• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

wate

Registered User
لایک‌ها
94
ولا ثامن مجوز نداره حتما بردار ببین سر کاسپین که مجوز هم داره چی اومده؟؟
سلام . مگه الان کاسپین در چه وضعیه؟ یعنی بهش امیدی نیست. آخه این حساب یکساله بالای 50 تومن با سود 25 درصدی که یکی از دوستان می گفت خیلی اغوا کنندست.

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
سلام . مگه الان کاسپین در چه وضعیه؟ یعنی بهش امیدی نیست. آخه این حساب یکساله بالای 50 تومن با سود 25 درصدی که یکی از دوستان می گفت خیلی اغوا کنندست.
الان کاسپین خروجی منابعش از ورودیش خیلی بیشتره بری بگی پنجاه ملیون میخوام یکهفته طول میکشه بهت بده!! البته چون مجوز داره کمکش میکنن عادی بشه ولی به نظرم امسال رو بی خیالش بشید تا ببینیم سال دیگه، روبه راه میشه یا نه

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
438
یکساله بالای 50 میلیون 32درصد میده.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
الان از شعبه بانک سرمایه میام. رفته بودم سوال کنم در مورد نرخ سود.
گفتند که زیر صد میلیون 17.5 درصد. بالای 100 میلیون تومن ، 20.5 درصد روزشمار بدون جریمه. فقط حسابش به کارت وصل نیست و برای برداشت باید یا به شعبه مراجعه کنید یا اینترنتی انتقال رو انجام بدید.

یک توضیح هم در مورد اینکه حساب رو با زیر 100 میلیون افتتاح کنید دادند و اون اینکه مثلاً اگه امروز 20 میلیون سپرده گذاری کنی و حساب رو با این 20 میلیون باز کنی و فردا هم 80 میلیون دیگه واریز کنی و حسابت به 100 میلیون برسه ، تا انتهای ماه با همون 17.5 درصد محاسبه میشه ولی از یکم ماه آینده ، 20.5 درصد حساب میشه.

امیدوارم به درد دوستان بخوره.

یکساله بالای صد میلیون چند میدن سود؟ و اینکه فرمودین حسابش به کارت وصل نیست یعنی حساب جدید باز میکنن سود واریز میشه بهش و فقط حضوری میشه این سود و برداشت کرد؟ یکساله هم اینطوری نمیشه غیر حضوری برداشت کرد ؟صندوق که نبود؟ در ضمن کدوم شعبه اینطوری بود؟ ممنون.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
الان کاسپین خروجی منابعش از ورودیش خیلی بیشتره بری بگی پنجاه ملیون میخوام یکهفته طول میکشه بهت بده!! البته چون مجوز داره کمکش میکنن عادی بشه ولی به نظرم امسال رو بی خیالش بشید تا ببینیم سال دیگه، روبه راه میشه یا نه

دیروز حدود 30 بار تیزر موسسه کاسپین که عید رو تبریک میگفت از شبکه یک سیما پخش شد با توجه به سوتی سیما در خصوص پخش آگهی پدیده که گندش در اومد ، سیما خیلی در خصوص پخش تیزر احتیاط میکنه و بدون مجوزهای لازم غیرممکنه ، احتمالا دارن کمک میکنند تا مسئله اش حل بشه و روال عادی پیدا کنه

pini30lin

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
برای مبلغ حدود 200 م چه حساب و بانکی پیشنهاد میدید؟
ترجیحا امکان برداشت بدون جریمه رو در هر زمانی (حالا با چند روز تاخیر) داشته باشه
وضعیت این صندوق ها که بانک ها پیشنهاد میدن به چه صورته؟ قابل اطمینانه؟ توصیه میشه؟

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
من امروز خیلی از بانکهارا زیرورو کردم
اخرش بانک آینده ۲۳ درصد حساب باز کردم
هر ۳ ماه یبار سودشو میریزن به یه حساب دیگه
کفش ۲۰ میلیونه و امکان اضافه کردن مبلغ در آن واحد وجود داره ولی مبلغ اگه زیر ۲۰ میلیون بشه باید حساب را ببندید
بعد ۳ ماه هم میتونید حساب را کامل ببندید بدون خسارت

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام ببخشید برای سود پول هم که سه ماه دستشونه سود میدن یا نه ؟

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
دولت برای نجات بانک‌ها فرصت چندانی ندارد

بانک صادرات و زیان‌ هزار میلیاردی آن تنها یک گوشه از مشکلات **** بانکی کشور است که هنوز ژرفای آن مشخص نیست و بررسی‌ها نشان می‌دهد چه بسا در صورت شفاف شدن کل کسری **** بانکی، سرمایه اسمی آن‌ها به طور کامل از بین برود.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، وجود بحران در **** بانکی و پیچیده شدن کلاف این بخش مهم از اقتصاد اگرچه بارها مورد تأکید کارشناسان قرار گرفته بود، اما از نظر ابعاد نمی‌شد تصویر شفاف و دقیقی به جامعه ارائه داد.

