• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
ممنون از پاسختان
سود بالا براي سرمايه بالا پيشنهاد دادند ، فقط از نظر مطمئن بودن بانك مي خواستم اطمينان پيدا بكنم
میشه بگین برای چه مبلغی چه سودی اعلام کردن و کدوم شعبه؟

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
دوستان برای مبالغ زیر100تومن موسسات مجاز رو انتخاب کنن بهترهست.و یا تا مبلغ200 تومن رو میتونن داخل 2 تا موسسه مجاز هر کدوم 100تومن سپرده کنن.

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک مهراقتصاد به حسابهای کوتاه مدت قبلی بالایی 15 میلیون هنوز 18 درصد میده؟ چند روز هست که تو سایتش میزان سودهای سرمایه گذاری بلند مدت کوتاه مدت زده که مثلا همه بانک ها 10 درصد برای کوتاه مدت و 15 درصد بلند مدت هست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
بانک مهراقتصاد به حسابهای کوتاه مدت قبلی بالایی 15 میلیون هنوز 18 درصد میده؟ چند روز هست که تو سایتش میزان سودهای سرمایه گذاری بلند مدت کوتاه مدت زده که مثلا همه بانک ها 10 درصد برای کوتاه مدت و 15 درصد بلند مدت هست
حساب از قبل داشته باشید هنوز 18میده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
امروز بانک آینده رد میشدم رفتم شرایط را پرسیدم
100میلیون به بالا 15+6درصد یعنی سرماه 15درصد واریز می کنه روی سپرده هم زده 15اما فرداش 6درصد واریز میشه .سپرده هم یکساله و نمی تونید واریز داشته باشید.

20درصد یکساله کف هم نداره حتی یک میلیون هم باز می کنند قابلیت برداشت و واریز داره اما برداشت فقط از طریق شعبه انجام میشه یعنی به کارتتون متصل نمیشه اما می تونید با عابر بانک داخلش پول واریز کنید .کلا یک نوع حساب آتیه است که مثلا شما به بانک می گفتید من ماهی 200تومن واریز می کنم تو حساب و سودش مرکب میشد حالا اینها دیگه مبلغ مشخص را حذف کردند و به صورت متغیر می تونید هرچقدر دوست داشتید واریز کنید

بانکم خیلی خلوت بود که طرف قشنگ برام توضیح داد :D

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
با توجه به وابستگی بانک سرمایه به صندوق ذخیره فرهنگیان و با توجه به خبر اختلاس 8000 میلیارد تومنی در صندوق ذخیره فرهنگیان که امروز در رسانه ها هم به شکل رسمی تایید شد، فکر میکنید افتتاح حساب در این بانک عاقلانس؟ من از سود 20.5 درصدیش نمیتونم چشم پوشی کنم....

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
مگه بانک سرمایه سود 20.5 میده؟ حداقل مبلغ سپرده چقدر هست؟ و سپرده تا چند وقت نمیشه برداشت کرد؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
صبح بانک اقتصاد نوین بودم گفت 21.5 درصد صندوق میدیم روز شمار و تظمینی و سودش میریزم به کارت دیگه ای.ارزش داره؟یا همون 18 درصد روزشمار قوامین نگه دارم؟
درود . دوست گرامی بستگی به این داره که میزان پولتون چقدر هست و چقدر میخواهید جابجا کنید . درصورتیکه مبلغ کم (زیر 50 م ) و باهاش کاری ندارید حداقل 3 4 ماه صندوق پیشنهاد میشه ،اگر هم حداقل ماهی دوبار مبلغ میخوایید بکشید بیرون و دوباره بزارید (صندوق به نرخ ابطال میده ) و ضرر میکنید .

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
مگه بانک سرمایه سود 20.5 میده؟ حداقل مبلغ سپرده چقدر هست؟ و سپرده تا چند وقت نمیشه برداشت کرد؟
درود . سرمایه خیلی وضعیتش مناسب نیست در حال حاضر ، گزینه های دیگر رو بررسی کنید

• Like
Reactions: ap3

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
سلام به نظرتون با تغییر رییس جمهور آمریکا ممکنه باعث تغییری تو اقتصاد و بالا رفتن یا کم شدن سود بانکی ایجاد بشه؟
تا انتخابات ایران خیر. نرخ سود بانک مرکزی ایران تعیین میکنه نه ترامپ .در حال حاضر بانک مرکزی خودش 33 درصد میگره اگه به بانکی پول قرض بده !خیلی بخواد اوضاع بهم بریزه 3 درصد کمتر میگیره ..بانکها فشار از روشون برداشته میشه دیگه سود زیاد نمیکنن.

