• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سرانجام ط
جمعیت زیادی از سپرده گذاران کاسپین که چند ماهیست برای دریافت سپرده‌های خود از این مؤسسه معطل مانده‌اند برای اینکه صدای اعتراضشان از وضعیت حاکم بر این مؤسسه به گوش مسئولان برسد از صبح امروز و همزمان با استیضاح وزیر راه در مجلس شورای اسلامی، مقابل پارلمان در بهارستان تجمع کرده‌اند.

این سپرده گذاران از این جهت امروز را برای تجمع انتخاب کرده‌اند تا مسئولان ارشد دولتی که برای استیضاح وزیر راه، راهی بهارستان شده‌اند در جریان وضعیت این گروه از مردم قرار گیرند و شاید دستوری صادر شود برای حل مشکلاتشان!

منبع: تسنیم
سرانجام طمع به سود های بالا این میشه متاسفانه
انشالله مشکلشون حل بشه تو این هوای سرد زن و مرد باید برن گدایی پول خودشون رو بکنن:( بیشتر مراقب باید باشیم دوستان خصوصا موسسات رو خط بکشید کلا

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان از دیروز اس ام اس بانک شما قطع نبود؟ برای من از دو بانک قطع بود الان وصل شد 15 تا اس ام اس آمد برام

789456123

Registered User
لایک‌ها
334
بانک قوامین سپرده کوتاه مدت ۱۷درصد افتتاح کردن قرار شد اول ماه سود ۵۰روز رو بدن ولی تا الان واریز نشده.
برای همه همینطوریه؟هر تایمی که بخوان واریز میکنن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سرانجام ط

سرانجام طمع به سود های بالا این میشه متاسفانه
انشالله مشکلشون حل بشه تو این هوای سرد زن و مرد باید برن گدایی پول خودشون رو بکنن:( بیشتر مراقب باید باشیم دوستان خصوصا موسسات رو خط بکشید کلا
البته این بیچاره ها به مجوز بانک مرکزی اعتماد کرده بودند؛نمیدونستند سوتفاهم میشه!
پس بنظرم طمع رو نگیم بهتره؛چون به طمع باشه الان گردشگری و آینده دارن سود بالایی میدن،حتی بیشتر از موسسات،حداقل با کف یکسان،از موسسات بیشتر سود میدن! نمیدونم به افرادی که داخل این بانک ها هم پول میزان میشه گفت طماع؟!

Sent from my E5823 using Tapatalk

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان اقتصادنوین رو مطئن هستید 22 میده الان ؟! من حساب دارم توش میخوام خالی کنم بزارم تو بانک دیگه 20% .
فقط 3ماه هست یا یک سال هم میده اقتصادنوین برا 22% ؟
زنگ زدم یکی از شعبه ها پرسیدم، گفت ۳ ماهه ۲۲ درصد شش ماهه ۲۱ درصد.
با توجه به اینکه شش ماهه را کمتر از ۳ ماهه میده، میشه نتیجه گرفت شب عید میخوان نقدینگیشون را تامین کنن و بعد سود ها میاد پایین...
بانک آینده یه سپرده یکساله داره که سودش ۲۲ درصده و در صورتی که بعد از یکماه بخشی یا تمام سپرده برداشت بشه اون بخش از پول سودش ۲۰ درصد حساب میشه...
احتمالا فردا همین حساب را باز کنم...

Sent from my HTC One E9PLUS dual sim using Tapatalk

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
البته این بیچاره ها به مجوز بانک مرکزی اعتماد کرده بودند؛نمیدونستند سوتفاهم میشه!
پس بنظرم طمع رو نگیم بهتره؛چون به طمع باشه الان گردشگری و آینده دارن سود بالایی میدن،حتی بیشتر از موسسات،حداقل با کف یکسان،از موسسات بیشتر سود میدن! نمیدونم به افرادی که داخل این بانک ها هم پول میزان میشه گفت طماع؟!

