• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
الان روزشمار کدوم بانک (حتما میخواهم عضو شتاب باشد نه موسسه) بیشترین میزان را میدهد؟
دوستان گفتند قوامین که سوال کردم گفتن 10 درصد هست و گفت یکساله 20 درصد با برداشت پس از یک ماه میتونی باز کنی ولی نمیتونی بهش اضافه کنی و به درد من نمیخوره
دی و اینده هم توی شهر ما نیست

اره قوامین به منم امروز همینو گفت کلا هیچ حساب بالای 20 درصد هم دیگه ندارن نه 20+3 نه 20+2 نه 3 درصد پاداش آخر سال نه....

ahriman59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
299
خداییش بانکداری در ایران یعنی کشک.مردمو تشویق میکنن به بانکداری الکترونیک توی اینترنت بانک یه ساتنا یا پایا میزنی خدا میدونه کی برسه...کلی سقف و محدودیت واسه انتقال گذاشتن وقتی افزایش میدی میگن باید رمز دو عاملی به گوشیت بیاد 2 ساعت وایمیسی پیامکی نمیاد....بانک پاسارگاد مثلا خدای بانک هاست از 8 صبح تا الان موفق نشدم 10 میلیون از شعبه یا اینترنت بانکشون با پایا منتقل کنم.یا سیستم قطعه یا اینترنت بانکشون بالا نمیاد یا پیامک رمز دو عاملی به گوشی فرستاده نمیشه.زنگ میزنی بهشون 30 نفر در صف انتظار مکالمه اند بعد یک ساعت قطع میشه دفعه بعد بسیار مودب و با متانت جواب میدن : عجله نکنید سیستم از صبح قطعه بالاخره وصل میشه از شکیبایی شما متشکریم!

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
من واریز کردم به قوامین شد

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
همون گردشگری 19 درصد روزشمار بدون کف.دیگه بهتر از هیچیه.

بدبختی اینه که این بانک هم نیست

من واریز کردم به قوامین شد

امروز از دو تا شعبه پرسیذم و هر دو گفتن نمیشه
اینا قوانین حساباشون این روزا خیلی متغیره و ممکنه این هم تغییر کرده باشه

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
سلام
الان بانک آینده روزشمار بالای ۳۰ ملیون ۲۵ درصد میده؟یا یک ساله؟ امکان واریز و برداشت داره؟

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام
الان بانک آینده روزشمار بالای ۳۰ ملیون ۲۵ درصد میده؟یا یک ساله؟ امکان واریز و برداشت داره؟

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk
سلام
من امروز کار داشتم رفتم شعبه گفتن یه حساب 1 ساله داریم بالای 50 میلیون 25 درصد سودش هم هر 3 ماه یکبار پرداخت میشه و گفتند زیر 50 میل همون 20 درصد یکساله!!
ممنون میشم دوستان شعبه ای را که حساب بالای 30 میلیون 25 درصد میده، معرفی کنند

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
نمیدونم من خودم دو هفته پیش همین طرح یکساله ۴ باز کردم,امروز هم واریز داشتم,حالا دیگه سودش رو نمیدونم باید یه ماه دیگه صبر کنم ببینم عوض شده یا نه

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42
.ama kosar baraye man hanuz variz nakarde

Last edited:

h.m.taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
33
واریز میشه,بنا به روزی که حساب رو باز کردی متفاوته,نگران نباش,یا فردا یا پس فردا

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من مبلغ سپرده خود را در موسسه ثامن الحجج بصورت سپرده یکساله قرار دادم
باتوجه مشکلات اخیر برای موسسات غیر مجاز بوجود امده توسط بانک مرکزی
ایا بهتر سپرده خود را از این موسسه خارج کنم
در ضمن من پارسال هم تا این موسسه سپرده داشتم و هیچ مشکل با این موسسه برخورد نکردم
لطفا راهنمایی کنید

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
گفته های لیلاز نشان می دهد که یکی از موسسات غیرمجاز 12 هزار میلیارد تومان نقدینگی در اختیار دارد که پس از حسابرسی ها تنها تکلیف 7هزار میلیارد تومان از این نقدینگی ها روشن شده است. لیلاز در این مورد می گوید: اخیرا شنیده شده که بانک مرکزی رسیدگی حساب های یکی از این موسسات را مورد بررسی قرار داده است. مشخص شده که این موسسه 12 هزار میلیارد تومان سپرده مردمی جذب کرده است. با توجه به سود بیشتری که به دلیل عدم سپرده گذاری نزد بانک مرکزی پرداخت شده، این میزان قابل توجه سپرده جذب این موسسه شده است که از بسیاری بانک های رسمی بیشتر است. نکته اینجاست که در بررسی‌های انجام شده تنها نشانی 7 هزار میلیارد تومان از این پول‌ها پیدا شده است و احتمالا 5 هزار میلیارد تومان از این منبع ناپدید شده است. احتمالا از اصل سپرده‌ها به عنوان سود میان اعضا تقسیم شده است. درست مثل شرکت‌های مضاربه‌ای که اواخر دهه 60 وجود داشت.

pzs

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
لطفا راهنمایی کنید
من مبلغ سپرده خود را در موسسه ثامن الحجج بصورت سپرده یکساله قرار دادم
باتوجه مشکلات اخیر برای موسسات غیر مجاز بوجود امده توسط بانک مرکزی
ایا بهتر سپرده خود را از این موسسه خارج کنم
در ضمن من پارسال هم تا این موسسه سپرده داشتم و هیچ مشکل با این موسسه برخورد نکردم
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز به جو سازی های بانک مرکزی توجه نکن
موسساتی مثل ثامن-ثامن الحجج و... جز با سابقه ها هستن و همچنین در دولت گذشته مورد تایید بانک مرکزی بودن.
بانک مرکزی برای اینکه به قول خودش رونق اقتصادی ایجاد کنه به موسسات به روشهای گوناگون فشار میاره تا مردم پول خود رو بردارن و باهاش کسب و کار راه بندازن!!!
قضیه موسسه میزان رو همه میدونن و این ربطی به موسسات دیگه نداره.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
سلام
من امروز کار داشتم رفتم شعبه گفتن یه حساب 1 ساله داریم بالای 50 میلیون 25 درصد سودش هم هر 3 ماه یکبار پرداخت میشه و گفتند زیر 50 میل همون 20 درصد یکساله!!
ممنون میشم دوستان شعبه ای را که حساب بالای 30 میلیون 25 درصد میده، معرفی کنند
دیدین گفتم بکی نیست جواب درست بده!!من که هرجا رفتم کسی درست جواب نداد
آخر معلوم نشد این حساب 25%یکسال هست یا مثل حساب 23%قدیمیشون دلبخواهی هست که سرخود شد10% و حالا 19%؟
اگر یکساله هست زیر 30 بیاد سودش چی میشه؟قابلیت واریز و برداشت از طریق پایا و کارت و...داره؟

armit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
42

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
دوستان من 10 اردیبهشت یه حساب تو بانک قوامین 22 درصد روز شمار کوتاه مدت با مسدود سازی دو ملیون افتتاح کردم
خواستم بدونم درصد این حساب کاهش پیدا کرده یا ثابت مونده ؟/
سود این حساب آخر ماه واریز میشه یا یک ماه به یک ماه
بانک قوامین حسای جدیدی بدرد بخور الان چی داره ؟
ممنون

• Like
Reactions: L+X
بالا