• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
حساب سپرده یکساله بانکها چطوریه ؟ کل پول برای یکسال غیرقابل برداشت هست؟ یا اینکه میشه در طول مدت سال مبلغی را برداشت کرد یا اینکه مبلغی رو اضافه کرد؟
صندوق سرمایه‌گذاری آرمان شهر چطوریه میشه در طول سال از پول رقمی برداشت کرد یا اضافه کرد؟

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
یعنی ملاک سوددهی بانکها کمترین مانده حساب در طول روز هست ؟
بعنوان مثال من امروز 9 مهر 10 میلیون تومن تو حسابم دارم. ساعت 10 شب 8 میلیون تومنش رو بردارم. ساعت 23:59 سود 2 تومن باقی موندم حساب میشه فقط ؟
ساعت 00:00:01 هرچی تو حساب باشه اون حساب میشه
اون 8 تومن به کار بانک نمیاد که بهش سود بده . چون ممکنه ساعت 1 برداری ممکنه 23 برداری

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
کسی از 23 درصدی بانک آینده خبر داره ؟ این ماه برای من کم ریختن
یه حسای 19 درصد روز شمار و 20 درصد روز شمار هم داشتم که قبلن کمشون کردن موجودیشونو خالی کردم

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یعنی ملاک سوددهی بانکها کمترین مانده حساب در طول روز هست ؟
بعنوان مثال من امروز 9 مهر 10 میلیون تومن تو حسابم دارم. ساعت 10 شب 8 میلیون تومنش رو بردارم. ساعت 23:59 سود 2 تومن باقی موندم حساب میشه فقط ؟

بله فقط ۲ میلیون حساب میشه
کمترین موجودی در پایان روز

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کسی از 23 درصدی بانک آینده خبر داره ؟ این ماه برای من کم ریختن
یه حسای 19 درصد روز شمار و 20 درصد روز شمار هم داشتم که قبلن کمشون کردن موجودیشونو خالی کردم

۱۹٪ و ۲۰٪ کدوم بانک بود؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
سلام
حساب سپرده یکساله بانکها چطوریه ؟ کل پول برای یکسال غیرقابل برداشت هست؟ یا اینکه میشه در طول مدت سال مبلغی را برداشت کرد یا اینکه مبلغی رو اضافه کرد؟
صندوق سرمایه‌گذاری آرمان شهر چطوریه میشه در طول سال از پول رقمی برداشت کرد یا اضافه کرد؟

سپرده یک‌ساله اسمش روشه تا یک‌سال اصل پول غیر قابل برداشت هست و اگر اصل پول رو درخواست کنید قرار داد شما باطل میشه و جریمه می‌شین

خوبی که داره اینه که تا یک‌سال سود شما ثابته

صندوق سرمایه‌گذاری قابلیت واریز و برداشت داره فقط سود همیشه پیش‌بینی هست امکان داره به صلاح مدیر صندوق هر زمانی با توجه به درآمد صندوق کم بشه

0key

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سپرده یک‌ساله اسمش روشه تا یک‌سال اصل پول غیر قابل برداشت هست و اگر اصل پول رو درخواست کنید قرار داد شما باطل میشه و جریمه می‌شین

خوبی که داره اینه که تا یک‌سال سود شما ثابته

صندوق سرمایه‌گذاری قابلیت واریز و برداشت داره فقط سود همیشه پیش‌بینی هست امکان داره به صلاح مدیر صندوق هر زمانی با توجه به درآمد صندوق کم بشه
مرسی
مثلا اگه 100 میلیون حساب سپرده یکساله با نرخ سود 20 درصد داشته باشیم ماهانه مبلغ 1643800 تومان سودش هست. آیا میشه فقط مبلغ سود (یعنی 1643800 تومان ) رو برداشت کرد؟ (یعنی اصل پول که 100 میلیون هست برداشت نشه)
اگه مبلغ سود ماهانه (1643800) برداشت نشه آیا به این سود هم در ماه بعدی سود تعلق میگیره؟ (در حساب سپرده یکساله )

