• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
اين 22درصد مال بانك تجارته يا سرمايه؟شايطش چيه؟

دوستمون میگفتن شش ماهه بالای صد میلیون تجارت ۲۲ درصد تا اول دی ماه، سرمایه هم یه نفر اشاره کرده بود که دیگه جوابی نداد برای یک ساله، البته همه اینه تو شعبات فرق داره مثلا من ترجیح میدم نزدیک خونه باشه بانک تا اینکه دور باشه و اگر مشکلی باشه یه روز تموم وقت بزارم برم بانک.

Sent from my iPhone using Tapatalk

mila41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
رییس یکی از شعب تجارت امروز گفت فقط بالای ۱۰۰ میلیون ۲۲٪ شش ماهه داریم ، زیر ۱۰۰ میلیون شرایط سپرده عادی مصوب بانک مرکزی رو داره

تا چند روز آینده فقط سپرده افتتاح می‌کنند

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
امروز رفتم کاسپین ، ریسک بدی کردم و تمام پولم رو مدت هشماهه که تو کاسپین گذاشتم با 28 درصد -- البته از فروردین که مجوز از بانک مرکزی گرفته بود-- دیگه از امروز همون قطره چکانی هم که میدادند قطع شده و پولی نمیدهند و گفت قراره بانک مرکزی خودش رسیدگی کنه البته پس از تجمیع اموال تعاونیها ، دوستانی که صاحب نظرند بنظرشون چی میشه ؟

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
رییس یکی از شعب تجارت امروز گفت فقط بالای ۱۰۰ میلیون ۲۲٪ شش ماهه داریم ، زیر ۱۰۰ میلیون شرایط سپرده عادی مصوب بانک مرکزی رو داره

کدوم شعبه اگر نمیشه اینجا بگید پیام بدید لطفا، امیدوارم تا اخر ماه تمدید کنه چون دو هفته دیگه پول میاد دستم [emoji20]

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58

کدوم شعبه اگر نمیشه اینجا بگید پیام بدید لطفا، امیدوارم تا اخر ماه تمدید کنه چون دو هفته دیگه پول میاد دستم [emoji20]

همه شعب می دن فعلا تمدید شده در ضمن 3ماهه 20% هم دارن،ملت هم 6ماهه 20% می ده
با این اوضاع و دلار 4000 بنظرم اکثر بانکها دیگه 20% را بدن

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
امروز رفتم کاسپین ، ریسک بدی کردم و تمام پولم رو مدت هشماهه که تو کاسپین گذاشتم با 28 درصد -- البته از فروردین که مجوز از بانک مرکزی گرفته بود-- دیگه از امروز همون قطره چکانی هم که میدادند قطع شده و پولی نمیدهند و گفت قراره بانک مرکزی خودش رسیدگی کنه البته پس از تجمیع اموال تعاونیها ، دوستانی که صاحب نظرند بنظرشون چی میشه ؟
یعنی رفتین حسابتون رو ببندین؟ چرا؟ کدوم شعبه؟
ای بابا من امروز میخواستم بالای صدتا اونجا سپرده گذاری کنم. یعنی بنظرتون نکنم؟ آخه سود 32 خیلی وسوسه کنندس. یه جورایی هم به سودش نیاز دارم.
انشالا که برای پولتون مشکلی پیش نمیاد و فقط دارن اینجوری میکنن که حفظ سرمایه بشه.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
من که رفتم امروز همون حساب کوتاه مدت قوامین با سود 18 درصد روز شمار رو باز کردم . امیدوارم خیر باشه.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ای بابا من امروز میخواستم بالای صدتا اونجا سپرده گذاری کنم. یعنی بنظرتون نکنم؟ آخه سود 32 خیلی وسوسه کنندس. یه جورایی هم به سودش نیاز دارم.
انشالا که برای پولتون مشکلی پیش نمیاد و فقط دارن اینجوری میکنن که حفظ سرمایه بشه.
فعلا تعاونی فرشتگان هست که دچار مشکل شده و امید جلین یا دامداران کرمانشاه به خوبی کار میکنن

بهانه هم این هست که فرشتگان هنوز درکاسپین ادغام نشده؛البته با مجوزی که کاسپین داره بسیار بعید هست دچار مشکل بشه و بعد از تجمیع با خط اعتباری که قرار هست بانک مرکزی به کاسپین بده دوباره اوضاع عادی میشه؛البته این مدتی زمان میخواد و باید سپرده گذاران صبور باشند؛
واقعا اگر بعد از خطر دادستانی،سپرده گذاران برای خارج کردن پولشون به فرشتگان هجوم نمیاوردن،این اتفاق نمیافتاد!اتفاقی که اصلا نیاز نبود بیافته!!