موضوع این موسسه و مجوزش زیاد مشخص نیست چرا که تعاونی دیگش داره روال عادیش رو ادامه میده و فرشتگانه که مشکل عجیبی داره...
ولی قبول کنیم سود 32 درصدی یک موسسه مسلما با سود 24.5 اینده و 22 گردشگری قابل قیاس نیست اگرچه همون سسود 24.5 سرمایه و اینده هم توی این شرایط خطرناک هست ..
فعلا مجوز بانک مرکزی طبق فرموده اقای سبف ضمانتی نداره پس باید خودمون مراقب کلامون باشیم گویا !!
طماع نمیشه گفت ولی بهرصورت طمع هست که هممون داریم ... خود بنده هم وسوسه شده بودم توی فرشتگان سپرده کنم یه مبلغ کمی که در نهایت بیخیالش شدم
فعلا عرف همون سود 20-22 هست برای مبالغ زیر یک میلیاد و جایی که بیشتر میده یکمی ریسکیه .... مثل سرمایه ، اینده ، نور

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
موضوع این موسسه و مجوزش زیاد مشخص نیست چرا که تعاونی دیگش داره روال عادیش رو ادامه میده و فرشتگانه که مشکل عجیبی داره...
ولی قبول کنیم سود 32 درصدی یک موسسه مسلما با سود 24.5 اینده و 22 گردشگری قابل قیاس نیست اگرچه همون سسود 24.5 سرمایه و اینده هم توی این شرایط خطرناک هست ..
فعلا مجوز بانک مرکزی طبق فرموده اقای سبف ضمانتی نداره پس باید خودمون مراقب کلامون باشیم گویا !!
طماع نمیشه گفت ولی بهرصورت طمع هست که هممون داریم ... خود بنده هم وسوسه شده بودم توی فرشتگان سپرده کنم یه مبلغ کمی که در نهایت بیخیالش شدم
فعلا عرف همون سود 20-22 هست برای مبالغ زیر یک میلیاد و جایی که بیشتر میده یکمی ریسکیه .... مثل سرمایه ، اینده ، نور
صحیح هست؛
اما نور سود بالایی نمیده؛قبلا سودش بالا بود اما الان کمش کرده؛
فکر کنم حتی از ملل که تو موسسات خیلی قویه کمتر سود میده
شما از سودکوتاه مدت و یکساله نور خبر دارین؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
صحیح هست؛
اما نور سود بالایی نمیده؛قبلا سودش بالا بود اما الان کمش کرده؛
فکر کنم حتی از ملل که تو موسسات خیلی قویه کمتر سود میده
شما از سودکوتاه مدت و یکساله نور خبر دارین؟

نور برای حساب جدید 25-26 باز میکنه یکساله ،ولی نه همه شعبات البته بصورت معرفی توسط دیگر مشتریان

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نور برای حساب جدید 25-26 باز میکنه یکساله ،ولی نه همه شعبات البته بصورت معرفی توسط دیگر مشتریان
پس عمومی نیست و سود معمولش کمتره!
میشه نتیجه گرفت وضعیت بهتری نسبت به اینده و گردشگری و سرمایه داره!
حتی شاید بهتر از تجارت و ملت!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
دوست عزیز،توکن پیامکی که برای تایید تراکنش های اینترنت بانک که کد تایید رو ارصال میکنه گفتم؛نه صورت حساب پیامکی!
مسکن که اصل تایید دومرحله ای نداره،اما بانک های ملی،پاسارگاد،رسالت،گردشگری که من دارم و اینترنت بانکشون تایید دو مرحله ای داره هیچ هزینه ای درخواست نکرده اند،اما ملت نوشته برای توکن پیامکی سالانه ۵ تومن هزینه داره!

اگه طور دیگه ای هست و سایر بانک ها هم برای توکن تایید دومرحله ای ،کارمزد میگیرن بفرمایید؛

اما سرویس صورت حساب پیامکی در حال حاضر در سپه و ملی رایگان هست(ملی جدیدا هزینه رو حذف کرده!)

ممنون بابت توضیح. درسته من با صورت‌حساب اشتباه کردم.

