• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
خب خدا نخواست !
اندر حکایات من و بانکِ! ایران زمین ;
پنجشنبه بعد از اینکه آینده رو بستم، 5 دقیقه دیر رسیدم به ایران زمین و دیدم در باز نمیشه برگشتم.
امروز صبح ساعت 8 زدم بیرون، اول رفتم سراغ همون شعبه چون بنظرم مطمئن تر میومد! ده هزار تومن کم داشتم و کارت رو گذاشتم و خودپرداز نوش جونش کم نذاشت، به رئیس شعبه میگم، میگه تو دو روزه ول کن ما نیستی!! کارت هم بلد نبود دربیاره میگه نیست! رفتم پیش متخصصش و اومد و دراورد و کم ترین کاری که میتونستم بکنم این بود که این شعبه رو بیخیال بشم، مردک بی سواد چهار پا شعور اجتماعی نداره اوردن گذاشتنش پشت میز...
شعبه بعدی رفتم که اونم دست کمی نداشت و خودپرداز خاموش بودش کلا !
شعبه سوم اول خودپرداز رو چک کردم مشکلی نداشت، برخورد هم خوب بود، لیکن سیستم قطع بود :)
اینه که دیگه نیازی به اصرار بیشتر برای باز کردن این حساب ندیدم وگرنه دوتا دیگه مونده بود ولی به قول راننده تاکسی سالی که نکوست از بهارش پیداست D:
خدا رو شکر بانک دی هست، یه دونه شعبه توی مرکز هر استان ولی انقدر شیک و مجلسی... فقط لطف کن دی جان همینطور بمون جان عـ
دوستان موفق باشید.

اتفاقا برای من خیلی خوش برخورد بودن .... خیلی خیلی ..... بدون مشکل هم کارت و حساب برام باز کردند

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اتفاقا برای من خیلی خوش برخورد بودن .... خیلی خیلی ..... بدون مشکل هم کارت و حساب برام باز کردند
حسن ایران زمین خلوت بودنشه؛نمیدونم چرا سراغش نمیرن،با اینکه خدماتش خوبه و در حد بانک های همسطح خودش کم نداره؛
تعداد شعبش هم مناسب هست،هرچند اونقدر شیک نیست و کارمنداش حرفه ای نیستن؛اما برخورد خوبی دارن و کارت رو سریع انجام میدن؛
من که دارم و ازش راضیم،خلوت و خوبه و سریع کارات انجام میشه؛اینقدر خلوت هست که رئیس شعبه پیگیر کارم میشه؛سودش هم خوبه و ۱۸ درصد با کف ۱۰۰تومن فرصت مناسبی هست که خوبه ازش.استفاده برد

Sent from my E5823 using Tapatalk

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بانك دي بنر بزرگ زده بود سود 20 درصد كسي ميدونه صندوقه يا حساب بانكيه؟

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
من هفته پیش رفتم برام یکساله باز کردن
آها ممنون
شرایطش چجوریه مثلا :
1- حداقل مبلغ برای افتتاح حساب ؟
2- برداشت قبل از موعد مقرر ( قبل از یکسال ) ؟
3- اگه سود ها کم کنن این حساب 20 باقی می منونه یا همون 20 درصد تا پایان یکسال بهت سود میده ؟

ali65509

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان میدونید چرا تعداد واحد سرمایه گذاری در صندوق همیشه یک واحد کمتره مثلا 10 تومنو روی گواهیش نوشته 99 واحد سرمایه گذاری صد هزار تومانی

Max.Pain

Registered User
لایک‌ها
710
دوستان میدونید چرا تعداد واحد سرمایه گذاری در صندوق همیشه یک واحد کمتره مثلا 10 تومنو روی گواهیش نوشته 99 واحد سرمایه گذاری صد هزار تومانی

مبلغ پولی که میدن باید کمی بیشتر از حاصل ضرب تعداد واحد در ارزشش باشه. البته اینو اون کارمند باید مراقب باشه و اعلام کنه

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
شرایطش چجوریه مثلا :
1- حداقل مبلغ برای افتتاح حساب ؟
2- برداشت قبل از موعد مقرر ( قبل از یکسال ) ؟
3- اگه سود ها کم کنن این حساب 20 باقی می منونه یا همون 20 درصد تا پایان یکسال بهت سود میده ؟

مطمئن نیستم کف داشته باشه ولی اگر باشه ، ۵ میلیونه و چون سپرده یکساله است سودش ثابته

aziaziazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
امروز به پیشنهاد دوستان در این تاپیک کوتاه مدت بانک ایران زمین باز کردم.
گفت سودمون 18 درصده
100هزار تومان مسدودی

برخورد خشک و سرد کارمند بانک

کلا خیلی جذب این بانک نشدم
به محض کاهش سود پولم رو از این بانک برمیدارم.فقط بخاطر سود 18 اینجا حساب باز کردم.
اینترنت بانک هم دارد. کارمند بانک زورش میومد رمز انتقال بهم بده . خیلیم گیج بود .
این از تجربه بنده از این بانک که خدمتتون گفتم.

