• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
بانک رفاه
بالای 100 میلیون 1 ساله 22 درصد میده و سودش 1 سالش رو یک جا پرداخت میکنه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
در سرسید، یا همون لحظه افتتاح سود یکسال رو یکجا پرداخت میکنه؟
همون اول میده
مثل قبلا بانک مسکن که 20 درصد میداد اما سودش رو همون موقع میداد
رفاه هم میگه 22 میدم و سودش هم همون اول واریز میکنه به حسابت

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
برا همين برا من جالبه كه بعضي از دوستان از اينكه بيان اينجا اعلام كنن سود مثلا بالاي ٢٣ درصد روزشمار پيدا كردن و حساب بازكردن ترس دارن. ترس اينكه مثلا بانك مركزي بفهمه بره با بانكه برخورد كنه! بابا حتا با سود ٢٨ درصد روزشمار هم نمي تونين قدرت پولتونو حفظ كنين.

Sent from my iPhone using Tapatalk

شما اگه میتونین ثابت کنید ارزش پول حفظ نمیشه / یا اگه کار سود ده خوبی سراغ دارین بفرمایید
در غراینصورت ارتباطی بین پست شما و این تاپیک نمی بینم

کسی که بتونه با پولش کاری کنه سود 50 درصد بانک هم تحریکش نمیکنه و کارش رو انجام میده
این تاپیک فقط تعویض مشتری بانکها هست + پول هایی که تو خونه خوابیده یا خواهد خوابید و سود اندک بانکها هم نسیب ــش نمیشه

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
بانک رفاه
بالای 100 میلیون 1 ساله 22 درصد میده و سودش 1 سالش رو یک جا پرداخت میکنه

این طرح هم مثل وام به ازای سپرده ، طرح بسی مضخرفی ست . هر وقت اون خوب بود اینم خوبه

مخصوصا وقتی 22 درصد برای 100 میل باشه .

البته این طرح برای گرفتن ضمانت نامه بانکی هست نه برای سود

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوستان بالاخره بانک آینده هفته ی آینده منحل میشه
چیزی که از مدتها پیش میگفتم

امروز هم بخشنامه اومد که به هیچ وجه هیچ ار بانکی با این بانک انجام ندهید

منبع خبر رفيق؟

دوست عزیز شایعه پراکنی نکن لطفا.به هیچ عنوان مهر اقتصاد یا اینده نیستن

مطمئن باش نه بانك سينا هست نه آينده!!!

ایشون که فرق بنیاد شهید و بنياد مستضعفان رو نمیدونه و هنوز متوجه نشده جیره و مواجبش از کجا میاد !

حتما بانک آینده رو هم با یکی دیگه اشتباه گرفته

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
این طرح هم مثل وام به ازای سپرده ، طرح بسی مضخرفی ست . هر وقت اون خوب بود اینم خوبه

مخصوصا وقتی 22 درصد برای 100 میل باشه .

البته این طرح برای گرفتن ضمانت نامه بانکی هست نه برای سود

دوست من من فقط جهت اطلاع گفتم
دیدم دوستان همه هرجا میرن با صداقتو راستی میان میگن
گفتم منم گفته باشم

این طرح مثل طرح بانک مسکن هست که سود پول رو اول میده
این طرح اگه فرض بگیریم که هیچ بانکی بالاتر از 22 درصد نده
این طرح طرح خوبیه
رو این سپرده هم وام نمیدن

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوست من من فقط جهت اطلاع گفتم
دیدم دوستان همه هرجا میرن با صداقتو راستی میان میگن
گفتم منم گفته باشم

این طرح مثل طرح بانک مسکن هست که سود پول رو اول میده
این طرح اگه فرض بگیریم که هیچ بانکی بالاتر از 22 درصد نده
این طرح طرح خوبیه
رو این سپرده هم وام نمیدن

بله . منم نگفتم وام میدن . گفتم مثل اونه
با یکسال مسدودی پول و 100 میل و سود مصوب 22 درصد ، سودِ سودش هم 3 درصد بشه میشه 25 درصد که باز کمه

برای ضمانت نامه خوبه .

