mehdi136/8
Registered User
بریز تو ملت حالشو ببر این سودهای چندرغاز بدرد نمیخوره حداقل مطمئنی بهترین مدیریت رو روی سرمایت داری.
20 درصد بیشتر نداریم
بهترینش سینا هست..من فعلا این کارو کردم.
یه طرح جدید زدن به نام عیدانه....روز شمار بهتون 20% میدن..ولی تا یک ماه اول نباید به اصل سرمایتون دست بزنید.
مثلا اگر 10 ملیون بزارید ماهی 166 تومن بهتون سود میده...اگر زود تر از 6 ماه اصل پولتون رو بردارید 19% حساب میشه..هر ماه سود پولتون مستقیم و به طور اتوماتیک ریخته میشه به کارت عابرتون ...8 ملیون هم وام به اصل سودتون تعلق میگیره...مدتش هم 2 ساله هست.
من شنیدم هر چقدر بزاری روز بعدش می تونی تا 80 -90 درصدش رو وام بگیری
عضو شتاب هست + اینترنت بانک داره + تلفن بانک داره + موب بانک داره + همراه بانک داره ...خیلی عالیه..از عالی هم عالیتره..من قوامین داشتم کشیدم بیرون گذاشتم سینا.
قوامین هیچی نداشت بابا..18% روز شمار هم بیشتر نمیداد.
البته اگر 10 تومن بزارید تو بانک نمیدونم چه مدت باید نزد بانک باشه تا وام 8 تومنی بهتون تعلق بگیره.
اين موسسه كارسازان بانكه كجا شعبه داره واقعا انقد سود ميده بدرد بخور هست كسي حساب دارهالبته موسسه کارسازان اینده روز شمار تا 23 24 % هم میده.
البته موسسه کارسازان اینده روز شمار تا 23 24 % هم میده.
اين موسسه كارسازان بانكه كجا شعبه داره واقعا انقد سود ميده بدرد بخور هست كسي حساب داره
اين كه تو سايتشم زده ٢٠٪ سود
بسته به بانکه علی جان ؛ ولی حدود 3 ماههالبته اگر 10 تومن بزارید تو بانک نمیدونم چه مدت باید نزد بانک باشه تا وام 8 تومنی بهتون تعلق بگیره.
بسته به بانکه علی جان ؛ ولی حدود 3 ماهه
بچه ها موسسه به دردم نمیخوره
بانک باشه یه چیزی که آدم جرات کنه 100 - 200 تومن بریزه توش
بسته به بانکه علی جان ؛ ولی حدود 3 ماهه
بچه ها موسسه به دردم نمیخوره
بانک باشه یه چیزی که آدم جرات کنه 100 - 200 تومن بریزه توش
شرایطم رو نمیدونم توی پست اول کسی خونده یا نه اما پول میاد و میرهببین احسان جان شما می خوای سود بگیری دیگه
این یه جور وام هست از روی سرمایه خودت
یکی اومده بود پولش رو سپرده 5 ساله کرده بود با سود 167 (همیچین چیزی ) درصد
بعد رو همون پول به مقدار 80 درصد وام گرفته بود
با بهره 27 اینا که هر ماه میداد
کلا من موافق سپرده نیستم من خودم سرمایه ازادم رو دارم میبرم تو بورس
مخصوصا سرمایه بالا خیلی خوب جواب میده
بانک 20 درصد ماهی کمتر از 2 درصد بهت سود میده
من دیدم بازنشسته ها هم اومدن تو بورس چه برسه به جوون تر ها
کسی که می خواد بزاره بانک به نظر من گزینه بهتر بورس هست