بانک ملی با نرخ 10 درصد به شما 93000 سود میدهد، حتی اگر کوثر را 19.5 حساب کنیم برای 11 میلیون 178750 تومان و برای 20 میلیون 325000 در ماه سود میدهد.اخه واقعا همچین پولی رو میدن ؟
همه جای اینترنت هم که نوشته 19.5 درصد سود ارکیده
بانک ملی با نرخ 10 درصد به شما 93000 سود میدهد، حتی اگر کوثر را 19.5 حساب کنیم برای 11 میلیون 178750 تومان و برای 20 میلیون 325000 در ماه سود میدهد.اخه واقعا همچین پولی رو میدن ؟
همه جای اینترنت هم که نوشته 19.5 درصد سود ارکیده
بانک ملی با نرخ 10 درصد به شما 93000 سود میدهد، حتی اگر کوثر را 19.5 حساب کنیم برای 11 میلیون 178750 تومان و برای 20 میلیون 325000 در ماه سود میدهد.
بانک آینده و گردشگری با سود 19 درصد و بدون کف حساب، بانک دی با یک میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد، بانک قوامین با 2 میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد.اگه موسسه نخوایم و بانک بخوایم ، جایگزین ارکیده کوثر چی هست؟
جهت اطلاع
این سپرده های جدید اقتصاد نوین چندان جالب نیست.
کوتاه مدتش بسته به میزان موجودی بین 14 تا 18 درصد سود داره.
یکساله برداشت سود سه ماهه فک میکنم 19 درصد و اگر سود رو در سررسید برداشت کنید میشه 21درصد ...
ثامن بانک نیست و هنوز مجوز هم نگرفته است و به شتاب هم وصل نیست و 20 درصد برای حسابهای روزشمار سود میدهد.بانک ثامن چی ؟
به عبارت بهتر دی از همش بهتره....بانک آینده و گردشگری با سود 19 درصد و بدون کف حساب، بانک دی با یک میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد، بانک قوامین با 2 میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد.
خیلی نامرد هستند، گناه کسی که سال 94 حساب باز کرده چیست؟امروز رفتم موسسه نور
و پرسیدم که سود روزشمار کم شده گفت کی حساب وا کردی؟ گفتم سال90
گفت همون 25 درصده و کم نشده
گفتم همه جا میگن کم شده گفت ما کم نکردیم برای شما که تک حسابه هستید کم نشده فقط شده 22+3
3درصد چند روز بعد پرداخت میشه. بعد که خیلی سوال پیچش کردم پرینت هاشو در اورد برای تیر ماه برام حساب کرد گفت دقیقا 25 درصده که در دو نوبت 1ام22درصد و 4 ام 3 درصد پرداخت شده
ثامن بانک نیست و هنوز مجوز هم نگرفته است و به شتاب هم وصل نیست و 20 درصد برای حسابهای روزشمار سود میدهد.
امروز رفتم موسسه نور
و پرسیدم که سود روزشمار کم شده گفت کی حساب وا کردی؟ گفتم سال90
گفت همون 25 درصده و کم نشده
گفتم همه جا میگن کم شده گفت ما کم نکردیم برای شما که تک حسابه هستید کم نشده فقط شده 22+3
3درصد چند روز بعد پرداخت میشه. بعد که خیلی سوال پیچش کردم پرینت هاشو در اورد برای تیر ماه برام حساب کرد گفت دقیقا 25 درصده که در دو نوبت 1ام22درصد و 4 ام 3 درصد پرداخت شده
اگر الان باز کنی 20درصده روزشمارش به شتاب وصل نیست مجوز بانک گویا یک ماهی میشه گرفته برای همین سودا رو از 25 اورده رو20سلام
حساب های روزشمار با قابلیت واریز که الان باز کنیم چند درصد میده نور؟
به شتاب وصله؟ مجوز بانک مرکزی داره؟
اینطور که من اطلاع دارم بانک آینده مدیرانش صنف آهن فروشان هستند و با توجه به اینکه وابستگی به دولت نداره همیشه در خطر... میزان هم بحث افشاگری و دست های پشت پرده باعث نابودی کلی اون شد! در مورد قوامین چون نیروی انتظامی و تمامی کارکنانش حساب قوامین دارند. هیچ وقت مشکلی براش پیش نمیاد جریان صندوق تعاون و وام ها و ... هم باز دست های پشت پرده برای کاهش قدرت برخی عوامل اون راه انداختند که تهدید و تضعیفشون کنند.دوستان این بانک آینده معتبر هست به نظرتون؟؟
آخه قبلا هم که بانک تات بود وبانک مرکزی هم که تایید کرده بود یه دفه منقرض شد
اینجا حساب باز کنیم با سود 25 درصد یکساله نکنه دوباره بخواد منقرض بشه؟؟؟ یه دفعه؟؟
بانک مرکزی که خوب همه میدونن اول از هم میزنه زیرش میگه من که اصلا تایید نکرده بودم اول همه هم اون سایتشونو عوض میکنن
پوله هم میپره!!!!!