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
والا بانك مركزي كه مرجع اصليش هست ميگه هيچ بانكي منحل نميشه
حالا يه عده نميدونم چه هدفي دارند هر روز ميگن فردا اعلام ميكنيم.... اين بانك نيست اون بانك هست خب اگر واقعا نيتت خيره!!! و مطمئني اسمش رو اعلام كنه اگرم نه كه.... معلوم نيست هدفشون چيه از اين اخبار پراكنيها

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
سود بانكي فقط به درد دو گروه آدم مي خوره:
١. كسي كه پول خردي داره كه نميتونه حتا باهاش تو شهرستان پدري اش يه قطعه كوچيك ملك بگيره. پولشو مي ذاره تو بانك تا وقتي كه كاركنه پول درآره تا كل پول هاش برسه به ميزان كاري كه گفتم بتونه انجام بده. يا در تهران يا در شهرستاني حتا دور( طبق آمار بانك مركزي در يكسال گذشته تورم مسكن تو بندرعباس نزديك ٢٩ درصد، تهران تك رقمي بود) هرجا حتا يه شهر بسيار كوچك

٢. افراد سن بالا. پولي دارن ولي از اينكه بخوان خودشونو درگير مستاجر و.. كنن مي ترسن. احتياج به پول سر هرماه دارن تا زندگيشون بچرخه. مرگ رو هم در افق مي بينن.

بجز براي اين دو گروه، از نظر اقتصادي گذاشتن پول تو بانك و توقع سود اقتصادي در بلند مدت داشتن، بيشتر شبيه يه شوخيه. يه شوخي تلخ با مسلمات علم اقتصاد.

رفیق شما که عالم و دانای این حرفه هستی بگو ما که جزو هیچکدوم از گزینه های بالا نیستیم دقیقا با 10 تومنی که الان داریم چکار میتونیم کنیم؟

والا بانك مركزي كه مرجع اصليش هست ميگه هيچ بانكي منحل نميشه
حالا يه عده نميدونم چه هدفي دارند هر روز ميگن فردا اعلام ميكنيم.... اين بانك نيست اون بانك هست خب اگر واقعا نيتت خيره!!! و مطمئني اسمش رو اعلام كنه اگرم نه كه.... معلوم نيست هدفشون چيه از اين اخبار پراكنيها
رفیق شما واقعا تو ایران زندگی میکنی؟تکذیب تو ایران از صدتا تایید قطعی تره

rjhmk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
بانک قوامین تا پنج شنبه هفته گذشته به سپرده یکساله بالای 100 میلیون سود 27 درصد میداد که ازامروز یک درصد کاهش داده وبه سپرده های جدید 26 درصدسود میده

mahyar1386

Registered User
لایک‌ها
15
سپرده یاس بانک سپه چجوریه ؟
22 درصد میده ؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
همه بانكها تقريبا رفتند دنبال افزايش نرخ....كوثر كسي خبر نداره،چند درصد ميده؟

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
در تایید فرمایشات شما قطعه زمینی‌ اطراف تهران داشتم که زمستان ۹۱ به مبلغ X تومن مشتری داشت ولی‌ اشتباه کردم و دادم مشارکتی ساختن...( بماند سازنده هم ضرر کرد و کلی‌ داستان داشتیم ) تقریبا بعد از ۱ سال و ۱۰ ماه با برآورد‌هایی‌ که کردیم نسبت به قیمت زمین در زمستان ۹۱ ، ۲۰% واحد‌های ساخته شده ( تازه اگه فروش بره ) افت قیمت داشته... حالا اگه همون زمان ، زمین رو فروخته و تو بانک گذاشته بودم با همون سود ناچیز ( نسبت به تورم ) اینقدر ضرر نمیکردم... دوستان که کنار گود نشستن و میگن لنگش کن لطفا راهکار بدن برای سرمایه گذاری...
متاسفم دوست عزيز.
اين لينك رو بخونيد كه ناقض اصل ضرر ساخت و ساز در دوران ركود (البته براي افراد حرفه اي نه افراد معمولي چون فرد بساز بفروش حرفه اي چند ملك رو همزمان با هم مي سازه، به صورت موازي و سرمايه اش رو كمترين خواب رو بهش مي ده. غير از لوكس سازها كه حتا در دوران جنگ ها هم يه ملك مي سازن و مشتري خاص دارن و سودشون تضمين شدست) :
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/845744/