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
الان نور چند درصده ؟
نور هنوز شتاب نیست دنگ فنگ زیاد داره .. 20 بود .روزشمار 18 شتابی ها پیشنهاد میشه .(مگه مبلغتون بالا باشه که نور سود بیشتر میده که اونم چون موسسه هست ریسکه یکم )

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
نور هنوز شتاب نیست دنگ فنگ زیاد داره .. 20 بود .روزشمار 18 شتابی ها پیشنهاد میشه .(مگه مبلغتون بالا باشه که نور سود بیشتر میده که اونم چون موسسه هست ریسکه یکم )
بردار گرامی چیزی به اسم ریسک در بحث موسسه مجوز دار نداریم.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان برای مبلغ بالای 100میلیون کدوم بانکها سود روزشمار کوتاه مدت بالاتر از 15 درصد دارن؟
که در قالب صندوق نباشه
موسسه هم ترجیحا نباشه
بانک سرمایه هم نباشه
قابلیت واریز و برداشت داشته باشه
ممنون

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان برای مبلغ بالای 100میلیون کدوم بانکها سود روزشمار کوتاه مدت بالاتر از 15 درصد دارن؟
که در قالب صندوق نباشه
موسسه هم ترجیحا نباشه
بانک سرمایه هم نباشه
قابلیت واریز و برداشت داشته باشه
ممنون
ایران زمین 18% با 100 هزار تومن مسدودی

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
ایران زمین 18% با 100 هزار تومن مسدودی
ممنون
ایران زمین بانک خوبیه؟ مشکلات و مسائلی نداره ؟
قوامین روزشمارش چند درصده؟

ضمنا پارسیان هم پرسیدم 17.5 روز شمار میده
با توجه به اینکه اختلاف 0.5 درصد مبلغی نمیشه ،
به نظرتون پارسیان رو انتخاب کنم مطمئن تر از ایران زمین نیست؟

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
سلام
ساعتي پيش گشت و گذاري در بانک‌ها زدم . نتايج تحقيقات ميداني‌ام بدين شرح هست:
1- بانک سرمايه بين 100 تا 200 ميليون تومان رو 20 درصد ميده و بالاي 200 تومن و 21 درصد ميده اين درحاليه که دو سه هفته پيش پيشنهادهاي بالاتري مي‌داد. در مورد اين حساب، توضيح اينکه قابليت واريز و برداشت داره و به گفته معاون بانک، تعهد به دادن سود تعيين شده يکساله‌ است. نکته ديگه اينکه سرهِ بانکي که بنده رجوع کرده بودم به گونه‌اي محسوس شلوغ بود و اين به اين معني بود که سودهاي اين بانک با استقبال روبرو شده است .
2- بانک آينده يه حساب سپرده کوتاه‌مدت با تعهد يکساله داره که به گفته متصدي بانک تا آخر اين ماه برپاست(شايد براي بازار گرمي گفت)، بدين شرح که: اين حساب دفترچه‌اي‌ست با سود 20 درصد که قابليت واريز و برداشت هم داره .
3- موسسه نور شعبه‌اي که بنده مراجعه کردم روزشمار 10 درصد و بلند مدت با هر مبلغي 15 درصد
4- بانک قوامين، بنده يه حساب روزشمار 20 درصدي داشتم که مهلتش تموم شد و اونو واسم تا آخر سال تمديد شفاهي کرد . سپرده يکساله‌شم همچنان 20 درصد ... الله اعلم

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
امروز بانک آینده رد میشدم رفتم شرایط را پرسیدم
100میلیون به بالا 15+6درصد یعنی سرماه 15درصد واریز می کنه روی سپرده هم زده 15اما فرداش 6درصد واریز میشه .سپرده هم یکساله و نمی تونید واریز داشته باشید.

20درصد یکساله کف هم نداره حتی یک میلیون هم باز می کنند قابلیت برداشت و واریز داره اما برداشت فقط از طریق شعبه انجام میشه یعنی به کارتتون متصل نمیشه اما می تونید با عابر بانک داخلش پول واریز کنید .کلا یک نوع حساب آتیه است که مثلا شما به بانک می گفتید من ماهی 200تومن واریز می کنم تو حساب و سودش مرکب میشد حالا اینها دیگه مبلغ مشخص را حذف کردند و به صورت متغیر می تونید هرچقدر دوست داشتید واریز کنید

بانکم خیلی خلوت بود که طرف قشنگ برام توضیح داد :D
کدوم شعبه بود؟ چون گاهی شعب متفاوت عمل میکنن.

بالا