• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
پولو مسدود میکنن یا میشه هروقت خاستیم برداشت کنیم یا حسابو ببندیم؟
حساب یکساله هست و با قوانین مربوط بهش؛
البته شنیده ها اینطوز هست که مبالغ ۱۰۰-۵۰۰م بعد از ۶ ماه،۵۰۰ تا یک میلیارد بعد از سه ماه و بالای یک میلیارد بعد از یکماه کیتونن بدون جریمه حساب رو ببندند؛
اما برای اطمینان از خود شعبه بپرسین

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بزار یکسال گردشگری 22
دوستان بیست تومن مونده رو دستم بالاخره به نتیجه نرسیدم کدوم بانک بزارم که مطمعن باشه سرماه سودشو بده و دبه درنیارن بخاطره قسطی دارم بنظر شما کدوم بانک بزارم چه سپرده ای؟[/QUOT بزار بکسال22 درصد گردشگری بدون دبه میده خوش قولن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
بزار یکسال گردشگری 22
دوستان بیست تومن مونده رو دستم بالاخره به نتیجه نرسیدم کدوم بانک بزارم که مطمعن باشه سرماه سودشو بده و دبه درنیارن بخاطره قسطی دارم بنظر شما کدوم بانک بزارم چه سپرده ای؟[/QUOT بزار بکسال22 درصد گردشگری بدون دبه میده خوش قولن

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بزار یکسال گردشگری 22
الان پرسیدم گفتن 20 درصد میدیم حساب یکساله صندوق گردشگری هرماه سودو میدن و بعد از یه ماه اگه خاستی میتونی حساب رو ببندی بدون جریمه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
پستی که ما دادیم مشکلش چی بود که حذف شد؟
فقط نوشته شده بود 10 درصد واریز شده بود ماه قبل در نور و بی خبر هم شده بود 10 درصد که با مراجعه و سوال گفتند از مبلغ 10 میلیون به پایین ده درصد واریز میشه و از 10 به بالا 20 درصد

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
منم نور هجده ملیون توش بود حسابم هم قدیمی بود
بعد از تغییر شماره حساب و یکپارچه سازی
بدون اینکه بگن سود کاهش یافته من چندین بار ازشون در فواصل زمانی مختلف پرسیدم گفتن برای شما تغییر نکرده و 22 میدیم ولی ده درصد ریختن این ماه
دوستی هم تو پونک اول دی با مبلغ بالای پنجاه با حرف رییس شعبه که 21 هست روزشمار هست برای جدیدها حساب باز کرد بعد از دو سه هفته باهاش تماس گرفتن حساب جدیدها که از اول آذر افتتاح شده ده درصد شده و سود پولتون پر .

نور کارت شتابش بعد از سه هفته در نصف جاها کار نمیکنه
نور شماره شبای داده شده اش مال افراد دیگه هست و درست هم نمیشه و شبا و پایا ساتنا ندارد
سه ساله سایت اینترنتیشون تغییر نکرده
موبایل بانک ندارد
اینترنت بانک ندارد
سود خوب ندارد
تلفن بانک ندارد
مسول شعبه دروغگو دارد
حساب های پنجساله با سود 32 درصد و 34 درصد
که سه سال دیگه باید پرداخت کند بسیاردارد
یعنی حالاها حالاها وضعش خوب نمیشه

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
مطمئنید درست پرسیدید ؟ صندوق سرمایه گزاریش بوده بهتون گفته فکر میکنم
الان پرسیدم گفتن 20 درصد میدیم حساب یکساله صندوق گردشگری هرماه سودو میدن و بعد از یه ماه اگه خاستی میتونی حساب رو ببندی بدون جریمه

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مطمئنید درست پرسیدید ؟ صندوق سرمایه گزاریش بوده بهتون گفته فکر میکنم
اره گفت میزاریم صندوق 20 درصد میدیم سپرده قابل برداشت بعد از یه ماه بدون جریمه و کسر سود ولی گفت اصلا سپرده 22 درصدی نداریم