دوم حركت شما در وارد شدن به بازار ملك در سال ٩١ رو دقيقا آقاي كوزه چي تو كتابشون دسته بندي كرده. خودتون نگاه كنيد و قضاوت كنيد جزو كدام دسته از سرمايه گذارها بوده ايد:
http://www.khabaronline.ir/detail/360328/Economy/house

در آخر شما برداشتتون از كلمات بيشتر شخصيه و نه معناي خود كلمه. به عنوان مثال كلمه "سرمايه گذاري بلند مدت" در ملك. جداول رشد قيمت مسكن از سال ٤٢ تا ٩٣ را در گزارش هاي بانك مركزي ببينيد متوجه مي شيد. ببينيد كدام دوره ٥ ساله بوده كه ملك در تهران چند برابر نشه. ملكي كه تو بلوار شهرك مخابرات سعادت آباد سال ٧٩ بود ٦٠ ميليون و خانواده من نخريد، الان فقط قدرالسهم زمينش يك ميلياردو دويست تومنه (چون ملك ديگه كلنگي محسوب مي شه) كه البته اين يك مثال حالت اكستريمه. بقيه جاها هم به نسبت كمتري ولي رشد خودشونو داشتن.
قضيه كنار نشستن و لنگش كن گفتن نيست، واقعيت اينه كه "در بلند مدت" (حداقل دوره ٥ ساله)، هيچسرمايه گذاري در ٥٠ سال گذشته نتونسته به پاي ملك برسه. مگر داشتن رانت و ... كه اون داستانش اصلا جداست.
ولي بهر حال كسي كه با پولش "هيچ كاري نمي تونه بكنه" (حالا يا به علت كم بودن پول با بالا بودن سن يا هر دليل ديگر) چاره اي نداره جز گذاشتن پول در بانك. نه با هدف "سود اقتصادي" بلكه با هدف حفظ حداقلي "ارزش پولش"
اينا با هم متفاوته. ولي بنظرم شما تفاوت زيادي بين اين ها قائل نمي شيد.

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
رفیق شما که عالم و دانای این حرفه هستی بگو ما که جزو هیچکدوم از گزینه های بالا نیستیم دقیقا با 10 تومنی که الان داریم چکار میتونیم کنیم؟

رفیق شما واقعا تو ایران زندگی میکنی؟تکذیب تو ایران از صدتا تایید قطعی تره

دوست عزيز. شما هم مثل من تو دسته اي هستين كه با پولشون كاري فعلا نمي تونن بكنن. مجبوريم براي "حفظ حداقلي ارزش پولمون" بذاريمش بانك. تورم سال آينده بسيار بيشتر از امساله ( روند سقوط قيمت نفت/ ارقام بودجه كه همينروزا تو مجلس داره بررسي ميشه رو تو اخبار يه نگاه بندازيد) پس بنظرم سپرده يكساله به صلاح نيست. فعلا بنظرم حساب سه حالته بانك گردشگري برا من و شما بهترين آپشنه. روزشمار بالاي ١٠ تومن ، ٢٢ درصد.
بياد پايين هر روزي از ١٠ تومن، اونروز ١١ درصد حساب مي شه. بانك آينده هم سه ماهه ٢٤ درصد تا شب عيد خوبه. البته نميدونم اين شايعات انحلالش چقدر جديه كه البته شخصا جدي نمي دونم.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
متاسفم دوست عزيز.
اين لينك رو بخونيد كه ناقض اصل ضرر ساخت و ساز در دوران ركود (البته براي افراد حرفه اي نه افراد معمولي چون فرد بساز بفروش حرفه اي چند ملك رو همزمان با هم مي سازه، به صورت موازي و سرمايه اش رو كمترين خواب رو بهش مي ده. غير از لوكس سازها كه حتا در دوران جنگ ها هم يه ملك مي سازن و مشتري خاص دارن و سودشون تضمين شدست) :
http://www.donya-e-eqtesad.com/news/845744/