و در مورد صندوق سرمایه گذاری هم درست متوجه نشدم چطوریه یعنی حسابش کارت شتاب داره و میشه هر لحظه هر مبلغی که خواسته باشیم برداشت کنیم؟
و اینکه آیا صندوق سرمایه گذاری سود 20 درصدش مثل حساب سپرده یکساله تضمینی نیست ؟ یعنی ممکنه بعد از چند ماه مثلا بگن سودش شده 18 درصد با وجود اینکه اولش اعلام کردند سود 20درصد یکساله داره؟
خیلی متشکرم

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
مرسی
مثلا اگه 100 میلیون حساب سپرده یکساله با نرخ سود 20 درصد داشته باشیم ماهانه مبلغ 1643800 تومان سودش هست. آیا میشه فقط مبلغ سود (یعنی 1643800 تومان ) رو برداشت کرد؟ (یعنی اصل پول که 100 میلیون هست برداشت نشه)
اگه مبلغ سود ماهانه (1643800) برداشت نشه آیا به این سود هم در ماه بعدی سود تعلق میگیره؟ (در حساب سپرده یکساله )

و در مورد صندوق سرمایه گذاری هم درست متوجه نشدم چطوریه یعنی حسابش کارت شتاب داره و میشه هر لحظه هر مبلغی که خواسته باشیم برداشت کنیم؟
و اینکه آیا صندوق سرمایه گذاری سود 20 درصدش مثل حساب سپرده یکساله تضمینی نیست ؟ یعنی ممکنه بعد از چند ماه مثلا بگن سودش شده 18 درصد با وجود اینکه اولش اعلام کردند سود 20درصد یکساله داره؟
خیلی متشکرم

سود ماهیانه سپرده یک‌ساله به حساب دیگری واریز میشه ، اون حساب اگر روزشمار عادی باشه سودش ۱۰٪ هست ، اگر هم روزشمار ویژه باشه سود بیشتری داره ... درصد سود این حساب ربطی به سپرده یک‌ساله شما نداره

اون مبلغ سود ماهیانه که فرمودید اگر برداشت نشه و به حساب روزشمار واریز بشه ، سود روزشمار بهش تعلق می‌گیرد

در مورد صندوق هم معمولا کارت نداره و دفترچه داره ، سودش هم هر لحظه امکان داره کم بشه و تضمینی برای درصد سود صندوق وجود نداره

صندوق قیمت خرید و فروش و ساعت خرید فروش داره
شما در ساعات خاصی به نماینده صندوق درخواست میدین ، قیمت روز رو چک می‌کنه به قیمت روز به شما پول رو پرداخت می‌کنه

mohammad98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
190
ایران زمین حضوری 18 درصد روزشمار با کف 100 هزار

واسه اون مقدار از پول كه قفل نشده و كم و زياد ميتونيم كنيم هم 18 درصد ميدن يا شايد منظورشون فقط 18 درصد واسه كف مانده اي هست كه قفل شده؟! آخه به حرف كارمنداي بانك نميشه حساب كرد اگر كسي اين حساب رو داره خودش حساب كرده كه آيا واقعا 18درصد به كل مانده روزشمار ميدن؟!

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
توی صندوق ممکن هست سود بیاد زیر 15 درصد؟

bidaript

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من 20 میلیون وام 4 درصد ازدواج میتونم بگیرم که ماهانه 500ت قسطشه.میخوام کمتر از یکسال دیگه خونه بخرم چون دارم ازدواج میکنم.
من یه 60 70 ت پول لازم دارم.

دارایی های من ایناس (حقوق ماهانه 1 میلیون و دویست)
1- 20 میلیون وام ازدواج که 4 سال باید ماهی 500 قسط بدم.
2- 15 میلیون قرضی گرفتم تا شش ماه دیگه میتونم نگهش دارم.
3- بانک مسکن به خانه اولی ها نفری 40 تا 60 میلیون وام 9.5 درصد میده.میتونم اونم بگیرم.

