راستش سوال منم بود که ایا در صندوق با ضامن نقد شوندگی اصل پول ضمانت شده است؟
یا فقط ضمانت سود و ضمانت نقد شوندگی با قیمت ابطال را میکنه؟(البته صفحه قبل کاربر mersa1989 توضیحاتی داد)
شخصا از 2 بانک پرسیدم و متاسفانه کارمند ها اطلاعی نداشتن
نمی دونم چرا قوانین این صندوق ها و حساب ممتاز بانک مسکن اینقدر گنگه؟
که نه تو سایتاشون توضیح درستی دادن و نه کارمند ها اطلاع دارن
ویرایش:در حال تایپ بودم که کاربر mersa1989توضیحاتی دادن
1.جهت راهنمایی دوستان ، صندوق ها پول شما رو در صورت ابطال ، به نرخ ابطال ، روز ابطال پرداخت میکنند .
صندوق های بانکی دارای ضامن نقدش شوندگی که همون بانک هست میباشند ، این بدین معنی هست که بانک تعهد میکنه شما هروقت خواستید واحد سرمایه گذاریتون ابطال کنید ، بانک ازتون بخره ،
این این معنی نیست که دقیقا همون مبلغ رو بهتون بده ، بلکه به نرخ ابطال روزی که ابطال میکنید ازتون بر میداره ، و معمولا مقداری کمی ضرر هست . که در مبالغ پایین قابل صرفنظر اما در مبلغ بالا مثلا
100 میلیون به بالا باید دقیق حساب کتاب کنید و در بازه 1 ماه تا 2 ماه ، سپرده سرمایه گذاری بانرخ مثالا 2 درصد کمتر بیشتر به صرفه هست .
امروز بازهم حضوری از 2 صندوق سئوال شد . حالا
صندوق ارمان شهر قانون دیگه ای داره بنده در جریان نیستم .
چون کارمندان برای اینکه مشتری نگران نباشه معمولا نمیگن ..
2.راجع
سپرده ممتاز بانک مسکن دوستان ابهام داشتن
ببنید این سپرده حداقل 23 میلیون باید باشه توش و سودش ماهیانه 14 درصد . علاوه بری این سود برای هر 23 میلیون 1 عدد اوراق مسکن بهتون میدن که مثلا الان 80 هزاتومن ..بفروشین پول اینم میاد رو سپردتون میشه چیزی حدود 18 تا 19 درصد ( که البته کاملا بسته به نرخ روز اوراق داره ) .. مثلا 230 میلیون بزارید به شما ماهی 10 تا اوراق میدین . یکجور سپرده کوتاه مدت روزشما با روش ابداعی خودشون هست
3.راجع به
موسسات مالی و اعتباری نیز دوستان دودل هستن
ببنید اونهای که مجوز ندارن که ریسشکشون طبیعتا بالا هست . اما در مجوز دارها چیزی هست بنام صندوق ضمانت که تا 100 میلیون تضمین میکنه . ولی بفرض گذاشتن 200 میلیون بطور مثال تو موسسه مثلا ن... که مجوز
بانک مرکزی هم داره ، درصورت خدای نکرده مشکلی پیش بیاد 100 میلیون از این پول ریسک هستش و ضمانتی براش نیست .
نکته ای هم که من خودم مد نظر میدم ، ببنید
وصل بودن به شتاب الان چیز خیلی لازم و کار راه بندازی هست . بنظر من اگر موسسه به شتاب وصله و 21 میده بهتر از موسسه ای که به شتاب نیست 23 میده
مخصوصا در سپرده های روز شمار .. معنی روزشمار یعنی برداشت واریز .. هی برین موسسه نقدی پاکت پول بزنید زیر بغل ، یا برفرض برای مبالغ بالا بهتون چک میدن باید برید موسسه ، نوبت بگیرید ، برگه برداشت واریز پر کنید ، چک بگیرید، بعد برید بانک خودتون نوبت بگیرید ، فرم پرکنید چک بخوابونید به حساب که حالا فرداش بهتون پول برسه .....من پیشنهادم اینکه از خیر 1 درصد 2درصد بیشتر بگذرید و حداقل موسسه ای یا بانکی باشه به شتاب وصل بشه .. راحت پولتون پایا بزنید .