برگزاری مجمع پر التهاب بانک صادرات و انتشار صورت‌های مالی این بانک نیمه دولتی در این هفته، گوشه‌ای از مشکلات متعدد **** بانکی و بحران‌های موجود در آن بود.

بر اساس صورت‌های منتشر شده بانک صادرات، این بانک در دوره شش ماهه سال 95 بیش از 2 هزار و 700 میلیارد تومان زیان محقق کرده تا زیان انباشته آن با رسیدن به 4 هزار و 6 میلیارد تومان، به مرز 80 درصدی سرمایه اسمی شرکت برسد.

با انباشته شدن این حجم از زیان، بانک صادرات اولین بار در تاریخ بانکداری کشور رسماً مشمول ماده 141 قانون تجارت شد و بر اساس این قانون باید هر چه سریع‌تر نسبت به افزایش سرمایه و کاهش این نسبت از 80 به زیر 50 درصد اقدام کند.

بانک صادرات و زیان‌های هزار میلیاردی آن تنها یک گوشه از مشکلات **** بانکی کشور است که هنوز ژرفای آن مشخص نیست و بررسی‌ها نشان می‌دهد چه بسا در صورت شفاف شدن کل کسری **** بانکی، سرمایه اسمی آن‌ها به طور کامل از بین برود؛ زیرا تنها در فقره بدهی‌های دولت، 40 هزار میلیارد تومان اختلاف حساب میان اعداد اعلامی دولت و بانک‌ها وجود دارد.

بحرانی که یک‌باره حاصل نشده و تنها با استاندارد شدن روش‌های گزارش‌دهی مالی و الزام بانک مرکزی، در حال شفاف شدن است.

سال‌ها بانک‌های کشور با استفاده از روش‌های خاص حسابداری، مطالبات سوخت شده و مشکوک‌الوصول را از چرخه مطالبات جاری خارج نکردند؛ بلکه با تمدید آن و اعمال نرخ سود و جریمه دیرکرد، سودهای واهی شناسایی شد و جالب‌تر اینکه با تقسیم این سودهای واهی در مجامع خود، ساختار بانک را تضعیف کرده و در مقابل آن سهامداران عمده خود (دولت) و حساب پاداش مدیران را منتفع کردند.

خروجی چنین عملکردی در یک بازه بلند مدت، کاهش شدید نسبت کفایت سرمایه (نسبت سرمایه اسمی به کل دارایی‌ها)، افزایش اضافه برداشت از حساب بانک مرکزی، خشکسالی شدید منابع و مهم‌تر از همه چسبندگی نرخ سود است و این یعنی تقریباً تمام بخش‌های اقتصادی کشور درگیر این عدم مدیریت صحیح و نظارت نادرست بانک مرکزی شده و بحرانی شدن وضعیت می‌تواند اثرات جبران ناپذیری در کل اقتصاد کشور بر جای بگذارد.

دولت و بانک مرکزی برای پرهیز از بروز بحران در **** بانکی زمان زیادی در اختیار ندارد و با کنار گذاشتن انفعال همیشگی، اقداماتی چون اصلاح گسترده ساختار مالی بانک‌ها و رعایت استانداردهای کمیته بال 1 و 2، برداشتن قید تضمین سود سپرده‌ها، تعیین تکلیف وثایق و تقویم به‌روز آن‌ها، شناسایی مطالبات سوخت شده و خارج کردن آن از سرفصل مطالبات جاری، فروش دارایی مازاد بانک‌ها یا ارزش‌گذاری آن‌ها به قیمت روز، رتبه‌بندی بانک و تعیین نرخ سود سپرده‌ها بر اساس رتبه و ریسک‌های ساختاری بانک، شفاف سازی در مورد صندوق تضمین سپرده‌ها و قوانین مربوط به مسئولیت سپرده‌گذاران در مورد سوخت شدن سپرده‌ها، تعمیق بازار بدهی و ورود بانک مرکزی به عملیات باز معاملات اوراق خزانه در بازار سرمایه را دنبال کنند.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان اين صندوق بانك آينده سود و اصل پول تضمين شده هستش؟

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
دوستان اين صندوق بانك آينده سود و اصل پول تضمين شده هستش؟
وقتی سپرده 22 درصدی بانک تجارت هست که هر ماه سودو میده چرا صندوق ؟ صندوق سپرده محسوب نمیشه و عضو صندوق ضمانت بانک مرکزی نمیشید

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
وقتی سپرده 22 درصدی بانک تجارت هست که هر ماه سودو میده چرا صندوق ؟ صندوق سپرده محسوب نمیشه و عضو صندوق ضمانت بانک مرکزی نمیشید
روزشمار که نداره تجارت این درصد.من ماه پیش پرسیدم نداشتن