دوم حركت شما در وارد شدن به بازار ملك در سال ٩١ رو دقيقا آقاي كوزه چي تو كتابشون دسته بندي كرده. خودتون نگاه كنيد و قضاوت كنيد جزو كدام دسته از سرمايه گذارها بوده ايد:
http://www.khabaronline.ir/detail/360328/Economy/house

در آخر شما برداشتتون از كلمات بيشتر شخصيه و نه معناي خود كلمه. به عنوان مثال كلمه "سرمايه گذاري بلند مدت" در ملك. جداول رشد قيمت مسكن از سال ٤٢ تا ٩٣ را در گزارش هاي بانك مركزي ببينيد متوجه مي شيد. ببينيد كدام دوره ٥ ساله بوده كه ملك در تهران چند برابر نشه. ملكي كه تو بلوار شهرك مخابرات سعادت آباد سال ٧٩ بود ٦٠ ميليون و خانواده من نخريد، الان فقط قدرالسهم زمينش يك ميلياردو دويست تومنه (چون ملك ديگه كلنگي محسوب مي شه) كه البته اين يك مثال حالت اكستريمه. بقيه جاها هم به نسبت كمتري ولي رشد خودشونو داشتن.
قضيه كنار نشستن و لنگش كن گفتن نيست، واقعيت اينه كه "در بلند مدت" (حداقل دوره ٥ ساله)، هيچسرمايه گذاري در ٥٠ سال گذشته نتونسته به پاي ملك برسه. مگر داشتن رانت و ... كه اون داستانش اصلا جداست.
ولي بهر حال كسي كه با پولش "هيچ كاري نمي تونه بكنه" (حالا يا به علت كم بودن پول با بالا بودن سن يا هر دليل ديگر) چاره اي نداره جز گذاشتن پول در بانك. نه با هدف "سود اقتصادي" بلكه با هدف حفظ حداقلي "ارزش پولش"
اينا با هم متفاوته. ولي بنظرم شما تفاوت زيادي بين اين ها قائل نمي شيد.

دوست گرامی‌ نمیدونم چرا شما بحث رو شخصیش کردید و جز به جز جواب دادید؟ بحث بر سر سرمایه گذاری در حال حاضره...(بهتره اضافه کنم سرمایه گذاری در بازه زمانی‌ کوتاه مدت) بنده نه فرمایشات شما رو رد می‌کنم و نه بحثی‌ در این رابطه دارم... بد نیست در جریان باشید خود من از سال ۸۴ وارد این کار (ساختمان سازی) شدم و تا اوایل سال ۹۰ در همین زمینه فعالیت می‌کردم ( البته چون در اطراف تهران بود داستانش کمی‌ متفاوته ) در اینکه بعد در چه زمینه فعالیت و سرمایه گذاری کردم و کار به کجا کشید بهتره حرفی‌ نزنم... (علامت تأسف)

اینکه مسکن برای سرمایه گذاری بلند مدت محل مناسبیه فکر نمیکنم هیچ کسی‌ بحثی‌ داشته باشه... حالا هر چقدر بازار در حال حاضر دچار رکود و هر چقدر اشباع از عرضه و خالی‌ از تقاضا باشه ، اگر به چشم یک سرمایه گذاری بلند مدت نگاه بشه حداقل خیال سرمایه گذار راحته یک شبه ارزش سرمایش یک سوم یا کلا سوخت نمیشه... ولی‌ اگر قرار بر کار و بازی با اون سرمایه باشه با توجه به شرایط حال حاضر به غیر از بورس ( و دلالی ) چه پیشنهاد و راهکاری شما یا دیگر دوستان دارید...؟

sphinx2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
دوست گرامی‌ نمیدونم چرا شما بحث رو شخصیش کردید و جز به جز جواب دادید؟ بحث بر سر سرمایه گذاری در حال حاضره...(بهتره اضافه کنم سرمایه گذاری در بازه زمانی‌ کوتاه مدت) بنده نه فرمایشات شما رو رد می‌کنم و نه بحثی‌ در این رابطه دارم... بد نیست در جریان باشید خود من از سال ۸۴ وارد این کار (ساختمان سازی) شدم و تا اوایل سال ۹۰ در همین زمینه فعالیت می‌کردم ( البته چون در اطراف تهران بود داستانش کمی‌ متفاوته ) در اینکه بعد در چه زمینه فعالیت و سرمایه گذاری کردم و کار به کجا کشید بهتره حرفی‌ نزنم... (علامت تأسف)