جالب هست با اینکه همه تابلوی کاسپین رو دارن اما مشکل به بقیه تعاونی های زیرمجموعه کشیده نشده و کسی پول خارج نکرده و حتی موسسه آرمان هم که قبلا با تعاونی های کاسپین همراه بود دچار مشکل و خروج پول نشده؛این نشون میده سپرده گذران بقیه تعاونی ها عاقلانه عمل کرده اند؛
وگرنه هجوم حتی به بانک های بزرگ هم بحران ایجاد میکنه

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26

شعبه 17 شهریور ، از شعباتی بود که بخاطر تعداد زیاد سپرده گذاران خلوت نشد . حالا رسیدم به این نتیجه که دوستانی که میگنند موسسات ریسک داره و پولشان را در بانک میزارند و کمتر میگیرند ، درست فکر میکنند . با درصد کمتر خیالشان راحته . شما هم ریسک نکن .
حتما بانک مرکزی هم از تاریخی که مجوز گرفته حمایت سپرده گذاران رو میکنه . فقط خدا کنه زودتر تکلیف روشن بشه ، بتونم اقساطم رو پرداخت کنم فعلا که یکیش عقب افتاد

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
تاجایی که میدونم هنوزهم مبالغ پایین پرداخت میکنند. شما باید تا زمانی که ادغام فرشتگان تکمیل بشه صبر کنید بعد به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. الان مثلا تعاونی وحدت و البرز هم در حال ادغام با توسعه هستند و به همین دلیل حسابهاشون رو بانک مرکزی بلوکه کرده فرشتگان هم همین شرایط رو داره. شما هم بهتره هیچ وقت پولی رو که بصورت روزانه و ماهانه باهاش کار دارید در موسسه ها یاجاهایی مثل بورس و امثلهم سرمایه گذاری نکنید

mas-atila

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
تاجایی که میدونم هنوزهم مبالغ پایین پرداخت میکنند. شما باید تا زمانی که ادغام فرشتگان تکمیل بشه صبر کنید بعد به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. الان مثلا تعاونی وحدت و البرز هم در حال ادغام با توسعه هستند و به همین دلیل حسابهاشون رو بانک مرکزی بلوکه کرده فرشتگان هم همین شرایط رو داره. شما هم بهتره هیچ وقت پولی رو که بصورت روزانه و ماهانه باهاش کار دارید در موسسه ها یاجاهایی مثل بورس و امثلهم سرمایه گذاری نکنید

امروز قطع شد و دیگه مبالغ پایین هم پرداخت نمیشه تا اینکه بانک مرکزی بگه چکار میخواد بکنه. من از سودش قسطهام رو میدادم . دیگه حتی از دفترچه ات نیز نمیتونی برداشت کنی چه برسه اصل پول.الان متاسفانه بری بگی اصل پولمو میخوام و کل سودهام را هم کم کنید ، پول بهت نمیدن

Gita.

Registered User
لایک‌ها
58
امروز قطع شد و دیگه مبالغ پایین هم پرداخت نمیشه تا اینکه بانک مرکزی بگه چکار میخواد بکنه. من از سودش قسطهام رو میدادم . دیگه حتی از دفترچه ات نیز نمیتونی برداشت کنی چه برسه اصل پول.الان متاسفانه بری بگی اصل پولمو میخوام و کل سودهام را هم کم کنید ، پول بهت نمیدن

چند صفحه قبل گفته بودین یه حساب شبا دادین هرماه رئیس بانک براتون پایا میکنه. یعنی دیگه حاضر به انجام نیستن؟
سود واریز میشه اما نمیتونید برداشت کنید؟

