ahmad_ebra
Registered User
با سلام.شما صندوق باز کردید یا روز شما؟
صندوق
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
با سلام.شما صندوق باز کردید یا روز شما؟
سلام . مگه الان کاسپین در چه وضعیه؟ یعنی بهش امیدی نیست. آخه این حساب یکساله بالای 50 تومن با سود 25 درصدی که یکی از دوستان می گفت خیلی اغوا کنندست.ولا ثامن مجوز نداره حتما بردار ببین سر کاسپین که مجوز هم داره چی اومده؟؟
الان کاسپین خروجی منابعش از ورودیش خیلی بیشتره بری بگی پنجاه ملیون میخوام یکهفته طول میکشه بهت بده!! البته چون مجوز داره کمکش میکنن عادی بشه ولی به نظرم امسال رو بی خیالش بشید تا ببینیم سال دیگه، روبه راه میشه یا نهسلام . مگه الان کاسپین در چه وضعیه؟ یعنی بهش امیدی نیست. آخه این حساب یکساله بالای 50 تومن با سود 25 درصدی که یکی از دوستان می گفت خیلی اغوا کنندست.
یکساله بالای 50 میلیون 32درصد میده.سلام . مگه الان کاسپین در چه وضعیه؟ یعنی بهش امیدی نیست. آخه این حساب یکساله بالای 50 تومن با سود 25 درصدی که یکی از دوستان می گفت خیلی اغوا کنندست.
الان از شعبه بانک سرمایه میام. رفته بودم سوال کنم در مورد نرخ سود.
گفتند که زیر صد میلیون 17.5 درصد. بالای 100 میلیون تومن ، 20.5 درصد روزشمار بدون جریمه. فقط حسابش به کارت وصل نیست و برای برداشت باید یا به شعبه مراجعه کنید یا اینترنتی انتقال رو انجام بدید.
یک توضیح هم در مورد اینکه حساب رو با زیر 100 میلیون افتتاح کنید دادند و اون اینکه مثلاً اگه امروز 20 میلیون سپرده گذاری کنی و حساب رو با این 20 میلیون باز کنی و فردا هم 80 میلیون دیگه واریز کنی و حسابت به 100 میلیون برسه ، تا انتهای ماه با همون 17.5 درصد محاسبه میشه ولی از یکم ماه آینده ، 20.5 درصد حساب میشه.
امیدوارم به درد دوستان بخوره.
الان کاسپین خروجی منابعش از ورودیش خیلی بیشتره بری بگی پنجاه ملیون میخوام یکهفته طول میکشه بهت بده!! البته چون مجوز داره کمکش میکنن عادی بشه ولی به نظرم امسال رو بی خیالش بشید تا ببینیم سال دیگه، روبه راه میشه یا نه
دیروز حدود 30 بار تیزر موسسه کاسپین که عید رو تبریک میگفت از شبکه یک سیما پخش شد با توجه به سوتی سیما در خصوص پخش آگهی پدیده که گندش در اومد ، سیما خیلی در خصوص پخش تیزر احتیاط میکنه و بدون مجوزهای لازم غیرممکنه ، احتمالا دارن کمک میکنند تا مسئله اش حل بشه و روال عادی پیدا کنه
سلام ببخشید برای سود پول هم که سه ماه دستشونه سود میدن یا نه ؟من امروز خیلی از بانکهارا زیرورو کردم
اخرش بانک آینده ۲۳ درصد حساب باز کردم
هر ۳ ماه یبار سودشو میریزن به یه حساب دیگه
کفش ۲۰ میلیونه و امکان اضافه کردن مبلغ در آن واحد وجود داره ولی مبلغ اگه زیر ۲۰ میلیون بشه باید حساب را ببندید
بعد ۳ ماه هم میتونید حساب را کامل ببندید بدون خسارت
نه عزیزسلام ببخشید برای سود پول هم که سه ماه دستشونه سود میدن یا نه ؟
قابلیت برداشت داره؟با کارت شتاب؟نه عزیز
نه باید حضوری مراجعه کنیدقابلیت برداشت داره؟با کارت شتاب؟
وقتی سپرده 22 درصدی بانک تجارت هست که هر ماه سودو میده چرا صندوق ؟ صندوق سپرده محسوب نمیشه و عضو صندوق ضمانت بانک مرکزی نمیشیددوستان اين صندوق بانك آينده سود و اصل پول تضمين شده هستش؟
روزشمار که نداره تجارت این درصد.من ماه پیش پرسیدم نداشتنوقتی سپرده 22 درصدی بانک تجارت هست که هر ماه سودو میده چرا صندوق ؟ صندوق سپرده محسوب نمیشه و عضو صندوق ضمانت بانک مرکزی نمیشید
یک چیزی رو من متوجه شدم که اینکه قیمت دلار و سکه رو یکمشت دلال تو استانبول و یک پاساژ طلا فروشی نشستن بالا پایین میکنن .. 98 درصد مردم هیچ دخالتی ندارن و بنده خدا ها فقط ناظرن دلار میره بالا فکر میکنن حالا چه معادلات مهم و عظیمی اتفاق افتاده که باید حتما بره بالا ولی واقعیت اینه که یک مشت دلال در حد 100 نفر 200 قیمت ارزو سکه رو بالا پایین دارن میکنن ..... بعد حالا کلی رسانه ها میشنن تفسیر میکنن که چرا دلار رفته بالا سکه رفته بالا ، همش زیر سر این دلالاست از هر اتفاق و خبری جو روانی ایجاد میکنن نوسان گیری کنن
اگه باشه برای مبالغ میلیاردی هست.میگن بانک ملی روز شمار 24 درصد باز میکنه کسی چیزی شنیده؟؟؟
یکساله بالای 50 میلیون 32درصد میده.