حضوری سوال کردم کف موجودی 30 میلیون تومانی داره
ولی 24درصد سامان رو نمیدونم

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
من یک موضوعی را برای دوستان جسارتا بازهم یاد اوری کنم ، نرخ سود های اعلام شده نرخ سالیانه هستش و بانک ها صرفا با این عمل دارن بازارگرمی میکنند .بطور مثال تفاوت سود 23 درصد و 24 درصد برای 10 میلیون تومن پول تنها 8 هزارتومن هستش .
من پیشنهاد میکنم بجای اینکه صرف یکی 2 درصد بیشتر پولتون رو جابجا کنید بین بانک های که از 20 تا 24 درصد میدن اولویت های زیرو مد نظر داشته باشید:

* پیشنهاد 1 :داشتن اینترنت بانک و سایت قوی : برای ماها که با ایننترنت در ارتباطیم واقعا برخلاف سایر مردم در اولویت هستش ، و بخاطر یکی 2 درصد بیشتر پیشنهاد نمدیم جایی که اینترنت بانک ضعیفی داره یا به شتاب وصل نیست سرمایه گذاری کنید
*پیشنهاد 2 : سپرده روزشما بهتر از سپرده 3 یا 6 یا یکساله هست و بخاطر یکی 2 درصد سپردتون رو بلوک نکنید ، اینجوری همیشه پولتون تو دستتون و جای مانور دارین تا اینکه سپرده مدت دار کنید و نگران باشید که حالا به تعهداتشون عمل میکنن یا نه

* پیشنهاد 3 :بانک قبل از موسسه : نه بخاطر اینکه معتبر نیستند فقط 2 عامل 1. به شتاب وصل نیستند 2.اینا معتبرند ولی همیشه گوشه ذهنتون یک نگرانی کوچیک که دارید که نکنه ....
*پیشنهاد 4 :همینطور که تو این 2 ماه کلی سود ها عوض شدن امکان داره بازهم اینطوری بشه

Last edited:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یک سوال بانکی برام پیش اومده
اگه دفترچه حساب یکی را بدزدن،امکان برداشت ازش وجود داره؟اگه با مدارک جعلی برداشت بشه،بانک باید خسارت و اصل پول صاحب حساب را بده؟کلا این جور مواقع چه داستانهایی پیش می آید؟

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
بلند مدت چند ساله باز کردید؟ سود چند درصد میده؟ اگه زودتر از موعدش ببندید سودش چند درصد حساب میشه؟
بلند مدتش هم حداقل موجودی داره؟

من 5 ساله باز کردم با سود 25 درصد.اندازه موسسه ها نیس اما بهر حال گردشگری بانکه مورد تایید بانک مرکزیه خیال آدم یکم راحت تره. همه چیش مثه پاسارگاده حتی اینترنت بانکش.میدونم بعضی ها موافق بلند مدت نیستن اما من شرایط رو سنجیدم.اولا اگه قرار باشه با فاز دوم هدفمندی یارانه ها و...تصمیم بگیرن کل سود های بانکی رو افزایش بدن مثلا بکنن 30 درصد این هم خود بخود افزایش پیدا میکنه مثل وقتی سودا 14 درصد بود و شد 20 درصد بدون بستن سپرده خود بانک ها اضافه میکردن.اگه زودتر هم ببندین متناسب با زمانی که پول توی بانک بوده سود بهش تعلق میگیره که به نظر من مناسب اومد.اگه قرار باشه 3 ماهه پول رو ورداریم بازم بالاتر از 22 درصد روزشمار برامون می افته.سال دیگه اگه تصمیم بگیریم توی این رکودی بازار ها دست به کاری بزنیم و پول رو بگیریم سود 23.5 درصد برامون می افته که تقریبا معقول و مناسبه.
نام سپرده سود حداقل موجودی
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ویژه 3 ماهه 22.25 500,000
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ویژه 6 ماهه 22.5 500,000
سپرده سرمایه گذاری کوتاه مدت ویژه 9 ماهه 22.75 500,000
سپرده سرمایه گذاری بلندمدت مدت یک ساله 23.5 500,000
سپرده سرمایه گذاری بلندمدت مدت دو ساله 23.75 500,000
سپرده سرمایه گذاری بلندمدت مدت سه ساله 24 500,000
سپرده سرمایه گذاری بلندمدت مدت چهار ساله 24.5 500,000
سپرده سرمایه گذاری بلندمدت مدت پنج ساله 25 500,000

