واریز هم میشه کردالبته ۲۲ سرمایه،یکساله هست با اینکه قابل برداشته،اما واریز نمیشه کرد
Sent from my E5823 using Tapatalk
واریز هم میشه کردالبته ۲۲ سرمایه،یکساله هست با اینکه قابل برداشته،اما واریز نمیشه کرد
Sent from my E5823 using Tapatalk
واریز هم میشه کرد
من این حسابو دارم و فقط بابت به اشتراک گزاشتن اطلاعات با دوستان مطرح کردم,چون از اطلاعات بقیه دارم استفاده میکنم,هم پول میشه ریخت و هم میشه برداشت,اما ماهیتش اینجوری نیست که هر روز این کار رو کنی,میتونید از یکی از شعبات بانک شهر بپرسید,و یا امتحانی دوماه باز کنید حسابو و این مسایلو امتحان کنید!!!!!!!! قاعدتا با سود بورس باید سود بیشتر بده از ۲۲,فعلا که این کارو نکرده,هرچند کارمنداش میگن قبلا این کارو انجام داده,اما تو این چند ماه من ندیدم,22۰1 و یا 22۰3 سود داده,اما به نظر خودم این حسابی که دوستان میگن,بانک سرمایه بعد یک ماه هم میشه ریخت هم برداشت,بهتره,چون همون لحظه میشه,آرمان شهر ۲-۳ ساعت طول میکشه.روز شمار که نیست.منم بعید میدونم به این حساب یک ساله 22 درصدی بشه واریز کرد.
من این حسابو دارم و فقط بابت به اشتراک گزاشتن اطلاعات با دوستان مطرح کردم,چون از اطلاعات بقیه دارم استفاده میکنم,هم پول میشه ریخت و هم میشه برداشت,اما ماهیتش اینجوری نیست که هر روز این کار رو کنی,میتونید از یکی از شعبات بانک شهر بپرسید,و یا امتحانی دوماه باز کنید حسابو و این مسایلو امتحان کنید!!!!!!!! قاعدتا با سود بورس باید سود بیشتر بده از ۲۲,فعلا که این کارو نکرده,هرچند کارمنداش میگن قبلا این کارو انجام داده,اما تو این چند ماه من ندیدم,22۰1 و یا 22۰3 سود داده,اما به نظر خودم این حسابی که دوستان میگن,بانک سرمایه بعد یک ماه هم میشه ریخت هم برداشت,بهتره,چون همون لحظه میشه,آرمان شهر ۲-۳ ساعت طول میکشه.
اون امکان جالب!(وسط ماه حساب بازکنی و آخر ماه سود همه ماه رو بگیری)با سلام و تشکر از دوستان بابت اطلاعات,حساب آرمان بانک شهر,که صندوقی وابسته به بورس و تضمین خود بانک شهر است,با کف ۱۰ میلیون سود ۲۲ درصد تضمینی میده روز شمار,البته چیزی که من دیدم,تو این چند ماه بین ۲۲ تا ۲۳ درصد سود میده,یعنی ممکنه زیر یک درصد در ماه بیشتر دهد,و درصورت برداشت ۲ ساعت بعد پول رو واریز میکنه به حساب,درضمن یه امکان جالب هم داره,مثلا شما وسط ماه حساب باز میکنی,در ابتدای ماه بعد,سود کل ماه رو واریز میکنه به حسابت,البته این برای اولین باریست که حساب باز میکنید و برای یکسان سازی مورد نظر خودشون,واین ۱۵ روزی که سود بیشتر اول ماه به شما پرداخت کرده اند را هنگامی که حسابتونو کلا میبندین کسر میکنن,اینا چیزایی بود که خودم باهاشون برخورد داشتم,اما به نظر خودم این حسابی که دوستان میگن ۲۲ درصد سرمایه که بعد یک ماه میتونی بریزی برداشت کنی ,از همه حسابها کامل تر و با سود بیشتریست.
من این حسابو دارم و فقط بابت به اشتراک گزاشتن اطلاعات با دوستان مطرح کردم,چون از اطلاعات بقیه دارم استفاده میکنم,هم پول میشه ریخت و هم میشه برداشت,اما ماهیتش اینجوری نیست که هر روز این کار رو کنی,میتونید از یکی از شعبات بانک شهر بپرسید,و یا امتحانی دوماه باز کنید حسابو و این مسایلو امتحان کنید!!!!!!!! قاعدتا با سود بورس باید سود بیشتر بده از ۲۲,فعلا که این کارو نکرده,هرچند کارمنداش میگن قبلا این کارو انجام داده,اما تو این چند ماه من ندیدم,22۰1 و یا 22۰3 سود داده,اما به نظر خودم این حسابی که دوستان میگن,بانک سرمایه بعد یک ماه هم میشه ریخت هم برداشت,بهتره,چون همون لحظه میشه,آرمان شهر ۲-۳ ساعت طول میکشه.
در حال حاضر بانک ایران زمین حساب بلند مدت با سرفصل ۹۳۸ باز میکنه که بصورت پلکانی و در نهایت در یکسال سود ۲۴ درصد روزشمار سالانه رو پرداخت میکنه که بنظرم گزینه خوبی برای افراد محتاط هستسلام دوستان.
سپرده بلند مدت الان بانکی هست بالای 23 داشته باشه ؟
الان شده 19 درصد، بازم برای اطمینان اگر اینترنت بانکش فعاله وارید بشید روی شماره حساب که نگه دارید موس رو، اطلاعاتش و میزان سودش رو نشون میده.دوستان من کوتاه مدت گردشگری با سود 23 درصد روزشمار داشتم اما الان مدت هاست توش پولی نیست اگه فردا 50-60 میلیون بهش انتقال بدم به نظرتون چند درصد سود میدن؟10؟19؟20 یا بیشتر یا حتما باید حساب جدید افتتاح کنم؟
الان شده 19 درصد، بازم برای اطمینان اگر اینترنت بانکش فعاله وارید بشید روی شماره حساب که نگه دارید موس رو، اطلاعاتش و میزان سودش رو نشون میده.
پس یه سری به شعبه بزنید چون برای من که جدید باز کردم همون 19 درصد رو زده، بله هر مبلغی باشه سودش همینه.اینجوری که گفتید نوشته 10 درصد.اما اون موقعی هم که 23 درصد میدادند هم همین 10 رو مینوشت.الان برای هر مبلغی همین 19 رو میدن؟
۲۳قدیم اگه بالای ۵۰ باشه ۲۲٪ میدناینجوری که گفتید نوشته 10 درصد.اما اون موقعی هم که 23 درصد میدادند هم همین 10 رو مینوشت.الان برای هر مبلغی همین 19 رو میدن؟
جسارتا منظورتون حساب با سرفصل ۹۱۸ هست؟۲۳قدیم اگه بالای ۵۰ باشه ۲۲٪ میدن
زیر۵۰ باشه ۱۰٪
ما که 20 دیدیم....دوستان الان تو عسکريه حداکثر سودي که ميشه گرفت چند درصد هست؟