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
اره گفت میزاریم صندوق 20 درصد میدیم سپرده قابل برداشت بعد از یه ماه بدون جریمه و کسر سود ولی گفت اصلا سپرده 22 درصدی نداریم
تا 3 روز پیش که من حستب باز کردم داشتن یک ساله 22 درصدی رو

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
منم نور هجده ملیون توش بود حسابم هم قدیمی بود
بعد از تغییر شماره حساب و یکپارچه سازی
بدون اینکه بگن سود کاهش یافته من چندین بار ازشون در فواصل زمانی مختلف پرسیدم گفتن برای شما تغییر نکرده و 22 میدیم ولی ده درصد ریختن این ماه
دوستی هم تو پونک اول دی با مبلغ بالای پنجاه با حرف رییس شعبه که 21 هست روزشمار هست برای جدیدها حساب باز کرد بعد از دو سه هفته باهاش تماس گرفتن حساب جدیدها که از اول آذر افتتاح شده ده درصد شده و سود پولتون پر .

نور کارت شتابش بعد از سه هفته در نصف جاها کار نمیکنه
نور شماره شبای داده شده اش مال افراد دیگه هست و درست هم نمیشه و شبا و پایا ساتنا ندارد
سه ساله سایت اینترنتیشون تغییر نکرده
موبایل بانک ندارد
اینترنت بانک ندارد
سود خوب ندارد
تلفن بانک ندارد
مسول شعبه دروغگو دارد
حساب های پنجساله با سود 32 درصد و 34 درصد
که سه سال دیگه باید پرداخت کند بسیاردارد
یعنی حالاها حالاها وضعش خوب نمیشه
کاملا باهاتون موافقم.حتی من رفتم حساب باز کنم گفتن پیامک واریز و برداشت هم در صورتی برات میاد که پیامک تبلیغاتی هات رو فعال کنی.یعنی به خاطر موسسه نور بیام روزی کلی پیامک تبلیغاتی بخونم.همیشه هم خلوته و مشتری نداره

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

تا 3 روز پیش که من حستب باز کردم داشتن یک ساله 22 درصدی رو

منم تو گردشگری 23 باز کردم با سود 22 . تو کارتکسش هم نوشته 22 درصد سود

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
منم تو گردشگری 23 باز کردم با سود 22 . تو کارتکسش هم نوشته 22 درصد سود
انگار شهر با شهر فرق میکنه با اینکه شعبها مال یه بانکن مثل مغازه دارا هرکی جنس خودشو به قیمت دلخواه میفروشه اینا هم سود شعبهاشون باهم فرق داره

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قوامین از چنتا شعبش پرسیدم روزشمار 18درصد میدن بنظرم قوامین از همش بهتره اگه دو درصد سود کمتر از گردشگری میده عوضش هروقت بخای میتونی سپردتو افزایش یا کاهش بدی همون اندازه که پول تو حساب باشه سودشو میدن

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
قوامین از چنتا شعبش پرسیدم روزشمار 18درصد میدن بنظرم قوامین از همش بهتره اگه دو درصد سود کمتر از گردشگری میده عوضش هروقت بخای میتونی سپردتو افزایش یا کاهش بدی همون اندازه که پول تو حساب باشه سودشو میدن
فرقش چهار درصده با،گردشگری کجا دو درصده؟ اگه روزشمار میخوای خوب ایران زمین هم هجده درصد میده با کف پایین صدهزار تومان

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فرقش چهار درصده با،گردشگری کجا دو درصده؟ اگه روزشمار میخوای خوب ایران زمین هم هجده درصد میده با کف پایین صدهزار تومان
تو شهر ما گردشگری 20 درصده بعدش وقتی قوامین صدتا شعبه داره اینجا چرا برم ایران زمین که یه شعبه داره با 20کیلومتر فاصله اگه گردشگردی میگفت 22 درصد میزاشتم اونجا ولی مجبورم برم قوامین

