behnood_67
Registered User
- نوشتهها
- 459
- لایکها
- 518
سپرده بانکی یکساله.ایران زمین 24 درصد
صندوقش هست یا از خود بانک ؟
سپرده بانکی یکساله.ایران زمین 24 درصد
صندوقش هست یا از خود بانک ؟
دقیقا درست میفرمایید ولی اون گروه اصلا ارتباطی به اینجا نداره............بیشتر واسه رسیدن سریع به سوالات و اخربن خبرها حول محورهای مختلف هستش واصلا ربطی به پرشین تولز نداره کما اینکه صدها گروه در جهت بورس و مسکن و بانک هست تو تلگرام و هر کس مختاره هر کجا فعالیت کنه اگه خاستین تا لینکهایه 100ها گروه در همین ارتباط خونه و مسکن و بورس و بانک بدم خدمتتونبه نظر من اين گروه تو تلگرام موازي همين تاپيک هست و وجودش لازم نيست. شما رو گوشيت نرم افزار تاپاتاک نصب کن برا اينجور تاپيک ها همون کار تلگرام ميکنه ضمن اينکه ميتوني تو باقي فروم ها هم عضو شي و همه مطالب از ابتدا بخوني
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
درسته ولي فرض کنيد من امروز بيام تو گروه تلگرام عضو بشم دسترسي به پست هاي قبل خواهم داشت؟ مسلما خير اما تو اين تاپيک شما هر وقت عضو بشيد دسترسي به اولين پست داريد پيشنهاد من tapatalk هستدقیقا درست میفرمایید ولی اون گروه اصلا ارتباطی به اینجا نداره............بیشتر واسه رسیدن سریع به سوالات و اخربن خبرها حول محورهای مختلف هستش واصلا ربطی به پرشین تولز نداره کما اینکه صدها گروه در جهت بورس و مسکن و بانک هست تو تلگرام و هر کس مختاره هر کجا فعالیت کنه اگه خاستین تا لینکهایه 100ها گروه در همین ارتباط خونه و مسکن و بورس و بانک بدم خدمتتون
خوش اومدید سوالی دارید بپرسیدمی گم چه سوت وکور ه، من تازه اینجارو پیداکردم ،بی ادبم نیستمکاش میشد مارو هم قابل میدونستید
شما که داخل شعبه بودید میتونستید، بدون کارمزد حواله پایا بین بانکی بزنید، برای مبالغ بالا هم حواله ساتنا.پ ن:این قانون که بیشتر از 3میلیون نمیشه انتقال داد کارت به کارت اعصابمونو نابود کرد :| یه جا دستگاه داخل بانک پیدا کردم که بیشتر از 3 تومن میشد انتقال داد اونم 1.500 تومن کارمزد کم کرد :0
این 24درصد سالانه یعنی چطوری؟۲۴ به صورت پله ای نه هر ماه انتهای سال سود پرداختی معادل ۲۴ درصد میشه.
اون مسایل رو اطلاع ندارم.
کارت مربوط به اون بانک نبود کارت به نام خودم نبودشما که داخل شعبه بودید میتونستید، بدون کارمزد حواله پایا بین بانکی بزنید، برای مبالغ بالا هم حواله ساتنا.
هرچند که در اینترنت بانک ها هم این امکان وجود داره، و در همراه بانک و کد بانک.
صندوق ها متنوع هستن بعضي ها با تضمين سود هستن بعضي ها با پيش بيني سود بستگي به سرمايتون داره چقدر سرمايه گذاري ميخايد بکنيد؟صندوقهای سرمایه بانکی ایا ریسکشون بالاست؟؟اکر نه کدومشون بهترند؟؟ صندوق با درامد ثابت با تضمین حداقل سود یا صندوق با درامد ثابت با پیش بینی سود؟
سه ماه 20 سه ماه 21 سه ماه 22 دوماه 23 یک ماه 24. مابه التفاوت ماه های اون 11 ماه که کمتر از 24 هست رو هر سه ماه یکبار میریزه به حساب..خلاصه اینکه مثلا برای 100 میلیون ،24 میلیون سود میده.این 24درصد سالانه یعنی چطوری؟
یعنی میانگین سودها در سال میشه 24؟ مثلا یک ماه20یک ماه26 و یک ماه26
این طوری؟
صندوق ها متنوع هستن بعضي ها با تضمين سود هستن بعضي ها با پيش بيني سود بستگي به سرمايتون داره چقدر سرمايه گذاري ميخايد بکنيد؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk
دوستان گرامی با سرمایه حدود25ملییون کجا رو پیشنهاد میدی؟سه ماه 20 سه ماه 21 سه ماه 22 دوماه 23 یک ماه 24. مابه التفاوت ماه های اون 11 ماه که کمتر از 24 هست رو هر سه ماه یکبار میریزه به حساب..خلاصه اینکه مثلا برای 100 میلیون ،24 میلیون سود میده.
من به شخصه صندوق نمی پسندم .به ترتیب نور روزشمار ۲۵٪ ، عسکریه یکساله ۲۳٪ ، ایران زمین یکساله هم ۲۲ داره هم ۲۴ .سرمایه ۲۲.دوستان گرامی با سرمایه حدود25ملییون کجا رو پیشنهاد میدی؟
زیاد مهم نیست سر رسید داشته باشه ولی ماه به ماه بهتره
بعد تفاوت اون دونوع صندوق چیه با تضمین سود یا پیش بینی سود؟
الان بین بانکها یکی اینده با سررسید سه ماهه بانرخ25درصد و این ایرن زمین با سود ماهیانه 24درصد ازهمه بالاتر بوده
ایا صندوقی با سود بالاتر هم هست؟
اين صندوق از نوع سرمايه گذاري در سهام هست ريسک بالاتري داره تضمين سودآوري نداره اما هر موقع بخايد سهام نقد ميشه منتها به قيمت روز که ممکنه پايين تر از قيمت خريد باشه