• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
شما ٩٩ درصد كارمند بانكين وحرنه اينجور طرفداري نميكردين
من هرچي اين چند روز فهميدمو اينجا گفتم نظراتم كه خوندم
خيليا اينجا يا كارمند بانك هستن يا چيز ديگه كه اكثرا راهنمايي هاي غلط ميكنن تا كسي پولشو از سپرده ١٥ درصد خارج نكنه چون مواردي هست كه به نفع خود بانكه اينجور

من هرچي ديده و شنيده بودم گفتم

خدا نگه دار همه
99درصد حدستون اشتباه چون نه تنها بانک کار نمی کنم بلکه در اقوام درجه 3-4هم کارمند بانک نداریم
سوال منم خیلی شفاف بود شما میگید با کاهش سود به 15حدود 40درصد سرمایه را مردم از بانک خارج کردند من میگم برای حرفتون مدرک دارید؟؟خوب مشخص شد حدس شما بوده . مثل یک آقایی خودتون آمار دادید .من می خواهم بدونم اون 40درصد که پولشون را خارج کردند کجا بردند منم بدونم پولم را ببرم همون جا !!!!
سود بانکی 12درصد هم بشه من سرمایه گذاری نمیشناسم که تضمینی بدون هیچ دخالت و تلاشی از طرف من 12درصد سود بده شما میشناسید معرفی کنید.اکثر مردمی هم که پولشون تو بانکه به همین خاطر است.

silvercat

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان صندوق به هيچ وجه حساب بانکي نيست. با سرمايه گذاري در صندوق ها شما اوراق ميخريد تعداد اوراق خريداري شده وابسته به قيمت اوراق در روز خريد يا روز بعد هست و زماني که ميخايد پولتونو خارج کنيد تعداد اوراقي که داريد در قيمت ابطال اون روز ضرب ميشه

نتيجه گيري اخلاقي اينکه اگر قيمت خريد بالاتر از قيمت ابطال باشه متضرر مي شيد

نکته کنکوري
قيمت اوراق در ابتداي دوره کمترين و در پايان دوره حداکثر هست. پس با اين توضيح بايد بدونيد که کي بخريد و کي بفروشيد
راستي من نه کارمند بانکم نه رييس بانک مرکزي منم سرمايه گذارم منتها به زودي کوچ ميکنم به ملک اگر خدا بخاد

Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستان بانک ایران زمین هنوز روز شمار 18 درصدی باز میکنه ؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
99درصد حدستون اشتباه چون نه تنها بانک کار نمی کنم بلکه در اقوام درجه 3-4هم کارمند بانک نداریم
سوال منم خیلی شفاف بود شما میگید با کاهش سود به 15حدود 40درصد سرمایه را مردم از بانک خارج کردند من میگم برای حرفتون مدرک دارید؟؟خوب مشخص شد حدس شما بوده . مثل یک آقایی خودتون آمار دادید .من می خواهم بدونم اون 40درصد که پولشون را خارج کردند کجا بردند منم بدونم پولم را ببرم همون جا !!!!
سود بانکی 12درصد هم بشه من سرمایه گذاری نمیشناسم که تضمینی بدون هیچ دخالت و تلاشی از طرف من 12درصد سود بده شما میشناسید معرفی کنید.اکثر مردمی هم که پولشون تو بانکه به همین خاطر است.

آقا بسیار از نظرات سودمند شما بهره بردیم .....:general601::general601::general601:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

هرچی گشتم بهتر از این تاپیک پیدا نکردم :دی

دوستان اگر اطلاع داشته باشند ، آیا با لیسانس عمران و داشتن یک پارتی کوچولو :دی ، میشه در بانک به صورت رسمی استخدام شد؟؟

و به صورت کلی آیا رشته ی تحصیلی برای استخدام در بانک اهمیت دارد؟؟

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دقيقا همين سوال شمارو من امروز از بانك پرسيدم
بانك شهر
بانك شهر ضمانت كتبي داد كه اصل پول برگشت داده ميشه و هيچ مشكلي نداره
دقيقا بانك خودش ميدونه كجا سرمايه بزاره كه ضرر نكنه بعدشم با كل پول كه صرف نميشه ٣٠ درصشو بورس و اوراق كار ميكنه باقيش خود بانك كار ميكنه
اما سود از هر بانكي پرسيدم گفت قطعي نيست گفت ممكنه سود بانك كم كنه دو ماه ديگه اينا هم كم كنن

