• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

971

Registered User
لایک‌ها
318
اخه واقعا همچین پولی رو میدن ؟
همه جای اینترنت هم که نوشته 19.5 درصد سود ارکیده
بانک ملی با نرخ 10 درصد به شما 93000 سود میدهد، حتی اگر کوثر را 19.5 حساب کنیم برای 11 میلیون 178750 تومان و برای 20 میلیون 325000 در ماه سود میدهد.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
بانک ملی با نرخ 10 درصد به شما 93000 سود میدهد، حتی اگر کوثر را 19.5 حساب کنیم برای 11 میلیون 178750 تومان و برای 20 میلیون 325000 در ماه سود میدهد.

بانک ثامن چی ؟

971

Registered User
لایک‌ها
318
اگه موسسه نخوایم و بانک بخوایم ، جایگزین ارکیده کوثر چی هست؟
بانک آینده و گردشگری با سود 19 درصد و بدون کف حساب، بانک دی با یک میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد، بانک قوامین با 2 میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
جهت اطلاع
این سپرده های جدید اقتصاد نوین چندان جالب نیست.
کوتاه مدتش بسته به میزان موجودی بین 14 تا 18 درصد سود داره.
یکساله برداشت سود سه ماهه فک میکنم 19 درصد و اگر سود رو در سررسید برداشت کنید میشه 21درصد ...

یعنی حساب یه ساله باز کنیم بعد تا آخر سال سود برداشت نکنیم تازه 21 میدن؟؟
شما صد درصد مطمئنی؟
شاید یه سالش بطور عادی 21 بوده؟؟؟
آخه همچین تو سایتش نوشته بود فک کردم یه 50 درصدی سود حساباشه

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
بانک آینده و گردشگری با سود 19 درصد و بدون کف حساب، بانک دی با یک میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد، بانک قوامین با 2 میلیون کف مسدود شده و سود 20 درصد.
به عبارت بهتر دی از همش بهتره....
اون یه میلیون بلاک هم زیاد مسئله نیست....

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
امروز رفتم موسسه نور
و پرسیدم که سود روزشمار کم شده گفت کی حساب وا کردی؟ گفتم سال90
گفت همون 25 درصده و کم نشده
گفتم همه جا میگن کم شده گفت ما کم نکردیم برای شما که تک حسابه هستید کم نشده فقط شده 22+3
3درصد چند روز بعد پرداخت میشه. بعد که خیلی سوال پیچش کردم پرینت هاشو در اورد برای تیر ماه برام حساب کرد گفت دقیقا 25 درصده که در دو نوبت 1ام22درصد و 4 ام 3 درصد پرداخت شده

• Like
Reactions: 971

971

Registered User
لایک‌ها
318
امروز رفتم موسسه نور
گفتم همه جا میگن کم شده گفت ما کم نکردیم برای شما که تک حسابه هستید کم نشده فقط شده 22+3
3درصد چند روز بعد پرداخت میشه. بعد که خیلی سوال پیچش کردم پرینت هاشو در اورد برای تیر ماه برام حساب کرد گفت دقیقا 25 درصده که در دو نوبت 1ام22درصد و 4 ام 3 درصد پرداخت شده
خیلی نامرد هستند، گناه کسی که سال 94 حساب باز کرده چیست؟

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
امروز رفتم موسسه نور

سلام
حساب های روزشمار با قابلیت واریز که الان باز کنیم چند درصد میده نور؟
به شتاب وصله؟ مجوز بانک مرکزی داره؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
سلام
حساب های روزشمار با قابلیت واریز که الان باز کنیم چند درصد میده نور؟
به شتاب وصله؟ مجوز بانک مرکزی داره؟
اگر الان باز کنی 20درصده روزشمارش به شتاب وصل نیست مجوز بانک گویا یک ماهی میشه گرفته برای همین سودا رو از 25 اورده رو20