قوامین هم دیدم اونم یه عده میگن مشکوک میزنه دو سه بار گویا مردم ریختن پولاشونو بگیرن حالا شایعه یا... معلوم نیس
دوستان جای بهتر یا معتبر تری سراغ دارن؟؟
کسی بانکای پارسیان یا پاسارگاد حساب داشته؟یکساله؟
یه جا یه دفه خوندم بانک پارسیان بود اگه اشتباه نکنم وسط قرارداد یه ساله انگار خودش نرخ سودو کم کرده
یعنی مثلا شما یکساله 24 به فرض باز کردی سر مثلا 4 ماه که بانک مرکزی اعلام میکنه 20 درصد شما باید قانونا تا پایان قرارداد همون 24 بگیری ولی گویا پارسیان یه دفعه کرده 20
واقعیته یا شایعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خبرو بخونید تا همین 20 درصد یه ساله رو هم وسط قرارداد نزنن زیرش
http://akhbarbank.com/vdccoxq1.2bqpe8laa2.html
باتشکر
اینطور که من اطلاع دارم بانک آینده مدیرانش صنف آهن فروشان هستند و با توجه به اینکه وابستگی به دولت نداره همیشه در خطر... میزان هم بحث افشاگری و دست های پشت پرده باعث نابودی کلی اون شد! در مورد قوامین چون نیروی انتظامی و تمامی کارکنانش حساب قوامین دارند. هیچ وقت مشکلی براش پیش نمیاد جریان صندوق تعاون و وام ها و ... هم باز دست های پشت پرده برای کاهش قدرت برخی عوامل اون راه انداختند که تهدید و تضعیفشون کنند.
پارسیان قبلا ما کلی سپرده داشتیم و ضعیف ترین بانک و کلی مشکلات عدیده برای ما پیش اومد برای سود هم بله کم و زیاد کرده بودن و من با کلی ضرر سپرده هامو باطل کردم! الان 5 ساله رو همون 20 میده و هنوزم هست...
در کل اینا همشون به یک آخور وصل هستند...
الان فقط موسسه کوثر و قوامینخیلی ممنون
با این اوصاف اگه خودتون (+ دوستای دیگه ای که میخونن) بخواین حساب یکساله همون 20 درصد باز کنین کجا باز میکنن؟؟؟؟؟؟
با این شرایط که بانکش نه مثل این بانکای مثل ملی و صادرات و تجارت و سپه و مسکن و... نباشه که پولو خوب ازت میگیرن یه روز یه قرون وام بخوای با لگد طرف رو میندازن بیرون به آشناهاشون میدن
شاید من الان وام نیاز نداشته باشم ولی فردا اگه بخوام حتی جواب نمیدن کارهای دیگه به جز وامشون بماند
من آشنا تو بانکایی مثل صادرات و مسکن و ملی داشتم خیلی هم خوب میدونم تا آشنا نداشته باشی یه قرون وام که نمیدن هیچ چی پول خودتو بدن خیلیه
بانکایی که خودم میشناسم ملی و سپه و تجارت و پارسیان پاسارگاد انصار توسعه تعاون و مهر اقتصاد و قوامین و کوثر(موسسه) ولی تو اینا تاحالا سپده یه ساله نداشتم
اگه کسی تجربه داره ممنون میشم بگه
باتشکر
بانک دی 20درصد میده روزشمار کارتشم عضو شتابهخیلی ممنون
با این اوصاف اگه خودتون (+ دوستای دیگه ای که میخونن) بخواین حساب یکساله همون 20 درصد باز کنین کجا باز میکنن؟؟؟؟؟؟
با این شرایط که بانکش نه مثل این بانکای مثل ملی و صادرات و تجارت و سپه و مسکن و... نباشه که پولو خوب ازت میگیرن یه روز یه قرون وام بخوای با لگد طرف رو میندازن بیرون به آشناهاشون میدن
شاید من الان وام نیاز نداشته باشم ولی فردا اگه بخوام حتی جواب نمیدن کارهای دیگه به جز وامشون بماند
من آشنا تو بانکایی مثل صادرات و مسکن و ملی داشتم خیلی هم خوب میدونم تا آشنا نداشته باشی یه قرون وام که نمیدن هیچ چی پول خودتو بدن خیلیه
بانکایی که خودم میشناسم ملی و سپه و تجارت و پارسیان پاسارگاد انصار توسعه تعاون و مهر اقتصاد و قوامین و کوثر(موسسه) ولی تو اینا تاحالا سپده یه ساله نداشتم
اگه کسی تجربه داره ممنون میشم بگه
باتشکر
بانک دی 20درصد میده روزشمار کارتشم عضو شتابه
من مشکلی باهاش نداشتم
الان فقط موسسه کوثر و قوامین
کوثر 9 ماهه 21.5
قوامین طرح 4 با حداقل 2 میلیون یکساله 20
هر دو بعد یک ماه میتونید بدون ضرر کل پول بردارید یا اضافه کنید.
فقط بدی کوثر اینه که جایی درصد سود رو نمینویسه ولی قوامین بصورت سپرده چاپ شده صادر و مبلغ و شرایط و مدت رو تضمین شده میده به شما...
من جفتش دارم و اینترنت بانک امن و شعب زیاد دارند. بانک آینده هم فارغ از مشکلات قبلی اخیرا امکانات و سود خوبی داره و مابقی چون سابقه و شعب زیادی ندارند پیشنهاد نمی کنم.