اینکه مسکن برای سرمایه گذاری بلند مدت محل مناسبیه فکر نمیکنم هیچ کسی‌ بحثی‌ داشته باشه... حالا هر چقدر بازار در حال حاضر دچار رکود و هر چقدر اشباع از عرضه و خالی‌ از تقاضا باشه ، اگر به چشم یک سرمایه گذاری بلند مدت نگاه بشه حداقل خیال سرمایه گذار راحته یک شبه ارزش سرمایش یک سوم یا کلا سوخت نمیشه... ولی‌ اگر قرار بر کار و بازی با اون سرمایه باشه با توجه به شرایط حال حاضر به غیر از بورس ( و دلالی ) چه پیشنهاد و راهکاری شما یا دیگر دوستان دارید...؟

رفيق منم تو سرمايه گذاري تو بازار طلا ضرر بدي كردم. نظر شخصي من اينه (منم البته عقل كل نيستم و اطلاعاتم محدوده ولي اخبار اقتصادي رو دنبال مي كنم، اين چيزيه كه به عقلم مي رسه:

به عنوان شغل اگر مي تونيد به هر ترتيبي تو بازار ساخت و ساز بمونيد( حتا شده يمدت برا كسي ديگه كار كنيد). الان موقع سود تو هيچ كسب و كاري نيست. همه خودشونو دارن "نگه" مي دارن برااينكه اين دوره ركود شديد رد بشه

نظر شخصيم رفتن تو بورس تو ايران اشتباهه چون برعكس همه جاي دنيا سازمان هاي ناظر درست حسابي وجود نداره و اطلاعات اقتصادي شركت ها شفاف منتشر نميشه. دو تا از دوستام تمام پس انداز چندين سالشون تو يكسال گذشته بي ارزش شد

طلا آينده نزديك (تا دو سال) نداره. ارزان شدن نفت= قوي شدن دلار =پايين ماندن طلا ( عين دهه ٨٠ ميلادي كه ريگان كاري كرد نفت سقوط كنه و طلا تو چند سال تقريبا نصف شد)

امروز معدل نفت اپك شد ٦٦ دلار! سال آينده اصلا سال خوبي نيست. زنگنه گفت حتا اگر تحريم نفت برداشته بشه ما روزي ١ ميليون به توليدمون اضافه مي كنيم. ولي همينكار باعث سقوط دوباره قيمت مي شه و در بهترين حالت درآمدمون مي شه اندازه پارسال!
تحريم نفتي هم امكان نداره برداشته بشه چون مصوب كنگره است و اوباما فقط مي تونه موقت "لغو" اش كنه. كه اونم بنظرم بعيده لغو كامل بكنه.

واقعا راه ديگه اي تا شب عيد برا سرمايه گذاري بهتر از بانك بنظرم نمي آد. ولي باز مي گم فقط برا حفظ ارزش پول. سال خوبي در پيش نداريم. از همين الان تو محيط كار ما تعديل نيرو رو شروع كردن.
باز دوستان اگر راهي بنظرش مي رسه به اشتراك بگذاره. چون فلسفه اينجور گروه ها هم همين اشتراك اطلاعات برا افراديه كه به موضوع خاصي علاقه دارن و برا همين هم دور هم جمع شدن.

gharin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دوستان
من صبح بانک صادرات بودم حساب کوتاه مدت با حداقل ۱۰ میلیون ۲۱درصد و با حداقل ۲۰ میلیون ۲۲ درصدشان میکردن به نظر چند نفری هم داشتن حساب باز می کردن برا مبالغ بیشتری فرقی نمی‌کرد
بانک مسکنم ۲۲۰۳ سود کوتاه مدت داره البته گفت امروز آخرین مهلتش فردا باز نمیکنیم

بالا