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان این بانک آینده معتبر هست به نظرتون؟؟
آخه قبلا هم که بانک تات بود وبانک مرکزی هم که تایید کرده بود یه دفه منقرض شد
اینجا حساب باز کنیم با سود 25 درصد یکساله نکنه دوباره بخواد منقرض بشه؟؟؟ یه دفعه؟؟
بانک مرکزی که خوب همه میدونن اول از هم میزنه زیرش میگه من که اصلا تایید نکرده بودم اول همه هم اون سایتشونو عوض میکنن
پوله هم میپره!!!!!
قوامین هم دیدم اونم یه عده میگن مشکوک میزنه دو سه بار گویا مردم ریختن پولاشونو بگیرن حالا شایعه یا... معلوم نیس
دوستان جای بهتر یا معتبر تری سراغ دارن؟؟
کسی بانکای پارسیان یا پاسارگاد حساب داشته؟یکساله؟
یه جا یه دفه خوندم بانک پارسیان بود اگه اشتباه نکنم وسط قرارداد یه ساله انگار خودش نرخ سودو کم کرده
یعنی مثلا شما یکساله 24 به فرض باز کردی سر مثلا 4 ماه که بانک مرکزی اعلام میکنه 20 درصد شما باید قانونا تا پایان قرارداد همون 24 بگیری ولی گویا پارسیان یه دفعه کرده 20
واقعیته یا شایعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خبرو بخونید تا همین 20 درصد یه ساله رو هم وسط قرارداد نزنن زیرش

http://akhbarbank.com/vdccoxq1.2bqpe8laa2.html

باتشکر

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان این بانک آینده معتبر هست به نظرتون؟؟
آخه قبلا هم که بانک تات بود وبانک مرکزی هم که تایید کرده بود یه دفه منقرض شد
اینجا حساب باز کنیم با سود 25 درصد یکساله نکنه دوباره بخواد منقرض بشه؟؟؟ یه دفعه؟؟
بانک مرکزی که خوب همه میدونن اول از هم میزنه زیرش میگه من که اصلا تایید نکرده بودم اول همه هم اون سایتشونو عوض میکنن
پوله هم میپره!!!!!
قوامین هم دیدم اونم یه عده میگن مشکوک میزنه دو سه بار گویا مردم ریختن پولاشونو بگیرن حالا شایعه یا... معلوم نیس
دوستان جای بهتر یا معتبر تری سراغ دارن؟؟
کسی بانکای پارسیان یا پاسارگاد حساب داشته؟یکساله؟
یه جا یه دفه خوندم بانک پارسیان بود اگه اشتباه نکنم وسط قرارداد یه ساله انگار خودش نرخ سودو کم کرده
یعنی مثلا شما یکساله 24 به فرض باز کردی سر مثلا 4 ماه که بانک مرکزی اعلام میکنه 20 درصد شما باید قانونا تا پایان قرارداد همون 24 بگیری ولی گویا پارسیان یه دفعه کرده 20
واقعیته یا شایعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این خبرو بخونید تا همین 20 درصد یه ساله رو هم وسط قرارداد نزنن زیرش

http://akhbarbank.com/vdccoxq1.2bqpe8laa2.html

باتشکر
اینطور که من اطلاع دارم بانک آینده مدیرانش صنف آهن فروشان هستند و با توجه به اینکه وابستگی به دولت نداره همیشه در خطر... میزان هم بحث افشاگری و دست های پشت پرده باعث نابودی کلی اون شد! در مورد قوامین چون نیروی انتظامی و تمامی کارکنانش حساب قوامین دارند. هیچ وقت مشکلی براش پیش نمیاد جریان صندوق تعاون و وام ها و ... هم باز دست های پشت پرده برای کاهش قدرت برخی عوامل اون راه انداختند که تهدید و تضعیفشون کنند.
پارسیان قبلا ما کلی سپرده داشتیم و ضعیف ترین بانک و کلی مشکلات عدیده برای ما پیش اومد برای سود هم بله کم و زیاد کرده بودن و من با کلی ضرر سپرده هامو باطل کردم! الان 5 ساله رو همون 20 میده و هنوزم هست...
در کل اینا همشون به یک آخور وصل هستند...