اما اصل پول سر جاشه و سودش روز شماره يعني تا زمان انصراف حتي روز شمار باهاتون حساب ميشه و مثل معمولي كه قرار داد يك ساله ميبندي و اگه زودتر برداري درصدي كم ميشه و ... اونجوري نيست

يك كلام ميگم ريسكي هست

يا هر ماه ٢٠ درصدتو ميگيري يا ٢ ماه ديگه ميشه ١٨ درصد

ريسكيه

اگه اهلشي انجام بده نيستي نه

ببين رك مگم اين صندوق يه راه هست براي سود ٢٠ درصد
و به قول اون دوستمون برگشت پول مردم به بانك ها
چون اون ١٥ درصد كه شد حدود ٤٠ دوصد مردم پولاشونو در اوردن و نقدينحي خالي شد برا بانك ها اون ها هم نتونستن بحن دوباره ٢٠ درصد
اومدن اين طرح ها و صندوق و .... اوردن رو كار

الان بري بانك ها ٩٠ دوصدشون اين صندوق دارن
چيز مندراوردي نيست كه هركي هركي باشه

ممنون از راهنمایی خوبت دوست عزیز
اسم این صندوقی که شما سرمایه گذاری کردید چیه؟
بین صندوق های بانک ها فقط این صندوق بانک شهره که تضمین کتبی نقد شوندگی می ده؟ یا صندوق های بانک های دیگه هم این تضمین کتبی را می دن؟

giga1349

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از دوستان تو موسسه افضل توس سپرده گذاشته در مورد صحت و سقم سودی که میده؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
راستش سوال منم بود که ایا در صندوق با ضامن نقد شوندگی اصل پول ضمانت شده است؟
یا فقط ضمانت سود و ضمانت نقد شوندگی با قیمت ابطال را میکنه؟(البته صفحه قبل کاربر mersa1989 توضیحاتی داد)
شخصا از 2 بانک پرسیدم و متاسفانه کارمند ها اطلاعی نداشتن

نمی دونم چرا قوانین این صندوق ها و حساب ممتاز بانک مسکن اینقدر گنگه؟
که نه تو سایتاشون توضیح درستی دادن و نه کارمند ها اطلاع دارن
ویرایش:در حال تایپ بودم که کاربر mersa1989توضیحاتی دادن

1.جهت راهنمایی دوستان ، صندوق ها پول شما رو در صورت ابطال ، به نرخ ابطال ، روز ابطال پرداخت میکنند .
صندوق های بانکی دارای ضامن نقدش شوندگی که همون بانک هست میباشند ، این بدین معنی هست که بانک تعهد میکنه شما هروقت خواستید واحد سرمایه گذاریتون ابطال کنید ، بانک ازتون بخره ،
این این معنی نیست که دقیقا همون مبلغ رو بهتون بده ، بلکه به نرخ ابطال روزی که ابطال میکنید ازتون بر میداره ، و معمولا مقداری کمی ضرر هست . که در مبالغ پایین قابل صرفنظر اما در مبلغ بالا مثلا
100 میلیون به بالا باید دقیق حساب کتاب کنید و در بازه 1 ماه تا 2 ماه ، سپرده سرمایه گذاری بانرخ مثالا 2 درصد کمتر بیشتر به صرفه هست .
امروز بازهم حضوری از 2 صندوق سئوال شد . حالا صندوق ارمان شهر قانون دیگه ای داره بنده در جریان نیستم .
چون کارمندان برای اینکه مشتری نگران نباشه معمولا نمیگن ..

2.راجع سپرده ممتاز بانک مسکن دوستان ابهام داشتن

ببنید این سپرده حداقل 23 میلیون باید باشه توش و سودش ماهیانه 14 درصد . علاوه بری این سود برای هر 23 میلیون 1 عدد اوراق مسکن بهتون میدن که مثلا الان 80 هزاتومن ..بفروشین پول اینم میاد رو سپردتون میشه چیزی حدود 18 تا 19 درصد ( که البته کاملا بسته به نرخ روز اوراق داره ) .. مثلا 230 میلیون بزارید به شما ماهی 10 تا اوراق میدین . یکجور سپرده کوتاه مدت روزشما با روش ابداعی خودشون هست

3.راجع به موسسات مالی و اعتباری نیز دوستان دودل هستن
ببنید اونهای که مجوز ندارن که ریسشکشون طبیعتا بالا هست . اما در مجوز دارها چیزی هست بنام صندوق ضمانت که تا 100 میلیون تضمین میکنه . ولی بفرض گذاشتن 200 میلیون بطور مثال تو موسسه مثلا ن... که مجوز
بانک مرکزی هم داره ، درصورت خدای نکرده مشکلی پیش بیاد 100 میلیون از این پول ریسک هستش و ضمانتی براش نیست .

