میشه بگین برای چه مبلغی چه سودی اعلام کردن و کدوم شعبه؟ممنون از پاسختان
سود بالا براي سرمايه بالا پيشنهاد دادند ، فقط از نظر مطمئن بودن بانك مي خواستم اطمينان پيدا بكنم
میشه بگین برای چه مبلغی چه سودی اعلام کردن و کدوم شعبه؟ممنون از پاسختان
سود بالا براي سرمايه بالا پيشنهاد دادند ، فقط از نظر مطمئن بودن بانك مي خواستم اطمينان پيدا بكنم
حساب از قبل داشته باشید هنوز 18میدهبانک مهراقتصاد به حسابهای کوتاه مدت قبلی بالایی 15 میلیون هنوز 18 درصد میده؟ چند روز هست که تو سایتش میزان سودهای سرمایه گذاری بلند مدت کوتاه مدت زده که مثلا همه بانک ها 10 درصد برای کوتاه مدت و 15 درصد بلند مدت هست
مگه بانک سرمایه سود 20.5 میده؟ حداقل مبلغ سپرده چقدر هست؟ و سپرده تا چند وقت نمیشه برداشت کرد؟با توجه به وابستگی بانک سرمایه به صندوق ذخیره فرهنگیان و با توجه به خبر اختلاس 8000 میلیارد تومنی در صندوق ذخیره فرهنگیان که امروز در رسانه ها هم به شکل رسمی تایید شد، فکر میکنید افتتاح حساب در این بانک عاقلانس؟ من از سود 20.5 درصدیش نمیتونم چشم پوشی کنم....
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
درود . دوست گرامی بستگی به این داره که میزان پولتون چقدر هست و چقدر میخواهید جابجا کنید . درصورتیکه مبلغ کم (زیر 50 م ) و باهاش کاری ندارید حداقل 3 4 ماه صندوق پیشنهاد میشه ،اگر هم حداقل ماهی دوبار مبلغ میخوایید بکشید بیرون و دوباره بزارید (صندوق به نرخ ابطال میده ) و ضرر میکنید .صبح بانک اقتصاد نوین بودم گفت 21.5 درصد صندوق میدیم روز شمار و تظمینی و سودش میریزم به کارت دیگه ای.ارزش داره؟یا همون 18 درصد روزشمار قوامین نگه دارم؟
درود . سرمایه خیلی وضعیتش مناسب نیست در حال حاضر ، گزینه های دیگر رو بررسی کنیدمگه بانک سرمایه سود 20.5 میده؟ حداقل مبلغ سپرده چقدر هست؟ و سپرده تا چند وقت نمیشه برداشت کرد؟
تا انتخابات ایران خیر. نرخ سود بانک مرکزی ایران تعیین میکنه نه ترامپ .در حال حاضر بانک مرکزی خودش 33 درصد میگره اگه به بانکی پول قرض بده !خیلی بخواد اوضاع بهم بریزه 3 درصد کمتر میگیره ..بانکها فشار از روشون برداشته میشه دیگه سود زیاد نمیکنن.سلام به نظرتون با تغییر رییس جمهور آمریکا ممکنه باعث تغییری تو اقتصاد و بالا رفتن یا کم شدن سود بانکی ایجاد بشه؟
نور هنوز شتاب نیست دنگ فنگ زیاد داره .. 20 بود .روزشمار 18 شتابی ها پیشنهاد میشه .(مگه مبلغتون بالا باشه که نور سود بیشتر میده که اونم چون موسسه هست ریسکه یکم )الان نور چند درصده ؟
در حد 20 تومن کجا بیشتر سود میده؟درود . سرمایه خیلی وضعیتش مناسب نیست در حال حاضر ، گزینه های دیگر رو بررسی کنید
بردار گرامی چیزی به اسم ریسک در بحث موسسه مجوز دار نداریم.نور هنوز شتاب نیست دنگ فنگ زیاد داره .. 20 بود .روزشمار 18 شتابی ها پیشنهاد میشه .(مگه مبلغتون بالا باشه که نور سود بیشتر میده که اونم چون موسسه هست ریسکه یکم )
ایران زمین 18% با 100 هزار تومن مسدودیدوستان برای مبلغ بالای 100میلیون کدوم بانکها سود روزشمار کوتاه مدت بالاتر از 15 درصد دارن؟
که در قالب صندوق نباشه
موسسه هم ترجیحا نباشه
بانک سرمایه هم نباشه
قابلیت واریز و برداشت داشته باشه
ممنون
ممنونایران زمین 18% با 100 هزار تومن مسدودی
کدوم شعبه بود؟ چون گاهی شعب متفاوت عمل میکنن.امروز بانک آینده رد میشدم رفتم شرایط را پرسیدم
100میلیون به بالا 15+6درصد یعنی سرماه 15درصد واریز می کنه روی سپرده هم زده 15اما فرداش 6درصد واریز میشه .سپرده هم یکساله و نمی تونید واریز داشته باشید.
20درصد یکساله کف هم نداره حتی یک میلیون هم باز می کنند قابلیت برداشت و واریز داره اما برداشت فقط از طریق شعبه انجام میشه یعنی به کارتتون متصل نمیشه اما می تونید با عابر بانک داخلش پول واریز کنید .کلا یک نوع حساب آتیه است که مثلا شما به بانک می گفتید من ماهی 200تومن واریز می کنم تو حساب و سودش مرکب میشد حالا اینها دیگه مبلغ مشخص را حذف کردند و به صورت متغیر می تونید هرچقدر دوست داشتید واریز کنید
بانکم خیلی خلوت بود که طرف قشنگ برام توضیح داد![]()
بانک قوامين، بنده يه حساب روزشمار 20 درصدي داشتم که مهلتش تموم شد و اونو واسم تا آخر سال تمديد شفاهي کرد
بلوار کشاورز اصفهانکدوم شعبه بود؟ چون گاهی شعب متفاوت عمل میکنن.