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
اینطور که من اطلاع دارم بانک آینده مدیرانش صنف آهن فروشان هستند و با توجه به اینکه وابستگی به دولت نداره همیشه در خطر... میزان هم بحث افشاگری و دست های پشت پرده باعث نابودی کلی اون شد! در مورد قوامین چون نیروی انتظامی و تمامی کارکنانش حساب قوامین دارند. هیچ وقت مشکلی براش پیش نمیاد جریان صندوق تعاون و وام ها و ... هم باز دست های پشت پرده برای کاهش قدرت برخی عوامل اون راه انداختند که تهدید و تضعیفشون کنند.
پارسیان قبلا ما کلی سپرده داشتیم و ضعیف ترین بانک و کلی مشکلات عدیده برای ما پیش اومد برای سود هم بله کم و زیاد کرده بودن و من با کلی ضرر سپرده هامو باطل کردم! الان 5 ساله رو همون 20 میده و هنوزم هست...
در کل اینا همشون به یک آخور وصل هستند...

خیلی ممنون
با این اوصاف اگه خودتون (+ دوستای دیگه ای که میخونن) بخواین حساب یکساله همون 20 درصد باز کنین کجا باز میکنن؟؟؟؟؟؟
با این شرایط که بانکش نه مثل این بانکای مثل ملی و صادرات و تجارت و سپه و مسکن و... نباشه که پولو خوب ازت میگیرن یه روز یه قرون وام بخوای با لگد طرف رو میندازن بیرون به آشناهاشون میدن
شاید من الان وام نیاز نداشته باشم ولی فردا اگه بخوام حتی جواب نمیدن کارهای دیگه به جز وامشون بماند
من آشنا تو بانکایی مثل صادرات و مسکن و ملی داشتم خیلی هم خوب میدونم تا آشنا نداشته باشی یه قرون وام که نمیدن هیچ چی پول خودتو بدن خیلیه
بانکایی که خودم میشناسم ملی و سپه و تجارت و پارسیان پاسارگاد انصار توسعه تعاون و مهر اقتصاد و قوامین و کوثر(موسسه) ولی تو اینا تاحالا سپده یه ساله نداشتم
اگه کسی تجربه داره ممنون میشم بگه
باتشکر

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
خیلی ممنون
با این اوصاف اگه خودتون (+ دوستای دیگه ای که میخونن) بخواین حساب یکساله همون 20 درصد باز کنین کجا باز میکنن؟؟؟؟؟؟
با این شرایط که بانکش نه مثل این بانکای مثل ملی و صادرات و تجارت و سپه و مسکن و... نباشه که پولو خوب ازت میگیرن یه روز یه قرون وام بخوای با لگد طرف رو میندازن بیرون به آشناهاشون میدن
شاید من الان وام نیاز نداشته باشم ولی فردا اگه بخوام حتی جواب نمیدن کارهای دیگه به جز وامشون بماند
من آشنا تو بانکایی مثل صادرات و مسکن و ملی داشتم خیلی هم خوب میدونم تا آشنا نداشته باشی یه قرون وام که نمیدن هیچ چی پول خودتو بدن خیلیه
بانکایی که خودم میشناسم ملی و سپه و تجارت و پارسیان پاسارگاد انصار توسعه تعاون و مهر اقتصاد و قوامین و کوثر(موسسه) ولی تو اینا تاحالا سپده یه ساله نداشتم
باتشکر
الان فقط موسسه کوثر و قوامین
کوثر 9 ماهه 21.5
قوامین طرح 4 با حداقل 2 میلیون یکساله 20
هر دو بعد یک ماه میتونید بدون ضرر کل پول بردارید یا اضافه کنید.
فقط بدی کوثر اینه که جایی درصد سود رو نمینویسه ولی قوامین بصورت سپرده چاپ شده صادر و مبلغ و شرایط و مدت رو تضمین شده میده به شما...
من جفتش دارم و اینترنت بانک امن و شعب زیاد دارند. بانک آینده هم فارغ از مشکلات قبلی اخیرا امکانات و سود خوبی داره و مابقی چون سابقه و شعب زیادی ندارند پیشنهاد نمی کنم.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
خیلی ممنون
باتشکر
بانک دی 20درصد میده روزشمار کارتشم عضو شتابه
من مشکلی باهاش نداشتم

vorojak0151

Registered User
لایک‌ها
311
Dustan behtarin sudo kudum bank Alan tu sude ruz shomaro sepordeye chand sale mde?
Faqat bankaye motabar madde nazarame Na moassesat chon khodam Alan y sale zakhm khordeye moasse qarzol hasane Etemad mehr aria hastam k bade y sal natunestam hanuz kolle pulamo begiram

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
بانک دی 20درصد میده روزشمار کارتشم عضو شتابه
من مشکلی باهاش نداشتم

خیلی ممنون از پاسختون
بعله بانک دی حداقل یکی از بانکای کم حاشیه یا حتی بی حاشیه نسبت به بانکای دیگس
فقط یه نکته حسابی که باز میکنه عنوانش چیه؟
یعنی روز شمار یا...؟؟؟؟
چون مثلا قوامین یکسالس و وسط کار نمیتونه بگه بانکمرکزی نرخ رو عوض کرد و....(اینجور که دوست قبلی گفتن)
ولی مثلا اگه بصورت روزشمار باشه میتونه کم کنه مثلا خود بانک آینده یا گردشگری الان روزشمارو 19 زدن فردا نرخ تغییر کنه میتونن بکنن 10 درصد چون روزشماره
ولی طبق گفته دوست بالایی برا قوامین این نیست
شما برای دی بابت حساب دفترچه ای چیزی بتون دادن؟؟؟؟

الان فقط موسسه کوثر و قوامین
کوثر 9 ماهه 21.5
قوامین طرح 4 با حداقل 2 میلیون یکساله 20
هر دو بعد یک ماه میتونید بدون ضرر کل پول بردارید یا اضافه کنید.
فقط بدی کوثر اینه که جایی درصد سود رو نمینویسه ولی قوامین بصورت سپرده چاپ شده صادر و مبلغ و شرایط و مدت رو تضمین شده میده به شما...
من جفتش دارم و اینترنت بانک امن و شعب زیاد دارند. بانک آینده هم فارغ از مشکلات قبلی اخیرا امکانات و سود خوبی داره و مابقی چون سابقه و شعب زیادی ندارند پیشنهاد نمی کنم.

شما اون حساب صندوق 25 درصدی آینده رو دارین؟؟
شرایط دفترچه یا برگه سپردش چیه؟؟
یعنی فیت یکسالس؟؟
یا بصورت روزشمار؟
چون همونطور که در بالا گفتم میتونن بعد یه مدت کم کنن اگه عنوان روز شمار باشه

یه نکته دیگه شما اینترنت بانک آینده رو دارین؟ حتما باید دستگاه رمزیاب بگیریم؟؟
اونوقت اون روز که میریم برا افتتاح حساب همون موقع میدن یا اینکه اول باید ثبت نام بشه تو سایت بعد یه هفته مراجعه کنیم و...؟؟؟
چون راه بانک برا من خیلی دوره زیاد نمیتونم برم و بیام

بانک قوامین چی اون وضع اینترنت بانکش چطوره؟؟؟؟؟

باتشکر

Arashdn

Registered User
لایک‌ها
47
امروز رفتم دی حساب باز کردم
20درصد روزشمار ، 1میلیون هم بلوک میشه....
کارت شتاب و اینترنت و SMS و همه چی هم داره .....

بالا