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
امروز یکی از شعبات بانک آینده غرب تهران بودم
مبلغ سپرده بالای 50 تومن
رئیس شعبه فرمودن 20% یکساله رفتم پیش مسئول باجه فرمودن 20% نداریم 19/5%
چرا روز شمار باز نمیکنی؟ پرسیدم چقدر؟ گفت 22%
گفتم نه صندوق 23% میخوام... هی گفت من توصیه نمیکنم و... گفتم پس حسابو میبندم رفت پرسید اومد گفت اگه بالای 50 تومنو میزارید مشکلی نیست
اخر همون صندوق با کلی اکراه کارمند بانک (چراشو نمیدونم ) باز کردم
نتیجه اول : تو یه شعبه تو یک ساعت 30 مدل امکان نرخ بهره شنیدن هست!
نتیجه دوم : آینده روز شمار 22% داره میده
نتیجه سوم : ( البته حدس و گمانه ) قراره سود ها باز هم پایین تر بیاد برای همین از بستن قرارداد های مدت دار تا اونجایی که میتونن طفره میرن

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
به دلیل همین چند گانگی و حرف های متناقضی که من در شعب بانک های مختلف و از کارمندان و مسئولین مختلف شنیدم ، مجبور شدم برم امروز بانک قوامین حساب باز کنم چون حداقل ، نرخی که اعلام کردن بین همه شعب یکسان بود و از کارمندی به کارمند دیگه هم تفاوتی نداشت.
اگه بانک آینده واقعاً 22 درصد روزشمار بدون جریمه بده ، من همین فردا میرم پول رو از قوامین به بانک آینده منتقل میکنم.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
امروز یکی از شعبات بانک آینده غرب تهران بودم
مبلغ سپرده بالای 50 تومن
رئیس شعبه فرمودن 20% یکساله رفتم پیش مسئول باجه فرمودن 20% نداریم 19/5%
چرا روز شمار باز نمیکنی؟ پرسیدم چقدر؟ گفت 22%
گفتم نه صندوق 23% میخوام... هی گفت من توصیه نمیکنم و... گفتم پس حسابو میبندم رفت پرسید اومد گفت اگه بالای 50 تومنو میزارید مشکلی نیست
اخر همون صندوق با کلی اکراه کارمند بانک (چراشو نمیدونم ) باز کردم
نتیجه سوم : ( البته حدس و گمانه ) قراره سود ها باز هم پایین تر بیاد برای همین از بستن قرارداد های مدت دار تا اونجایی که میتونن طفره میرن

جالبه سود روز شمار بیشتره تا یکساله!!! کدوم شعبه بود میفرمایید؟
خدا کنه سودها تا اخر سال حداقل نیارن پایین، الان تورم واقعی بالای ۲۰ درصد اما هر روز یک درصد از تورم کم میکنن و سود بانکی به بهانش میارن پایین!

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
به دلیل همین چند گانگی و حرف های متناقضی که من در شعب بانک های مختلف و از کارمندان و مسئولین مختلف شنیدم ، مجبور شدم برم امروز بانک قوامین حساب باز کنم چون حداقل ، نرخی که اعلام کردن بین همه شعب یکسان بود و از کارمندی به کارمند دیگه هم تفاوتی نداشت.
اگه بانک آینده واقعاً 22 درصد روزشمار بدون جریمه بده ، من همین فردا میرم پول رو از قوامین به بانک آینده منتقل میکنم.
قوامین چند درصد باز کردید؟ اسم حسابی که باز کردید چیه؟ روزشماره؟

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
قوامین چند درصد باز کردید؟ اسم حسابی که باز کردید چیه؟ روزشماره؟
18 درصد روزشمار . اسم حساب هست سپرده 12 ماهه رمضان. پول باید حداقل یک ماه تو حساب بمونه تا سود بهش تعلق بگیره.
اسمش 12 ماهه (یک ساله) هست ولی اینطور که گفتند هر موقع خواستید میتونید حساب رو بدون جریمه ببندید.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98

دوست عزیز علارقم اصرارهای من پدرم 22% روز شمار باز کرده... و تا اونجایی که در جریانم هیچ جریمه ای شامل حالش نخواهد شد
( شخصا برید بپرسید 4% هم میتونه مبلغ قابل توجه ای بشه )

جالبه سود روز شمار بیشتره تا یکساله!!! کدوم شعبه بود میفرمایید؟
خدا کنه سودها تا اخر سال حداقل نیارن پایین، الان تورم واقعی بالای ۲۰ درصد اما هر روز یک درصد از تورم کم میکنن و سود بانکی به بهانش میارن پایین!

گرامی پ خ شد

بالا