نکته ای هم که من خودم مد نظر میدم ، ببنید وصل بودن به شتاب الان چیز خیلی لازم و کار راه بندازی هست . بنظر من اگر موسسه به شتاب وصله و 21 میده بهتر از موسسه ای که به شتاب نیست 23 میده مخصوصا در سپرده های روز شمار .. معنی روزشمار یعنی برداشت واریز .. هی برین موسسه نقدی پاکت پول بزنید زیر بغل ، یا برفرض برای مبالغ بالا بهتون چک میدن باید برید موسسه ، نوبت بگیرید ، برگه برداشت واریز پر کنید ، چک بگیرید، بعد برید بانک خودتون نوبت بگیرید ، فرم پرکنید چک بخوابونید به حساب که حالا فرداش بهتون پول برسه .....من پیشنهادم اینکه از خیر 1 درصد 2درصد بیشتر بگذرید و حداقل موسسه ای یا بانکی باشه به شتاب وصل بشه .. راحت پولتون پایا بزنید .

Last edited:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
1.جهت راهنمایی دوستان ، صندوق ها پول شما رو در صورت ابطال ، به نرخ ابطال ، روز ابطال پرداخت میکنند .
صندوق های بانکی دارای ضامن نقدش شوندگی که همون بانک هست میباشند ، این بدین معنی هست که بانک تعهد میکنه شما هروقت خواستید واحد سرمایه گذاریتون ابطال کنید ، بانک ازتون بخره ،
این این معنی نیست که دقیقا همون مبلغ رو بهتون بده ، بلکه به نرخ ابطال روزی که ابطال میکنید ازتون بر میداره ، و معمولا مقداری کمی ضرر هست . که در مبالغ پایین قابل صرفنظر اما در مبلغ بالا مثلا
100 میلیون به بالا باید دقیق حساب کتاب کنید و در بازه 1 ماه تا 2 ماه ، سپرده سرمایه گذاری بانرخ مثالا 2 درصد کمتر بیشتر به صرفه هست .
امروز بازهم حضوری از 2 صندوق سئوال شد . حالا صندوق ارمان شهر قانون دیگه ای داره بنده در جریان نیستم .
چون کارمندان برای اینکه مشتری نگران نباشه معمولا نمیگن ..

ببنید این سپرده حداقل 23 میلیون باید باشه توش و سودش ماهیانه 14 درصد . علاوه بری این سود برای هر 23 میلیون 1 عدد اوراق مسکن بهتون میدن که مثلا الان 80 هزاتومن ..بفروشین پول اینم میاد رو سپردتون میشه چیزی حدود 18 تا 19 درصد ( که البته کاملا بسته به نرخ روز اوراق داره ) .. مثلا 230 میلیون بزارید به شما ماهی 10 تا اوراق میدین . یکجور سپرده کوتاه مدت روزشما با روش ابداعی خودشون هست

3.راجع به موسسات مالی و اعتباری نیز دوستان دودل هستن
ببنید اونهای که مجوز ندارن که ریسشکشون طبیعتا بالا هست . اما در مجوز دارها چیزی هست بنام صندوق ضمانت که تا 100 میلیون تضمین میکنه . ولی بفرض گذاشتن 200 میلیون بطور مثال تو موسسه مثلا ن... که مجوز
بانک مرکزی هم داره ، درصورت خدای نکرده مشکلی پیش بیاد 100 میلیون از این پول ریسک هستش و ضمانتی براش نیست .

نکته ای هم که من خودم مد نظر میدم ، ببنید وصل بودن به شتاب الان چیز خیلی لازم و کار راه بندازی هست . بنظر من اگر موسسه به شتاب وصله و 21 میده بهتر از موسسه ای که به شتاب نیست 23 میده مخصوصا در سپرده های روز شمار .. معنی روزشمار یعنی برداشت واریز .. هی برین موسسه نقدی پاکت پول بزنید زیر بغل ، یا برفرض برای مبالغ بالا بهتون چک میدن باید برید موسسه ، نوبت بگیرید ، برگه برداشت واریز پر کنید ، چک بگیرید، بعد برید بانک خودتون نوبت بگیرید ، فرم پرکنید چک بخوابونید به حساب که حالا فرداش بهتون پول برسه .....من پیشنهادم اینکه از خیر 1 درصد 2درصد بیشتر بگذرید و حداقل موسسه ای یا بانکی باشه به شتاب وصل بشه .. راحت پولتون پایا بزنید .
تشکر دوست عزیز، متن آموزنده ای بود، حیفم اومد فقط به زدن دکمه تشکر بسنده کنم ...