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
اگه دفترچه حساب یکی را بدزدن،امکان برداشت ازش وجود داره؟اگه با مدارک جعلی برداشت بشه،بانک باید خسارت و اصل پول صاحب حساب را بده؟کلا این جور مواقع چه داستانهایی پیش می آید؟

توی اکثر دفترچه ها صفحات اخرش قوانین رو نوشتن : در صورت گم شدن باید بلافاصله مفقودی را اطلاع بدهید و هزینه جدید بدهید تا دفترچه صادر بشه و نکته دیگه عینا نقل میشه :
در این مورد دارندگان حساب قبول میکنند چنانچه سو استفاده احتمالی نسبت به مانده حساب قبل از اعلام مفقودی صورت پذیرفته باشدی هچیگونه مسئولیتی متوجه بانک نخواهد بود
( نقل از دفترچه بانک پاسارگاد بند شماره 7 )

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
بله امکانش هست باید سریعا اطلاع بدین به بانک و پلیس 110
بانک هم تعهدی نداره فرد کلاهبردار تحت تعقیب قرار میگیره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
اگه کسی تو بانک دی سپرده 19 درصد روزشمار داشته باشه خودکار میشه 22درصد یا باید حساب جدید باز بشه؟

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
توی اکثر دفترچه ها صفحات اخرش قوانین رو نوشتن : در صورت گم شدن باید بلافاصله مفقودی را اطلاع بدهید و هزینه جدید بدهید تا دفترچه صادر بشه و نکته دیگه عینا نقل میشه :
در این مورد دارندگان حساب قبول میکنند چنانچه سو استفاده احتمالی نسبت به مانده حساب قبل از اعلام مفقودی صورت پذیرفته باشدی هچیگونه مسئولیتی متوجه بانک نخواهد بود
( نقل از دفترچه بانک پاسارگاد بند شماره 7 )

والا ما بانک سینا یکی از کارمندان 2 بار اشتباه کرد :

1. موجودی حساب یک نفر و داده بود به همسر طرف . بعد همسره اومده بود به رییس بانک گفته بود چرا اطلاعات حساب منو دادی به یکی دیگه

2. مقداری پول و داده بود به فردی که دفترچه همراهشه . البته گویا طرف کارت ملی همراهش نبوده که رویت بشه تصویرش

انداختنش به یک شعبه ای دوردست و تبعید شده که آدم رد نمیشه و اون پولو هم ازش گرفتند
یکم بانکهای خصوصی سخت گیرترن

برای برداشت حتمن باید خود فرد و کارت ملی باشه + امضای اسکن شده ی طرف هم در سیستم بخونه
جز اینکه مشتری خود اون بانک باشه که کارمندا میشناسنش
وگرنه در غیراینصورت نمیتوان برداشت کرد

البته در صورت سرقت مدارک این مقصر صاحب حساب بوده که اطلاع نداده به بانک تا حسابشو بلاک کنند
در موررد سرقت و عدم اطلاع صاحب حساب به بانک بانک و کارمند هیچ مسیولیتی ندارد

usfelme

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ببخشید یه سوال نحوه برداشت از حساب کوثر به چه صورت هست؟
کارتش رو چه دستگاهای posای میخونه؟؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اگه کسی تو بانک دی سپرده 19 درصد روزشمار داشته باشه خودکار میشه 22درصد یا باید حساب جدید باز بشه؟
باید بری حساب جدید باز کنی من داشتم رفتم ی حساب جدید دیگه باز کردم در ضمن برا 22 درصد کف مبلغش 10م هست و برا کف مبلغ 50 هزارتومن 20 درصد میده روزشمار کوتاه مدت

بالا