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
انگار شهر با شهر فرق میکنه با اینکه شعبها مال یه بانکن مثل مغازه دارا هرکی جنس خودشو به قیمت دلخواه میفروشه اینا هم سود شعبهاشون باهم فرق داره
عزیز گاهز اوقات شعبه خودش هم اطلاع نداره در مورد تجارت روز های اول که باز کردم این قضیه پیش اومد... مرحمت کنید بفرمایید مطمئن هستید باز میکنن این حساب رو و ازشون درخواست کنید با سرپرستی منطقه هماهنگ کنن انشالله مشکل برطرف بشه
عرض کردم احتمال میدم به شما صندوق سرمایه گزاری پیشنهاد دادن که با سپرده فرق داره

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عزیز گاهز اوقات شعبه خودش هم اطلاع نداره در مورد تجارت روز های اول که باز کردم این قضیه پیش اومد... مرحمت کنید بفرمایید مطمئن هستید باز میکنن این حساب رو و ازشون درخواست کنید با سرپرستی منطقه هماهنگ کنن انشالله مشکل برطرف بشه
عرض کردم احتمال میدم به شما صندوق سرمایه گزاری پیشنهاد دادن که با سپرده فرق داره
بله دوست عزیز گفتن میزاریم صندوق 20 درصد پرسیدم مگه یکساله 22 درصد ندارین میگه همچین سپرده ای نداریم اصلا شایدم منو سرکار گزاشتن دیگه قیدشو زدم گردشگری یه شعبه داره اونم با کلی مسافت که نصف راهو پیاده رفتم اومدم

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
1- این طرح 18 درصد روزشماره قوامین دقیقا شرایطش چه طوری هست؟
2- من کلا قوامین حساب ندارم. آیا باید یک حساب جداگانه هم برای واریز سود باز کنم؟ یا سودش به همون حساب واریز میشه؟
3- کارت شتابی هم بهش وصل میشه جهت کم و زیاد کردن مبلغ؟
4- جریمه هم داره موقع بستن؟

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
1- این طرح 18 درصد روزشماره قوامین دقیقا شرایطش چه طوری هست؟
2- من کلا قوامین حساب ندارم. آیا باید یک حساب جداگانه هم برای واریز سود باز کنم؟ یا سودش به همون حساب واریز میشه؟
3- کارت شتابی هم بهش وصل میشه جهت کم و زیاد کردن مبلغ؟
4- جریمه هم داره موقع بستن؟

من الان پنج سالی هست تو قوامین حساب دارم، از اون زمان که هنوز بانک نشده بود و موسسه بود. بانک خوبیه و مشکلی نداشتم باهاش خداروشکر
طرح ۱۸% دو میلیون مسدودی داره و نمیتونین بهش دست بزنین مگه اینکه حساب رو ببندین کلا
این طرح اول ۲۲% بود بعد شد ۲۰% و الان هم شده ۱۸%
این تضمین وجود داره تا یک سال سود تغییر نکنه چون در واقع حساب یکساله هستش ولی به صورت روزشمار! واریز سود تو خود حساب صورت میگیره و بهتون یه دفترچه میده و میتونید کارت هم بگیرین براش و کل کارهاتون رو انجام بدین با اون کارت
فقط آمار جریمه رو ندارم ولی فک نکنم چیز خاصی باشه
برای اینکه اولین سود هم واریز بشه باید حداقل یک ماه حسابتون فعال باشه و اول هر ماه واریز میشه مثلا اگه الان حساب باز کنید اول اسفند سودی واریز نمیشه چون تا اول اسفند یک ماه کمتر هستش و به جاش سود هر دوماه رو اول فروردین میریزن
موفق باشید

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستان عزیز یه سوال فنی
بانک گردشگری سپرده ۲۲% یکساله اش مربوط به صندوقش میشه؟ واینکه واریز سودش چه جوریه؟

بالا