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

.
ممنون
تا اینجا درست مثل اینکه این اوراق نگیری بهش سود تعلق میگیره
یعنی 23میلیون میگذاری بعدش یک اوراق میده یعنی اوراق 500 هزار تومانی
بعد به همین 500 هزار تومان هم سود میده
درسته؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
ممنون
تا اینجا درست مثل اینکه این اوراق نگیری بهش سود تعلق میگیره
یعنی 23میلیون میگذاری بعدش یک اوراق میده یعنی اوراق 500 هزار تومانی
بعد به همین 500 هزار تومان هم سود میده
درسته؟
درود ، شما به این شکل ببین : یک سپرده کوتاه مدت روزشمار با کف (23 میلیون) بانرخ سودبین 17 تا 19 درصد همین.

توضیح :
یعنی 23 میلیون میزاری (حداقل) .بعد سرماه 14 درصد سود روزشمار سپردتون یعنی حدود 264 هزارتومن ریخته میشه به حسابتون + یک عدد اوراق ، اوراق رو نگه داری بعدا میتونی باهاش وام بگیری ، نه بفروشیش 80 هزاتومن اضافه میریزن که جمعا این دوتا میشه 344 هزارتومن همین .
(500 هزارتومن میزان اعتبار وام یک عدد اوراق هست ، که اینجا اصلا کاربردی نداره نه محاسبه میشه نه اضافه میشه به حسابتون هیچی ... )

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

اشتباه است
سود آن برابر کوتاه مدت و 11 درصد هست
کجا گفته برای هر 23 میلیون یک برگ اوراق داده میشه؟
در مورد سپرده 72 میلیون بانک بعدز 6 ماه در صورتیکه تازه میانگین حسابتون خوب باشه 72 برگ اوراق میده
محاسبه درصدتونم اشتباست

در حال حاضر حساب‌های سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز اشخاص حقیقی عادی (کد 8726 ) بانک مسکن مشمول دریافت اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن می‌شوند که بدون نیاز به فسخ حساب پس از گذشت 6 ماه از تاریخ تخصیص اوراق و با امتیازی که براساس جمع کم ترین مانده‌های روزانه حساب از روز بعد از تاریخ تخصیص اوراق محاسبه می‌شود، در اولویت بندی دریافت امتیاز حق تقدم تسهیلات شرکت داده می‌شوند.
اوراق حق تقدم بانک مسکن
اعتبار کلیه نماد ها
سامانه اطلاع رساني اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهيلات مسکن

توضیحات تکمیلی

Last edited:

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
اشتباه است
سود آن برابر کوتاه مدت و 11 درصد هست
کجا گفته برای هر 23 میلیون یک برگ اوراق داده میشه؟
در مورد سپرده 72 میلیون بانک بعدز 6 ماه در صورتیکه تازه میانگین حسابتون خوب باشه 72 برگ اوراق میده
محاسبه درصدتونم اشتباست

در حال حاضر حساب‌های سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز اشخاص حقیقی عادی (کد 8726 ) بانک مسکن مشمول دریافت اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن می‌شوند که بدون نیاز به فسخ حساب پس از گذشت 6 ماه از تاریخ تخصیص اوراق و با امتیازی که براساس جمع کم ترین مانده‌های روزانه حساب از روز بعد از تاریخ تخصیص اوراق محاسبه می‌شود، در اولویت بندی دریافت امتیاز حق تقدم تسهیلات شرکت داده می‌شوند.
اوراق حق تقدم بانک مسکن
اعتبار کلیه نماد ها
سامانه اطلاع رساني اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهيلات مسکن

توضیحات تکمیلی

دوست گرامی ، مد نظر داشته باشید که حسابهای سپرده ممتاز بانک مسکن انواع مختلفی دارند (8736،8727،8737،7832،8732،8733.....،) که تمامی اینها تحت عنوان سپرده ممتاز شناخته میشوند و شرایط مختلفی دارند ، شما میتوانید در همان سایتی که خودتان معرفی کردید بروید و و در اواسط سایت اطلاعات سپرده ممتاز کوتاه مدت وبژه حقیقی (کد ۷۸۳۲) رو هم نگاه کنید . پاراگراف زیر از همین سایت میباشد :

"سپرده ممتاز کوتاه مدت وبژه حقیقی (کد ۷۸۳۲) و حقوقی (کد ۸۷۳۷):
درصد تخصیص اوراق به این حساب معادل ۲۷ درصد موجودی حساب خواهد بود که آن اوراق به طور ماهانه به حساب تعلق می گیرد.نرخ سود علی الحساب آن ۱۴ درصد و به مدت سه ماه قابلیت واریز و برداشت ندارد. حداقل مبلغ جهت افتتاح ۱۶ میلیون تومان است اما رای دریافت مرتب و ماهانه هر ماه حداقل یک سهم موجودی حساب باید ۲۳ میلیون تومان باشد.عایدی این حساب هم سالانه ۱۹ دردص خواهد بود"

این سپرده ای که من خدمتان عرض کردم ، آخرین اطلاعات و تغیراتش رو حضوری در تاریخ 15 /8 /95 یعنی کمتر از چندین ساعت پیش از شعبه -تهران - گرفتم ( آدرس و کد شعبه رو خصوصی برایتان ارسال کردم ). حتی پشت شیشه یک ورقa4 زده بودن و نوشته بودند سپرده ممتاز مسکن با سود 19 درصد . و دقیقا 14 درصد سود + اوراق برای کف 23 میلیون صحبت خود مسئول بود . تمام جزئیاتش رو هم پرسیده شده است . میتوانید تشریف ببرید و خودتان هم بپرسید . با تشکر

Last edited:

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
اعضای صندوق ضمانت سپرده‌ها

در حال حاضر ۳۴ بانک و موسسه اعتباری در کشور مطابق با جدول زیر عضو صندوق هستند:

۱. بانک ملی ایران
۲. بانک مسکن
۳. بانک ملت
۴. بانک صنعت و معدن
۵. بانک کشاورزی
۶. بانک صادرات
۷. بانک کارآفرین
۸‍. بانک شهر
۹. بانک اقتصاد نوین
۱۰. بانک سامان
۱۱. بانک توسعه تعاون
۱۲. بانک دی
۱۳. بانک رسالت
۱۴. بانک گردشگری
۱۵. بانک آینده
۱۶. بانک تجارت
۱۷. بانک قوامین
۱۸. پست بانک ایران
۱۹. بانک خاورمیانه
۲۰. بانک انصار
۲۱. بانک سرمایه
۲۲. بانک ایران زمین
۲۳. بانک رفاه کارگران
۲۴. بانک سپه
۲۵. قرض‌الحسنه مهر ایران
۲۶. بانک پارسیان
۲۷. بانک پاسارگاد
۲۸. بانک توسعه صادرات
۲۹. بانک سینا
۳۰. بانک حکمت ایرانیان
۳۱. موسسه اعتباری ملل(عسکریه)
۳۲. موسسه اعتباری کوثر
۳۳. موسسه اعتباری توسعه
۳۴. موسسه اعتباری نور

پرداخت خسارت احتمالی از صندوق ضمانت سپرده‌ها فقط شامل اعضای همین لیست می‌باشد.
www.idgf.ir

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام.
به خاطر یک دوست امروز به بانک های قوامین و آینده و موسسه عسکریه سر زدم, برای مبلغ صد میلیون تومان و سپرده یک ساله:
عسکریه: 20 درصد
آینده: 21 درصد
قوامین: 19 درصد

به نظر شما و با توجه به در نظر گرفتن تمام شرایط, کدوم یک از این سه تا انتخاب بهتریه؟
متشکرم.

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
سلام.
به خاطر یک دوست امروز به بانک های قوامین و آینده و موسسه عسکریه سر زدم, برای مبلغ صد میلیون تومان و سپرده یک ساله:
عسکریه: 20 درصد
آینده: 21 درصد
قوامین: 19 درصد

به نظر شما و با توجه به در نظر گرفتن تمام شرایط, کدوم یک از این سه تا انتخاب بهتریه؟
متشکرم.
اگه آینده سپرده (نه صندوق) هست خوبه .
عسکریه هم موسسه بسیار عالی هست به شتاب وصله و رمز دوم فعال هم داره.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
صندوق آینده سود 23 درصدی دارد. یک سپرده هم داشت با سود 20 درصد که قابلیت واریز و برداشت داشت! نپرسیدم چطور. و طبق گفته کارمند بانک سپرده ویژه بدون قابلیت واریز و برداشت و یک ساله با سود 21.

بالا