حالا موندم کدوم راه بهترینه برای پولسازی این وام ها که میگیرم.لطفا بنده رو راهنمایی کنید:

1- 20 میلیون ازدواج رو با 15 ت پول قرضی رو جمعا 35 میلیون بذارم تو موسسه یا بانک ماهانه 500ت سود بانکیش رو بگیرم.
2- 20 میلیون رو بذارم تو بانک مهراقتصاد وام معدلی 4 درصد بگیرم یا معدلی 9 درصد بااقساط ماهانه 450 ت . یعنی بعد از یکسال 20 میلیون خودم وام ازدواج + 20 میلیون وام معدلی (وام دوم) رو دارم.جمعا 40 میلیون وام با اقساط ماهانه حدود 1 میلیون.(وام مسکن رو بی خیال شم)
3- 20 میلیون رو بذارم تو بانک با 15ت قرضی به مدت سود بانکیش یا موسسه ایش میشه ماهانه 500 600 تومان.بعد برم سال دیگه وام مسکن بگیرم ماهانه قسط اون وام مسکنو بدم.سود این 20 ت یا 35 ت هم بگیرم.چون قسط وام ازدواجم هم هست.(سود بانکی+وام مسکن تنها)
4- اصلا وام مسکن نگیرم (9.5درصد بانک مسکن) و فقط همون سود 20 یا 35ت رو بگیرم از بانک و سال دیگه در بیارم بدم خونه رهن کنم.
5- جای دیگه ای به پولسازی تبدیل کنم تا سر سال پولم حداقل دو برابر بشه.نمیخوام شغل راه بندازم.بیشتر سرمایه گذاری مطمئن و سود مطمئن مد نظرمه.

راه دیگه ای سراغ دارید؟ بهترین راه چیه؟
سود بانکی تنها یا دو تا وام یا یک وام به همراه سود بانکی ؟

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
سلام..کسی از سود سپرده کوتاه مدت و بلندمدت موسسه افضل توس برای مبالغ بالای صدوپنجاه میلیون تومن خبرداره؟ ضمنا میدونم که مجوز نداره .

mohamad_kh69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
الان بالاترین نرخ سود سپرده های کوتاه مدت و بلندمدت بانک ها و موسسات مجوز دار و بی مجوز رو کدوم میدن؟ برای مبلغ بالای صدوپنجاه میلیون تومان..

MaLaS

Registered User
لایک‌ها
82
آرمان شهر سودش چند در صد هست؟
ورودی قبول می کنه هنوز؟

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
توی صندوق ممکن هست سود بیاد زیر 15 درصد؟

سود صندوق باید با توجه به بازدهی فعالیت صندوق پرداخت بشه ، درآمد سهام با توجه به سرمایه گذاری هایی که در بورس انجام میشه و بقیه سرمایه گذاری های صندوق که معمولا متنوع هستند

پس این درصد ثابت نیست و میتونه مثل خود بورس کاملا متغیر باشه

اوراق صندوق نرخ خرید و فروش دارند
شما ۱۰۰۰ سهم خریدی نکته مهم اینه که بدونی صندوق ضامن نقد شوندگی و ضامن سود اوری داره ؟ قیمت خرید فروش هر سهم چقدر اختلاف دارند

شما بیشتر از سود پرداختی باید به این پارامترها توجه کنید

اگر هر سهم به شما برای مثال ۱۱۰ تومن فروخته بشه و ۱۰۰ تومن قیمت خریدش باشه شما ضرر جدی میکنید یا اگر ضامن نقد شوندگی یا سود آوری نداشته باشه و اعلام کنه صندوق بازدهی پیش بینی شده رو نداشته اون موقع دچار مشکل میشین

سود پیش‌بینی شده هر روزی امکان داره تغییر کنه ، مثل سود سهام در بورس ، درصد قراردادی وجود نداره

در کل صندوق سرمایه‌گذاری با سپرده‌گذاری کاملا متفاوته

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
بانک شهر صندوق سرمایه گذاری 20 درصد
حداقل مبلغ : 10 میلیون
نحوه واریز سود : ماهانه

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها