• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
با سلام
امروز با توجه به چیزهایی که اینجا خونده بودم در مورد سپرده روزشمار 22% با کف 10 میلیون بانک مسکن رفتم بانک مسکن که یک حساب باز کنم(حتی یکی از دوستان گفته بود که اوراق هم شامل این سپرده میشه که سر سال سودش به 25% یا 24% میرسه شایدم صندوق گفتن و من اشتباه میکنم)
ولی چنین چیزی تو بانک نبود و فقط صندوق بود که 22% سود میداد اونم گفت ممکنه کم و زیاد بریزن ولی متوسط سالانه همین 22 در میاد
و یک حساب روزشمار عادی 11% سود بهش تعلق میگرفت به اضافه اوراق
و یک حساب روزشمار با کف 10میلیون تومن بود که 19/5% سود بهش تعلق میگرفت و اوراق بهش تعلق نمیگرفت
سپرده یکساله ام 20% سود تعلق میگرفت

من حقیقتا دلم راضی نشد حساب 19.5 درصد باز کنم و فعلا یک حساب شتابی 11% باز کردم تا بعدا به صندوق با سود بیشتر انتقال بودم صندوق بانک آینده ام اشتباه نکنم 25% بود مدنظرمه
چندین سوال
آیا به صندوق سپرده ام اوراق تعلق میگیره؟
این اوراق چطور میشه نقد کرد و چقدر می ارزه اگه کسی میدونه لطفا توضیح بده
پیشنهادی دارید بهتر از مسکن؟صندوق آینده یا غیره؟

پ ن:این قانون که بیشتر از 3میلیون نمیشه انتقال داد کارت به کارت اعصابمونو نابود کرد :| یه جا دستگاه داخل بانک پیدا کردم که بیشتر از 3 تومن میشد انتقال داد اونم 1.500 تومن کارمزد کم کرد :0

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
به نظر من اين گروه تو تلگرام موازي همين تاپيک هست و وجودش لازم نيست. شما رو گوشيت نرم افزار تاپاتاک نصب کن برا اينجور تاپيک ها همون کار تلگرام ميکنه ضمن اينکه ميتوني تو باقي فروم ها هم عضو شي و همه مطالب از ابتدا بخوني

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
به نظر من اين گروه تو تلگرام موازي همين تاپيک هست و وجودش لازم نيست. شما رو گوشيت نرم افزار تاپاتاک نصب کن برا اينجور تاپيک ها همون کار تلگرام ميکنه ضمن اينکه ميتوني تو باقي فروم ها هم عضو شي و همه مطالب از ابتدا بخوني

دقیقا درست میفرمایید ولی اون گروه اصلا ارتباطی به اینجا نداره............بیشتر واسه رسیدن سریع به سوالات و اخربن خبرها حول محورهای مختلف هستش واصلا ربطی به پرشین تولز نداره کما اینکه صدها گروه در جهت بورس و مسکن و بانک هست تو تلگرام و هر کس مختاره هر کجا فعالیت کنه اگه خاستین تا لینکهایه 100ها گروه در همین ارتباط خونه و مسکن و بورس و بانک بدم خدمتتون

Last edited:

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
می گم چه سوت وکور ه، من تازه اینجارو پیداکردم ،بی ادبم نیستم :)کاش میشد مارو هم قابل میدونستید

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دقیقا درست میفرمایید ولی اون گروه اصلا ارتباطی به اینجا نداره............بیشتر واسه رسیدن سریع به سوالات و اخربن خبرها حول محورهای مختلف هستش واصلا ربطی به پرشین تولز نداره کما اینکه صدها گروه در جهت بورس و مسکن و بانک هست تو تلگرام و هر کس مختاره هر کجا فعالیت کنه اگه خاستین تا لینکهایه 100ها گروه در همین ارتباط خونه و مسکن و بورس و بانک بدم خدمتتون
درسته ولي فرض کنيد من امروز بيام تو گروه تلگرام عضو بشم دسترسي به پست هاي قبل خواهم داشت؟ مسلما خير اما تو اين تاپيک شما هر وقت عضو بشيد دسترسي به اولين پست داريد پيشنهاد من tapatalk هست

chama

Registered User
لایک‌ها
241
پ ن:این قانون که بیشتر از 3میلیون نمیشه انتقال داد کارت به کارت اعصابمونو نابود کرد :| یه جا دستگاه داخل بانک پیدا کردم که بیشتر از 3 تومن میشد انتقال داد اونم 1.500 تومن کارمزد کم کرد :0
شما که داخل شعبه بودید میتونستید، بدون کارمزد حواله پایا بین بانکی بزنید، برای مبالغ بالا هم حواله ساتنا.
هرچند که در اینترنت بانک ها هم این امکان وجود داره، و در همراه بانک و کد بانک.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
۲۴ به صورت پله ای نه هر ماه انتهای سال سود پرداختی معادل ۲۴ درصد میشه.
اون مسایل رو اطلاع ندارم.
این 24درصد سالانه یعنی چطوری؟
یعنی میانگین سودها در سال میشه 24؟ مثلا یک ماه20یک ماه26 و یک ماه26
این طوری؟

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
صندوقهای سرمایه بانکی ایا ریسکشون بالاست؟؟اکر نه کدومشون بهترند؟؟ صندوق با درامد ثابت با تضمین حداقل سود یا صندوق با درامد ثابت با پیش بینی سود؟

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
صندوقهای سرمایه بانکی ایا ریسکشون بالاست؟؟اکر نه کدومشون بهترند؟؟ صندوق با درامد ثابت با تضمین حداقل سود یا صندوق با درامد ثابت با پیش بینی سود؟

نوگل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

passanger75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
شما که داخل شعبه بودید میتونستید، بدون کارمزد حواله پایا بین بانکی بزنید، برای مبالغ بالا هم حواله ساتنا.
هرچند که در اینترنت بانک ها هم این امکان وجود داره، و در همراه بانک و کد بانک.
کارت مربوط به اون بانک نبود کارت به نام خودم نبود
اینترنت بانک خوبه استفاده میکنم ولی همراه بانک من مال بانک ملی قبلا داشتم که ماهی یه بار درست کار میکرد نمیدونم ورژن بهتری دادن یا نه

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
صندوق ها متنوع هستن بعضي ها با تضمين سود هستن بعضي ها با پيش بيني سود بستگي به سرمايتون داره چقدر سرمايه گذاري ميخايد بکنيد؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
این 24درصد سالانه یعنی چطوری؟
یعنی میانگین سودها در سال میشه 24؟ مثلا یک ماه20یک ماه26 و یک ماه26
این طوری؟
سه ماه 20 سه ماه 21 سه ماه 22 دوماه 23 یک ماه 24. مابه التفاوت ماه های اون 11 ماه که کمتر از 24 هست رو هر سه ماه یکبار میریزه به حساب..خلاصه اینکه مثلا برای 100 میلیون ،24 میلیون سود میده.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
صندوق ها متنوع هستن بعضي ها با تضمين سود هستن بعضي ها با پيش بيني سود بستگي به سرمايتون داره چقدر سرمايه گذاري ميخايد بکنيد؟

سه ماه 20 سه ماه 21 سه ماه 22 دوماه 23 یک ماه 24. مابه التفاوت ماه های اون 11 ماه که کمتر از 24 هست رو هر سه ماه یکبار میریزه به حساب..خلاصه اینکه مثلا برای 100 میلیون ،24 میلیون سود میده.
دوستان گرامی با سرمایه حدود25ملییون کجا رو پیشنهاد میدی؟
زیاد مهم نیست سر رسید داشته باشه ولی ماه به ماه بهتره
بعد تفاوت اون دونوع صندوق چیه با تضمین سود یا پیش بینی سود؟
الان بین بانکها یکی اینده با سررسید سه ماهه بانرخ25درصد و این ایرن زمین با سود ماهیانه 24درصد ازهمه بالاتر بوده
ایا صندوقی با سود بالاتر هم هست؟

Last edited:

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
ايران زمين حساب يا همون صندوقش بسته شده و فعلا افتتاح حساب ندارن
صندوق بانک آينده هم هر 3 ماه يکبار سود ميده
بقيه بانک ها و صندوق ها اين ماه دوروبر 22 دادن به جز کاردان بانک تجارت که سرمايه بالاي 100 تومن ميخاد
صندوق با تضمين سود حداقل سود رو تضمين ميکنه اما صندوق با پيش بيني سود يه پيش بيني از سود اکتسابي شما ميکنه و ممکنه سودي که به شما ميدن کمتر هم باشه. اگر تا يکسال به پولتون نياز نداريد بهترينش فعلا آينده است

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان گرامی با سرمایه حدود25ملییون کجا رو پیشنهاد میدی؟
زیاد مهم نیست سر رسید داشته باشه ولی ماه به ماه بهتره
بعد تفاوت اون دونوع صندوق چیه با تضمین سود یا پیش بینی سود؟
الان بین بانکها یکی اینده با سررسید سه ماهه بانرخ25درصد و این ایرن زمین با سود ماهیانه 24درصد ازهمه بالاتر بوده
ایا صندوقی با سود بالاتر هم هست؟
من به شخصه صندوق نمی پسندم .به ترتیب نور روزشمار ۲۵٪ ، عسکریه یکساله ۲۳٪ ، ایران زمین یکساله هم ۲۲ داره هم ۲۴ .سرمایه ۲۲.
بین موسسه ها چون عسکریه شتاب هست یکم کار راحت تره ولی سود نور جذاب تره .

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
این صندوق 2 برابر بانک ها سود میده
http://www.farabifund.com/index.do

کسی کار کرده ؟
اين صندوق از نوع سرمايه گذاري در سهام هست ريسک بالاتري داره تضمين سودآوري نداره اما هر موقع بخايد سهام نقد ميشه منتها به قيمت روز که ممکنه پايين تر از قيمت خريد باشه

بالا