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
زنگ زدم یکی از شعبه ها پرسیدم، گفت ۳ ماهه ۲۲ درصد شش ماهه ۲۱ درصد.
با توجه به اینکه شش ماهه را کمتر از ۳ ماهه میده، میشه نتیجه گرفت شب عید میخوان نقدینگیشون را تامین کنن و بعد سود ها میاد پایین...
بانک آینده یه سپرده یکساله داره که سودش ۲۲ درصده و در صورتی که بعد از یکماه بخشی یا تمام سپرده برداشت بشه اون بخش از پول سودش ۲۰ درصد حساب میشه...
احتمالا فردا همین حساب را باز کنم...

سود 22 درصد حساب آینده ساز فقط برای سپرده اولیه است یا اگر بعدا" افزایش سرمایه بدیم برای اونها هم 22 درصد حساب می کنه؟

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سود 22 درصد حساب آینده ساز فقط برای سپرده اولیه است یا اگر بعدا" افزایش سرمایه بدیم برای اونها هم 22 درصد حساب می کنه؟
افزایش را ۲۰ درصد حساب میکنه.
ملت کف ۲۰ میلیون ۱۸ درصد روزشمار.
آینده اوضاعش بهتره یا گردشگری؟
کلا ۵۰ تومان دارم ترجیح میدم نخورند تا اینکه چند درصد سود بیشتر بگیرم.
دنبال روز شمار یا سپرده بدون جریمه میگردم، کسی پیشنهادی نداره؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
بانک قوامین سپرده کوتاه مدت ۱۷درصد افتتاح کردن قرار شد اول ماه سود ۵۰روز رو بدن ولی تا الان واریز نشده.
برای همه همینطوریه؟هر تایمی که بخوان واریز میکنن؟
پیامک سود اول ماه من نصف شب اومد :)

keyrosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان بانک سرمایه 24.5 درصد میده با چند موجودی؟

Gol6359

Registered User
لایک‌ها
38
سلام؛ من حدود ۱۰ الی ۱۲ روز پیش صندوق یکم کشاورزی پول گذاشتم؛ گفتن ۱۸% سود روزشمار؛ بعدا زنگ زدم گفتن تضمین سپرده هم هست

امروز ۰.۵ % کمتر از مقدار وجهی که برای سود ماهانه باید بریزن ، ریختن به حسابم

یعنی برای ده روز سود یک ماه با نرخ ۱۷.۵% مگه میشه همچین چیزی چرا انقد زیاد واریز کردن

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
سلام؛ من حدود ۱۰ الی ۱۲ روز پیش صندوق یکم کشاورزی پول گذاشتم؛ گفتن ۱۸% سود روزشمار؛ بعدا زنگ زدم گفتن تضمین سپرده هم هست

امروز ۰.۵ % کمتر از مقدار وجهی که برای سود ماهانه باید بریزن ، ریختن به حسابم

یعنی برای ده روز سود یک ماه با نرخ ۱۷.۵% مگه میشه همچین چیزی چرا انقد زیاد واریز کردن
احتمالا بخشیش پول خودتونه، مثلا شما ۱۰ میلیون دادید ولی براتون سهام به ارزش ۹.۸ میلیون به قیمت ۱۰ میلیون خریدند، یه سر برید شعبه و سوال کنید.
کلا صندوق ها خیلی پیچیدند...

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من نمیدونم اگه صندوق های تضمینی سود میدن خوب بانک همون سود در قالب سپده بدن بعد مثلا خودش بزاره تو صندوق دیگه چرا پیچیدش میکنن

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
من نمیدونم اگه صندوق های تضمینی سود میدن خوب بانک همون سود در قالب سپده بدن بعد مثلا خودش بزاره تو صندوق دیگه چرا پیچیدش میکنن
فکر کنم بانک صرفا اصل پول را تضمین میکنه و نه سودش.
حسنش برای بانک اینه که جزو منابعش حساب نمیشه و لازم نیست بخشی از اون را در اختیار بانک مرکزی بزاره و این به معنی اینه که بانک مرکزی هم مسئولیتی در قبال صندوق نداره...
البته من اطلاعاتم دقیق نیست و این چیزی بود که میدونستم...

بالا