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
یک چیزی رو من متوجه شدم که اینکه قیمت دلار و سکه رو یکمشت دلال تو استانبول و یک پاساژ طلا فروشی نشستن بالا پایین میکنن .. 98 درصد مردم هیچ دخالتی ندارن و بنده خدا ها فقط ناظرن دلار میره بالا فکر میکنن حالا چه معادلات مهم و عظیمی اتفاق افتاده که باید حتما بره بالا ولی واقعیت اینه که یک مشت دلال در حد 100 نفر 200 قیمت ارزو سکه رو بالا پایین دارن میکنن ..... بعد حالا کلی رسانه ها میشنن تفسیر میکنن که چرا دلار رفته بالا سکه رفته بالا ، همش زیر سر این دلالاست از هر اتفاق و خبری جو روانی ایجاد میکنن نوسان گیری کنن

درود بر شما دوست عزیز ،

نکته ای رو در نظر نگرفتید . با ذکر یک مثال سعی میکنم موضوع رو روشن کنم :
ما در کل کشور تعداد زیادی آژانس و نمایشگاه برای معاملات خودرو داریم . در طرف دیگه شرکتهای تولید کننده بزرگی هم مثل ایران خودرو و سایپا داریم . اما اگر تمام آژانسها هم با هم متحد بشن نخواهند تونست تاثیر زیادی روی قیمت خودرو بگذارند . اونچه که روی قیمت خودرو موثر هست عرضه قطره چکانی خودرو در بازار توسط ایران خودرو یا سایپاست . این شرکتها اگر بخوان قیمت یک خودرو رو بالا ببرن عرضه اون رو برای مدتی در بازار کم میکنن در نتیجه قیمت اون خودرو در تمام کشور بالا خواهد رفت .
در بازار ارز هم دقیقا همین حالت حکمفرماست . بانک مرکزی حکم همون شرکتهای تولید کننده خودرو رو داره چون قسمت اعظم ارز کشور توسط بانک مرکزی تامین میشه . پس با کاهش عرضه قیمت ارز رو بالا و با افزایش عرضه قیمت اون رو پایین میاره .
سایر عواملی که معمولا از رسانه های ارتباط جمعی به عنوان عوامل تاثیر گذار بر روی نرخ ارز نام برده میشن مثل : دلالان ارز ، جمشید بسم الله ، ایام اربعین ، ایام کریسمس ، زمان تصفیه حساب شرکتها ، مسافرتهای نوروزی و ... بیشتر نقش گمراه کردن عوام رو ایفا میکنن .
اصل قضیه اینه که شاخص جهانی دلار افزایش پیدا کرده و بانک مرکزی باید با توجه به این واقعیت و در پیش بودن انتخابات با تنظیم عرضه ارز ،قیمت ارزهای مختلف رو در حد معقولی تنظیم کنه .

Last edited:

mehran_

Registered User
لایک‌ها
219
یکساله بالای 50 میلیون 32درصد میده.

دوستان الان دوباره بهترین فرصت برای سپرده باز کردن در فرشتگان ( کاسپین ) است. واقعا شرایط استثنایی بوجود اومده. هم مجوز داره و هم داره افزایش سرمایه میده و این 32% که میخواد به سپرده من و شما بده براش بهتر از وام گرفتن از بانک مرکزی تموم میشه.
من یکشنبه میرم شعبه و اگه این نرخ بود یه 50 دیگه باز میکنم.

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
کاسپین یا همون آرمان سابق یا همون فرشتگان و فردوسی و ......... مجموعه ی یک مشت تعاونی ورشکستست که از سود ۳۲٪ که پرداخت میکنه و مجوز مشروط که ۱ سال هم هنوز نشده با زیان 4.000.000.000.000 تومنی فقط ۱ تعاونی اوضاعش معلومه

شاید بدترین جا باشه برای سرمایه گذاری ریسکی تو شرایطی که حتی بانک های مهم کشور زیان ده شدند

معلومه مثل چند سال گذشته که فرشتگان بی‌مجوز از سر کمبود منابع التماس میکرد مردم سپرده افتتاح کنند تا بتونه سود سپرده گذاران قبلیش رو پرداخت کنه ، امروز هم که کاسپین شده هنوز اوضاع بدی داره که به آب و آتیش میزنه سپرده جذب کنه

از طرفی دیگه شعب این موسسه همیشه خالی از مشتری هستند من به شخصه در شلوغ ترین نقاط تهران هم که دیدم شعبش مگس میپرونند

به شتاب و ساتنا و پایا و... هم که وصل نیست بگیم خیلی مشتری داره اما از امکانات غیر حضوری استفاده می کنند

به شخصه سعی میکنم در جایی که بدهی انباشه فراوان داره هیچ وقت نه سرمایه گذاری کنم نه دیگران رو تشویق به این کار کنم.

بالا