با شما موافقم,اگر خروج پول از بانک به منزله تولید بود ورونق اقتصادی,بسیار هم خوب بود,حتی اگر به ضرر کسانی که با سرمایشون نمیتونستند در سود تولید شریک باشن و باید به سود بانکی قناعت میکردن,اما تا اونجایی که ما دیدیم ,منظور از خروج از رکود اینه,طلا بخریم و دلار,و در کوتاه مدت سود بالایی کنیم ,یا مدل پیشرفتش,سرمایه گزاری در ملک است,دوستان حتما از قول آشنایانشون در کشورهای دیگه شنیدن,این بساط سفطه بازی و دلالی در تمام کالاها مخصوصا ملک فقط متعلق به ایران است,در این زمینه با توجه به اطلاعاتی که دارم,حاضر به گفتگو بادوستان هستم,رکود مسکن و ملک بی معنیست و فقط ساخته مردم!!!!!!! در جواب به من میگویند,یکسال است که خانه ام را برای فروش گزاشته ام,اما باور کن,مشتری ندارد!!!!! مگر میشود؟ هر چیزی قیمتی دارد,جز این است که میخوای بالا بفروشی و پایین بخری؟ خوب به قیمت بفروش و به قیمت بخر,این از رکود در خریدو فروش که این همه میگویند!!!!!! اگر ملاک سرمایه خود زمین و ملک باشد و بیشتر جنبه مصرفی داشته باشد تا سودآوری لحظه ای,آیا باز این را میگوییم؟ اکثرا شاکی هستند,ملکی را فلان قیمت خریدیم,و الان یا رشد نکرده یا کمتر از سود بانکی رشد کرده,خوب مگر همیشه باید سود صد درصد سالیانه داشته باشد!!!! گاهی ملک در آمریکا که سرمایه گزاری در حوزه مسکن زیاد است,بعد از ۲۰ سال با احتساب مالیات و غیره,یر به یر میشود و شاید هم افت!!!! چون جنبه مصرفی دارد و اضطرار در سرمایه گزاری کمتر از اینجاست,در حوزه ساخت هم همین است ,یکی از دلایل اصلی رکود,همین میل به بالا رفتن لحظه ای قیمت در مردم و توقع سود صد در صدی در یک سال است,چون سابقا به صورت اشتباه اینچنین بوده!!!!!! این طرز تفکر مانع فروش املاک کلنگی به قیمت و ایجاد سود منصفانه است,تا ثبات برنگردد و اضطرار از بین نرود همین است ,در غیر این صورت ,دلالی سکه و دلار منسوخ,و ساختو ساز با سود معقول به سرعت اوج میگیرد و تولید و رونق در حوزه های دیگه هم ایجاد میشه,اون وقت سود ۱۰ درصد هم بدن در نبود تورم افسار گسیخته و آرامش بازار,معنی خودش رو داره!!!!!!!!