ali65509

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مبلغ پولی که میدن باید کمی بیشتر از حاصل ضرب تعداد واحد در ارزشش باشه. البته اینو اون کارمند باید مراقب باشه و اعلام کنه
حالا به من گفته اون یه واحد همراه سود ، آخر ماه به حساب واریز میشه.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
امروز به پیشنهاد دوستان در این تاپیک کوتاه مدت بانک ایران زمین باز کردم.
گفت سودمون 18 درصده
100هزار تومان مسدودی

برخورد خشک و سرد کارمند بانک

کلا خیلی جذب این بانک نشدم
به محض کاهش سود پولم رو از این بانک برمیدارم.فقط بخاطر سود 18 اینجا حساب باز کردم.
اینترنت بانک هم دارد. کارمند بانک زورش میومد رمز انتقال بهم بده . خیلیم گیج بود .
این از تجربه بنده از این بانک که خدمتتون گفتم.
چنین برخوردی رو بانک تجارت هم دیدم! یادمه اینترنت بانک هم نمیدونست چیه اصن!!
اینجور مواقع من سعی میکنم بیشتر از پولم به خودم احترام بذارم ...
شما هم سر ماه حساب کنین نیم درصد حتی کمتر دادن بدونین اصل پول از هیچی(خدای نکرده!) خیلی میتونه بهتر باشه...
موفق باشید

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
سلام دوستان . کسی از موسسه ملل ( عسکریه ) اطلاعاتی داره . مورد اطمینانه ؟ عضو شبکه شتاب هس و اینترنت داره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین . مرسی

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
سلام دوستان . کسی از موسسه ملل ( عسکریه ) اطلاعاتی داره . مورد اطمینانه ؟ عضو شبکه شتاب هس و اینترنت داره ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین . مرسی

تا جایی که من اطلاع دارم
امسال ۲ بار افزایش سرمایه داده چون دنبال مجوز بانک شدن هستند ، عضو صندوق سپردست پس جای نگرانی نداره ،97% بدهیش به بانک مرکزی و صندوق توسعه رو پرداخت کرده تو گزارش مالی اخرش اینطوری نوشته ، عضو شتاب هم هست

برای ساتنا کردن باید برید شعبه ، اینترنت بانکش بدرد نمیخوره

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
این اوراقی که بانک مسکن میده راحت میشه فروخت یا دردسر داره؟

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام بر همگي
امروز رفتم "کوثر" سوده بانکي‌ش مثه همه بانکاي ديگه 10 و 15 درصد بود ولي صندوق کوثر يکم‌اش هنوز داير بود و اينطوري گفت؛ روزشماره يک ساله‌س تضميني با کف 19 درصد با هر مبلغي ... گفت معمولا تا حالا سود و بالاي 20 درصد ريختن ... مي گفت که "کوثر" بعلاوه "عسکريه" در سايت بانک مرکزي تو ليست مجوز دارا هست ... سوال:

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام بر همگي
امروز رفتم "کوثر" سوده بانکي‌ش مثه همه بانکاي ديگه 10 و 15 درصد بود ولي صندوق کوثر يکم‌اش هنوز داير بود و اينطوري گفت؛ روزشماره يک ساله‌س تضميني با کف 19 درصد با هر مبلغي ... گفت معمولا تا حالا سود و بالاي 20 درصد ريختن ... مي گفت که "کوثر" بعلاوه "عسکريه" در سايت بانک مرکزي تو ليست مجوز دارا هست ... سوال:ميشه رو تضمين کوثر حساب کرد؟ در مقايسه با بانک سرمايه که 18.5 درصد ميده کدوم بهتره؟ ...

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
الان بانک آینده و گردشگری وضعیت حسابای روزشمار و یک سالشون چطوره؟
مثلا برای مبالغ بالای 100 میلیون

ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام بر همگي
امروز رفتم "کوثر" سوده بانکي‌ش مثه همه بانکاي ديگه 10 و 15 درصد بود ولي صندوق کوثر يکم‌اش هنوز داير بود و اينطوري گفت؛ روزشماره يک ساله‌س تضميني با کف 19 درصد با هر مبلغي ... گفت معمولا تا حالا سود و بالاي 20 درصد ريختن ... مي گفت که "کوثر" بعلاوه "عسکريه" در سايت بانک مرکزي تو ليست مجوز دارا هست ... سوال:
فقط کوثر و عسکریه(ملل) نیستند؛توسعه،نور و کاسپین هم موسسه مجوز دار هستند
ضمنا زمزمه بانک شدن ملل و کوثر میاد

javidiran1

Registered User
لایک‌ها
75
من اقتصاد نوین بودم. 22 درصد روزشمار.
دو ماه پیش کمش کردن 18 درصد
یه ماه پیش شد 17 درصد
و گفتن شاید بشه 15 درصد!!

بالا